Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ב-LFS (וידאו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

LFS הינו סימולטור מצוין ואני נהנה ממנו מאוד,זוית הגלגלים היא הזווית שלטעמי הכי נוח לנהוג איתה כמו שרוני טען.

בהמשך העלה סרטון שלי ותראו מזה דריפט.:twisted:

:lol:

אבל דע לך רוני אתה נוהג לא רע בכלל.:mm_yeah::mm_yeah:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

רוני, האם בשינויי-כיוון מהירים ועזיבת ההגה ההגה עושה (נניח) 2 סיבובים מלאים בפחות משנייה (כמו במציאות כשעוזבים את ההגה בדריפט לחצי שניה), או שהוא מסתובב לאט?

יש לי בדיוק הגה כזה (עם GT4) - והמנוע שמסובב אותו די איטי.

רציתי לדעת אם זה רק בגלל המשחק. (אולי ב-LFS זה לא ככה)

אחרי התקופת מבחנים, אני מתקין LFS ;-)

פורסם

אממ,נראה לי שכן. אני לא ממש זוכר,כי הרבה זמן לא שיחקתי (בגרויות וזה :-( אחרת הייתי משתתף בליגת הדמו שמתקיימת החודש בLFS IL),אבל זה ידוע שהFF של LFS מצויין.

פורסם
רוני, האם בשינויי-כיוון מהירים ועזיבת ההגה ההגה עושה (נניח) 2 סיבובים מלאים בפחות משנייה (כמו במציאות כשעוזבים את ההגה בדריפט לחצי שניה), או שהוא מסתובב לאט?

ההגה מסתובב לבד כמובן אבל לא מספיק מהר לטעמי. בכל מקרה הבעיה היא לא הסיבוב שלו לבד אלא ההחזרה שלו - שצריך לעשות עם כוח ולא בקלות כמו ב-G25. כך שזה המנוע של ההגה אשם ולא המשחק... עדיין - בשביל המחיר שלו הוא מצוין. בזמנו קניתי אותו בהנחה גדולה ו-G25 עלה פי 3, ככה שזה פשוט השתלם לי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
או, יפה. ועכשיו במקום להיות מריר וביקורתי אתה מוזמן להדגים את היכולות שלך.

בקשר לזווית - כבר הסברתי, זה פשוט הרבה יותר נוח לי.

זה מה שאתה בוחר לראות, אני כבר פירגנתי.

בכל אופן, גם אני הייתי בכמה פעמים בסרט שאני נוהג מעולה ב-LFS, וכל פעם מופתע מחדש כמה יש לי ללמוד, ועדיין יש מה ללמוד.

אם טוב לך שכולם מתחנפים לאגו שלך, מי אני שאפריע.

אמרתי את דעתי על מנת לסייע לך לקפוץ שלב אחד הלאה (מתוך המון-המון שלבים).

אבל סבבה, יש אצלי משאבה לניפוח גלגלים תנסה אולי זה יעזור לאגו שלך.

אביחי

פורסם

ואתה חי בסרט שמה שמעניין אותי זה משחקי אגו ולהוכיח כמה אני נהג מעולה. זה כולה סימולטור ואני משוכנע שיש ילדים בני 16 שמתאמנים כל היום ונוהגים פי 10 יותר טוב ממני. עשיתי את זה גם בגלל הסרטון הקודם שמאוד אהבתי וגם כדי שאנשים אחרים יעלו כאן סרטונים ונוכל לדבר על זה.

אני באמת לא צריך מחמאות או כל דבר אחר אבל גם לא צריך מרירות כמו שאתה הצגת. אני כן אשמח שתעלה סרטון ונוכל לדבר גם עליו (כמו שאנשים פה העלו דברים על עבודת הידיים שלי ועל זווית הצפייה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם אני אעלה סירטון שלי נוהג זה לא יהיה בשביל להוכיח אלא בשביל הכיף.

אתה פשוט לא יודע לקבל ביקורת וחבל. כבר הבנו שבאת לקבל מחמאות לפחות ציפית לרק מחמאות, אז אשריך.

אם אתה רוצה לראות עבודת ידיים, אני יכול לשלוח לך סירטון לייף, ולאו דווקא מהסימולטור.

אביחי

פורסם

לא vovka, אאוץ רב כמו ילד ומנסה להוריד למטה את רמת הדיון עם השטויות שלו. אין לי בעיה עם ביקורת בסגנון "עבודת הידיים שלך לא נכונה" (אם כי הסברתי מדוע אני נוהג ככה). יש לי בעיה עם ביקורת בסגנון "דריפטינג לא הייתי קורא לזה" ו"בקושי. תמשיך לתרגל". מילא אם הוא היה מוסיף הסברים - אבל זה בבירור נאמר באופן מתנשא ותו לא. לכן ביקשתי לראות סרטון הדגמה - אולי באמת יש לי מה ללמוד (מה זה אולי, בטוח).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סליחה שאני מפריע לכם לריב - אבל רציתי לשאול

האם ניתן לעשות דריפטינג על ההגה של מיקרוסופט 300 מעלות?

כל ניסיונותיי ליצור משהו מעבר סופגניות או החלקות מעורפלות עלו בתוהו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אם ניתן? תלוי כמה תנסה.

בעקרון זה יהיה ממש ממש קשה בגלל הרגישות,אבל אני מניח שעם הרבה אימונים זה אפשרי :wink:

פורסם

WHAT THE FUCK?

בן אדם מעלה ווידאו שלו נוהג במחשב ונהנה, וכל מה שהוא מקבל זה הערות לא נחמדות וביקורות.

קצת פרגון. לא הכל חייב להיות נהיגה מקצועית. אפשר טיפה להנות גם מהחיים, במיוחד כשזה משחק מחשב.

סבבה, אהבתי את הסרטון!

• תוכן חדש...