Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין לטיבי זכות קיום במדינה, או שאין לערבי הזה זכות קיום במדינה? גם נטורי קרתא שוללים את עצם קיומה

JER21D-_hh.jpg

JER23D-_wa.jpg

הם גם ביקרו בפרלמנט הפלסטיני, ואפילו הרחיקו עד אחמדינג'אד, אבל הם בסדר, כי הם מתפללים לאותו אלוהים שלך, ולא לכיוון מכה.

כן, רק שנטורי קרתא לא משגרים טילים לעבר אזרחי ישראל, לא שולחים מתאבדים בני 16, לא חוטפים חיילי צה"ל ועוד ועוד.

הם גם לא יושבים בפרלמנט שלך ולא מהווים שום איום על המדינה שלך - לא מבפנים ולא מבחוץ.

פרט שולי ששכחת...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ESTK,

תנהל דיון תרבותי או שתעוף מפה!

פעם הבאה שתקרא לי טיפש לא תזכה להכנס ל CF יותר לעולם ונראה לי שכולם פה לא יפסידו כלום.

ההבדל העיקרי בניינו הוא שגיבורי התרבות שלך הם ברוך מרזל ואביגדור ליברמן.

אני הרבה יותר צנוע, גיבורת התרבות שלי היא בלה פרוינד.

על הפער הזה אף אחד לא יכול לגשר אבל עדיין אפשר לדבר בצורה נעימה ונימוסית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן, רק שנטורי קרתא לא משגרים טילים לעבר אזרחי ישראל, לא שולחים מתאבדים בני 16, לא חוטפים חיילי צה"ל ועוד ועוד.

הם גם לא יושבים בפרלמנט שלך ולא מהווים שום איום על המדינה שלך - לא מבפנים ולא מבחוץ.

פרט שולי ששכחת...

יחי ההבדל הקטן האא..

למרות שגם אם להם היו שוללים אזרחות לא הייתי מתנגד.

פורסם

אין שום בעיה שתהיה להם אזרחות. יש להם דיעה וזכותם להחזיק בה. כל עוד הדיעה נשארת בגבולות הנורמאליים והמקובלים ולא עוברת למעשים שיפגעו בצד שהם מתנגדים לו - שיהיה להם לבריאות.

אבל כשיש לך אנשים מהסוג הזה שיושבים בפרלמנט, והם חלק מההתנהלות ומהניהול של המדינה - אז אנחנו בבעיה. הם מייצגים את ערביי ישראל? אין שום בעיה.

בפעם האחרונה שבדקו, לא נמצאו שרידים של ערביי ישראל בארמונו של אסד, או בהפגנות הרשות הפלסטינית והחמאס. יכול להיות שהשליח שלהם ללבנון וחיזבאללה, עזמי בשארה, ימצא משהו אבל לא הייתי בונה על זה.

תגידו מה שתגידו - גזענות, פאשיזם בלה בלה בלה: העובדה שהם יושבים בכנסת זו לא דמוקרטיה - זה מחדל! זה לא שוויון זה בזיון!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

קח אויר, תשתה מים ובבקשה תסביר לי לאט ובהגיון למה זה מחדל וביזיון.

פורסם

"נכון , ישבתי קצת על הגדר , רגל פה רגל שם" - ולא התערבתי בדיון בימים האחרונים :wink: אבל .

אם שולחים אש - לא תמיד אפשר לשלוט בגובה הלהבה :idea:

אולי אם התגובות של הצד ה "סגי נאור" יהיו בקשר לדיון , ולא בצבע חולצת האדם , גם אחרים לא יברחו עם תשובות לא נחמדות .

בנימה רצינית כאילו, לא עדיף חולצות לבנות/שקופות :lol: ( ואפשר גם להרטיב אותם לקירור ) זה נותן מימד נוסף .

אייל .

סגי נאור - אגב, זה מלא אור, נראה לי בארמית. זה בא לציין את ההפך

כלומר מלא אור הוא כינוי לאדם עיוור… מסתבר שהיו ציניקנים יהודים כבר לפני אלפי שנים… ...

לשון סגי נהור - היא צורת שימוש בשפה שמתכוונת להיפך ממה שנאמר, הקשורה לרוב בציניות ובסרקזם

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

השואה כנשק יום הדין, ההשמצות והשוואת תומכי הימין לנאצים..

נמוך, שמר נמוך מאוד..

עוד יותר נמוך זה להכליל על אדם ולהכניס את הרכב שלו כאינדיקציה, אני מניח שכל נוהגי הצרפתיות בארץ בעלי דעותימניות הם מתומכי ויישי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פרט שולי ששכחת...

נמטורי קרתא פנו לרשות כדי למנות שם שר מטענמם לענייני יהודים. מה ההבדל בין זה לבין טיבי או בשארה שגם הם לא לוחצים על הכפתור בפועל?

אתה צריך להבין שמדינת ישראל צריכה לבחור בין להיות מדינת אפרטהייד על כל המשתמעי מכך או להיות מדינת כל אזרחיה על כל המשתמע מכך אבל המצב היום שאנחנו מדינת כל אזרחיה שמנסה להיות מדינת אפרטהייד במסווה לא יכול לעבוד ואת התוצאות אנחנו רואים בדמות טיבי וחבריו הלא ציוניים.

אם המדינה היתה מדינת כל אזרחיה אז לא היתה לנו בעייה עם ראש ממשלה ערבי ואם היא היתה מדינת אפרטהייד אז לערבים ולשאר המיעוטים לא היתה את הזכות לבחור ולהיבחר ולנו לא היה שום סיוע והתוצאות היו ברורות (מדינת אפרטהייד אבל של הצד השני).

מה שהכי מצחיק היו דברי אחד ממנהיגי הימין שאני לא זוכר בדיוק מי זה היה שאמר אחרי בחירת אובמה שאמריקה בחרה נשיא שחור והראתה כמה היא מתקדמת. מעניין מה אותו אחד היה אומר על בחירת ראש ממשלה לא יהודי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד יותר נמוך זה להכליל על אדם ולהכניס את הרכב שלו כאינדיקציה, אני מניח שכל נוהגי הצרפתיות בארץ בעלי דעותימניות הם מתומכי ויישי.

אם ככה , יש לייבא לארץ רק רכבים אמריקאיים :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
נמטורי קרתא פנו לרשות כדי למנות שם שר מטענמם לענייני יהודים. מה ההבדל בין זה לבין טיבי או בשארה שגם הם לא לוחצים על הכפתור בפועל?

אין שום הבדל.

לכן לדעתי, יש צורך בחוק שמגדיר במדויק את המותר ואת האסור את ההתנגדות הלגיטימית למדיניות הממשלה ואת ההתנגדות הלא לגיטימית.

מי שעובר על החוק דינו שלילת אזרחות, ביטול הטבות ביטוח לאומי ועד לגירוש מהארץ במקרים קיצוניים.

לטובת אנשי השמאל - כמובן שהחוק יחול על יהודים וערבים כאחד, מי שלא נאמן למדינה מוזמן לחיות במקום אחר.

פורסם

אעפ"י שאין לי שום בעיה עם חקיקת חוק שכזה, דע לך שזה כמעט בילתי אפשרי לחוקק אותו.

מצד שני כבר כיום קיים חוק דומה אשר יכניס אותך למאסר על בגידה במולדת ובמקרי קיצון, יש עליו אפילו עונש מוות אז למי בכלל אכפת מאזרחות או כספי בטל"א?

נחום מנבר היה אזרח ישראלי נאמן,קצין צנחנים אבל בעל אישיות קצת מפוקפקת ואיש עסקים כושל לחלוטין.

יום אחד התגלגלה לפתחו עסקה מצוינת, קנה נשק כימי מפולין ותמכור אותו ברווח אדיר ל....אירן! :shock:

כל אזרח ישראלי ממוצע היה רץ עם זה למשטרה אבל נחום ידידינו הלך והשלים את העיסקה.

הוא הואשם ב:

סיוע לאויב במלחמתו בישראל (סעיף 99 לחוק העונשין, תשל"ז-1977);

ניסיון לסיוע לאויב במלחמתו בישראל (סעיפים 92 ו-99 לחוק העונשין);

מסירת ידיעה לאויב בכוונה לפגוע בביטחון המדינה (סעיף 111 לחוק העונשין).

חטף 16 שנה בפועל אבל אפילו עליו לא חל ההליך שאתה מציע (שתכלס לא קיים וכנראה לעולם לא יהיה קיים) של שלילת אזרחות וכו'.

אפילו וענונו, דן ורד, אודי אדיב ואוסטרובסקי, כולם בוגדים שעשו נזק הרבה יותר גרוע מכל ערבי (ח"כ ישראלי או אחמדיניג'אד)וביום שחרורם מהכלא חזרו להיות אזרחים מן השורה.

שלא תחשוב שאני חו"ח בא להגן על בוגדים במדינה (ערבים או יהודים או צרקסים) פשוט הליך מוצע כזה (כמו הדמגוגיה של ליברמן למשל, "בלי נאמנות אין אזרחות") הוא הליך שככל הידוע לי לא קיים בשום מקום בעולם.

מה שכן, יש בעולם (כולל ארה"ב ואירופה) עונש שמוטל במיקרי קיצון של אלימות או פגיעה קשה בערכי מוסר והוא מאסר עולם ללא אפשרות שחרור.

תכלס, מה שהחוק הזה אומר שמרגע שהורשעת, אתה נכנס לכלא ללא שום אפשרות שחרור, חנינה או אפילו חופשות.

המקרה הבא שבו תצא את שערי בית הכלא הוא אך ורק כשתמות.

זה עונש שבכלל לא הייתי מתנגד שיהיה בארץ.

פורסם
השואה כנשק יום הדין, ההשמצות והשוואת תומכי הימין לנאצים..

נמוך, שמר נמוך מאוד..

ככה זה השמאל הקיצוני.

יודע לגדף ולאכול את העם מבפנים בכל מיני סיסמאות שלקוחות מימי הנאצים שמשתלחות בנו . אבל בקושי מילה אחת רעה הוא יגיד על האויבים שלנו .

8 שנים ירו על שדרות והשמאל הישראלי לא הזיז את התחת שלו ולא צייץ, אבל שפתאום יורים על עזה הם מתחילים לרחם על הפלשתינים ולהגיד שאנחנו מדינה נאצית.

בושה !! מתבייש שיש לי אנשים כאלה במדינה!

טוב שהם נעלמים לאט לאט מהנוף.

יוגב

פורסם
ESTK,

תנהל דיון תרבותי או שתעוף מפה!

פעם הבאה שתקרא לי טיפש לא תזכה להכנס ל CF יותר לעולם ונראה לי שכולם פה לא יפסידו כלום.

ההבדל העיקרי בניינו הוא שגיבורי התרבות שלך הם ברוך מרזל ואביגדור ליברמן.

אני הרבה יותר צנוע, גיבורת התרבות שלי היא בלה פרוינד.

על הפער הזה אף אחד לא יכול לגשר אבל עדיין אפשר לדבר בצורה נעימה ונימוסית.

אדון בגירה היקר אל תיקח דברים ללב, אל תתלהם ,ואל תתחיל לאיים,אומנם דיעותינו הם הפוכות לחלוטין ,אבל שום דבר ממה שכתבתי לא הופנה בנימה אישית ישירה אלייך , או לחבר אחר בפורום

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
די כבר, תתעוררו!!!!!!!!!!!!! טיפשים!!!!

אדון בגירה היקר אל תיקח דברים ללב, אל תתלהם ,ואל תתחיל לאיים,אומנם דיעותינו הם הפוכות לחלוטין ,אבל שום דבר ממה שכתבתי לא הופנה בנימה אישית ישירה אלייך , או לחבר אחר בפורום

דעות הפוכות זה לגיטימי, לקרוא למי שלא מסכים איתך (ואני אחד מהם)טיפש, לא לגיטימי!

אני לא פוליטיקאי, אני לא מאיים ולא מתלהם... אני מקיים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...