Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגופו של עניין, די עצוב שאנשים כמוך גדלו במדינה יהודית, ולא רק בהקשר של הערבים. מילא כל הילדים שכותבים כמוך כאן, הם עוד יגדלו קצת ויבינו עוד כמה דברים על החיים. אבל כל צורת ההתבטאות שלך, על מגוון נושאים (כולל הבוז העמוק לכל מה שאינו מהגזע הארי (סליחה, התל אביבי), וגם החברה שמייצרת את המכוניות הנערצות עליך - כולם יכלו בקלות להפוך אותך לחניך מצטיין של תורת הגזע הנאצית, ואני לא כותב את זה כדי להקניט, אלא בצער רב.

פורסם

אייל,

השופטים השמאלנים והמושחטים של בג"צ קבעו שחייבים לאפשר לאדולף מרזל וחבר מרעיו לצעוד באום אל פחם תוך ודאות מוחלטת שהדבר לא יעבור בשקט.

למה על זה אתה לא מתלונן?

ואם לא הבנת, חולצות חומות זה היטלר-יונגן.

חולצות שחורות זה SS (לא השברולט).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההודעות האחרונות מזכירות לי נשכחות אי שם בשנת 2001 כשהייתי ב יב'

שיעור אזרחות, הנושא : "דמוקרטיה מתגוננת"

נכון שיש זכות דיבור ודמוקרטיה זה דבר חשוב וטוב, אבל אצלנו זה כבר נהיה בית זו*ות, אם נותנים במה לאחמד טיבי, שדרך אגב הוא בקשר הדוק מאוד עם החמאס , ובעצרות של ערביי ישראל שדרך אגב לא הכי "מתים" על המדינה שלנו , הוא לוקח חלק פעיל , והפגנות אלו הם נגד המדינה כמדינה יהודית ישראלית, הבן אדם הזה ישב עם ערפאת גדול המרצחים נגד מדינת ישראל , במוקטעה, ועודד אותו ושיבח אותו, אותו אחד, יושב בכנסת נהנה מחסינות ויכול לברבר כמה שהוא רוצה כנגד המדינה????

נראה איזו מדינה בעולם מאפשרת לגיס חמישי לשבת בתוכם??? פה באמת יש לנו מה ללמוד מהערבים , הם לא יתנו בחיים ליהודי ישראלי לשבת אצלהם בפרלמנט הם יחסלו אותו רק ברגע שיעבור את הגבול למדינה שלהם.

אבל אצלנו??? לא ,מה פתאום צריך לתת להם במה איך הם קוראים לזה "דמוקרטיה" ואני אומר את זה בסופר זלזול ובוז,

ליברמן לעומת זאת הכי פרו ישראלי הוא רוצה לפתור את הבעיה הפלסטינאית כמו שצריך ,ומנסים להכפיש אותו , הם לא מכבדים שום הסכם ובכל הזדמנות פוגעים במדינת ישראל, לפני 20 שנה זה היה אבנים אח"כ בקבוקי תבערה, אח"כ מתאבדים, והיום טילים, טילים שמכוונים לרצוח ישראלים במדינת ישראל, זה מה שאנחנו מקבלים, אבל השלטון פה מטומטם הוא באמת מאמין בשלום, לכן גם רוצים להחזיר את רמת הגולן לרוצח המנווול הזה שממן את הטרור.

די כבר, תתעוררו!!!!!!!!!!!!! טיפשים!!!!

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אייל,

השופטים השמאלנים והמושחטים של בג"צ קבעו שחייבים לאפשר לאדולף מרזל וחבר מרעיו לצעוד באום אל פחם תוך ודאות מוחלטת שהדבר לא יעבור בשקט.

למה על זה אתה לא מתלונן?

פה זה כבר לא לעניין, ברוך מרזל יהי רצון שתזכה לצעוד בתוך עזה ורמאללה, ובעזרת ה' יתברך, נשנה את השמות המגעילים האלו לשמות יותר ישראלים , ונשכן שם ישראלים, ולא יהיה זכר לאוייב המרצח הזה שיושב שם.

פרטים בה"פ .

פורסם
ההודעות האחרונות מזכירות לי נשכחות אי שם בשנת 2001 כשהייתי ב יב'

שיעור אזרחות, הנושא : "דמוקרטיה מתגוננת"

נכון שיש זכות דיבור ודמוקרטיה זה דבר חשוב וטוב, אבל אצלנו זה כבר נהיה בית זו*ות, אם נותנים במה לאחמד טיבי, שדרך אגב הוא בקשר הדוק מאוד עם החמאס , ובעצרות של ערביי ישראל שדרך אגב לא הכי "מתים" על המדינה שלנו , הוא לוקח חלק פעיל , והפגנות אלו הם נגד המדינה כמדינה יהודית ישראלית, הבן אדם הזה ישב עם ערפאת גדול המרצחים נגד מדינת ישראל , במוקטעה, ועודד אותו ושיבח אותו, אותו אחד, יושב בכנסת נהנה מחסינות ויכול לברבר כמה שהוא רוצה כנגד המדינה????

נראה איזו מדינה בעולם מאפשרת לגיס חמישי לשבת בתוכם??? פה באמת יש לנו מה ללמוד מהערבים , הם לא יתנו בחיים ליהודי ישראלי לשבת אצלהם בפרלמנט הם יחסלו אותו רק ברגע שיעבור את הגבול למדינה שלהם.

אבל אצלנו??? לא ,מה פתאום צריך לתת להם במה איך הם קוראים לזה "דמוקרטיה" ואני אומר את זה בסופר זלזול ובוז,

ליברמן לעומת זאת הכי פרו ישראלי הוא רוצה לפתור את הבעיה הפלסטינאית כמו שצריך ,ומנסים להכפיש אותו , הם לא מכבדים שום הסכם ובכל הזדמנות פוגעים במדינת ישראל, לפני 20 שנה זה היה אבנים אח"כ בקבוקי תבערה, אח"כ מתאבדים, והיום טילים, טילים שמכוונים לרצוח ישראלים במדינת ישראל, זה מה שאנחנו מקבלים, אבל השלטון פה מטומטם הוא באמת מאמין בשלום, לכן גם רוצים להחזיר את רמת הגולן לרוצח המנווול הזה שממן את הטרור.

די כבר, תתעוררו!!!!!!!!!!!!! טיפשים!!!!

אתה מתכוון שצריך לסתום את הפה בכוח לכל מי שלא אוהב את ציביון המדינה כפי שאתה רואה אותה.

אם אחמד טיבי או כל אחד אחר עבר על החוק אז טפל בו לפי החוק ואם החוק לא מוצא חן בעיניך ארגן רוב בכנסת ושנה אותו. עד אז שב בשקט ואל תסתום לאף אחד את הפה.

ליברמן ממש לא פרו ישראלי אלא פרו יהודי וההבדל עצום. ישראלי הוא לא רק מי שיהודי אלא כל מי שבעל אזרחות ישראלית.

לגבי הערותיך על מרזל וחבר הפאשיסטים שלו אני אשמח אם יצעד בעזה אבל כשישראל לא שם. הם כבר ידעו לטפל בו כמו שצריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אייל,

למה על זה אתה לא מתלונן?

בסדר, פעם בכמה זמן זורקים להם איזו סוכריה (אני לא מבין מה יש להם לחפש באום אל פאחם חוץ מלחפש צרות, אם אתה שואל אותי)

אני לא בעד פרובוקציות של כל מיני תמהונים (כמו ברוך מרזל) אלא בעד אגרוף ברזל צבאי.

מה דעתך לגבי קביעת הרכב שופטים מאוזן מכל קצוות הקשת הפוליטית? (במקום אנשי שמאל מובהקים)

אותו בג"צ הוציא את תנועת כהנא מהחוק, מה ההבדל בינם לבין המפלגות הערביות?

שניהם זה סוג של טרור, אבל אתה לא יכול לאפשר טרור של האוייב לכיוונך ומן העבר השני לפסול קיצוני עמך שלך.

אם מחליטים שאין מפלגות טרור, אז פוסלים את כולם, גם את הערבים.

שמר, אתה מגוחך ואתה כנראה באמת לא מכיר אותי מספיק טוב , לכן אתה משתמש בשתי העובדות היחידות שאתה מכיר:

שאני גר בתל אביב ונוסע בVW (וגם עובד בהייטק).

אני לא צריך להתנצל על מה שהשגתי לבד בחיים ( רמז: לא התחלתי בת"א,יותר בכיוון של עבודה של 17 שקל לשעה וסובארו DL)

ואני לא צריך להתנצל על זה שאני מעדיף איכות ותמורה לכסף על פני תת רמה ובזבוז כסף לריק. (אם כבר - אז כבר)

אני גם לא צריך להתנצל על זה שאני אוהב את המדינה שלי, ולא מרחם על אף אחד מאוייביה שבאים לכלותה, ולא מעניינים אותי דברים כמו זכויות אדם של טרוריסטים או בני טרוריסטים. מצידי שישרפו באש הגהנום.

בדברים הללו חייבים להיות נחרצים , אין פה שחור או לבן (לא בקטע גזעני שלא תצטט לי את תקנון ה KKK)

אתה יודע מה קורה למי שמרחם על האכזריים, כן ?

אז מספיק עם הרמיזות הגזעניות והפאשיסטיות , שבכלל לא קשורות לעניין. (חצי מהמשפחה שלי ניצולי שואה)

כמו כל השמאלנים באשר הם, אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך ולהסיט אותך מדרכך העקומה להיטפל לקטנות במקום לענות על השאלות הנוקבות ולדון במציאות הכואבת הנוכחית.

(דרך אגב, לפני השרשור הזה , אם היו שואלים אותי מי אין סיכוי שיהיה שמאלני בפורום, הייתי בוחר אותך ראשון לפני כולם כי תפסתי ממך בן אדם מפוכח עם הרגליים על הקרקע שיודע מה קורה סביבו גם מכתיבתך רבת השנים בפורום וגם מהמפגשים השונים - כנראה שיש הפתעות בחיים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה מתכוון שצריך לסתום את הפה בכוח לכל מי שלא אוהב את ציביון המדינה כפי שאתה רואה אותה.

אם אחמד טיבי או כל אחד אחר עבר על החוק אז טפל בו לפי החוק ואם החוק לא מוצא חן בעיניך ארגן רוב בכנסת ושנה אותו. עד אז שב בשקט ואל תסתום לאף אחד את הפה.

ליברמן ממש לא פרו ישראלי אלא פרו יהודי וההבדל עצום. ישראלי הוא לא רק מי שיהודי אלא כל מי שבעל אזרחות ישראלית.

לגבי הערותיך על מרזל וחבר הפאשיסטים שלו אני אשמח אם יצעד בעזה אבל כשישראל לא שם. הם כבר ידעו לטפל בו כמו שצריך.

בידיוק, אתה מבין מה אתה אומר ? יש לנו עסק עם בהמות עם חיות אדם, ואתה מצדיק את ההתנהגות שלהם??? כי אם פלסטיני יצעד בתל אביב מיד תבא המשטרה תעצור אותו ואחרי יומיים יחזירו אותו לשטחים, אבל אם ישראלי יכנס לעזה בטעות אז יתחילו לעשות מיקוח על חלקים מהגופה שלו (נאום הקצבים של נסראללה אם אתה לא זוכר)

הם שונאים אותי אותך וכל אחד שהוא יהודי,

ולהערותיך על אחמד טיבי הוא אוייב המדינה הוא בפומבי מסית נגד המדינה אז תשתמש בשכל שיש לך ותחשוב קצת בהיגיון לפני שאתה סותם פיות , תעקוב אחרי כל הפעולות שלו וכל מה שהוא אומר ועושה ותגיד לי מה זה מקדם אינטרס של מדינת ישראל?

אתה לא מבין שהוא אוייב המדינה ?? אתה לא מבין את זה?

ליברמן זה הבן אדם היחיד שיש לו ביצים פה במדינה, כל הבית משפט הזה וכל השטות הזו עושה צחוק מהמדינה שלנו לעיני כל העולם,

פרטים בה"פ .

פורסם
חולצות שחורות מזוהות יותר עם מוסוליני, למרות שגם לאס-אס היו כאלה.

חולצות שחורות מזוהות כיום עם יאיר לפיד ולא עם אג'נדה פוליטית כלשהי... :lol:

מה דעתך לגבי קביעת הרכב שופטים מאוזן מכל קצוות הקשת הפוליטית? (במקום אנשי שמאל מובהקים)

ההרכב של בית המשפט העליון יישאר כך עוד הרבה זמן, יודע למה? כי לשופטים יש רוב בוועדה למינוי שופטים.

מי שלא מקובל עליהם פוליטית לא ימונה ולכן אנשי ימין ישארו מחוץ למגדל השן.

אין לי אשליות בעניין הזה, המקסימום שניתן לצפות לו זה איזה ימני "מחמד" שיהיה ברכב של העליון.

פורסם

ליברמן זה הבן אדם היחיד שיש לו ביצים פה במדינה, כל הבית משפט הזה וכל השטות הזו עושה צחוק מהמדינה שלנו לעיני כל העולם,

גם לדג'וגשווילי היו ביצים שם במדינה, והוא דאג טוב טוב שכולם יידעו את זה.

פורסם
בידיוק, אתה מבין מה אתה אומר ? יש לנו עסק עם בהמות עם חיות אדם, ואתה מצדיק את ההתנהגות שלהם??? כי אם פלסטיני יצעד בתל אביב מיד תבא המשטרה תעצור אותו ואחרי יומיים יחזירו אותו לשטחים, אבל אם ישראלי יכנס לעזה בטעות אז יתחילו לעשות מיקוח על חלקים מהגופה שלו (נאום הקצבים של נסראללה אם אתה לא זוכר)

הם שונאים אותי אותך וכל אחד שהוא יהודי,

ולהערותיך על אחמד טיבי הוא אוייב המדינה הוא בפומבי מסית נגד המדינה אז תשתמש בשכל שיש לך ותחשוב קצת בהיגיון לפני שאתה סותם פיות , תעקוב אחרי כל הפעולות שלו וכל מה שהוא אומר ועושה ותגיד לי מה זה מקדם אינטרס של מדינת ישראל?

אתה לא מבין שהוא אוייב המדינה ?? אתה לא מבין את זה?

אני רוצה לראות את הפלסטיני שיצא חי מקרית ארבע או כפר תפוח למשל.

ההבדל ביננו הוא שאני לא סותם פה של אף אחד (גם לא של מרזל וחבריו) אלא בוחן כל אדם לגופו ואם טיבי עבר על החוק אז שימצו איתו את הדין במלוא החומרה אבל עד אז זכותו להביע את דעתו גם אם אנחנו לא מסכימים איתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני רוצה לראות את הפלסטיני שיצא חי מקרית ארבע או כפר תפוח למשל.

ההבדל ביננו הוא שאני לא סותם פה של אף אחד (גם לא של מרזל וחבריו) אלא בוחן כל אדם לגופו ואם טיבי עבר על החוק אז שימצו איתו את הדין במלוא החומרה אבל עד אז זכותו להביע את דעתו גם אם אנחנו לא מסכימים איתה.

כן ואז מה יקרה תבא המשטרה תפוצץ במכות את כל התושבים כמו שהם עשו טוב מאוד בפינוי הישובים, יעשו וועדת חקירה יקחו את כל התושבים למעצר ויעשו בלאגאן שלם בשביל כולה איזה מחבל פוטנציאלי,

להזכירך שום וועדת חקירה לא בוצעה אחרי הלינץ' ברמאללה,

ובקשר להבעת דעה, אין לבוגד הזה טיבי זכות קיום במדינה הזאת , הוא שולל את עצם קיומה , המעשים שלו מבטאים זאת בבירור וכמובן ההתבטאויות שלו, "דמוקרטיה מתגוננת" אתה זוכר משהו משיעור אזרחות?

פרטים בה"פ .

פורסם

אין לטיבי זכות קיום במדינה, או שאין לערבי הזה זכות קיום במדינה? גם נטורי קרתא שוללים את עצם קיומה

JER21D-_hh.jpg

JER23D-_wa.jpg

הם גם ביקרו בפרלמנט הפלסטיני, ואפילו הרחיקו עד אחמדינג'אד, אבל הם בסדר, כי הם מתפללים לאותו אלוהים שלך, ולא לכיוון מכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...