Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני באמת מעומק ליבי מתנצל על ההכללה, אתה לא זה שקרא לסורג ובריח, אתה זה עם ה D9 וההשמדת עם.:shock:

כיוון שאתה פשוט מתעקש להיות דמגוג די קטן, ולהוציא מהקשר כל דבר על מנת להדגיש את חוכמתך כי רבה אז הנה תגובה אחרונה אליך.

מעולם לא תמכתי בהשמדת עם, אבל לך נוח להחמיא לעצמך ולהרגיש הומני ומלא רגישיות , השימוש ב D9 הינו למטרת חישוף שטח עוין רווי אמצעי לחימה ומטענים, וזה למטרה אחת של חיסכון בחיי חיילי צה"ל.

לך לא נראה הנושא ?

אתה מוכן להקריב את חיילי צה"ל ?

אני לא, וכמוני רוב תושביה היהודים של הארץ אשר מעדיפים לשמור ככל האפשר על חיילי צה"ל .

הדבר אינו חריג, צורת לחימה זו הייתה גם אצל האמריקאים , הבריטים והרוסים, מה לעשות חיי החיילים הם מעל לכל, גם מעל לצדקנות שלך שלא נשמעה 8 שנים כשאזרחי הדרום היו תחת טרור מוסלמי בדרום הארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם החמאס יכריז שהוא מעוניין בשלום עם ישראל, מתחייב להפסיק את פעולות האיבה (ואפילו את ההסתה), ובתמורה מבקש שהמעברים יהיו פתוחים (כולל דרך האוויר והים) בלי ביקורת ישראלית, וכל פעולה ישראלית (כמו למשל כניסה של חיילים בשביל לפוצץ מנהרה, או כניסה של חי"א, או שיוט של ספינות מול חופי עזה) תזכה לתגובה הולמת מצידם - מוסכם עליכם?

אני מניח שאתה לא דובר ערבית, כיוון שאם היית מקשיב ומפנים את דבריי דוברי החמאס היית מבין את הנקודות הבאות אשר נאמרות בבירור ללא כחל וסרק:

1. מדינת ישראל אינה לגיטימית, והיא נמצאת באיזור באופן זמני.

2.ההתנגדות (מוקאוומה) תמשיך כל עוד הכיבוש הציוני לא ימוגר.

שתי נקודות אילו מספיקות לך על מנת להתחבר למציאות ?

אתה כנראה לא מבין עדין שהחמאס בגיבוי סורי ואיראני נרחב דוגלים בהכחדת מדינת ישראל לאלתר , והשמאל הישראלי עדין חושב שניתן לעשות שלום עם אסד ולסמוך על הנחש ולא פחות למסור לו את רמת הגולן ולהפקיר את ביטחון המדינה בידי הבובה של הקוף מטהרן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תראו איזו "הפסקת אש" יפה יש לנו.

החמאס עדיין מאיים וימשיך בזמן הקרוב ואני כמעט בטוח שהם ימשיכו להפציץ.

חבל מאוד שהפסקנו בפעולה ולא כבשנו את כל עזה ולרוקן את עזה מחמאסניקים והנשק שלהם!

אם המדינה לא תמשיך בפעולה לדעתי זה יהיה הפסד. הם אומרים שיגיבו בכל ירי, אבל התגובה לא תהיה חזקה כמו המלחמה שהייתה , אלא משהו קטן וחבל!

CX25GTIאני איתך בדעה שחיי חיל חשובים מכל ערבי, חמאסניק, ילד ערבי או אישה ערבייה!

והמצרים גם עוזרים לסורים ואיראנים, הם לא כאלה טובים ו"אוהבים אותנו" אז אין לבנות עליהם.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הראה שאתה נורמאלי , משקיע בעם שלך , לא פוגע בשכנים , והמעברים הפתוחים משמשים לטוב ולא להכנסת פיגועים לישראל

אייל .

בקיצור אתה מסכים לעניין הזה. שלום ושקט מעזה מצידם, ואנחנו עוזבים אותם לנפשם מצידנו (כולל שהם יעבירו מה שבא להם דרך המעברים, בדיוק כמו שלא מפשפשים במה שמדינת ישראל מכניסה).

ואגב בעניין ה-BMW עד לא מזמן יכולת לקבל הלוואות ואשראי לכל מטרה בקלות. היום אני לא יודע מה המצב, אבל חלק מתוצאות המשבר הכלכלי הן בגלל זה.

אני מניח שאתה לא דובר ערבית, כיוון שאם היית מקשיב ומפנים את דבריי דוברי החמאס היית מבין את הנקודות הבאות אשר נאמרות בבירור ללא כחל וסרק:

1. מדינת ישראל אינה לגיטימית, והיא נמצאת באיזור באופן זמני.

2.ההתנגדות (מוקאוומה) תמשיך כל עוד הכיבוש הציוני לא ימוגר.

שתי נקודות אילו מספיקות לך על מנת להתחבר למציאות ?

אתה כנראה לא מבין עדין שהחמאס בגיבוי סורי ואיראני נרחב דוגלים בהכחדת מדינת ישראל לאלתר , והשמאל הישראלי עדין חושב שניתן לעשות שלום עם אסד ולסמוך על הנחש ולא פחות למסור לו את רמת הגולן ולהפקיר את ביטחון המדינה בידי הבובה של הקוף מטהרן.

כנראה שהקושי נמצא אצלך - שאלתי שאלה היפוטתית. חמאס לא הצהיר שהוא רוצה שלום ויחסים נורמליים עם ישראל. רק שאלתי האם תמורת התחייבות שלהם לשקט ושלום אתה מוכן להתחייב לא לבצע שום פעילות בעזה ולתת להם להכניס לעזה מה שבא להם (כמו כל מדינה נורמלית).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

רק שאלתי האם תמורת התחייבות שלהם לשקט ושלום אתה מוכן להתחייב לא לבצע שום פעילות בעזה ולתת להם להכניס לעזה מה שבא להם (כמו כל מדינה נורמלית).

ומי יתחייב שהם לא יכניסו נשקים, פצצות או כל דבר אחר?

הרבה זמן צה"ל לא פעל בעזה וראינו את התוצאה של 3 שבועות האחרונים (אויי סליחה שכחתי-8 שנים האחרונות).

התחייבות/הסכם הזה, בשבילם זה סך הכל "חתיכת נייר" או דיבור באוויר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
בקיצור אתה מסכים לעניין הזה. שלום ושקט מעזה מצידם, ואנחנו עוזבים אותם לנפשם מצידנו (כולל שהם יעבירו מה שבא להם דרך המעברים, בדיוק כמו שלא מפשפשים במה שמדינת ישראל מכניסה).

ואגב בעניין ה-BMW עד לא מזמן יכולת לקבל הלוואות ואשראי לכל מטרה בקלות. היום אני לא יודע מה המצב, אבל חלק מתוצאות המשבר הכלכלי הן בגלל זה.

כנראה שהקושי נמצא אצלך - שאלתי שאלה היפוטתית. חמאס לא הצהיר שהוא רוצה שלום ויחסים נורמליים עם ישראל. רק שאלתי האם תמורת התחייבות שלהם לשקט ושלום אתה מוכן להתחייב לא לבצע שום פעילות בעזה ולתת להם להכניס לעזה מה שבא להם (כמו כל מדינה נורמלית).

גם בשאלה היפופוטמית :lol: - קריאה נכונה של השאלה - היא חצי תשובה .

בגדול - כולם מסכימים לעזוב אותם לנפשם - הם לא רוצים לעזוב אותנו - אתה מבין את זה מר נחמיאס ( הגשש )

איזה ערבויות יש לנו ,שהם לא יכניסו תותחים טילים , ושאר מריעין , כאשר המעברים פתוחים ללא בדיקה :?:

אתה מוכן לחתום להם ערבות ולשלם ,אם הם יחליטו כי הם לא מדינה נורמאלית ויעבירו נשק דרך המעברים .

עזוב - אתה מוכן לחתום ערבות שהם לא יפגעו במעברים , או יכניסו דרכם פצצות לישראל .

וכמו שרשמתה - אתה יודע את התשובה :roll: מדוע יש משבר כלכלי ( סיפור ה BMW )

כי אנשים קיבלו כסף קל , ללא ערבויות וניפחו מאזנים ללא בקרה , ובסוף מכרו זאת כהשקעה לתמימים .

- אז אתה חותם לי ערבות - לא היפוטתית , מעשית ( שטרות , מזומן , גם דינרים הולך )

ואתה יכול לבנות קבוצת משקיעים , לחלק את הסיכון , bagira , proxima ,

שמר ו שי.ז יהיו הנאמנים אצלם נפקיד את שטר הערבות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ומי יתחייב שישראל תתפנה מהשטחים שכבשה , כול כול כול כולם כולל אריאל וסילוואן , ללא גרגיר התנחלות ?

ע"ס 40 השנה האחרונות , רוב ציבורי גדול "מיואש" , זה לא יקרה, וההתנגדות תמשך , גם אם החמאס יושמד לחלוטין

החלל שיווצר יתמלא ע"י אל-קעידה, כמו שבזמנו אותו חלל שהפתח הותיר התמלא ע"י החמאס וכך הלאה.

או שמשמידים את כל הפלסטינים ואז צפה לפטריה מעל תל-אביב או שמוותרים .

אתה מבין ? ההזוי הקיצוני והלא שפוי פה הוא לא השמאל ,

יודעים מה ? היינו כבר בסרט הזה לפני כ 2000 שנה,גם אז זה לא נגמר בטוב.

פורסם

הרבה זמן צה"ל לא פעל בעזה וראינו את התוצאה של 3 שבועות האחרונים (אויי סליחה שכחתי-8 שנים האחרונות).

ומי יתחייב שישראל תתפנה מהשטחים שכבשה , כול כול כול כולם כולל אריאל וסילוואן , ללא גרגיר התנחלות ?

ע"ס 40 השנה האחרונות ורוב ציבורי גדול "מיואש" , זה לא יקרה, וההתנגדות תמשך , גם אם החמאס יושמד לחלוטין

החלל שיווצר יתמלא ע"י אל-קעידה, כמו שבזמנו אותו חלל שהפתח הותיר התמלא ע"י החמאס וכך הלאה.

פורסם

proxima - יש לך בעיה רצינית בניתוח תהליכים היסטריים והיסטוריים , וכמובן בהבנת הנקרא :idea:

לאורך כל ההיסטוריה האנושית , עמים אשר נזרע פירוד בקרבם , הפסידו ,

מצטער אבל זו לא המצאה יהודית - אין לנו על כך זכות ראשונים :oops:

זו מהות השלטון הרומי - הפרד ומשול - כבר אז השתמשו בלוחמה פסיכידלית/פסיכולוגית

מלחמת אחים וקנאות הורסת עם ושטח - היום הערבים בעזה הורגים איש את אחיו ( חמאס- פתח )

הקנאות הדתית היא אצלם - ולכן הם חיים בבערות ובפיגור ביחס למדינות העולם .

הם עסוקים במלחמות בנייהם , עם ישראל , מצרים , בקיצור עם כל מי שהם יכולים .

ולכן לא עובדים לא מפתחים כלכלה - אוכלים מכספי העולם אונר"א, ותמיכות מדינות נחשלות כמותן , אירן וסוריה .

אם אונר"א תפסיק לספק להם אוכל וכסף , כמה זמן לדעתך הם ישרדו , החמולות שם יאכלו אחת את השניה :wink:

אז לקחת מצב הסטורי אחד , ולהקיש ממנו להיום היא איוולת ורעות רוח .

ובזה היום כוחנו , לא תגרור אותנו לשנוא אותך :lol: אתה עשב שוטה אבל משלנו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ע"ס 40 השנה האחרונות ורוב ציבורי גדול "מיואש" , זה לא יקרה, וההתנגדות תמשך , גם אם החמאס יושמד לחלוטין

איזה שטחים כבושים?

אלו הם שטחים משוחררים, "שטחים כבושים" זה המצאה של השמאל הישראלי, שיחררנו אותם מירדן,מצרים וסוריה, אנו מצידנו מוכנים להתחשב בהם ולתת להם חלקת אדמה.

אין הבדל בין חמאס לאלקעידה, הם מגיעים מאותו הרקע וגם המימון שלהם משותף.

הם רוצים להתנגד בבקשה, זכותם, הם לא רוצים שילטון יהודי עליהם אלא מוסלמי,אנו מצידנו צריכים להשיב גם בלי התחשבות, שיעשו את השיקול שלהם אם כדאי להם להתנגד או לקבל את ההסדר שלנו.

פורסם

כבושים? על מה אתה מדבר?

הפלסתינאים זה אספסוף ,המיץ של הזבל מכל המדינות הערביות ,שנזרקו ממקום למקום ואף אחד לא רוצה אותם.

עם של פליטים, הם לא היו כאן מאז ומעולם כמו שהם מנסים לשכנע את כל העולם ואחותו.

לפעמים אני לא מבין איך אנשים כמוך ובגירה יכולים להיות כל כך רחוקים מהמציאות...

איך אפשר להגיע לתפיסת מציאות כה מעוותת? :shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שים לב מה אתה עושה, אתה בעצם מגן על האוייבים שלך ולא על העם שלך!

זה הזוי, אני מצטער להגיד.

איזה בדיוק שטחים כבושים? אני לא סובל את האנשים שאומרים שאנחנו כבשנו אותם ואת המדינה הזאתי.

עד כמה שזכור לי, השטח הזה היה בשליטת בריטניה, אף אחד בעולם לא הכיר ולא ידע שיש דבר כזה "מדינת פלסטין" כמו שהערבים מכנים, אז על איזה כיבוש מדברים פה?

למה מה, כבשנו מדינה של מישהו? שהיה לו פה שלטון, צבא, אזרחים?

לא, סך הכל מספר של אנשים שחיו פה ולא שלטו פה ולא כלום, אז לא כבשנו!

אז לא צריך להגיד כבשנו, לא כבשנו.

אם אתה מרחם עליהם על זה ש"כבשנו" אותם, למה אתה חי במדינה של כובשים? אתה לא מתבייש? (ציניות).

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מי יתחייב שסוריה, לבנון, מצרים, וירדן לא אוגרות בעצם הררי נשק בשביל לנסות להשמיד אותנו עוד 10 שנים?

גם בשאלה היפופוטמית :lol: - קריאה נכונה של השאלה - היא חצי תשובה .

בגדול - כולם מסכימים לעזוב אותם לנפשם - הם לא רוצים לעזוב אותנו - אתה מבין את זה מר נחמיאס ( הגשש )

איזה ערבויות יש לנו ,שהם לא יכניסו תותחים טילים , ושאר מריעין , כאשר המעברים פתוחים ללא בדיקה :?:

אתה מוכן לחתום להם ערבות ולשלם ,אם הם יחליטו כי הם לא מדינה נורמאלית ויעבירו נשק דרך המעברים .

עזוב - אתה מוכן לחתום ערבות שהם לא יפגעו במעברים , או יכניסו דרכם פצצות לישראל .

אייל .

איזה ערבויות יש לנו שמצרים, סוריה, ירדן, לבנון - ובעצם שאר מדינות העולם לא אוגרות הררי נשק בשביל להשמיד את ישראל?

הנקודה היא שצריך להיות סוג כלשהו של אמון כדי "לנרמל" את היחסים, אם הוא לא קיים אז לנצח נחיה על החרב ולא משנה כמה הם ירצו שלום, כל עוד אנחנו לא נהיה מוכנים לא יהיה שלום. אני לא חושב שאני יכול להשפיע על המוכנות שלהם לשלום - אבל אני יכול להשפיע (או לפחות לנסות) על המוכנות שלנו לשלום.

ואגב, אני חושב שהלך הרוח אצלינו משפיע על הלך הרוח אצלם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הפלסתינאים זה אספסוף ,המיץ של הזבל מכל המדינות הערביות ,שנזרקו ממקום למקום ואף אחד לא רוצה אותם.

עם של פליטים, הם לא היו כאן מאז ומעולם כמו שהם מנסים לשכנע את כל העולם ואחותו.

+1

רצועת עזה הייתה בשלטון מצרים לפני מלחמת ששת הימים.

והנה הפלא ופלא, אנוואר סאדאת שלא הסכים לוותר על גרגיר חול מאדמת סיני (ע"ע טאבה), וויתר בכזו קלות על רצועת עזה.

מישהו מחברי השמאלנים מוכן להסביר לי למה? למה מצרים מסרבת לקבל תחת ריבונותה אוכלוסיה כל כך פרודוקטיבית, תורמת, יוצרת? למה הם מסרבים לפתום את מעבר רפיח כדי לאפשר להם להתאחד עם אחיהם?

נראה לי שאפילו המצרים מסרבים לקלוט בשטחם את האספסוף האנושי הזה.

פורסם

מבחינתי מטרות המבצע הושגו : קדימה וברק יירדו מהשילטון. בנוגע לכוחו של צה"ל לא הייתי צריך הוכחה.

אין ספק, הורדת קדימה מהשלטון והחלפתו של ברק בד"ר יובל שטייניץ היתה המטרה הראשונית של המבצע.

בעצם, היא לא מטרתו הראשונית של המבצע, אלא מטרתו היחידה..

אז יש לי חדשות בשבילך - למרות שאני רחוק מלהחשב כשמאלני, אני מעדיף עשרות מונים את אולמרט כראש ממשלה וברק כשר ביטחון, על פני המיקי מאוס הזה, בינימין מסיתיהו.

ללהג מהאופוזיצייה זה קל, לפעול בשטח ולהביא תוצאות זה כבר סיפור אחר.

נכון להיום, אין אף אדם שמתאים יותר לתפקיד שר הביטחון מאהוד ברק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...