Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ב-LFS (וידאו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנהנתי מאוד מהסירטון הזה שפורסם על ידי אחד מחברי הפורום (וגם מהסטאפ שלו), עשיתי סרטון משלי - אמנם בלי עזרים פירוטכניים מתוחכמים (סתם כסא, שולחן ו-DFP) אבל אני מקווה שהתוכן יפצה על זה. יצא גם קצת ארוך אבל זה בגלל שעשיתי הקפה שלמה של המסלול עם שלוש מכוניות שונות, כדי שאפשר יהיה לראות את ההבדלים ביניהן.

כמו שתראו זהו אימון דריפט, לא אימון מהירות. ולא, במציאות אני אפילו לא קרוב לרבע מהרמה הזאת, לצערי. גם זו הושגה באימונים מפרכים :wink:

אז ילדים - הפעם אני מפציר בכם, בבקשה תנסו את זה בבית! (ושתפו אותנו). אשמח כמובן לשמוע דעות.

רוני

נ.ב. אם רוצים לצפות במסך מלא עדיף לשים על HQ (אחרי שלוחצים על הסירטון וצופים ב-YOUTUBE ולא בפורום)

http://www.youtube.com/watch?v=7MwdaR4FOpM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהיגה מקצועית ביותר(וזה קשה בLFS) אגב מדוע בחרת דווקא בזווית של הגלגלים הערומים? אני מוצא את זה מאוד לא נוח ומעדיף את הזווית של פנים הרכב, זה נורא חסר תקשורת כזה לדעתי.

אהבתי את העברות משקל של הרכב לפני כניסה לסיבוב, יצאו לך דריפטים קטנים(פל לקונטרה פל או משהו כזה?).

פורסם

שמח מאוד לראות שמישהו הקליט סירטון כזה. כל הכבוד.

בנוגע לנהיגה, לדעתי עבודת הידיים לא כל כך נכונה, אבל זה יכול בגלל שקוטר ההגה קטן יחסית לG25 או להגה אחר.

באשמתך, עשית לי חשק להקליט סירטון מחודש שלי נוהג בLFS. אני יעלה בשלב יותר מאוחר של הערב.

אבל בנתיים אפשר לצפות בסירטון שנעשה לפני כחצי שנה, נוהג על XRT עם סטאפ דריפט אישי וצמיגים רותחים שצועקים הצילו לאמא.

http://www.youtube.com/watch?v=ABah1UPtiBc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עוד פעם, כל הכבוד! ממליץ לך להיות פעיל בפורום של LFS-ISRAEL, יש כרגע ליגת דמו ומירוצים בגרסאת הS2.

JEP.

פורסם
נהיגה מקצועית ביותר(וזה קשה בLFS) אגב מדוע בחרת דווקא בזווית של הגלגלים הערומים? אני מוצא את זה מאוד לא נוח ומעדיף את הזווית של פנים הרכב, זה נורא חסר תקשורת כזה לדעתי.

אהבתי את העברות משקל של הרכב לפני כניסה לסיבוב, יצאו לך דריפטים קטנים(פל לקונטרה פל או משהו כזה?).

הזווית של הגלגלים - קודם כל, זה נותן יותר שטח תצוגה של חוץ הרכב (והפנים שלו הרי ממש לא מעניין אותי), אבל הסיבה העיקרית היא שהרבה הרבה יותר קל לי לנהוג ככה - יותר קל לראות איפה בדיוק ממוקמים הגלגלים הקדמיים ולאן בדיוק הם מכוונים. זה בדיוק הפוך ממש שאמרת - יש יותר תקשורת, כי בנוסף לתקשורת ההגה אפשר להשתמש גם בעיניים בשביל לדעת בדיוק מתי הגלגלים מתחילים להחליק וכמה.

בנוגע להעברות המשקל - זה נקרא אפל-קונטרה-אפל וכן, זה עוזר במקרים מסוימים להכניס את הרכב לתוך הסיבוב בזווית הנכונה.

שמח מאוד לראות שמישהו הקליט סירטון כזה. כל הכבוד.

בנוגע לנהיגה, לדעתי עבודת הידיים לא כל כך נכונה, אבל זה יכול בגלל שקוטר ההגה קטן יחסית לG25 או להגה אחר.

ה-DFP הוא 10 אינץ' וה-G25 הוא 11 למיטב זכרוני. זה הפרש יותר משמעותי משנדמה ומהניסיון שלי עם ה-G25 זה מאוד משנה את העבודה עם ההגה. בכל מקרה, אחד ההבדלים המרכזיים בין ה-G25 ל-DFP הוא שני מנועי פורס-פידבק לעומת אחד. התוצאה היא שה-G25 יותר קל וגם יותר קל להזיז אותו במהירות (שים לב לרעשי ההזזה החזקים יחסית של ה-DFP). לכן אני משתדל לשמור לפחות יד אחת על ההגה גם בזוויות חזקות (עד למצב שאי אפשר) כדי לדייק יותר בהפנייה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קודם כל - העריכה מאוד בסיסית, אבל תודה בכל מקרה.

ואתה צודק, זה לא דריפטינג, זה סימולציה של דריפטינג :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

JEP - למה עבודת ההגה לא טובה? (לא בנימה תוקפנית,באמת רוצה לדעת)

רוני,אחלה סרטון ועריכה - אך גם אני לא מבין למה בחרת בזווית הזאת שרואים רק את הגלגלים,אישית חוץ מלהעביר יותר טוב את תחושת המהירות זה לא תורם בכלום :arrow:

פורסם
בקושי.

תמשיך לתרגל..

או, יפה. ועכשיו במקום להיות מריר וביקורתי אתה מוזמן להדגים את היכולות שלך.

בקשר לזווית - כבר הסברתי, זה פשוט הרבה יותר נוח לי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שהסימולטור עזר לי לשפר את הנהיגה שלי בכמה מובנים. (כמובן שבשימוש עם הגה ודוושות איכותיים)

פורסם

רוני, האמת אני מכיר טוב את ההבדלים של שני ההגאים המדוברים. הייתי גם בעל DFP לפני כשנתיים.

בנוגע לעבודת הידיים, אפשר ללא בעיה לנהוג נהיגת דריפטים עם ידיים ב3 ו9, אבל מתי שזה מגיע לשלב שאתה נוהג על צמיגים רותחים והתחת רוצה לצאת בכל סיבוב ובכל נגיעה או עזיבה של הגז, אתה עלול להסתבך מהר מאוד.

אני מאמין שהיום אני אצלם סירטון יותר עדכני, אוכל להראות לך על מה מדובר.

JEP.

פורסם
רוני,אתה חושב שהסימולטור הנ"ל שיפר את רמת הנהיגה שלך במובן מסוים ?

הסימולטור עוזר להתאמן בקווים נכונים, הפניות הגה ומינון נכון של הדוושות, אבל זה בפירוש לא תחליף לדבר האמיתי. בדריפטים הוא עוזר מאוד לשפר טכניקה אבל שוב - במציאות יש הרבה גורמים שלא באים לידי ביטוי בסימולטור, כך שלא הייתי מסתמך רק על זה - צריך המון אימונים "אמיתיים".

אשמח לראות :-D אך בינתיים בתיאוריה - היכן הידיים אמורות להמצא אם כך?

תלוי - בסימולטור עם הגה מתאים הן צריכות להיות כמה שיותר קרובות ל-3 ו-9 כפי שתיאר JEP כדי שבכל שלב תוכל לשלוט כמה שיותר מהר על ההפנייה לשני הכיוונים. הבעיה עם ההגה שלי היא כמו שתיארתי - הוא כבד יותר ומגיב לאט יותר מה-G25 ולכן לי לפחות יותר קשה לזרוק אותו מצד לצד בלי לשמור על יד אחת לפחות על ההגה כל הזמן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...