Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר , אני מותך באיכות הרעיונות שלך :lol: אבל שאר התגובות הורידו לי את ההתלהבות הראשונית , כנראה הם צודקים :wink:

" ברומא התנהג כרומאי " ואנו במזרח התיכון .

האם קבלתה שקט סופי מלבנון , או לפי רצונם :?:

האם קבלתה שקט חלקי מרצועת עזה :evil:

אז נסיונות כמו שאתה מציע עשינו - זה לא כל כך הצליח , עובדה .

נ.ב - יוסי פרנקוס , זה סוציולוגיה :idea: חברה מתאימה את עצמה לסביבת חייה , תוך מאמץ ככל האפשר לשמירת ערכיה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Nadershado : :mm_yeah:

בבקשה שמר, קיבלת את התשובה מבחור מפוכח עם רגליים על הקרקע שאפשר לומר שיודע הרבה יותר טוב ממך מה קורה, ורק גורם לדבריך להיראות מגוחכים עשרת מונים.

אני לא מאמין בחלוקת שטחים, כי הרעב שלהם לעוד ועוד שטחים לא ידע לעולם שובע.

צריך לבצע מהלך מסויים שאחריו זהו. הם צריכים להבין שלא יקבלו יותר שום דבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תרדו מחוק השבות הפלסטיני.

כבר מוסכם שפליטים לא יחזרו לגבולות מדינת ישראל אלא ישארו במקומם ויקבלו פיצוי.

מהפיצוי הזה (הכולל לא הפרטני) יתבצע קיזוז של רכוש פליטים יהודים ממדינות ערב שהוכרחו לעזוב את רכושם מאחוריהם כשעזבו את מדינות ערב (מרצון או מכפיה).

חלק מהסכום הזה ישולם ע"י ידידתנו מעבר לאוקיאנוס.

חלק מהסכום הזה ישולם ע"י חבורת הצבועים העלובה שמעבר לים התיכון (האיחוד הארופאי למי שלא הבין).

וחלק ישולם על ידינו.

רק שבינתיים אין הסכם אז כל עוד אין הסכם מה אכפת ל 2 הצדדים לעשות הון פוליטי בזריית סיסמאות נבובות לרוח על זה ש"חוק השבות יקרה על גופתי המתה" או לחילופין "שבות הפליטים היא הבסיס לכל הסכם או הידברות", תאמינו לי, הפוליטיקאים שלהם לא פחות גרועים משלנו...וההפך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא הבנתי. אם אתה מראש מוכן לפשרה טריטוריאלית ולחילופי שטחים, למה לחכות עד שהם יוכיחו נכונות לשלום? למה צריך לבזבז חיי אדם (חיילים שייפגעו במהלך ה"שליטה") ולבזבז את משאבי המדינה על התנחלויות, מאחזים, מחנות צבא בתוך שטחים עויינים?

אתה מכריז שאתה מוכן לתת, רק שאתה חושב שאתה מתעסק עם ילדים, שאם רק יתנהגו יפה, יקבלו סוכריה.

תרשי לי לענות על שאלתך הקיומית בדוגמא פשוטה ויום-יומית:

מזה זמן רב שאני מפנטז על לילה במחיצתה של הגב' שרון סטון.

לאחרונה אף הושגה התקדמות מה בעניין, כי כבר השגתי 50% של הסכמה.

אתה תשאל בוודאי איזה 50% של הסכמה הושגו, אני אענה לך שמהצד שלי ישנה הסכמה מלאה - כלומר 50% מההסכמה הכללית (100%) הנדרשת כבר ישנם.

נשאר רק עניין קטן עם ה- 50% הנותרים שלגביהם הגב' סטון אחראית, אבל תסכים איתי שזה עניין של מה בכך אל מול ההתקדמות שכבר הושגה.

ובחזרה לענייננו - צר לי שאנשים מפוקחים ואינטליגנטים לא מצליחים להבין שאת המו"מ עם הפלסטינים הם מנהלים למעשה עם עצמם.

אין נכונות בצד השני לשלום, כשתהייה כזו אהיה מוכן לוויתורים - עד אז נאלץ להשען על כוחו של צה"ל והשב"כ, ככה זה.

פורסם

דורקי, כנראה שההבדל הוא בתפיסת המונח שלום.

אני לא יודע איך אתה רואה שלום אבל מבחינתי שלום עם הפלסטינאים מסתכם בגבול ברור, אוכלוסיות ברורות שלא מתערבבות אחת עם השניה ומגיעות לביקורים אחד אצל השניה רק באישור מראש (ויזה) ושהגבול הזה שקט בין אם מפחד ובין אם מחוסר רצון לירות אחד לעבר השני.

את הדברים הנ"ל ניתן להשיג בקלות ע"י ציאה אחד מהתחת של השני וקביעת גבול ברור שברור לכולם איפה יושב כל אחד ומי אחראי באיזה שטח. כל זמן שנמשיך לשבת שם ולערב את האוכלוסיות זה רק ימשיך לגבות מאיתנו מחיר דמים יקר.

בקשר לאותה התנתקות שכל הימין מנפנף בה תרשה לי להזכיר לך שגם בצפון השומרון בוצעה התנתקות ושם לא רק שאין טרור גם במלחמה הנוכחית אף אחד לא ניסה אפילו לתמוך בפומבי בחמאס או לקרוא להצטרף למערכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הרשה לי לענות על שאלתך הקיומית בדוגמא פשוטה ויום-יומית:

מזה זמן רב שאני מפנטז על לילה במחיצתה של הגב' שרון סטון.

לאחרונה אף הושגה התקדמות מה בעניין, כי כבר השגתי 50% של הסכמה.

נשאר רק עניין קטן עם ה- 50% הנותרים שלגביהם הגב' סטון אחראית, אבל תסכים איתי שזה עניין של מה בכך אל מול ההתקדמות שכבר הושגה.

.

אצלנו בגיל 17 הייתה דילמת הכמעט 50% ( חצי הז*ון ) ואחרי דיונים מעמיקים , והצבעה דמוקרטית פה אחד בחברה :razz:

הוחלט

שלוש (3) פעמים חצי 50% ( כמעט ) נחשב ל ז*ון .( כתגמול עקיף על האומץ להתחיל עם הצד השני וצבירת הניסיון )

מאז גדלנו - והתברר שזה קצת תלוי אצלנו אבל לא בהחלטות שלנו , הן מחליטות מתי ל ***ן אותנו\ :wink:

לדעתי צריך לתת לחמאס ולגורמים דומים את הזכות הזו - כי אחרת נואשם באפליה וגזענות על רקע גזע ומין .:lol:

( אבל שיעשו את זה ברגש - לא סיגנון האלמנה השחורה - שישלחו פרחים לא רקטות , ויבטיחו לנו חתונה , נדוניה וכו' )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בקשר לאותה התנתקות שכל הימין מנפנף בה תרשה לי להזכיר לך שגם בצפון השומרון בוצעה התנתקות ושם לא רק שאין טרור גם במלחמה הנוכחית אף אחד לא ניסה אפילו לתמוך בפומבי בחמאס או לקרוא להצטרף למערכה.

זה כי הם קיבלו בראש כמו שצריך במבצע חומת מגן, והשב"כ ושאר גופי הבטחון נמצאים בשליטה כמעט מלאה בכל מה שקורה שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמר , אני מותך באיכות הרעיונות שלך :lol: אבל שאר התגובות הורידו לי את ההתלהבות הראשונית , כנראה הם צודקים :wink:

" ברומא התנהג כרומאי " ואנו במזרח התיכון .

האם קבלתה שקט סופי מלבנון , או לפי רצונם :?:

האם קבלתה שקט חלקי מרצועת עזה :evil:

אז נסיונות כמו שאתה מציע עשינו - זה לא כל כך הצליח , עובדה .

אייל .

Nadershado

בבקשה שמר, קיבלת את התשובה מבחור מפוכח עם רגליים על הקרקע שאפשר לומר שיודע הרבה יותר טוב ממך מה קורה, ורק גורם לדבריך להיראות מגוחכים עשרת מונים.

אני לא מאמין בחלוקת שטחים, כי הרעב שלהם לעוד ועוד שטחים לא ידע לעולם שובע.

צריך לבצע מהלך מסויים שאחריו זהו. הם צריכים להבין שלא יקבלו יותר שום דבר.

ובחזרה לענייננו - צר לי שאנשים מפfכחים ואינטליגנטים לא מצליחים להבין שאת המו"מ עם הפלסטינים הם מנהלים למעשה עם עצמם.

אין נכונות בצד השני לשלום, כשתהייה כזו אהיה מוכן לוויתורים - עד אז נאלץ להשען על כוחו של צה"ל והשב"כ, ככה זה.

נו, כל מה שכתבתם מוכיח שאתם פשוט חבורה של קשקשנים, בדיוק כמו ביבי, ליברמן, או כ"א אחר מהימין.

צריך מהלך "מסויים", אין נכונות לשלום ("אין עם מי לדבר"), "ניסינו כבר ולא הצליח".

אתם מחרטטים. הצגתי אלטרנטיבה - פעולה שתביא להפרדה בין שני העמים עד שילמדו לכבד אחד את השני מספיק כדי לחיות בשלום.

מה אתם מציעים? עוד 40 שנות כיבוש? עוד 100? שימו לב מה קרה ב-40 השנים שחלפו. חלק גדול (אם לא רוב) העם היהודי לא יכול לראות, לשמוע או להריח ערבי על ידו, והפך לגזעני במלוא מובן המילה (אתם יכולים להגיד עד מחר שהרעיונות שצצים פה הם לא גזעניים (שימו לב, אני לא נכנס בכלל לויכוח אם אתם צודקים או לא), אבל אנחנו מתקרבים יותר ויותר להיות מדינת אפרטהייד, ועזה היום היא גטו לכל דבר). העם הערבי/פלסטיני הפך בחלקו הגדול (אם לא ברובו המכריע) לשונא ישראל מובהק, גזעני גם הוא (אם הרעיונות שלכם גזעניים, קל וחומר דברי השטנה של החמאס/ג'יהאד איסלמי וכו'), ונהיה מיליטנטי עוד ועוד.

אם פעם הם רטנו (שנות ה-70', תשאלו את HAIMY ועוד כמה שהיו בטויחם שאם רק ניתן להם קצת בראש, הם ייכנעו לעולמי עד), אח"כ הפגינו, אח"כ עברו לזרוק אבנים (אינתיפאדה ראשונה), ואז בקבוקי תבערה, נק"ל (אינתיפאדה שנייה), ועד לטילים ומטענים היום.

מה לדעתכם יהיה בעוד שנתיים? מה בעוד חמש? עשר? מה בעוד חמישים שנה? (אל תשכחו שעד אז הם כבר יהיו לפחות עשרה מליון).

בכל פעם אנו נדרשים ליותר ויותר דיכוי, ועדיין זה לא עוזר.

הפתרון שאתם מציעים יוביל אותנו לאבדון. עזבו את הפלסטינים, לא באמת איכפת לנו מהם. אנחנו נצטרך לעבור שם בדיוק את מה שעברנו בלבנון, והאמריקאים בוייטנאם.

תנו להם מדינה, שינהלו אותה כרצונם. יאיימו עלינו? נשיב להם בדיוק באותה צורה שהיינו משיבים לסוריה,ירדן, או לבנון, או מצרים (להזכירכם, כל אלה נלחמו איתנו בעבר).

מדינה עצמאית תאלץ אותם להקים צבא סדיר, שלא יכול להילחם נגדנו כגרילה. מדינה עצמאית תיטול מהם את הלגיטימציה הבינלאומית לפעול כנגדנו. מדינה עצמאית תאלץ אותם לחשוב שיש להם מה להפסיד (בניגוד להיום, בה המציאות היא ש"אין להם מה להפסיד").

אני עדיין מחכה לשמוע את הפתרון המחוכם שיש לכם.

פורסם

אתם יודעים מה חבל.

שיהודים במדינת ישראל כל פעם יחפשו איך לגנות את המנהיגים שלהם על פעולות צבאיות.

בגלל זה היום יש פילוג.

מישהו פעם ראה ערבי ישראלי דורש מאיסמעיל הנייה וכל החבר'ה שלו מהחמאס להפסיק לשלוח גראדים.

לא יודע באיזה סרט חיים פה...אבל אני בתור תושב קריית גת שיש לו משפחה שדרות ואשקלון, ובמלחמה הזאת גם זכיתי לקבל כמה גראדים...נמאס לי!!!

כל הזמן רגיעה שמופרת...צריך להפסיק לאלתר את הירי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צריך להפסיק לאלתר את הירי.

עוד מפריח סיסמאות. :?

צריך גם לעצור את הקטל בדרכים.

לצמצם את האבטלה.

לעשות מהפכה בחינוך.

נתנו לצה"ל לכסח. אתה חושב שזה יפסיק את הקסאמים? נחיה ונראה. אם לא תנטרל את הסיבות והלגיטימציה לירי, גם עוד אלף "עופרת יצוקה" לא יספיקו.

פורסם

אני אישית לא מתנגד לקיום מדינה פלסטינית ואף אחד אחר, אבל אתה לא יכול לתת לחמאס מדינה פלסטינית, כי הם ירצו את כל ישראל בהמשך, לכן קודם כל צריך לעקור את הוירוס הזה חמאס וכל החבורה שמסביבו ואחר מכן לתת לאבו מאזן להקים מדינה.

ואני לא בטוח שהפלסטינים יסתפקו במה שקיבלו, עד למטר מרובע האחרון בישראל.

דוגמה חיה ההתנתקות.

בשנות השישים אמריקאיים היו דוחים את החברה ממוצא אפריקאני, היום הוא הנשיא של ארה"ב ועוד קוראים לו חוסין

מי היה מאמין שיפן ואמריקה יהיו בקשרים שוב לאחר הפצצת הירושימה

מי היה מאמין שחמאס יתעצם ויבוא נגד ישראל בחריפות כזו - העובדה שממשלת ישראל נטלה יד בהקמתה על מנת לפרק את פת"ח

מי היה מאמין שערבי במדינת ישראל יהיה שר

מי היה מאמין שדרוזי יהיה נווט/טייס או ממלא מקום ראש ממשלה ל-3 ימים

אז תאמינו או לא יום יגיע והכל יסתדר, אני אהיה אופטימי. אבל קודם NO משא ומתן מול חמאס

עבד-רבו בכיר בפת"ח נתן ביקורת חריפה על חמאס ועל מה שעשה בעזה לאנשי פת"ח, ירי ברגליים, מכות, השפלה ומעשי סדום, למה; כי הם אנשי פתח. תבין לאיזה אנשים אתה רוצה לתת הזדמנות לנהל מדינה

פורסם

שמר - אני מודה באשמה , אני היום קשקשן , מה לעשות :cool: שילמתי, ומשלם כל יום מחיר מסויים כדי שנכתוב בכייף את דעותינו :wink: וזה בסדר

כך שאני יודע ומרגיש את מחיר המלחמה , ומאוד רוצה שאחרים לא יפגעו ( כי בשביל זה נלחמתי )

לגבי הרעיונות שלך - כמו שכתבתי לפני ואחרים הוסיפו - צא מהסרט שלך :lol: אני הראשון שיקנה כרטיס אם הסרט יגיע לסוף שאתה מתכנן .

לפעמים מה שיש הוא המצב , כשם ש הגלגל הוא בצורתו - וכל הנסיונות לרבע את העיגול זו תוצאה לא אפשרית :idea:

( כאשר תעשה סיבוב ברכב עם גלגלים מרובעים , אני אשנה את דעתי )

הסכם עושים עם אנשים המוכנים להסכם - לא נותנים להם כאילו אני חזק ונותן .

או אני חלש ומוותר .

כדאי להיות שכן שלך ( מעבר לזה שיש בך המון דברים שכייף לקרוא וללמוד בפורום )

מזכיר את המערכון של הגשש " קסיוס קליי נגד חלפון " בסוף גם העיזים שלי יהיו אצלך בבית - ואתה תגיד כן, שיבוא אליי

ואל תכעס - אתה קצת עייף זה הגיוני גם אני , אבל זה לא הפתרון , הגשם יורד ומרטיב ופוגע גם בהם , הראשון שישבר יפסיד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה שהם ירצו זה יפה. אני רוצה גם את ירדן, מצרים וסוריה.

העובדה היא שהיינו מספיק מטמטמים והפכנו את הפתח לסמרטוט, עד שבא החמאס. אם לא החמאס יש את הג'יהאד האיסלאמי.

במקום לזוז אחורה צעד אחרי צעד, תוך מתן הרגשה לחמאס שהוא מנצח אותנו פעם אחרי פעם, צריך לעמוד פעם אחת ולהגיד - זה המצב איתו אנחנו יכולים לחיות, אלה הגבולות שלנו. מכאן אין לאן ואין סיבה להתגמש.

מה שאנחנו עושים מאז 1979 (תוכנית האוטונומיה) זה בזאר תורכי. אחד אומר אני רוצה 100, השני אומר תקבל 1. רק שהשני לא בדיוק יודע להתמקח, וגרוע מזה- לא החליט מה המחיר שאותו הוא רוצה באמת.

אז הצד הראשון מתעקש על המאה, והצד השני עולה ל-2, ל-5, 10, 30, ואפילו הגיע פעם ל95 (כך מספרות השמועות).

אם הצד הראשון רואה את חוסר היכולת של השני להחליט - למה שיירד מה-100?

הגיע הזמן לעמוד ולהגיד - זה המחיר שלנו (יודע מה? אם מחר תבוא ממשלה ותגיד: שטח X, Y, Z הוא שלנו, חל עליו חוק מלא, כולל על תושביו, והוא שלנו - לא משנה מה המחיר שנשלם - אני עוד מסוגל להבין (לא חושב שצריך את זה, אבל זו כבר בעייה שלי ולא של מדינת ישראל), אבל פעם מוכרים את Y, אח"כ מחזירים את Z, ומתפלאים למה כועסים עלינו שאנחנו לא משחררים את X). יותר לא תקבלו, וגם תקבלו על הראש אם תנסו לקחת אותו בכח.

אבל להמשיך ככה, לא בשר ולא חלב - מי שהכל מתפוצץ לו בפרצוף זה אנחנו.

פורסם

הסכם עושים עם אנשים המוכנים להסכם - לא נותנים להם כאילו אני חזק ונותן .

או אני חלש ומוותר .

להזכיר לך הסכמים בין עמים שהיו "מוכנים" להסכמים? חפש את הסכם מינכן, או הסכם ריבנטרופ-מולוטוב. בשני הצדדים הייתה הסכמה הדדית נהדרת, רק שצד אחד בכלל לא חשב לקיים את ההסכם, לכן הוא לא היה שווה את הנייר.

מזכיר את המערכון של הגשש " קסיוס קליי נגד חלפון " בסוף גם העיזים שלי יהיו אצלך בבית - ואתה תגיד כן, שיבוא אליי

אם אתה מתחיל איתי עם מערכונים של הגשש, לפחות תיצמד לעובדות.

עם העז, זה נקרא בפשטות "חלפון" (תיזהר שאני לא אוציא לך את העיניים, אחת אחת בזוגות).

בקסיוס קליי , הבושה אוכלת אותי, אבל הפחד הורג אותי. :idea:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...