Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוט יתקשרו ויגידו לי :

קח טלויזיה, טלפון, אינטרנט ובחורה שמפנקת אותך 24 שעות ביממה , ב20 שקל לחודש או אפילו בחינם, אני לא מוכן.

הם נחמדים רק במעמד המכירה, חכה חכה כשיגיעו התקלות (ולא ידעו איך לפתור אותן), וכשיגיעו חיובי הסרק. והם יגיעו.

חכה כשדיירים אחרים בבניין יתחברו או יתנתקו ואז תחזור הביתה בערב הפיינל פור כשמכבי משחקת ותגלה אין לך טלויזיה כי נותקת בטעות.

חכה שאחרי חודשיים זה יקרה שוב ושוב ינתקו אותך . חכה שאחרי עוד חודשיים שוב ינתקו אותך...

חכה ששנה אחרי שתתנתק פתאום כרטיס האשראי שלך יחוייב באלפי שקלים.

יד שמאל לא יודעת מה יד ימין עושה.

ההודעה הזאת דומה מאוד להודעות האזהרה שלך מרכישת מכוניות צרפתיות.

בטח העובדה שלי יש שנתיים ניסיון עם HOT ללא תקלות לא תשנה את דעתך.

דעתך גם לא תשתנה אפילו אם אני אספר לך שלאמא שלי יש ניסיון של מספר שנים עם HOT גם ללא תקלות.

לא תקלות טכניות ולא תקלות בילינג.

אם תצא מנקודת הנחה שבכל חברה יש תקלות טכניות, בילינג או נציג כזה או אחר קצת פחות מספר לעבודתו, החיים שלך יהיו פשוטים יותר.

לא יודע אם אתה מנצל את כל ה 2000 דקות , אני לא עברתי גם את ה- 400-500 דקות ,

אם נשווה את המחיר של חבילת ה 2.5 לחבילה של אורנג' הפער בעצם לא קיים :

אמנם התשלום שלך יהיה 133+35 =168 ש"ח זול לעומת ה 190 באורנג' ,

אבל תוסיף את עלות השיחות לניידים שאתה מקבל כחלק מחבילת ה 600 דקות + 3 חודשים ראשונים בחינם כלומר : 190*9=1710 ש"ח לשנה באורנג' .

לעומת : 168*12=2016 ש"ח ,הפרש גדול יותר מ-300 ש"ח בחישוב שנתי לטובת אורנג'.

ההבדל היחידי הוא באיכות הטלפוניה ע"ג אינטרנט הנחותה בד"כ מהאיכות על תשתית אופטית של הוט , אשמח לשמוע ממי שביצע כבר את המעבר .

ולגבי ההשוואה עם פרטנר.

ההצעה שלהם היא הראשונה שבדקתי ולמרות שבאמת לא אנצל את כל ה- 2000 דקות העדפתי אותי לשלם יותר כדי לא להתחייב ל-3 שנים וגם כדי לא להכניס משדר\מקלט סלולרי נוסף לבית. התשתית של פרטנר עובדת על תקשורת סלולרית. מאחר והמקלט בדירה שלי אמור היה להיות ממוקם בממ"ד זה אומר עוצמת שידור גבוהה יותר כדי להתגבר על קירות הממ"ד. אז.מצטער...שווה לי לשלם קצת יותר מאשר להכניס דבר כזה הביתה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באורנג' אפשר להתחייב רק לשנה , או אפילו ללא התחייבות כלל.

לגבי קרינה סלולרית לא בדקתי , אבל איכשהו נראה לי כי אתה נסחף , העוצמה ממרחק 2 מטר אמורה להיות חלשה מספיק

מלגרום נזק , היום לא יוציאו מכשיר כזה ללא עמידה בתקנים (מקסימום תציב אותו מול המקמ"ש השני בבית בהתאבכות הורסת :)

לגבי האמינות של הוט , אכן .. אייל כרגיל מקשקש .

אצלי וגם ואצל הורי ואחי התקלות נדירות מאוד .

פורסם

באחד השירשורים הקודמים בפורום הבאתי תוצאות של מדידות קרינה לטלפונים ואנטנות והתברר שהטלפון האלחוטי הבייתי (התמים) מקרין יותר ממכשירים אחרים.

אם כל זה לא עוזר לכם להחליט מה מקרין או לא מקרין ומה מסוכן או לא מסוכן, אזי חברות הסלולר כבר אמרו את דברן.

ליתר דיוק, לא אמרו את דברן בענין: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/885/675.html

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ההודעה הזאת דומה מאוד להודעות האזהרה שלך מרכישת מכוניות צרפתיות.

בטח העובדה שלי יש שנתיים ניסיון עם HOT ללא תקלות לא תשנה את דעתך.

דעתך גם לא תשתנה אפילו אם אני אספר לך שלאמא שלי יש ניסיון של מספר שנים עם HOT גם ללא תקלות.

לא תקלות טכניות ולא תקלות בילינג.

אם תצא מנקודת הנחה שבכל חברה יש תקלות טכניות, בילינג או נציג כזה או אחר קצת פחות מספר לעבודתו, החיים שלך יהיו פשוטים יותר.

ולגבי ההשוואה עם פרטנר.

ההצעה שלהם היא הראשונה שבדקתי ולמרות שבאמת לא אנצל את כל ה- 2000 דקות העדפתי אותי לשלם יותר כדי לא להתחייב ל-3 שנים וגם כדי לא להכניס משדר\מקלט סלולרי נוסף לבית. התשתית של פרטנר עובדת על תקשורת סלולרית. מאחר והמקלט בדירה שלי אמור היה להיות ממוקם בממ"ד זה אומר עוצמת שידור גבוהה יותר כדי להתגבר על קירות הממ"ד. אז.מצטער...שווה לי לשלם קצת יותר מאשר להכניס דבר כזה הביתה.

אז זהו, שכל החיים שלי הייתי בהוט עד לפני שנתיים כשעברתי ל YES. כי תמיד שכנעתי את עצמתי שטעויות קורות בכל חברה והמחיר שלהם הכי השתלם.

מדובר על תקופה שכוללת את הזמן שהייתי צעיר וגרתי עם ההורים ועוד כ7 שנים כשעברתי מחוץ לבית. סה"כ משהו כמו 15 שנה- ממש מאז שהם התחילו את הפעילות, ובאינטרנט הייתי מנוי מהיום הראשון שהתחיל הניסוי ועד לפני קצת פחות משנה - תחשוב כמה שנים זה בעצמך. (בערך 10)

השתמשתי בשירותי הוט ב6 דירות שונות באיזור ת"א ועוד 2 דירות בנתניה ועוד דירה אחת בבאר שבע, ובכל המקומות אותן צרות. (שלא לדבר על הבילינג המזעזע- טעויות על בסיס חודשי ובחידוש או סיום כל התחייבות)

אם אתה חושב שזה לא נסיון מספיק, אז אני לא יודע מה כן.

סיפור העברת הדירה שלי שהיה הקש ששבר את גב הגמל ובעקבותיו סיימתי את הקשר עם הוט ,הוא סיפור שסיפרתי כאן בפירוט לפני כשנה, אז אני אקצר: לקח לחברת הוט המהוללת מעל חודשיים להוציא את המבצע ההנדסי של העברת תשתית האינטרנט מדירה א' לדירה ב' המרוחקות ביניהן מרחק של קילומטר אחד וזאת למרות שניסיתי לתאם איתם יותר מחודש מראש(!!) בעשרות שיחות טלפון (ואני לא מגזים) , הכסף על החודשים בהם לא קיבלתי שירות מעולם לא הוחזר לי , מעולם לא קיבלתי פיצוי או התנצלות וכמובן בתום ההתחייבות חוייבתי חיובי סרק עד שביטלתי את הוראת הקבע דרך חברת כרטיסי האשראי.

אז בוא נגיד את זה ככה : אתה לא נמצא מספיק זמן בהוט, כי כל עוד אתה בהתחייבות הראשונה שלך, וכל עוד אין לך תקלות - הכל בסדר גמור.

הערב עשינו על האש ומתוך 10 אנשים שהיו שם, כל לקוחות הוט בהווה ובעבר קיללו את החברה הזאת , אז תעשה לי טובה.

אולי תוכל להסביר לי למה בYES תמיד אדיבים ,וגם אם יש טעות - וזה קרה פעם אחת - מזכים אותי מיידית ואפילו מפצים אותי בערימת הטבות ?

אולי תוכל להסביר לי איך זה שבYES חודש לפני סוף ההתחייבות שולחים לך הודעה לממיר ושבוע לפני מתקשרים להציע לך הצעה כדאית כדי שלא יקרה מצב כמו בהוט שההתחייבות נגמרת ואז אתה מתחיל לראות חיובים על 400 שקל בכרטיס אשראי שתצטרך להפוך את כל העולם כדי להחזיר אותם חזרה? (כבר פעמיים חידשתי התחייבות ,פעם אחרונה ממש לא מזמן)

יש דרך התנהלות של חברה ויש דרך התנהלות של שוק.

כנ"ל לגבי צרפתיות. עד שלא תאכל רצף של שטרונגולים רציניים (ואני לא מאחל לך את זה) כנראה שדעתך לא תשתנה ולא תאמין לסטטיסטיקה שמנצחת ובגדול [רק היום ראיתי 4 צפרדעים תקועות על כביש החוף בין ת"א לזכרון (ללא פנצ'ר והבן אדם לא עצר להשתין- היה לי הרבה מאוד זמן להסתכל כי התנועה התנהלה בעצלתיים)]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם בזק חוסמים, ומהירות הגלישה היא לא מה שהיתה "בימים הטובים".

היות ויוצא לי לדלג בין כמה ספקים באופן קבוע, אני חושב שכולם גרועים היום ללא יוצא מהכלל. תמיכה טכנית אף פעם לא ביקשתי מאף ספקית, למעט אולי כמה איפוסי סיסמא. מה יש לתמוך בראוטר? מגדירים פעם אחת ולא נוגעים.

צביקה, מה בדיוק בזק חוסמים? הורדות של טורנט ואימיול?

אני מנוי של בינלאומי שנים רבות {מאוד[מאוד(מאוד)]} ולא היתה לי אי פעם בעיית הורדה.

בשנה שנתיים האחרונות את רוב ההורדות אני עושה מרפידשר, ושם בכלל אין מה לדבר, מהירות ההורדה שאני מקבל היא מקסימלית לרוחב הפס שלי, ובכלל כאשר עובדים עם תוכנת הורדת קבצים זה ליגה אחרת. :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אייל, אתה חופר.

אין לי שום כוונה לזלזל בניסיון המר שלך עם HOT. הניסיון שלך הוא הניסיון שלך ובהחלט מובן למה אתה לא מוכן להיות מנוי שלהם בעתיד.

אבל הגישה הטוטאלית שלך אשר משליכה ממקרה פרטי שלך ושל עוד קבוצה מצומצמת הקרובה אליך על כלל האוכולוסיה היא המוטעת לדעתי (שוב, גישה שאתה מפגין גם בדיוני על מכוניות). תקלות היו ויהיו אצל כולם וההבדל היוא איך מתמודדים איתן, עד כה הרשם שעשה שירות הלקוחות של HOT היה סביר ביותר. אם תפתח את הראש שלך לאפשרות שארגונים כאלו יכולים לשנות את דרכם לשני הכיוונים (לטוב ולרע) החיים שלך יהיו פשוטים וזולים יותר עם יותר אפשרויות בחירה.

בדירה הקודמת שלנו סבלנו מתקלה טכנית בשידורים שלהם בתדירות גבוהה יותר מהמקובל כולל שירות לקוחות שהתכוון להשאיר אותנו מיום חמישי עד ראשון ללא TV כי לא ממש התאים להם לשלוח טכנאי ביום שישי. שלא תבין לא נכון, שידורי ה-TV בדירה שלי יהיו של YES כי אנחנו אוהבים יותר את התכנים שלהם.

ולגבי קשקושי תצפיות הגרירה שלך...

בחייך!

Get a woman!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מאוד מעניין.

כשאני לא מפרט - אין ביסוס לדבריי.

כשאני כן מפרט - אני חופר.

אולי הגיע הזמן שתלמד שמתרחשים בעולם עוד דברים חוץ מהדיעות שלך על דברים מסויימים.

זה שמשהו לא מתרחש אצלך ואצל קבוצה קרובה זה גם לא אומר שניתן להשליך מכאן על הכל כי זה מגוחך.

אולי הקבוצה הקרובה פשוט מעדיפה שלא לפרט על מה שהם עוברים (למשל בתחום התקלות ברכב)

בקשר לתצפיות שלי- מה לעשות, אלו התצפיות. אל תקרא לי שקרן כי זה מה שראו העיניים.

זה שאתה נוסע עם אישה לצידך והשיחה ביניכם מסיחה את הדעת מתצפיות בצידי הדרכים, לא אומר שהן לא שם :D

גם יכול להיות שבחזור הייתי רואה 7 גולפים או אפילו טויוטות מקולקלות בצידי הדרך , אבל מה הסיכוי לזה.

אגב באירוע בו הייתי נכחו הרכבים הבאים:

הרכב שלי, טנדר איסוזו , הונדה הצ'בק, פולו 97 , מזדה 3 , פיג'ו 306.

אחד מהם לא הניע בתום האירוע, אני לא רוצה לפרט איזה כדי שלא תגיד שאני נוטה לצד כלשהו.

בקשר ל WOMAN, אני דיי מסודר ככה שאני לא צריך לקבל את הסיפוק שלי מהצלפה במשתמשים בפורום באמצעות כל מיני כלי ניהול.

כל המטרה שלי בשרשור היתה לנסות לעזור לחבר פורום או חברי פורום ולתרום מידע בתחום הזה,

במטרה שלא יסבלו כמו שאני סבלתי ואם זה לא טוב, אז מה אני כבר יכול לעשות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקשר ל WOMAN, אני דיי מסודר ככה שאני לא צריך לקבל את הסיפוק שלי מהצלפה במשתמשים בפורום באמצעות כל מיני כלי ניהול.

אפשר לפרט ?

פורסם
צביקה, מה בדיוק בזק חוסמים? הורדות של טורנט ואימיול?

אני מנוי של בינלאומי שנים רבות {מאוד[מאוד(מאוד)]} ולא היתה לי אי פעם בעיית הורדה.

בשנה שנתיים האחרונות את רוב ההורדות אני עושה מרפידשר, ושם בכלל אין מה לדבר, מהירות ההורדה שאני מקבל היא מקסימלית לרוחב הפס שלי, ובכלל כאשר עובדים עם תוכנת הורדת קבצים זה ליגה אחרת. :lol:

אני מוריד בעיקר דרך האימיול, ושם מורגשת האטה רצינית יחסית לספקיות האחרות.

לגבי הורדת רפידשר וWEB בכלל - בשעות העמוסות יש האטה משמעותית במיוחד לשרתים מחו"ל. אפילו הפורום זוחל יחסית לספקיות אחרות בשעות הערב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ לך להשתמש בDAP* להורדות WEB, היא עובדת אצלי ללא לאות ומנוח!

גם ניתן להעלות לה קבצי טקסט בעלי כתובות הקבצים והיא עושה לך את כל העבודה בצורה מאוד פשוטה ונוחה.

תמיד מורידה מ5 עד 10 שרתים בו זמנית כך שהאטה אני לא מרגיש, אלא אם מדובר בקובץ אשר ניתן להשיג רק משרת בודד.

עם אימיול די הפסקתי להשתמש אלא אם אני מחפש תכנים בעברית, הרבה ממה שהייתי מחפש באנגלית היה מתגלה לי כסרט כחול (במקרה הטוב).

*DAP - Download accelerator Plus

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

פיקה צביק - גם אני עם בזק בינלאומי ונטוויז'ין לסירוגין - ודווקא מרפיד,אני מקבל מקסימום בחיבור בודד

שים לב שיש שם + קטן שנפתח לרשימת שרתים,תבחן אחד אחד ותוריד קבצים רק ממה שמהיר לך :) - עובד מצוין בשבילי (במקרה שלי TELEGLOBE או GLOBALCROSSING)

נ.ב - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713473,00.html

קראתם? סוף סוף (אולי) אינטרנט כמו שצריך בארץ :D (ובטח יעלה כמו שצריך..:|)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שאלה ..אפשר להיות מנוי של ספק אינטרנט בארה"ב ?

אני זוכר לפני איזה 10 שנים , היה חלון של מספר ימים לגלישה בחינם דרך ספק אמריקאי ואלו שהספיקו לחגוג טענו לקצב מהיר יותר מהספקים הישראלים.

נ.ב

היום מתקשר אלי חבר עובד אורנג' , הבטיח להשיג לי הנחת עובד של אורנג' .

"אתה שומע " בישר בהתלהבות .." אתה מקבל חבילה של 2.5 + 600 דקות + 3 חודשים חינם ב 138 ש"ח בלבד " !!!

הסברתי לו שבתור לא עובד אורנג' קיבלתי מחיר זול יותר .

סיכמנו שאם הוא יחליט להצטרף למבצע שלא יעז להזכיר את מקום עבודתו הוא עוד עלול לשלם יותר .

• תוכן חדש...