Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקליות שקופות באלפא 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן.__

איך? הרי הפנסים האחוריים באלפא מאורכים כאלה..

אתה יכול אולי לשלוח לי לינק או לכוון אותי איך אני יכול למצוא את זה? תודה

פורסם
בארץ?

אתה תושב עכו ? באר שבע ? זכרון יעקב ?

יש במכולת במצפה שמעון, אבל אני לא יודע אם זה קרוב לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אתה תושב עכו ? באר שבע ? זכרון יעקב ?

יש במכולת במצפה שמעון, אבל אני לא יודע אם זה קרוב לך.

אתה מדבר רציני או מסתלבט?

אני מכפר סבא..

פורסם

חברים.. הדיון פה מתחיל לגלוש לדברים לא קשורים.

השאלה שלי פשוטה מאוד וקצרה מאוד :

אחרי שראיתי שיש בקליות שקופות לאלפא 147 - האם יש דרך להשיג כאלה בארץ? ואם לא מאיפה כן אפשר להביא כאלה?

תודה!

פורסם

יש את כל החנויות של האביזרי רכב שמשווקים כאלה דברים לרוב סוגי המכוניות, השאלה מה הביקוש ככה הסיכוי שתמצא את מה שאתה צריך.

דרך שניה למציאת החלקים הנ"ל זה קניה דרך איביי.

וכפי שכבר אמרו קודמיי, כיום ניתן להשיג בקליות שקופות לכל רכב, במיוחד אם הוא ספורטיבי או משהו בסגנון.

Polo 2012

פורסם

למעאן האמת, לא אהבתי בכלל... הרכב הזה מדהים חיצונית כמו שהוא ולדעתי זה רק מכער אותו, אבל כל אחד וטעמו האישי

פורסם
חברים.. הדיון פה מתחיל לגלוש לדברים לא קשורים.

השאלה שלי פשוטה מאוד וקצרה מאוד :

אחרי שראיתי שיש בקליות שקופות לאלפא 147 - האם יש דרך להשיג כאלה בארץ? ואם לא מאיפה כן אפשר להביא כאלה?

תודה!

תכף תבקש גם שיקנו לך זוג.

כנס לגוגל ותעשה חיפוש. אם תמצא אז רוץ לקנות, ואם לא תמצא אז כנראה שאין בארץ. משם תמשיך לאיביי.

• תוכן חדש...