Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה להצהיר פה קבל עם ועידה שאין לי שום בעיה עם יישור השטח אם זה יימנע ולו פציעה של חייל אחד.

אולי אתה וייפי הנפש כמוך מוכנים לסכן את חיילי צה"ל בכניסה קרקעית לסביבה עוינת וממולכדת, אצלי זה לא תופס .

.

לא צריך לסכן חייל אחד בכניסה קרקעית לעזה, פשוט להעמיד שורה של D9 וליישר את השטח.

אז תסביר לי רק דבר אחד, אם אתה כ"כ צודק, ואני כ"כ טועה בהתיפיפות הנפש הדבילית שלי, למה תסריט האימים שלך עם ה D9 לא קורה בשטח?

כל צהל מפגרים כמוני?

כל הממשלה מפגרים?

כולם יפי נפש כמוני?

ביבי וליברמן אפילו לא קוראים לפתרון (סופי) שכזה, למה?

מה , גם הם מטומטמים יפי נפש?

או שכולם שפויים יחסית ורק אחד פה צווח ככרוכיא פתרונות איימים שהטובים בשונאינו עוד לא ביצעו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל ירי לעבר מדינת ישראל צריך לגרור תגובה שתפסיק אותו מיידית אבל התגובה צריכה להיות נגד הגוף היורה ולא סתמית לעבר אזרחים.

אילו היית מציג בפני מקרה אחד שבו הצבא פגע כנקמה ובמתכוון באזרחים - אז ניתן היה לקבל את דבריך.

הצבא איננו מכוון ביודעין כנגד אזרחים, הם נפגעים כי הם סמוכים לאזור הקרבות, כי הם משמשים כשכפ"ץ של המחבלים וכיוון שלפעמים טעויות קורות.

לא הייתי מסכן את שלומו של חייל אחד ולו גם במחיר מאה הרוגים אזרחים מעזה, ככה זה.

פורסם

אתה זוכר את המקרה של החיסול באחת משכונות הפחונים בעזה שגבתה את חייהם של 15 ילדים מפחונים סמוכים?

אני לא איש חיל האויר אבל לעניות דעתי פצצה של טון על פחות שעשוי משלטי מע"ץ ישנים זו פצצה לא מידתית וגדולה בהרבה מהדרוש אבל מה שהדליק אותי היו דברי מפקד חיל האויר דאז (שלאור התבטאויותיו וביצועיו קודם להיות רמטכ"ל והוביל אותנו לניצחון מזהיר בלבנון תוך כדי מכירת מנייות בטלפון) שאמר שפרט לרעד קל בכנפיים זו היתה פעולה מוצלחת עם תוצאות טובות מאוד.

אני לא אומר לא לפגוע במחבל בגלל שיש לידו אזרח אבל לא לפגוה ללא אבחנה. כשיש יותר מ 50% מהנפגעים שהם נשים וילדים (חוץ מגברים שגם ביניהם יש כאלה שלא עוסקים בטרור) צריך לפחות לבדוק את עצמנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם תקרא את הודעותיי תראה שאני תומך בפעולה ותומך בדרך הביצוע.

ברור לחלוטין שבמלחמה נפגעים גם חפים מפשע ושאם צריך להוריד מחבל אז מורידים אותו גם אם ייפגעו אזרחים. מה שעוד אני טוען זה שצריך להשתדל ככל הניתן לא לפגוע בלא מעורבים בלחימה וכן להושיט סיוע הומאניטרי נרחב לאזרחים באיזורים שנכבשו.

כל ירי לעבר מדינת ישראל צריך לגרור תגובה שתפסיק אותו מיידית אבל התגובה צריכה להיות נגד הגוף היורה ולא סתמית לעבר אזרחים.

עכשיו הדברים נשמעים יותר ברורים - ואתה רואה , אני מסכים איתך :mm_yeah:

להוריד מחבל גם אם יפגעו אזרחים - זו המציאות , הם יורים מתוך האוכלוסיה , זו האסטרטגיה והטקטיקה שלהם ,

לא תחזיר אש מחשש כי אזרחים יפגעו - הם הרויחו , לא פגעתה בהם והם יכולים להמשיך בירי :idea:

כן תירה לעבר המחבלים - אפשר שיפגעו אזרחים - שוב הם הרויחו , פגעתה באוכלוסיה אזרחית - נו נו נו :idea:

אז מה לעשות - לבקש פייר פליי , מה לעשות . מבחינתי הייתי מציב מספר אנשים לאשר ירי בזמן אמת בשטח

או מול מסכי הפלזמה

מציב את bagira רן כהן , יוסי שריד , שי ז. - ואתם תאשרו פתיחה באש - מ שמר אני מפחד , הוא מסוגל להשאר שם :lol:

מכונית ישנות אקשן וצבע , וגם בסיום המלחמה לא לחזור הביתה .

אתה יודע כמה פעמים עמדנו במצב זה - בחדשות אמרו - כוחות צה"ל השיבו אש למקורות הירי :wink:

או כוחות צה"ל מבצעים סריקות באיזור - ובפועל - אסרו עלינו להשיב אש מפחד מה יגיד העולם על פגיעה באוכלוסיה אזרחית .

( בפועל , ירינו מספר פצצות תאורה , כמה צרורות לאויר , אורות גבוהים מסביב , שהיה בשטח ושתית קפה )

אז האוכלוסיה שלהם - שבחרה בהם , מוגנת - והאוכלוסיה שלנו - מופקרת .

אין מלחמה יפה -

אם ברצונך להגן על האוכלוסיה שלך , מפני טרור היוצא במכוון מאוכלוסיה אזרחית עוינת , נתמך בה ומוגן על ידה

סביר שמישהו יפסיד - אז תחליט אתה ,.

מי אתה רוצה שיפסיד - האוכלוסיה שלך או שלהם ( ואני לא מדבר על הרקטות המכוונות במתכוון למרכזי האוכלוסיה שלך )

האוכלוסיה בעזה בחרה בחמאס להנהיג אותה .והיא יודעת את המחיר , זו הבחירה שלהם :idea:

כמובן שאסור לחלוטין במתכוון לפגוע באזרחים אם אין משם פעילות טרור, או לשם נקם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אתה זוכר את המקרה של החיסול באחת משכונות הפחונים בעזה שגבתה את חייהם של 15 ילדים מפחונים סמוכים?

אני ממש לא זוכר מקרה כזה כי הפצצה הוטלה על מבנה מבטון, בטון כמו של הבית שלי וככול הנראה גם שלך.

אנא אל תסלף את ההסטוריה.

פורסם
אז תסביר לי רק דבר אחד, אם אתה כ"כ צודק, ואני כ"כ טועה בהתיפיפות הנפש הדבילית שלי, למה תסריט האימים שלך עם ה D9 לא קורה בשטח?

כל צהל מפגרים כמוני?

כל הממשלה מפגרים?

כולם יפי נפש כמוני?

ביבי וליברמן אפילו לא קוראים לפתרון (סופי) שכזה, למה?

מה , גם הם מטומטמים יפי נפש?

או שכולם שפויים יחסית ורק אחד פה צווח ככרוכיא פתרונות איימים שהטובים בשונאינו עוד לא ביצעו.

הרמיזות שלך לפיתרון סופי יחד עם הקונוטציות אשר הוא מעורר מעיד על רמת הויכוח הנמוכה בה אתה ממשיך לנקוט, כהמשך להאשמות קולקטיביות כלפי מגזר שלם בעם.

הצבא עושה שימוש יומי בD9 וכלים הנדסים אחרים על מנת להבטיח ככל היותר את בטחון החילים במבצע הנ"ל, פעילות דומה בוצעה בחומת מגן בה D9 ישרו שטח בגנין באיזור בנוי וצפוף על מנת להימנע ככל האפשר מהרוגים שלנו , דבר שלצערי הרב לא נמנע לחלוטין, ומחיר כבד אכן שולם שם.

לצה"ל יש את שיקול הדעת שלו בהפעלת צמ"ה, ואני הבעתי את דעתי האישית בדבר דרך הפעולה אשר יש לנקוט במידה ויוחלט על כניסה קרקעית לעזה.

צה"ל כצבא הומני מזהיר אזרחים לפני פעולה כזו ומאפשר להם לעזוב את הבתים, ולא נוטה להרוס בתים על יושביהם, אבל לך כנראה הצורך להשתמש באמירות קיצוניות היא כסות לטיעונים חלשים והכללות כלפי תיבור שלם.

יבושם לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עדיין אבל לא הסברת איך זה שאתה הגאון היחידי שחושב על זה וכל צמרת המדינה וצה"ל לא חשב על הפתרון הקל והפשוט הזה.

או שהם כן חשבו עליו אבל משהוא עצר אותם... משהוא שנקרא אנושיות, אבל לך זה כנראה לא ברור.

פורסם
אני ממש לא זוכר מקרה כזה כי הפצצה הוטלה על מבנה מבטון, בטון כמו של הבית שלי וככול הנראה גם שלך.

אנא אל תסלף את ההסטוריה.

ממש לא בטון. מדובר בשכונת פחונים שאני דווקא מכיר טוב ואם לא בנו אותה ב15 שנים האחרונות מאז שביקרתי שם בפעם האחרונה מחדש היא עדיין שכונת פחונים.

אני לא ניזון רק מדובר צה"ל אלא מהיכרות של האיזור ובקשר לסילוף ההיסטוריה כל עם עושה את זה כולל אנחנו.

פורסם
עדיין אבל לא הסברת איך זה שאתה הגאון היחידי שחושב על זה וכל צמרת המדינה וצה"ל לא חשב על הפתרון הקל והפשוט הזה.

או שהם כן חשבו עליו אבל משהוא עצר אותם... משהוא שנקרא אנושיות, אבל לך זה כנראה לא ברור.

אנושיות ??

איפה היית במהלך 8 השנים האחרונות כאשר ישובי הדרום ספגו 8000 טילים ??

אז אתה וכל השמאל לא צעקתם כמו שכולם צועקים היום , הצביעות פשוט מרקיעה שחקים.

לי ברור דבר אחד, חיי חיילי צה"ל שווים הכול , ומה שצריך לעשות על מנת שלא ייפגעו חיילים מבחינתי כשר לחלוטין, גם אם נדרש יישור הרצועה עם D9.

לא מתאים לך ? , באסה.

לי זה מתאים , אפילו מאוד מתאים אם זה יחסוך חיי חיילים, אפילו חייל אחד.

האנושיות שלי הסתיימה כאשר מנהיגי חמאס מכריזים בראש חוצות שישראל אינה מדינה לגיטימית באיזור ודינה כליה , בניגוד לך אני מאמין לכל מילה שלהם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ממש לא בטון. מדובר בשכונת פחונים שאני דווקא מכיר טוב ואם לא בנו אותה ב15 שנים האחרונות מאז שביקרתי שם בפעם האחרונה מחדש היא עדיין שכונת פחונים.

אני לא ניזון רק מדובר צה"ל אלא מהיכרות של האיזור ובקשר לסילוף ההיסטוריה כל עם עושה את זה כולל אנחנו.

אתה רואה למה אני הייתי שולח אותך לאשר את התגובה - מה לעשות זה בניין עם יסודות ומעטפת ביטון ( בטון מזויין )חביבי :wink:

הצמונה מעיתון הארץ , כך שבטוח שלא מזוייף .

245hisul_ap.jpg

אם מתאמצים - רואים גם את הברזלים היוצאים מעמודי התמך . ( כמובן אם רוצים :idea: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זו לא האנושיות שעצרה אותם זה פשוט שהדבר לא מעשי מכיוון שהעולם לא ישתוק על זה.

אני בספק אם קיים היום מישהו בהנהגה שהיה מתנגד לפתרון הזה אם היה יודע שגם אם יעשה כך העולם לא יתלונן ולא יגיד כלום.

אגב אני איתו בדעה,חייו של חיל צה"ל חשובים לי יותר מהחיים שלהם.

to finish first first you have to finish

פורסם
אתה רואה למה אני הייתי שולח אותך לאשר את התגובה - מה לעשות זה בניין עם יסודות ומעטפת ביטון ( בטון מזויין )חביבי :wink:

הצמונה מעיתון הארץ , כך שבטוח שלא מזוייף .

245hisul_ap.jpg

אם מתאמצים - רואים גם את הברזלים היוצאים מעמודי התמך . ( כמובן אם רוצים :idea: )

אייל .

אנחנו לא מדברים על אותו החיסול.

פורסם
זו לא האנושיות שעצרה אותם זה פשוט שהדבר לא מעשי מכיוון שהעולם לא ישתוק על זה.

אני בספק אם קיים היום מישהו בהנהגה שהיה מתנגד לפתרון הזה אם היה יודע שגם אם יעשה כך העולם לא יתלונן ולא יגיד כלום.

אין לך מושג כמה אתה טועה, מיטב מנהיגי הימין (הימין) וכל המעורבים בהנהגה מכל קצוות הקשת הפוליטית לא היו מוכנים לחיות עם תינוקות פלסטינים נמחצים למוות תחת שרשראות D9 צה"לי, אפילו אם הם היו יודעים שלא יהיה כל תגמול או כל זעקה על הפשע כנגד האנושות שכזה.

כל אדם בר דעת היה חושב ככה ועל כל מי שלא חושב ככה, כל שנשאר להגיד הוא "אם כל מה שיש לך זה פטיש, כל בעיה נראית כמו מסמר".

פורסם
אנחנו לא מדברים על אותו החיסול.

אם טעיתי אני מתנצל :oops:

הבנתי כי מדובר בחיסול "סאלח שחאדה" מפקד גדודי החאמס , ושני בכירים נוספים , ובנוסף אזרחים וילדים .

אני מצרף קישור לכתבה -

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/951110.html

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...