Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ב-LFS (וידאו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פששש... איזו נהיגה על הצד... יפה :mm_yeah:

חשבתם לעשות שרשור כזה עם זמנים (TIME ATTACK)? ואז נוכל לדעת באמת מי נוהג פה הכי טוב :-P (או שיש כבר דבר כזה...)

172

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי לפתוח פורום מיוחד של הסימולטור(LFS)הנהדר הזה מה אתם אומרים?

בו נציג סירטונים,זמנים,דריפטים,שיפורים,עצות ועוד.

או שירשור דביק,השאלה היא כמה חברי פורום מעוניינים בכך ואם המנהלים רואים בזה רעיון טוב.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אני מניח שיהיו מספיק חברים,הבעיה שיש כבר פורום כזה [LFS-IL],אז לא יודע כמה נכון זה יהיה לפתוח פה עוד פורום :wink:

אבל לדעתי בהחלט אפשר לעשות איזה שרשור שיהיה בדביק,שנוכל לקבוע בו להתאמן\להתחרות\לשתף סרטונים\כל דבר

פורסם

אם מישהו מעוניין, ליגת הדמו לשנת 2009 יצאה לדרכה לפני שבוע ימים. ישנה אפשרות להשתתף בהמשך הליגה, כל הפרטים כאן:

http://www.forum.lfsisrael.com/viewtopic.php?t=1934

אם מישהו צריך עזרה בסימולטור, מוזמן לשאול כאן או במערכת הפורומים הרשמית של LFS-ISRAEL.

פורסם

רוני, אני חושב שבהתחשב בהגה, לא רע בכלל ואפילו יפה :-D

כשתעבור לG25 באופן קבוע, תראה שלא רק מנוע ההגה והרגישות של ההגה עצמו (כולל הגודל שלו שנותן ייתרון) יעזור לך, אלא גם הדוושות המצויינות, ובמיוחד האפשרות "לזרוק" קלאץ' בכניסה לפנייה איטית, טכניקה שיכולה להיות מאוד מעניינת, לדעתי יותר מאשר מכת גז רגילה (דבר שגם ייתן לך ייתרון עם מכונית קצת יותר חלשה כמו הLX4)

פורסם

אכן, הדוושות ב-G25 טובות משמעותית מאלו חסרות המשקל ב-DFP. עם זאת - התרגלתי כבר, ואני עדיין לא מוצא סיבה לעבור ל-G25 בגלל מחירו הגבוה. אגב, באופן מעניין בסימולטור אני דווקא מעדיף לנהוג עם גיר סיקוונסיאלי ולא ידני - ההתעסקות עם ידית ההילוכים של ה-G25 מאוד פוגעת לי בזרימה של הנהיגה (אולי אם הידית הייתה פחות נרפית וחסרת משקל).

באשר לשרשור זמנים - נשמע רעיון טוב. אחד מותיקי ה-LFS מוזמן לפתוח אחד עם זמנים שלו במסלול ספציפי ועם רכב ספציפי וזה יעודד אנשים להתאמן עוד כדי לשפר את הביצועים :-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אומנם לא באיכות הצילום שsronis פירסם, אך שווה צפייה לדעתי.

http://www.youtube.com/watch?v=pLDz6ixmKRs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בחלק השני אפשר לראות את Jek (רשום כאן בפורום) ואותי בTwin Drifting, אומנם יצא לא משהו, אך מקווה שתהנו.

מקווים לחזור לכושר בקרוב.

JEP.

פורסם

קודם כל - תודה על הסרטון - יופי של נהיגה.

עכשיו אני נזכר כמה הרבה יותר קל לשלוט בהגה הזה ביחס ל-DFP. ממש רואים שעבודת הידיים שלך הרבה יותר דומה לשל נהיגת דריפט בעולם האמיתי, בעוד ה-DFP (לפחות עבורי) מקשה הרבה יותר על עבודת הידיים בגלל המשקל שלו והחזרה האיטית שלו מהחלקה - לכן אני משאיר כמעט תמיד יד אחת על ההגה, כדי שיהיה לי "מנוף".

נוח לך עם ידית ההילוכים כל כך רחוקה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת הרחקתי בכוונה את ידית ההילוכים, שלא יהיה יותר מידי צפוף.

הדברים הלא נוחים הם יותר בכיוון של החיסרון בבלם היד (ישנו מצב שזה ישתנה בקרוב, אם יהיה זמן וזמינות חלקים, אבנה משהו).

דבר שאני ממליץ, מושב של רכב במקום הכיסא מנהלים, עזרתי לחבר לעשות דבר דומה, ויצא מעולה ודי נוח.

JEP.

פורסם
אולי לפתוח פורום מיוחד של הסימולטור(LFS)הנהדר הזה מה אתם אומרים?

יש פורום כזה, והמנהל שלו נימצא גם בפורום כאן, אפילו פה בשרשור.

ג'ניה ורוני, נהיגה יפה מאוד!

• תוכן חדש...