Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא הזה מאוד מעניין אותי....מי מכם יבוא לתחרות?

ומי משנה\מוסיף רכיבים למערכת באוטו בעיקר בשביל התחרות??

לאיזה קטגוריה הוא מעוניין להתחרות אם בגלל בSPL או SQ

ולאיזה מקום הוא מצפה להגיע.

תמיר

http://www.emma.co.il/

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אגיע, POKO, 205, ALPINE, KICKER, FASTGT ועוד. גם רובנו נתחרה (אם הרכבים יהיו מוכנים :? )

לא תמיד יש בחירה באיזו קטגוריה אתה משתתף. אני אהיה במומחים מעל 600 וואט (וכל מי שציינתי יהיה בקטגוריית מומחים אם יתחרה) שאיפה? תמיד יש לשאוף למקום 1 :)

המערכת שלי אפילו לא התחילה להבנות. יש את רוב הציוד אבל חסרים מרכיבים עיקריים שאני מקווה שיגיעו בתוך שבועיים.

פורסם

אני רוצה להתחרות אבל אני לא יודע לאיזה תחרות אני ילך וגם אני לא חושב שיש לי סיכוי למרות שהשקעתי די הרבה מול אייל ועוד כמה אנשים פה ( חוצפנים :D )

פורסם
אני רוצה להתחרות אבל אני לא יודע לאיזה תחרות אני ילך וגם אני לא חושב שיש לי סיכוי למרות שהשקעתי די הרבה מול אייל ועוד כמה אנשים פה ( חוצפנים :D )

אף אחד לא אמר שחייבים לנצח.

חלק מהרעיון זה להשתתף, זו תיהיה חוויה מאוד מרעננת.

חוץ מזה יש קטגוריות, אתה לא חייב להירשם לאקספרט 8)

פורסם

אני צוחק אחי אין לי כוונה ללכת ראש בראש אל להפך ללמוד מהחברה ולשפר את המערכת

אני בטח ילך על רמה למטה נראה כבר ...

מקווה לריבוי משתתפים שיהיה מעניין

פורסם
אני אגיע, POKO, 205, ALPINE, KICKER, FASTGT ועוד. גם רובנו נתחרה (אם הרכבים יהיו מוכנים :? )

לא תמיד יש בחירה באיזו קטגוריה אתה משתתף. אני אהיה במומחים מעל 600 וואט (וכל מי שציינתי יהיה בקטגוריית מומחים אם יתחרה) שאיפה? תמיד יש לשאוף למקום 1 :)

המערכת שלי אפילו לא התחילה להבנות. יש את רוב הציוד אבל חסרים מרכיבים עיקריים שאני מקווה שיגיעו בתוך שבועיים.

מילים כדורבנות!

אבל נראה לי שנשתתף בקטגורית פרו ולא אקספרט, לי בכ"א יש את רוב הציוד אבל אין רכב (בינתיים) במידה ולא תהיה ברירה נבנה מחדש את הפולו שעברה מסכת יסורים בפעם שעברה.

ולגבי השאלה של תמיר (ASTRO) אני אשתתף בSPL בשאיפה לאחד המקומות הראשונים (מקום ראשון ואני לא מתפשר!).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
205 רק תיידע אותי באיזה קטגוריה אתה מתכוון להתחרות כדי שאני יערך בהתאם :lol: .

רק שלא תתחיל לחבל לי בהתקנה :lol::roll:

• תוכן חדש...