Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העובדה היא שהיינו מספיק מטמטמים והפכנו את הפתח לסמרטוט, עד שבא החמאס. אם לא החמאס יש את הג'יהאד האיסלאמי.

.

או שיש לך זיכרון סלקטיבי או זיכרון לטווח לקצר, שכחת את האינתיפאדה השניה? שכחת את התנזים? שכחת את הפיגועים? הלינץ'? שכחת שגם הפת"ח לא מזמן הרימו עלינו רובים ונשק והיו עושים פיגועים, שכחת?

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה מתחיל איתי עם מערכונים של הגשש, לפחות תיצמד לעובדות.

עם העז, זה נקרא בפשטות "חלפון" (תיזהר שאני לא אוציא לך את העיניים, אחת אחת בזוגות).

בקסיוס קליי , הבושה אוכלת אותי, אבל הפחד הורג אותי. :idea:

צודק :lol: אתה חזק , יאללה תחזיק עוד קצת , רק בשביל הכייף לשמור על הקטנות האלה שעושות את החיים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הזיכרון שלי סלקטיבי. כן.

שכחת שהמצרים נלחמו בנו ? 4 מלחמות עקובות מדם. שכחת שהירדנים נלחמו איתנו?

מה פתאום עשינו איתם שלום?

קרא קצת הסטוריה, על מלחמות באירופה.

שמה לא היו מלחמות של ילדים קטנים, כמה אלפי הרוגים לפה או לפה, כמו בארץ הקודש.

שם ידעו להילחם, מאות אלפים ומליוני הרוגים (לא רק יהודים, במלה"ע השנייה לבדה נהרגו עשרים מליון).

למרות זאת - אחרי כל המלחמות - היום אתה יכול לעבור ממדינה למדינה בלי דרכון ובלי נעליים.

ואל תבלבל לי בבקשה את המוח על "אבל ערבים הם לא אירופה". ליד כללי הנימוס וההומאניות של השבטים הברברים באירופה, החמאס והגי'האד נראים כמו אמא תרזה בהתגלמותה.

את הסכמי השלום לא עושים עם חברים או שותפים, אלא עם האוייבים. אהבה וידידות באים (אם בכלל), אחרי עשרות שנים של שלום.

פורסם

מה הקשר מחט לתחת?

אתה אומר "העובדה היא שהיינו מספיק מטמטמים והפכנו את הפתח לסמרטוט, עד שבא החמאס.", אנחנו מטומטמים? אנחנו הפכנו אותם לסמרטוטים? תזכר קצת מה קרה, לא עשינו את זה כי אנחנו עם מטומטם, עשינו את זה כי הם יצאו נגדנו בהתקפה רצחנית מכל הכיוונים.

פורסם

מצטער, אם אתה אפילו לא מבין למה התכוונתי, חבל על האנרגיה שלי. קרא קצת קודם על ההסטוריה הקרובה של החמאס והפתח בעזה, אז נוכל להמשיך.

פורסם

שמר זה לא חוקי - אתה גורם לי להשתמש בתאים עם קלטת קופצת - מה זה ישנים .

הראה לי מקום בהיסטוריה , אשר כתוצאה מנסיגה חד צדדית של המנצח וויתור על ריבונתו ללא הכנעת הצד השני :idea:

וללא הסכם , הוא קיבל שקט או שלום .

( תרגום להכנעה - גרימת נזק , השמדה טוטלית , שריפת ערים , והבאת הצד השני למצב שהוא נכנע , ואומר רוצה אני שלום )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אה, עכשיו אתה מדבר.

1967, זוכר? ניצחנו, השמדנו, כבשנו. היינו צריכים לצאת תמורת שלום, אבל איפה? רצינו את ישראל הגדולה. משם התחילו הצרות.

ועדיין, אני מחכה לשמוע הצעה קטנסטרוקטיבית אחת.

מה עושים הלאה?

מה בעוד חודש, שנה, חמש?

פורסם
מצטער, אם אתה אפילו לא מבין למה התכוונתי, חבל על האנרגיה שלי. קרא קצת קודם על ההסטוריה הקרובה של החמאס והפתח בעזה, אז נוכל להמשיך.

ממה שאני הבנתי:

-אתה טוען שהחמאס עלה בגלל שהפתח נחלש, הפתח נחלש בגללנו כי אנחנו מטומטמים והפכנו אותם לסמרטוטים.

-אני עניתי לך שהיינו צריכים להילחם בפתח כיוון שהוא יצא נגדנו בהתקפת טרור רצחנית, שאותה כנראה שכחת ולא עקב טימטומנו.

-אתה הבאת לי הרצאה על איך עמים צריכים להתנהג אחרי עימות.

מה פה לא מובן?

ד"א, אחרי מות ה"ראיס" ועלייתו של אבו מאזן, ישראל דווקא פועלת להפוך אותו ואת אירגונו לנציג הלגיטימי של הפלסטינים, אז אל תטיף לי על איך מתנהגים אחרי עימותים.

פורסם
אה, עכשיו אתה מדבר.

1967, זוכר? ניצחנו, השמדנו, כבשנו. היינו צריכים לצאת תמורת שלום, אבל איפה? רצינו את ישראל הגדולה. משם התחילו הצרות.

ועדיין, אני מחכה לשמוע הצעה קטנסטרוקטיבית אחת.

מה עושים הלאה?

מה בעוד חודש, שנה, חמש?

נרדמתי קצת בשמירה :wink: אבל הפלזמה היתה דולקת .

שמר , אז לא - נכון כבשנו וניצחנו ב 1967 אבל לא א"י גדולה ולא נעליים .:lol: הפת"ח והפיגועים הוקמו והיו מ 1960 .

שאל את המבוגרים במושב , הם בצעו בנו פיגועים כל הזמן .

תמיד סרבו להכיר בישראל עוד לפני 67 , הם כל הזמן דרשו שטחים בישראל והחזרת פליטים

ל יפו , חיפה עכו , והיכן ש נהיים חכמים בת"א כאילו - .ועוד'

אולי הבעיה כי הם מפסידים בעימותים - ולא שאנו מנצחים ומכניעים , כמו כל מדינה נאורה :idea: ( פוגעים בם קשות )

לכן הם לא רואים זאת כנצחון שלנו , זה יותר הפסד שלהם ולכן הם מנסים שוב עימותים

לבעיה יהיה פתרון בטוח - אחרי הפסד אחד שלנו , ואתה יכול לשער, מה יהיה הפתרון שלהם :wink:

שמר די - מפיש , אני איתך ובעד כל הכוונות הטובות שלך ושל האחרים .

אבל כיום באמת אין "חדש תחת השמש" - אין הרבה מה לתת, אין עם מי לדבר , וגם לא יעמדו בהסכמים

- הארץ הזאת שלנו בזכות עבודה קשה ושמירה על ערכיה , וכייף בה עם כל הקשיים .

( כמו להחזיק רכב צרפתי , שמירה הדוקה אוזן קשבת , טיפול בזמן , וקבלת ערך מוסף שונה , לפעמים התקעות , וממשיכים )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הזיכרון שלי סלקטיבי. כן.

שכחת שהמצרים נלחמו בנו ? 4 מלחמות עקובות מדם. שכחת שהירדנים נלחמו איתנו?

מה פתאום עשינו איתם שלום?

קרא קצת הסטוריה, על מלחמות באירופה.

שמה לא היו מלחמות של ילדים קטנים, כמה אלפי הרוגים לפה או לפה, כמו בארץ הקודש.

שם ידעו להילחם, מאות אלפים ומליוני הרוגים (לא רק יהודים, במלה"ע השנייה לבדה נהרגו עשרים מליון).

למרות זאת - אחרי כל המלחמות - היום אתה יכול לעבור ממדינה למדינה בלי דרכון ובלי נעליים.

ואל תבלבל לי בבקשה את המוח על "אבל ערבים הם לא אירופה". ליד כללי הנימוס וההומאניות של השבטים הברברים באירופה, החמאס והגי'האד נראים כמו אמא תרזה בהתגלמותה.

את הסכמי השלום לא עושים עם חברים או שותפים, אלא עם האוייבים. אהבה וידידות באים (אם בכלל), אחרי עשרות שנים של שלום.

נכון הערבים הם לא אירופה.:idea:

ההבדל בין התנהגות השבטים הברברים האירופאים לבין התנהגות הערבים הוא שמה שקרה באירופה התחולל לפני מאות שנים בזמן שכל העולם היה לא מפותח ,וכן סוג של ברברי, לעומת התנהגות הרעבים שהיא במאה ה21 שכבר כל העולם מפותח ורוצה שקט והם נשארו עדיין בתקופת אלף לילה ולילה. אז יחי ההבדל הקטן :idea:

הערבים הם עם שחונך לפי חרב ע"י ספרו הקוראן בבמשך מאות שנים ,והוא קורא למאמיניו בפסוקים מסויימים להשמיד את הגויים .והאיסלם הקיצוני עושה בקוראן שימוש בשביל לשטוף תשכל לערבים היותר נורמלים שמוכנים לפשרה מסויימת.

אחת מהפסיקות של הקוראן הם שכל העולם צריך להיות מוסלמי. ואתה יכול ליראות את ההשפעה שלו היום על ידי הפיכת אירופה למושבה איסלמית קטנה.

הערבים הבינו שהם לא יכולים להלחם בעולם בקרב פנים מול פנים אז הם משתמשים ברחם של הנשים שלהם כדי להפיץ את אמונתם.

אגב בתור שמאלני מובהק מה יש לך להגיד על ההתאסלמות של אירופה?

נכון שעשינו שלום עם מצרים וירדן , אבל זה שלום יותר בין מנהיגים מאשר בין עמים, עם כל הקיצונים שמה לך תדע כמה זמן ההעסק יחזיק ולא יהיה שם הפיכה כמו באיראן.

יוגב

פורסם

הערבים הם עם שחונך לפי חרב ע"י ספרו הקוראן בבמשך מאות שנים ,והוא קורא למאמיניו בפסוקים מסויימים להשמיד את הגויים.

יוגב, כבר דובר בשרשור הזה שהקוראן אוסר במפורש על פגיעה ביהודים וזאת הסיבה שאתה תמיד שומע אותם קוראים לנו ציונים ולא יהודים (זה וכנראה גם הסיבה שהם לא שונאים אותנו על רקע גזעי/גזעני אלא על רקע טריטוריאלי, אבל גם על זה דיברנו בשרשור הזה).

נכון שעשינו שלום עם מצרים וירדן , אבל זה שלום יותר בין מנהיגים מאשר בין עמים, עם כל הקיצונים שמה לך תדע כמה זמן ההעסק יחזיק ולא יהיה שם הפיכה כמו באיראן.

יוגב

מבחינתי, כל עוד העמים לא צריך לצאת למלחמה אז זה אחלה שלום של העמים!

אם הציפיות שלך מהשלום היו לאכול מקרוני ואורז בדוכן בפינת שוק אל חליל, אני יכול להגיד לך שזה כנראה הפחד שמושרש בך (והאמת, גם בי) שמונע ממך לנסוע ולטייל במצריים כי מאות אלפי אירופאים עושים את זה מידי שנה וחוץ מפיגוע פעם בשנה-שנתיים של הגמע איסלאעמיה, זה יעד טיול בטוח ביותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעניין,לי יצא לשמוע בהרצאה באוניברסיטה שדווקא הקוראן אומר לפגוע ביהודים. אבל לא משנה, כמו שאנחנו מפרשים את הספר שלנו איך שאנחנו רוצים אז גם הם ככה.הכל פרשנות.

אבל, אין עירעור על הפקודה בקוראן שכתוב שכל העולם צריך להיות מוסלמי .

ושלום מבחינתי זה לא לנגב חומוס בדמשק,אני לא תמים עד כדי כך.:?

. שלום מבחינתי הוא בדיוק כמו שלום מבחינתך, העיקר שיהיה שקט.ואין לי בעיה לוותר על מזרח ירושלים ועל הגולן בשביל שיהיה שקט.

הבעיה עם העמים הערבים זה שהם לא עמים יציבים שרוצים לחיות בשלום ובשלווה , הם עמים שחיים באלף לילה ולילה ,בלי ערך לחיים שמוכנים להתאבד על כל חתיכת שטח אדמה מסכן.

והיית יכול ליראות את זה במלחמה האחרונה בעזה, טוב טוב, איך החמאס משתמש בילדים קטנים בבתי ספר בתור מגן אנושי, וגם בבית חולים שיפא.

וכמה שנעשה שלום עם המתונים בינהם,תמיד הקיצוניים יתסיסו את העם. וגם המתונים דו פרצופיים אצלם , אתה יכול לשמוע בכל נאום של אבו מאזן(וגם יאסר ערפאת לפני מותו) : אנחנו בדרך לאל קודס , אנחנו בדרך לכבוש את פלשתין.

לכן לא משנה איזה שלום יהיה פה , לעולם עם ישראל יצטרך לישון עם עין פקוחה.

וכולם בשקט בשקט יחכו ליום שנחלש או שהם ינצחו אותנו במאזן הדמוגרפי (בגלל זה אני מעדיף לתת להם מדינה כולל הערבים הישראלים).

כי מה שמענין אותם זה האדמה,לא חיים,לא שלום,חתיכת אדמה מחורבנת!

פורסם

חד משמעי ובדוק ב 100%, עפ"י הקוראן יש איסור מוחלט לפגוע ביהודים כי הקוראן בעצם מכיר בנו ובדת שלנו כבסיס לקוראן.

שים לב שלעומת כל החרה שאכלנו מהנוצרים באירופה, כמות ורמת הצרות שמוסלמים עשו ליהודים שגרים במדינות מוסלמיות זניחים עד כמעט לא קיימים ועד היום יש במדינות ערב עוינות לישראל קהילות יהודים שאף אחד לא פוגע בהן.

יש לי איזה סטיה מוזרה בכל בקהור לרמת הגולן, רוצים את סיני, קיבלתם! רצועת עזה? קיבלתם.

איו"ש? גם תקבלו (בצורה זו או אחרת). על רמת הגולן אני מוכן לצאת למלחמה, אותה אני מסרב להחזיר.

אולי זה כי נקשרתי שם לנופים ולאדמה ואולי כי מכל אויביינו המוסלמים, אני לא רואה את סוריה ממטר.

אם אנחנו מבצעים יעף מעל הארמון של הצנון מסוריה והוא לא מגיב בכלל, אם אנחנו (לכאורה) מחסלים בכיר חיזבאללה אצלו בסוריה והוא לא עושה כלום וגולת הכותרת, אם מטוסי קרב חמושים שלנו חודרים לתחום הריבוני של סוריה ומפציצים מטרות אזרחיות (שבדיעבד התגלו ככור אטומי)והוא לא עושה כלום, אז בדיוק כמונו לפני לבנון ה 2, הוא איבד את ההרתעה שלו מולנו.

בקשר לעין הפקוחה, מסכים אתך ללא ספק, נועדנו לחיות חיים מצוינים כאן, אבל בטח לא שלווים. :cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למעשה הקוראן אומר שהעולם צריך להיות תחת שלטון מוסלמי, ולא שכל העולם צריך להיות מוסלמי.

פרנקוס, שאלתי לא מעט ערבים על זה וזה מה שהם אמרו לי : לפי ספרם הדת היחידה בעולם צריכה להיות האסלם וכולם צריכים להיות מוסלמים. אני מאמין להם .:arrow:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...