Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון או HTC ?

sshh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מכשיר כדאי לקנות, אייפון 2G או HTC diamond ?

2 המכשירים מיד שנייה ה HTC בשימוש פחות זמן מהאייפון ול HTC יש יותר יתרונות מהאייפון 2G .

ולמרות זאת ממליצים לי על האייפון.

מה דעתכם?

פורסם

אם ספציפית מול ה DIAMOND אז כמובן אייפון, אם תשים את ה HTC HD מול אייפון, זה כבר סיפור אחר.

HTC היו תמיד מכשירים איטיים, יצא לי לשחק עם ה DIAMOND וה TYTN, איטים!!

האם יש עוד מכשירים שבהם אתה מעוניין?

פורסם

חוץ ממסך מגע והמותג מה יש לאייפון כזה מיוחד?

תלוי בשימושים שלך.. אם אתה מחפש את מה שכתבתי למעלה אז אייפון.

אם לא אז יש הרבה מאוד המלצות.

פורסם

כשיש לך אייפון אתה פשוט מבין שאתה לא מחליף אותו בשום מכשיר שבעולם. באחריות.

קח בחשבון תקלות, אבל בכל זאת, ממליץ בחום על האפל. גאוני החרא הזה!

GS300.

פורסם

תקלות?

המכשיר שלי כבר שנה + אצלי, ללא שום תקלה. אמין בדיוק כמו הנוקיה 6230I שקדם לו. נפל מספיק פעמים, עובד כמו ביום שבו רכשתי אותו. המסך עמיד מאוד.

חוץ ממסך מגע והמותג מה יש לאייפון כזה מיוחד?

ממשק משתמש מעולה, פשוט, קל ונוח לתפעול. תגובות מהירות, בניגוד למערכת הסימביאן האיטית של נוקיה למשל. אלפי אפליקציות ומשחקים שניתן להתקין על המכשיר. אייפוד כמובן.

לכל מכשיר יש חוסרים, אבל כאן החבילה הכוללת והתמורה גבוהות מאוד.

!AWDSOME

פורסם

לא לא לא לא לא לא! תעשה לעצמך טובה ותתרחק מה HTC.

שלא תשקיע 200 ש"ח בטלפון הזה.

אמנם יש בו הכל מהכל אבל הוא מסורבל כמו פקיד במס הכנסה, לא משתף פעולה ובכלל - זה לא טלפון, זה יותר מחשב כף יד לכן כל פעולות החיוג / קבלת שיחה / הוצאת מספר מספר הטלפון לוקחות ז-מ-ן ועצבים מיותרים ואת הכל אתה חייב לעשות עם הסטיילוס כי גם אם אתה נערה מתבגרת בת 13, עדיין יהיו לך אצבעות ענקיות ביחס לאיקונים הזערוריים.

במילה אחת: סיוט.

יש לי אותו כבר חצי שנה, ומכיוון שאי אפשר להתלונן (צריך לחתום על הסכם במעמד הקנייה) הפסקתי פשוט להשתמש בו. יש לי גם קו בפלאפון עם טלפון פרה-היסטורי שעושה את העבודה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

גם אני באותה דעה אחרי שימוש קצרצר בדיאמונד ושימוש ארוך בIPHONE.

בקשר לאייפון - חשוב לבדוק שהמכשיר במצב טוב ושהכפתור השתק פועל כראוי ולא רופף והכפתור כיבוי פועל כראוי (2 רגישויות יחידות של האייפון בערך).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תקלות?

המכשיר שלי כבר שנה + אצלי, ללא שום תקלה. אמין בדיוק כמו הנוקיה 6230I שקדם לו. נפל מספיק פעמים, עובד כמו ביום שבו רכשתי אותו. המסך עמיד מאוד.

האייפון אצלי כבר מספר חודשים. המסך הספיק להתפגר בלי שום סיבה. לא נפילות, לא תחת לחץ, לא מכות! סתם ככה מת.

אבל לא נורא. התמורה שהאייפון נותן שווה גם את התיקון של המסך. אני עדיין בשלי! את האייפון אני לא מחליף בשום מכשיר!

אכן יש חיסרון שזה האייטיונס. תוכנה שאני פשוט לא סובל!

ובכל זאת, אני יותר ממרוצה מהרכישה של המכשיר.

GS300.

פורסם

אף אחד לא נותן אחריות לדבר כזה (שאני יודע).

אם מדובר באייפון 3G - הם רגישים משמעותית במסך מהאייפון 2G.

גם לאשתי התנפץ הLCD (לא הזכוכית - המסך עצמו מבפנים) - אחרי נפילונת , כשהמכשיר שלי ספג הרבה יותר לאורך יותר זמן (שלה 3G שלי 2G).

גם בחנות שמתעסק עם יבוא ותיקון אייפונים אישרו את העניין - למעשה הם מחזיקים סטוק של מסכים לדור שלישי (כמעט כל יום נכנס משהו לתיקון , הם בין היחידים שמתקנים ומחזיקים במלאי מסכים, ולדור שני הם לא מחזיקים כי לא קורה להם כמעט כלום)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...