Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו הכול מובן...

אני מניח מזה שצבא לא עשית.

סתם קראת כל מיני דעות של אנשים שאתה חושב שזה הרבה יותר מגניב להשתייך לצד שלהם והנה, אתה ממשיך לצטט אותם.

:mm_yeah:

הרצחת וגם ירשת?

לא מספיק שאחרים נשאו בנטל החובה ממנה אתה השתמטת, כדי להצדיק את ההשתמטות שלך אתה עוד מאשים את הצבא במעשים אפלים.

את השיטה הזו המציא ופיתח לרמת אמנות גבלס.

של נעליך כשאתה מותח ביקורת על הצבא וחייליו.

עכשיו הכל ברור.

השאלה היא על מה בדיוק מבוססות הדיעות של אדון פרוקסימה אם לא עשה צבא ולא נחשף וראה מה באמת קורה בשטח.

אם כל מקורות המידע שלך הם התקשורת השמאלנית, ואנשים כמו גדעון לוי וב. מיכאל, אז לא פלא.

לדעתי צריך לשלול זכויות כמו ביטוח לאומי (למשל, שלא נאמר -אזרחות) מאנשים שלא שירתו בצבא מסיבות מפוקפקות ,אבל זה דיון לשרשור אחר.

אייל ודורקי, אם נסתכל על מנהיגי מפלגת הימין היחידה שנותרה (ישראל ביתנו) אז גם בה יש אחוז לא מבוטל של חברי כנסת שלא שירתו שירות צבאי. גם להם אסור להביע דיעה או שאם זה מהצד שלך אז זה בסדר?

ולפני שתבואו בטענות אני עברתי שירות צבאי מלא כלוחם הן בסדיר והן במילואים 20 שנים.למרות שיכולתי להשתחרר מזמן ממילואים.

אתה שוכח שרוב מנהיגי הימין הם עולים חדשים או שעלו בגיל מאוחר. זו הסיבה למה הם לא שירתו.

לא לשרת מסיבות מצפון או סיבות אנוכיות זה זבר פשוט לא מקובל. המינימום הוא לעשות שירות לאומי כדי להראות שאכפת לך מהמדינה שלך ואתה לא שם זין על כולנו.

(אליך אני לא בא בטענות)

מבחינתי, מי שהתחמק מהצבא בטיעונים של מצפון\סרבנות\השתמטות\מה שזה לא יהיה לא מוכן לקבל על עצמו החלטה דמוקרטית של שאר העם וככזה, הוא סוג של דיקטטור.

אחד כזה לא ראוי להיות אזרח במדינה.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלומי, אם נרצה ואם לא יש כיבוש.

אנחנו אלה שיושבים בגדה ללא סיפוח כשהחוק הצבאי חל שם והם לא אזרחים. או שתספח אותם על כל המשתמע מכך (אזרחות מלאה לכשני מליון פלסטינאים), או שתיסוג משם או שתכיר בעובדה שיש כיבוש.

שי.

אני יודע מה זה כיבוש. שירתתי בעזה קצת לפני שעזבנו שם את מנגונני השליטה. אז היה כיבוש אמיתי (דר"א, לדעתי חיי התושבים בעזה אז היו טובים יותר מחיי התושבים שם כיום אבל מילא).

הכוונה שלי זה שאין היום כיבוש כזה שמצדיק אלימות וטרור כמו שמפגין נגדינו החמאס, אין כיבוש שמדכא אזרחים. אין שלטון צבאי , אין עוצר ואין את כל שאר הזוועות שמקושרות עם המילה הזו שכ"כ אוהבים להשתמש בה "כיבוש".

מעזה נסוגת לחלוטין, אין שם שום קשר לשלטון צבאי שלך. נרגעו הרוחות ? קיבלת שקט ?

מלבנון נסוגת בצורה חד צדדית, שם בטוח אין כיבוש ואין שום דבר שקשור לזה.

נרגעו הרוחות ? קיבלת שקט ?

אף אחד לא חושב לתת זכות שיבה לתחומי מדינת ישראל (וגבולות מדינת ישראל הן הקו הירוק בתיקונים של רמת הגולן וירושלים שסופחו בחוק למדינה) וגם אלה שמדברים על בעיית פליטי 48' מדברים על פיצוי ולא שיבה.

הרשה לי להציב אותך בפני עובדה כואבת ומצערת, הרבה מאוד אנשים (שיש לי הרגשה שחלק מהם הביעו ולצערי עוד יביעו את דעתם בת'רד הזה) במתחם השמאלי של הפוליטיקה הישראלית חושבים שיש להשיב את הפליטים לבתיהם.

את שיטת הסלאמי אתה מכיר ?

אם היו אומרים למישהו בשנות ה 80 שבשנות ה-2000 + יהיה קונצזיוס במדינת ישאל על העובדה שצריכה להיות פה מדינה פלשטינית בגבולות 67 הוא היה בהלם, הוא היה עוד יותר בהלם אם הוא היה יודע שיש סוג של קונצזיוס לגבי בירת אותה מדינה.

ככה זה עובד:

מצהירים הצהרות בומבסטיות על רצון מסויים, ממררים את חייהם של מיליוני אנשים בטרור חסר פשרות , הרצון הופך אט אט למשהו הגיוני בתודעה של העולם וקצת אחרי זה לסוג של קונצזיוס והנה, עוד חתיכה בסלאמי נחתכה.

פורסם

בהתיחסות לתקופת 1946-1949; תקשיבו זה מאוד קשה שביום ולילה אתה מתעורר ואין לך בית ואתה מגורש ונפלט למחנה פליטים מרוחק איפשהו. נכדי וניני פליטים אלה צוברים שנאה כלפי העם היהודי וכלפי הדרוזים במיוחד "שנקראים בעיני העולם הערבי משתפי פעולה"; כי בתקופת "שערבים" החלו לעבור ממגוריהם למדינות ערב שכנות הם ניסו קודם להתארח "להשתלט" בהמוניהם בכפרים הדרוזים, והדרוזים מנעו מהם את זה ואפילו היו לחימות בינם ובין דרוזים ואבידות רבות.

אז שלומי שנאה זה לא בגלל שיש צבא בגדה או בעזה או בגלל עוצר כזה או אחר, זו שנאה בגלל מה שסבא וסבתא עברו.

למרות ששירתתי כלוחם והדת שלי דרוזי- אבל בסופו של דבר אני ערבי, ואני חיי את היומיום הזה של העולם הערבי, ומכיר טוב את מקור השנאה שמצטבר אצל פליטי 48' .

פורסם

אל תשכח איך הערבים התייחסו לדרוזים, לעולם הם לא יגיעו לרבע מהיחס שלנו לדתות האחרות, תגיד את האמת איזה יחס קיבלו הסבא והסבתא שלך מהערבים.

יהודים תמיד היו פה, ב48' החליטו היהודים לחזור לשלוט באיזור כמו אבותיהם ולשקם את האדמה שנעשתה חולה ונטושה עקב הזנחה של נוודים שעברו פה, מה לעשות ניצחנו, עכשיו אנחנו שולטים פה, או שתקבלו אותנו או שתלחמו בלי לבכות.

פורסם
בבקשה -

attachment.php?attachmentid=142578&stc=1&d=1232230051

כרגיל הוא כותב יפה מאוד , אבל אני רחוק מלהסכים אם המסקנות שלו .

בכל אופן תסלח לי שאני לא ממשיך להתפלפל בדיון , באמת שקשה לי אחרי 10-12 שעות לימוד ביום ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מעזה נסוגת לחלוטין, אין שם שום קשר לשלטון צבאי שלך. נרגעו הרוחות ? קיבלת שקט ?

שלומי,

בא ננסה לרגע לדמיין מצב שלי ולך אין שום דעות פוליטיות על המצב ושום שיוך דתי או לאומי.

לשם העניין אני ואתה כרגע שתי שוודיות פרוטסטנטיות (אני הלגה ואת וילהלמה)שמטיילות באלפים השוויצרים ושואלים אותנו חידת הגיון.

קח את האזור הצפוץ ביותר בעולם ו :

1. תאסור על כניסת כלי שיט לנמל ותעצור בצורה אלימה כל כלי שיט שינסה לעבור.

2. המרחב האוירי סגור ושדה התעופה הושמד, עבודות שיקום שלו אסורות בתכלית האיסור.

3. כל המעברים הקרקעיים סגורים אפילו למזון ותרופות.

כמה זמן לדעתך יקח עד שהעניין שם יתפוצץ?

מה בדיוק ממשלת ישראל חשבה כשהיא סגרה לחלוטין את המעברים, אני עד היום לא מבין.

שוב, אני לא מנסה להגיד חו"ח "אוי, הפלסטינאים המסכנים רעבים ללחם והם יורים רק בשביל שיכניסו להם קמח לרצועה", אני הרבה פחות שמאלני ממה שנשמע (בטח לא מהסוג המתיפיף) אבל הרבה יותר הומני ממה שנשמע וכשהחליטו לסגור את המעברים הרמטית, אני די בטוח שבאותו רגע נתנו את ההוראה לרענן ימ"חים כי זה היה צפוי שהמצב יגיע לפיצוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לשם העניין אני ואתה כרגע שתי שוודיות פרוטסטנטיות (אני הלגה ואת וילהלמה)שמטיילות באלפים השוויצרים ושואלים אותנו חידת הגיון.

bagira - אם אני אדם חכם - אני שואל , למה הגיעו למצב הזה :idea:

אה , כי הבריחו נשק ( רקטות ) בספינות הדייגים התמימות , או מתאבדים - או איזה ,"קארין" אחת , והיא לא שוודית

שדה תעופה סגור - ( כי זה לא כל כך נעים לראות גן נעול בישראל ) הבריחו במטוס הראיס אולי נשק

ומיני פצצות חכמות ( לא פרגיות שבדיות )

המעברים הקרקעיים סגורים למה :roll: כי הם ביצעו בהם פיגועים והרגו , או כי מנסים להבריח פצצות דרכם ,

או כי סתם , הם לא עומדים בהסכמים , יורים רקטות ופוגעים באוכלוסיה אזרחית תמימה בישראל .

ובעצם יש להם מעברים תת קרקעיים .

כמה זמן לדעתן יקח, עד שהמצב שם יתפוצץ ?

מה חשבה לה ממשלת החמאס, שישראל תתן לה לפגוע בה ללא הפסק וללא תגובה .

אז אני לא שלומי , אבל אני גם לא שבדית .

אם אותי השבדיות יפגשו , מבטיח לך כי תוך שעה , הן יבינו למה , וכעבור שעתיים הן גם ילמדו קצת יהדות :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שלומי,

בא ננסה לרגע לדמיין מצב שלי ולך אין שום דעות פוליטיות על המצב ושום שיוך דתי או לאומי.

שוב, אני לא מנסה להגיד חו"ח "אוי, הפלסטינאים המסכנים רעבים ללחם והם יורים רק בשביל שיכניסו להם קמח לרצועה", אני הרבה פחות שמאלני ממה שנשמע (בטח לא מהסוג המתיפיף) אבל הרבה יותר הומני ממה שנשמע וכשהחליטו לסגור את המעברים הרמטית, אני די בטוח שבאותו רגע נתנו את ההוראה לרענן ימ"חים כי זה היה צפוי שהמצב יגיע לפיצוץ.

אבל מה הדבר הכי חשוב בעצם?

שבזכות סגירת המעברים מעזה (שיקבלו שירותים מאחים שלהם ממצריים ולא ממני וממך) יחד בניית גדר ההפרדה,

מספר הפיגועים מרצועת ירד לאפס.

אפס !

אז מצידי שימותו ממחלות, יגוועו ברעב, שלא תהיה להם פרנסה זה לא מעניין אותי כל עוד הרחובות בארץ בטוחים מאי פעם. לא רוצה אותם אצלי ולא רוצה לספק להם שירותים.

כבר שכחת מה גרם לסגירה ההרמטית והסופית : העובדה שהמטומטמים האלה ירו על הישראלים במחסום ואף על הנהגים הישראלים שהביאו להם אספקה,אז עם כל הכבוד - אם אתה יורה לעצמך ברגל, תישא בתוצאות.

נ.ב. אולי תתרום להם תרומה הומניטרית של זוחלים, רצוי ארסיים? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלומי,

.

.

.

אתה מבין את הרטוריקה ואת הבעיתיות כאן ?

זה עובד ככה :

הפלסטינאים רוצים להשיג הישג מדיני כלשהו

הפלסטינאים נוקטים בטרור אכזרי ובלתי מתפשר נגד אזרחים במדינת ישראל.

מדינת ישראל משיבה אש על ארגוני הטרור.

העולם מפעיל עלינו לחץ להפסיק את האש

לאזרחי מדינת ישראל נמאס ואז הם מסכימים לאי אלו וויתורים.

הפלסתינאים עוברים לדרישה הבאה שלהם ושוב טרור ושוב אלימות ושוב מלחמות.

להזכירך, היה בעזה שדה תעופה, המעברים היו פתוחים, הספינות הגיעו והכסף זרם לרצועה. רק במקום שיעשו עם הדברים האלה משהו חיובי הם ניתבו את כל האנרגיות האלה להתארגנות לטרור.

גם אני לא ימיני כמו שזה נשמע, להפך, בחיים לא בחרתי במפלגה\ראש ממשלה בעל גוון ימיני.

אבל צריך להיות מספיק מפוקח ומספיק אחראי בשביל לקום ולהגיד, ניסינו את הדרך הזו וטוב שניסינו, זה לא עובד טוב, זה לא מביא אותנו לשום מקום, צריך לשנות דרך כי לטווח ארוך אנחנו יורים לעצמנו כדור ברגל.

חייבים לשנות את המשוואה בה אלימות וטרור של הפלסטינאים מובילה להישגים מדיניים שלהם!

פורסם
bagira - אם אני אדם חכם - אני שואל , למה הגיעו למצב הזה :idea:

אה , כי הבריחו נשק ( רקטות ) בספינות הדייגים התמימות , או מתאבדים - או איזה ,"קארין" אחת , והיא לא שוודית

שדה תעופה סגור - ( כי זה לא כל כך נעים לראות גן נעול בישראל ) הבריחו במטוס הראיס אולי נשק

ומיני פצצות חכמות ( לא פרגיות שבדיות )

המעברים הקרקעיים סגורים למה :roll: כי הם ביצעו בהם פיגועים והרגו , או כי מנסים להבריח פצצות דרכם ,

או כי סתם , הם לא עומדים בהסכמים , יורים רקטות ופוגעים באוכלוסיה אזרחית תמימה בישראל .

ובעצם יש להם מעברים תת קרקעיים .

אייל .

אייל, בוא ניקח את מה שאמרת לכיוון קצת שונה של מקומות הבילוי בארץ ותסביר לי למה לא סוגרים את כל הפאבים והמועדונים בארץ.

מוכרים שם אלכוהול לקאטינים ולאנשים שאח"כ עולים על הכביש שיכורים (שקול למכירת נשק).

יש בהם דקירות ורציחות אפילו בירי מנשק חם וזה לפני שהתייחסנו לשיכורים על הכבישים. גם כאן נהרגים לא פעם חפים מפשע.

אבל מה הדבר הכי חשוב בעצם?

שבזכות סגירת המעברים מעזה (שיקבלו שירותים מאחים שלהם ממצריים ולא ממני וממך) יחד בניית גדר ההפרדה,

מספר הפיגועים מרצועת ירד לאפס.

אפס !

אז מצידי שימותו ממחלות, יגוועו ברעב, שלא תהיה להם פרנסה זה לא מעניין אותי כל עוד הרחובות בארץ בטוחים מאי פעם. לא רוצה אותם אצלי ולא רוצה לספק להם שירותים.

כבר שכחת מה גרם לסגירה ההרמטית והסופית : העובדה שהמטומטמים האלה ירו על הישראלים במחסום ואף על הנהגים הישראלים שהביאו להם אספקה,אז עם כל הכבוד - אם אתה יורה לעצמך ברגל, תישא בתוצאות.

קודם כל גם את הגבול עם מצרים אנחנו סגרנו ואם לטילים שעפים משם אתה קורא 0 פיגועים אז אתה צריך לתבוע את המורה שלך לחשבון.

מה שאתה אומר על זה שימותו ברעב אמרו גם הנאצים ופעלו גם באותם הדרכים. היהודים תפסו מקומות עבודה של גרמנים ובגללם ארים היו צריכים לרדת ברמת החיים אז מצד הגרמנים שיתרכזו בשכונות שלהם בלבד שמוקפות בגדר (ולשכונות האלה קראו גטו שזה בא מהמילה האיטלקית בורגטו שפירושה שכונה) והגרמנים יקבעו כמה אוכל יכנס לשם כי היהודים המטומטמים בחרו לירות לעצמםם ברגל ולא להסתפק במשרות הכי בזויות אלא לפגוע במשרות היותר בכירות של העם הגרמני.

סגירת המעברים משמשת אמצעי ענישה בלי קשר לפגיעה במעברים למרות שלכולם יודעים שהנשק לא עובר במעברים אלא מוברח דרך המנהרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

התגובה הראשונה שלי.

תראו, מדינת ישראל עשתה כמה טעויות חמורות במבצע הזה.

ראשית, שהיא נכנסה אליו רק עכשיו.

דבר שני, מערך ההסברה היה חלש לעומת מערך הלחימה שפעל כמעט ללא דופי

דבר שלישי, בהישגים נאים, אך לא מספקים.

לגבי ההומניות, מה קרה לעניי עירך קודמים?

לפני שאנחנו רצים לתקן את העולם, שנתקן את עצמנו ונדאג לעצמנו קודם כל.

פתיחת מעברים? תחזירו את שליט

רוצים חשמל? תשלמו כפליים

רוצים מים? תשלמו שבעתיים

ואם מדברים על כיבושים ועניינים אז לתושבי עזה לא מגיע דבר ממדינת ישראל כפי שלתושבי אנגליה לא מגיע דבר.

השטח שנכבש בדם, יזע ודמעות למדינת ישראל, ואנחנו נותנים את זה כאילו היה לחמניה ב2 שקל

תתאפסו על עצמכם!!!

אין עוד מדינת יהודים בעולם!

אין עוד מקום אחר בעולם בשבילנו!

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אתם מפספסים פה קטע חשוב;

אם אתם מתיחסים לקטע ההומנטרי צריך להבדיל אז בין אבומאזן והגדה לבין חמאס ועזה.

בעזה לא רוצים שלום לא רוצים תהדיה, חמאס רוצה להמשיך להתנגד לקבל כסף מאירן ומסוריה ובעצם להמשיך את קיומו ואת ה- JOB שהוא מתפרנס ממנו, והקונפלקט הפנימי בין חמאס עזה לבין חמאס דמשק מראה כי כבר לא יודעים לאיזה מטרה הם קיימים ומה הם עושים הלאה.

אם המצב הזה היה אצל אבומאזן הייתי מתנגד ומוחה על המצור והתקיפות, כי הבנאדם הזה רוצה שלום רוצה מדינה לשני עמים ומוכן לעשות הכל בשביל זה.

פורסם
שלומי,

אמרו כבר קארין איי , 50 טון של נשק איראני הכולל רקטות וטילים , אני מניח שמתחילה מתיחות בין השבדי לשוויצרי.

על סמך הסעיף הקודם השבדי מתחיל להריח שמשהו מסריח מתבשל בצד השוויצרי , ונוקט באמצעי מניעה להבטחת שלומו.

השבדים מצאו בביקורות פתע כלי נשק מוסלקים בין ארגזי המזון והתרופות, ובמכולה אשר נפתחה בסטוקהולם ואשר בניירת שלה ציון שמדובר בסיוע הומניטרי לשוויצרים המסכנים נמצאו אמצעי לחימה מגוונים..

באמת כמה זמן יקח לשבדי להבין שעובדים עליו בעינים, והכוונות הטובות שלו מנוצלות לרעה ???

ולעניין, ממשלת ישראל חשבה שסגירת המעברים תמנע המשך התחמשות החמאס, דבר שהוכח כלא יעיל , פשוט הכל עובר מלמטה..

סגירת המעברים נעשתה עקב הפצצות ואו פיגועים אשר בוצעו במעברים , כן החמאס תוקף באש את המעברים מהם הוא מקבל את האוכל לרצועה , כל כך איכפת לחמאס מתושבי הרצועה עד כך שהם מתעקשים להפגיז את היד אשר מושיטה להם אוכל וחשמל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שי.ז כתב

אייל, בוא ניקח את מה שאמרת לכיוון קצת שונה של מקומות הבילוי בארץ ותסביר לי למה לא סוגרים את כל הפאבים והמועדונים בארץ.

מוכרים שם אלכוהול לקאטינים ולאנשים שאח"כ עולים על הכביש שיכורים (שקול למכירת נשק).

יש בהם דקירות ורציחות אפילו בירי מנשק חם וזה לפני שהתייחסנו לשיכורים על הכבישים. גם כאן נהרגים לא פעם חפים מפשע.

שי , שוב לוקחים לכיוון שונה - שוב סביבון :lol:

אבל כרגיל בכייף .

התפרצתה לדלת פתוחה - יש לנו מסעדה בת"א , עם אישור מכירת אלכוהול :idea:

ומי אתה חושב אחראי על הסדר באיזור המסעדה , ובדגש כל איזור המסעדה , אנחנו הבעלים והמנהלים .

אלו הוראות המשטרה , והעיריה -

לא רק מכות שכרות או זבל , גם בעיות חניה או רעש :idea: ( אנחנו מסדרים את התנועה והחניה,ומונעים הפרעה לשכנים )

ואם יש תלונות או אירוע שלא תואם את תנאי האישור - שלילת אישור אלכוהול ,קנס/מסעדה סגורה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...