Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

במזל טוב נולדה לי בת לפני שבועיים, מה שהגדיל את מספר הנפשות במשפחה ל 5.

כעת ברשותי פיאט פונטו שנת 2000, וכשכל המשפחה נוסעת הצפיפות רבה.

אני מעוניין לקנות רכב חדש, כלומר משומש) שיענה על הדרישות הבאות:

1. תקציב: כ 40 אלף ש"ח.

2. מרווח, עם מקום ל 3 כסאות בטיחות, רצוי מיניוואן (6-7 מקומות).

3. מקום בבגז' לעגלת תינוק, מזוודה ותיק (או לפחות לעגלה ולמזוודה).

4. רכב אמין, ללא יותר מדי תקלות. המקומות שאני נוסע בהם לא הכי בטוחים מבחינה בטחונית...

5. רכב חסכוני. אני נוסע כ 30 אלף ק"מ בשנה (אם כי ייתכן ואשתמש בו כרכב משני, ואסע בפונטו אם אני ללא הילדים).

6. הגה כח. אם יש חלונות ידניים עדיף. כמובן שצריך מזגן. אין עדיפות לידני או אוטומט (אם כי שמעתי שידני יותר חסכוני).

7. שנת ייצור לפחות 2002.

8. הסחירות של הרכב לאחר שאסיים איתו פחות חשובה - ייתכן שאשאר איתו עד הסוף המר (שלו, לא שלי 8)).

הממ.. זה בערך הכל, אני חושב.

יש למישהו רעיון, או שתיארתי פה רכב אידאלי שאינו קיים במציאות?

אם חשבתם על רכב שלא עונה על כל הדרישות אלא על רובם, אשמח לשמוע בכל זאת.

תודה מראש על העזרה!

חגי

פורסם

תוכל לשקול רכב מסחרי כמו ברלינגו וקנגו שמגיעים גם בגירסאות דיזל, יענו על הדרישות כמו שצריך.

גירסאות הדיזל יהיו חסכוניות נורא בדלק, מרווח לא חסר ובטח שלא מקום אחסון בבאגז', השנתון המדובר בתקציב הוא בסביבות 2004+-, רכבים נורא אמינים שלא בעייה למכור בעוד מספר שנים.

אני יכול להעיד כי בחברת השליחיות שאני עובד בה יש מספר רכבים מסוג רנו קנגו והם משרתים את החברה נאמנות בכל הקשור לאחזקה זולה מרווח פנימי ומראים נאמנות רבה.

פורסם
חפש במנוע החיפוש שרשורים על רנו מגאן סניק.

רכב נוסף בסגנון של רנו סניק - סיטרואן קסארה פיקאסו.

אני ממליץ להתמקד בגיר רגיל:

סניק

פיקאסו

בקשר למכונית מסחרית (קנגו\ברלינגו\דובלו\פרטנר)- מנסיוני, קשה מאוד למצוא רכב שלא עבד קשה (קילומטראז' גדול מאוד, עומס, משקל ההובלות, בעלות חברה\עסק וכו..).

אני בסוף התייאשתי מחיפושים אחרי מסחרית שמורה יד 2 וקניתי קנגו חדשה - שנתיים וחצי של נוחות מירבית למשפחה של 5 נפשות (3 כיסאות בטיחות).

שים לב- להרבה מאוד רכבים משנת 2002 אין אפשרות לנתק כרית אויר מקדימה ע"י מפתח הרכב (בקנגו רק ממודל 2007).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...