Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות ביטוח רכב ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

לאחרונה אני מגשש קצת בכיוון רכישת אחד מהרכבים הבאים

אימפרזה טורבו WRX 2001

אאודי A3 TURBO 2000/2001

GOLF GTI 2001/2002

אני בן 29,הייתה תביעה אחת לפני כשנתיים שאחי הקטן עשה תאונה על הפוליסה שלי,אבל משיחה עם אחת מחברות הביטוח נאמר לי שזה לא נחשב מכיוון שהביטוח היחידי שהיה בזמנו הוא צד ג' ללא מקיף,נכון\לא נכון? (העדר תביעות)

כרגע אני מחפש חברת ביטוח זולה יחסית מניסיונכם על מנת להשוות בין ביטוחי הרכבים הנ"ל שגם לזה חלק חשוב בהחלטה לפני הרכישה

בתודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש לא מעט אתרי אינטרנט שמאפשרים לקבל הצעות מחיר אונליין. נכון שכנראה שהמחיר שתקבל בהם הוא לא המחיר הזול ביותר שאפשר למצוא, אבל כן תוכל לקבל אומדן לסדר הגודל של המחירים.

אחד מהם נמצא למשל בZAP (חפש תחת השוואת שירותים) והשני באתר b2bit.co.il.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דווקא קיבלתי הצעה נמוכה מ2BID

אבל לאחר שיחה עם הפקידה (הסוכנות הזולה ביותר,לא זוכר כרגע את השם) היא אמרה שלא מבטחים את המכוניות הנ"ל

ושאלה אם אני יכול לוותר על רכב ספורט :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...