Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות רכב עד 7500 גג..ראיתי פיז'ו 205 שנת 95 יד שלישית 180 ק"מ שמורה ללא תאונות הכל בסדר רק המחיר שהבחור דורש הוא 8000 (סופי),כשהמחירון בלוי יצחק הוא 7500 וביד 2 7800. הוא כמובן טוען לפי המחירון ביד 2. האם כדאי לתת מעל המחירון גם אם הרכב במצב מעל המצופה?הדגם שהוא רשם ביד 2 הוא GLI השאלה שלי איך מבדילים שזה GLI ולא FOREVERכי יש הבדל במחירון ? בשנים האלה זה הזרקה או קרבורטור?

פורסם

עזוב אותך ממה שכתוב במודעה ביד2. רוב האנשים פשוט לוחצים על הכפתור הראשון שנראה להם.

איך מזהים פוראבר? זה כתוב על הדלת האחורית :lol:

בפועל זה לא באמת משנה.

לגבי מחיר - אני לא יודע מה סיכמת ומה בדקת עם הבחור, אבל 500 ש"ח זה לא סכום רציני ואני נוטה להאמין שאם אתה תפגין רצינות ותגיע עם כסף מזומן ביד המוכר יראה עוד קצת גמישות.

בדוק היטב היסטוריית טיפולים מהזמן האחרון כדי לוודא את נכונות הקילומטראז' ושגרת טיפולים סבירה.

נ.ב - הרכב מוזרק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ב Forever יש חלונות חשמל קדמיים ונעילה מרכזית מקוריים,פגושים בצבע הרכב ופנים הרכב קצת יותר יפה מהדגמים האחרים.

אבל זה לא ממש משנה כמו שכבר נאמר והכי חשוב שהרכב יהיה במצב טוב.

ממודל 94 ומעלה הזרקת דלק.

והכי חשוב תבדוק ברשיונות שזה לא רכב של מדינת ישראל לשעבר בסעיף "מקוריות", גם מספר רישוי שמסתיים ב 15 במקום ב 04 מעיד על רכב ממשלתי שרצוי מאוד לברוח ממנו כמו מאש.

הרכבים הממשלתיים היו כולם לבנים אבל ראיתי גם כאלה ששינו צבע.

פורסם

ב Forever יש חלונות חשמל קדמיים ונעילה מרכזית מקוריים,פגושים בצבע הרכב ופנים הרכב קצת יותר יפה מהדגמים האחרים.

אבל זה לא ממש משנה כמו שכבר נאמר והכי חשוב שהרכב יהיה במצב טוב.

ממודל 94 ומעלה הזרקת דלק.

והכי חשוב תבדוק ברשיונות שזה לא רכב של מדינת ישראל לשעבר בסעיף "מקוריות", גם מספר רישוי שמסתיים ב 15 במקום ב 04 מעיד על רכב ממשלתי שרצוי מאוד לברוח ממנו כמו מאש.

הרכבים הממשלתיים היו כולם לבנים אבל ראיתי גם כאלה ששינו צבע.

פגושים בצבע הרכב? נירא לי שאתה מתבלבל.

עריכה: מצטער חשבתי שהתכוונת לפסי קישוט, הפגושים כן בצבע הרכב, סליחה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

תבדוק גם את עניין המזגן. מדחס תקול או מושבת יכול להיות הוצאה בת ארבע ספרות בקלות שתשנה את כדאיות העיסקה לגמרי. אם הרכב טופל כמו שצריך עם היסטוריה מתועדת- נראה כמו עסקה לא רעה... דווח מה עשית...

פורסם

הדגם הוא GLI כמו שהוא כתב אבל ירדתי מהעסקה גם בגלל התקציב שלי...והבנאדם לא מוכן לרדת יותר מ-8 ואני לא מוכן לשלם מעל המחירון גם אם זה 500 ש"ח כי אין תוספות ברכב הזה והוא נמצא אצל האיש שלשה חודשים וחוץ מטסט לא הייתה בו שום השקעה נכרת ,הוא קנה את הרכב ככה שמור.

נ.ב.-אפשר למצוא עוד רכבים במצב הזה.

פורסם

העובדה שזה GLI ולא FOREVER לא משנה כלום ולא משמעותית.

מה שמאוד חשוד לדעתי זה שהוא מוכר לאחר 3 חודשים בלבד ומזה הייתי נזהר מאוד.

יש המון 205 בשוק ואתה רק צריך להיות סבלני-בסוף תמצא את מה שאתה רוצה.

בקשר למזגן זה גם נכון מאוד-תיקון יסודי של מזגן לא תקין יכול לעלות אלפי שקלים.

גם בקשר לרדיאטור חימום צריך לבדוק כי זה תיקון בעייתי ולא זול בכלל.

לא אומר לך לא לקנות רכב עם חימום או מזגן לא תקינים אם שאר הרכב במצב טוב אבל זה צריך להתבטא במחיר ואם לא אז לא כדאי.

פורסם

בסה"כ הרכב טוב ואם באמת מטופל כמו שצריך לדעתי כדאי לקנות במחירון מכיוון שעל רכב מוזנח שתקנה מתחת למחירון תוציא יותר כסף על תיקונים מאשר מחירון.

מחלות של הרכב אתה יכול לקרא בפורום.

• תוכן חדש...