Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שב 012 מבטיחים לי שהם לא חוסמים ביטורנטים ושאר תוכנות שיתוף קבצים , חברים נשבעים לי שהם כן, אבל מרגיז יותר

חוסר התמיכה של סמייל בראוטר שלא נרכש דרכם , בבזק בינלאומי הבטיחו לי תמיכה טכנית בכל ראוטר .

נשאר לדעת מה המחיר אחרי 6 חודשים .

החבילה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שאתה חושב בכלל על החבילה של בזק שלא תעיז להתקרב ל012, חלק לא קטן מהנציגים לא מקצועיים, מחרטטים לקוחות, כמו שכבר הבנת לא מוכנים לתמוך בראוטרים, יודעים תמיד להפיל את האשמה על הספק תשתית.

גם בנטוויז'ן תומכים בראוטרים שלא נרכשו דרכם.

לגבי בזק, כשראיתי את המחיר הייתי מאוד מופתע, אבל כשראיתי גם שהמחיר הוא לחצי שנה הבנתי שאין חדש תחת השמש, גם לא מפורסם מה המחיר אחרי החצי שנה. אל תשכח גם שההתקנה בתשלום.

תשים לב שבמודעה כתוב בקטן "אינטרנט בכפוף למגבלות טכנולוגיות", מה שזה אומר שככל שאתה יותר רחוק מהשרת מהירות הגלישה שלך תרד.

פורסם

גם בזק בינלאומי לא חפים בכפם.

ההורדות עובדות מאוד לאט בכל שעות היום, בהשוואה לחיבור דרך ORANGE שעשיתי לפני כחודשיים ההבדל הוא שמיים וארץ

ORANGE עובד מצויין ומוריד תמיד במהירות המקסימלית, ולאו דווקא בטורנט אלא באתרים רגילים בארץ ובעולם.

ממליץ בחום על ORANGE.

פורסם

גם בזק חוסמים, ומהירות הגלישה היא לא מה שהיתה "בימים הטובים".

היות ויוצא לי לדלג בין כמה ספקים באופן קבוע, אני חושב שכולם גרועים היום ללא יוצא מהכלל. תמיכה טכנית אף פעם לא ביקשתי מאף ספקית, למעט אולי כמה איפוסי סיסמא. מה יש לתמוך בראוטר? מגדירים פעם אחת ולא נוגעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נצל"ש - מישהו בפורום נסיין NGN של בזק ?

מכמה כתבות שראיתי,יש הרבה לקוחות ניסיוניים בקריית אונו ובנס ציונה.

50מגהביט עם UP של 5מגהביט - חלום :shock:

מעניין כמה זה יעלה כשזה ייצא.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בבזק בינלאומי הבטיחו לי תמיכה טכנית בכל ראוטר

א) בבזק בינלאומי תמיכה ברשתות אלחוטית פרטית ובהגדרות מתקדמות בנתב (פתיחת פורטים וכו') הופכת להיות בתשלום החל מיום ראשון הקרוב.

ב) לגבי אורנג' - חכה שהחבילות שלהם גם יהפכו להיות OVERSOLD (כמו בשאר הספקיות) ואז נדבר על איזה ספק טוב ומהיר זה (עם המחירים שלהם).

ג) לא כדאי לקחת ראוטר מבזק, אפילו לא בחינם

נ.ב. גילוי נאות - הכותב הינו עובד בזק בינ"ל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עברתי לפני כמעט שנה מבזק בינ"ל ל012 ומורגשת צניחה במהירות האינטרנט.

בתום ההתחייבות שלי אני מתכוון לחזור בחזרה.

בנוגע לתוכנית הזאת, יותר מדי דברים בסל אחד. אתה מתחייב לתקופת זמן ארוכה יותר מהחצי שנה שעליה אתה מקבל את המחיר הטוב ולא יודע כמה אתה תשלם אח"כ. פשוט אבסורד.

דרך אגב, מישהו ניסה את אקספון?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן, מחובר אליהם כחודש וחצי

הגלישה מהירה יותר מבבזק בין לאומי שאיתם הייתי לפני, הורדות עדיין יכלו לעבוד יותר טוב.

בכל מקרה המחיר נמוך ואין התחייבות כך שאתה יכול לנסות אותם לחודש אחד או להתנתק מתי שבא לך. במצב הנוכחי בשוק האינטרנט בארץ זאת טעות לדעתי להתחייב לספקית מסויימת

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אקספון לא רעים לפי מה ששמעתי.

גם המחירים שלהם זולים וללא התחייבות.

עלה והצלח.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

החבילה של אורנג' לא בדיוק זולה , כרגע אני מקבל אינטרנט+טלפוניה 600 דקות+תשתית הוט של 2.5 מגה ב 130 ש"ח לחודש.

באורנג' : אותה חבילה אבל עם 600 דקות גם ליעדים סלולריים עולה 190 ש"ח .

מצד שני אני שוקל לחזור לטלפוניה של הוט במקום טלפוניית אינטרנט סטייל 012/אורנג', יותר אמינה ,יותר איכותית אבל עוד 20 ש"ח יותר.

מה מקבלים באקספון ?

פורסם
כן, מחובר אליהם כחודש וחצי

הגלישה מהירה יותר מבבזק בין לאומי שאיתם הייתי לפני, הורדות עדיין יכלו לעבוד יותר טוב.

בכל מקרה המחיר נמוך ואין התחייבות כך שאתה יכול לנסות אותם לחודש אחד או להתנתק מתי שבא לך. במצב הנוכחי בשוק האינטרנט בארץ זאת טעות לדעתי להתחייב לספקית מסויימת

זה לא מדוויק כי תשתית ללא התחייבות עולה המון כסף. (אני מסיים התחייבות גם בתשתית)

אני מעדיף לסגור BUNDLE עם התחייבות לשנת בFIXED PRICE טוב.

המדיניות שלי זה לא להתחייב מעל שנה לשום דבר, גם לא לYES למרות שאין מצב שאני חוזר לHOT.

ככה אפשר לשפר את התנאים מדי שנה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המבצע הזה של בזק יצא בדיוק כשהתחלתי לברר עם הדברים האלו לדירה.

מעבר לזה שהחבילה היא לחצי שנה ואחרי זה מתחילה השחיטה. הבעיה עם בזק שתמיד אחרי המבצע אתה משלם על קו הטלפון דמי שימוש מיותרים שלא נותנים כלום ולא משלמים באף מקום אחר.

בכל מקרה, הדיל שסגרתי ב-HOT הוא כזה:

• קו טלפון עם 2000 דקות חינם לנייחים.
  • תשתית אינטרנט 1.5 מגה.
  • התקנה של הכל בחינם.
  • נציגה נחמדה וסבלנית שחיפשה איתי מספר יפה במשך 20 דקות.
  • 109 ש"ח בחודש (אם רוצים 2.5 מגה זה 133 ש"ח).
  • התחייבות לשנה.

לגבי ספק אני עדיין מתלבט בין 018 לבזק בינ"ל, במהירות 1.5 מגה הן מציעות:

• 018- 29 ש"ח לחודש ללא התחייבות
  • בזק בינ"ל- 35 ש"ח לחודש עם 3 חודשים חינם, התחייבות לשנה וחצי (מחיר ממוצע בשנה וחצי האלו- 27 ש"ח)

כנראה שאתחיל ב- 018 ללא התחייבות ואם תהיה בעיה נעבור לבזק בינ"ל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא יודע אם אתה מנצל את כל ה 2000 דקות , אני לא עברתי גם את ה- 400-500 דקות ,

אם נשווה את המחיר של חבילת ה 2.5 לחבילה של אורנג' הפער בעצם לא קיים :

אמנם התשלום שלך יהיה 133+35 =168 ש"ח זול לעומת ה 190 באורנג' ,

אבל תוסיף את עלות השיחות לניידים שאתה מקבל כחלק מחבילת ה 600 דקות + 3 חודשים ראשונים בחינם כלומר : 190*9=1710 ש"ח לשנה באורנג' .

לעומת : 168*12=2016 ש"ח ,הפרש גדול יותר מ-300 ש"ח בחישוב שנתי לטובת אורנג'.

ההבדל היחידי הוא באיכות הטלפוניה ע"ג אינטרנט הנחותה בד"כ מהאיכות על תשתית אופטית של הוט , אשמח לשמוע ממי שביצע כבר את המעבר .

פורסם

אם הוט יתקשרו ויגידו לי :

קח טלויזיה, טלפון, אינטרנט ובחורה שמפנקת אותך 24 שעות ביממה , ב20 שקל לחודש או אפילו בחינם, אני לא מוכן.

הם נחמדים רק במעמד המכירה, חכה חכה כשיגיעו התקלות (ולא ידעו איך לפתור אותן), וכשיגיעו חיובי הסרק. והם יגיעו.

חכה כשדיירים אחרים בבניין יתחברו או יתנתקו ואז תחזור הביתה בערב הפיינל פור כשמכבי משחקת ותגלה אין לך טלויזיה כי נותקת בטעות.

חכה שאחרי חודשיים זה יקרה שוב ושוב ינתקו אותך . חכה שאחרי עוד חודשיים שוב ינתקו אותך...

חכה ששנה אחרי שתתנתק פתאום כרטיס האשראי שלך יחוייב באלפי שקלים.

יד שמאל לא יודעת מה יד ימין עושה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם הבחורה המפנקת שווה הייתי מסכים.

חוצמזה אני תמיד מתנה הצטרפות לשירות שהתשלום בו יבוצע ע"י הוראת קבע בנקאית בלבד.

• תוכן חדש...