Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הריטוריקה של השמאל במיטבה:

השמאל הוביל מהלך שגוי - ובמקום להודות בטעות - הם מאשימים את הימין (כרגיל).

נדמה לי שמעזה נפרדנו ונתנו להם להקים שם מדינה, תראה מה קיבלנו בתמורה (בעצם סליחה - המלחמה הזו פרצה בשל פרובוקציות הימין הסהרורי שהעיף קאסמים על שדרות והטיל את האחריות על אנשי החמאס שוחרי השלום).

.

השמאל גם טעה כשיצאנו מעזה ואיפשרנו לצה"ל את מרחב התמרון שיש לו (והשמאל גם היה בשלטון מאז ההתנתקות ובחר לא להגיב לירי מהרצועה שאם היינו מגיבית על הטיל הראשון טיל שני כבר לא היה משוגר), השמאל גם רצח את כל המתישבים ברצועה שדמם שם היה הפקר ולישראל לא היתה את היכולת לספק להם הגנה, השמאל הוא גם זה שנלחם בחירוף נפש תוך הפרה בוטה של כל חוק ישראלי או בין לאומי כדי שנחיה אחד בתוך השני ולא אחד ליד השני.

בעזה לא הקמת שום מדינה אלא גטו. אנחנו שולטים בכל הכניסות והיציאות שלהם, קובעים אם יכנס אוכל וכמה ואפילו אם יהיה שם חשמל ודלק כך שמדינה זה ממש לא.

השמאל הוא גם זה שכבש את לבנון וישב בה 20 שנים, הוא גם זה שרצה להקים שם התישבות (רעיון של גברת כהן שלמזלה של מדינת ישראל הושתקה מיד) והשמאל חתם את הסכם חברון בלי לקבל כלום בתמורה.

צריך להבין שאין פיתרון פלא והדרך לשקט עוברת בין הרתעה מצד אחד וכיבוד היריב מנגד. הרתעה לא תשיג כשהאוכלוסייה מעורבת וגם כבוד לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוסי,

השמאל מלא כוונות טובות אך בעל יכולת ביצועית אפס, עד היום אנו מלקקים את הפצעים מ"הכוונות הטובות שלהם".

עדיף היה להם לקחת פסק זמן למחשבה וחשבון נפש, שיבדקו היכן טעו, איך הוליכו עם שלם בכחש עם קונספציה הזויה ואיזה אסון הם המיטו על הארץ הזו (יהודים וערבים כאחד).

אדם ישר היה מודה בטעות, מניח את המפתחות והולך - השמאל הישראלי עדיין גורס שהצדק איתו.

+1

---

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
בולשיט, תמשיך לקרוא פה, הבאתי רק את ההתחלה:

ג'ף הלפר

מערך השליטה

16.4.03

95 אחוזים: "ההצעה הנדיבה" של ברק ומטריצת השליטה

ג'ף הלפר יכול ללכת לחפש את החברים שלו, נשיא ארה"ב לשעבר ביל קלינטון שהיה שם על השולחן וישב איתם אמר בפה מלא ובצורה ברורה "ערפאת קיבל הצעה נדיבה שכללה 95% ממה שרצה והוא זה שדחה אותה, זו אשמתו", למי נאמין לנשיא ארה"ב שהיה שם על השולחן או לפעיל אנטיציוני הזוי שכותב איזה טור באינטרנט, תקשיב החלטה קשה.

ותן לי לגלות לך עוד דבר, שלום הוא סוג של פשרה, גם אם צד אחד 90 מקבל והשני 10, או צד אחד 95 והשני 5, זו פשרה קטנה שצריך לעשות, אבל אם צד אחד לא מספיק אמיץ לחתום על סיום הסיכסוך או אפילו להתפשר על כמה אחוזים בודדים מה100 שהוא מבקש, זה מראה על כוונותיו האמיתיות.

פורסם
בהחלט סיקרנתם אותי.

אז במקום לפתור עוד תרגיל בחדו"א או להלחם עם בעיה פיזיקלית קשה שמורכבת מקוף, משטח בעל מסה אחידה, גלגלת חסרת חיכוך וחבל חסר מסה ישבתי קצת על גוגל וחיפשתי כמה אזכורים לחברי הכנסת הנ"ל.

אחמד טיבי משבח את המחבלים שנלחמים בחיילי צה"ל - קישור.

וכאן אחמד טיבי דורש הכרה בלאום הערבי כלאום בתוך מדינת ישראל - קישור.

והנה עוד אחמד טיבי - בכנס בין-לאומי כלשהוא בדוחא אחמד מבקש שירשמו "אחמד טיבי, פלסטין" ולא "אחמד טיבי, ישראל" - קישור.

והנה מוחמד ברכה, משתתף בכנס הזדהות עם סוריה ואחד מערביי 48 חושש לגורלה של סוריה מפני העכביש הישראלי/אמריקאי - קישור.

קפץ לי עוד אחמד טיבי אחד, שאומר שכל אוהדי ביתר ירושלים הם פח זבל (מה שאולי נכון לגבי חלקם. אבל אני מכיר לפחות אחד שלא מתעסק בזבל). גזזענות? קישור.

וזה כבר טלב א-סאנע, שמסית יש ערביי ישראל למהומות במהלך אוקטובר 2000. קישור.

טלב א-סאנע יוצא נגד הציונות. קישור.

וכאן אותו טלב מצטרף לצוות ההגנה המשפטי על עצורי חמאס. קישור.

אבל מוחמד ברכה נוסע לאבו-דאבי כדי ודן עם ראש החמאס בנושא האחדות הפלסטינאית. קישור.

חזרה לאחמד טיבי, שנוסע ללא אישור למדינות אויב. קישור.

וכאן אותו אחמד מקבל נזיפה מוועדת הכנסת על קריאות גזעניות לחבר כנסת ימני. קישור.

עכשיו תסלחו לי, אבל אני חוזר להתעסק עם הקוף.

איפה נעלמו המתחסדים וייפי הנפש?

זכותה של הדמוקרטיה להגם על עצמה וזה מה שנעשה, אדם שמאיים על קיומה של המדינה לא צריך להיות באותה מדינה ובטח שלא בכנסת.

פורסם

פיליפ, על איזה יפי נפש אתה מדבר?

אף אחד לא חולק על זה שזכותה של הדמוקרטיה להגן על עצמה אבל לדעתי לעשות את זה אחרי שנסגרת האפשרות להציג רשימות חדשות לכנסת זה מסריח מאוד כי אתה מונע מאנשים לרוץ ברשימות אחרות או להקים רשימה חדשה שכן עונה לדרישות החוק.

בלי קשר לפסילת רשימה זו או אחרת לדעתי צריך להחמיר את הענישה כלפי נבחרי ציבור שעוברים על החוק כולל כאלה שקוראים לפגוע במדינת ישראל.

פורסם
המונגולואיגדים מהימין אמרו כבר לפני 3 שנים שאם ישראל תמשיך את הגישה של נסיגות חסרות אחריות , דרום ישראל יהיה תחת מתקפה של טילים.

אתה זוכר מה אתה ושכמוך אמרו אז על ביבי ??

קמפיין הפחדה חסר כל שחר, יש לישראל הרתעה ועוד משפטים חכמים כאלו אשר נועדו להראות ולהוכיח שהימין הוא סהרורי ואנחנו במזרח התיכון חדש..

את התוצאה של מעל מליון אזרחים תחת התקפות טילים כולנו רואים היום..

יש בעיה עם השמאל בארץ.. , האמת פשוט מכה בכם כל פעם מחדש, ואתם מסרבים לראות את האמת.

במזרח התיכון העינינים לא נסגרים כמו באירופה, הכוח וההרתעה הם מרכיב עיקרי בהישרדות עם סביבה אשר מוטיב איסלמי קיצוני מנחה אותה.

ולסיום, אני מניח שהירידה לרמת המונגולואידים מאפשרת לך להתחמק מהטיעון שווה הערך שלך לרצח רבין בידי הימין = לרצח 1000 קורבנות השלום בידי השמאל.

לך מותר לדרדר את הדיון לרמות של האשמות גלובליות על ציבור שלם, ובמיוחד אם השם רבין מוזכר לו , הימין צריך לעבור לדום וקבל עליו את הדין כרוצחי "מביא השלום" רבין.

אצלי חבוב זה לא עובד.

:mm_yeah:

CX25 , תעשה לי GTI.

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המונגולואיגדים מהימין אמרו כבר לפני 3 שנים שאם ישראל תמשיך את הגישה של נסיגות חסרות אחריות , דרום ישראל יהיה תחת מתקפה של טילים.

אתה זוכר מה אתה ושכמוך אמרו אז על ביבי ??

קמפיין הפחדה חסר כל שחר, יש לישראל הרתעה ועוד משפטים חכמים כאלו אשר נועדו להראות ולהוכיח שהימין הוא סהרורי ואנחנו במזרח התיכון חדש..

את התוצאה של מעל מליון אזרחים תחת התקפות טילים כולנו רואים היום..

יש בעיה עם השמאל בארץ.. , האמת פשוט מכה בכם כל פעם מחדש, ואתם מסרבים לראות את האמת.

במזרח התיכון העינינים לא נסגרים כמו באירופה, הכוח וההרתעה הם מרכיב עיקרי בהישרדות עם סביבה אשר מוטיב איסלמי קיצוני מנחה אותה.

ולסיום, אני מניח שהירידה לרמת המונגולואידים מאפשרת לך להתחמק מהטיעון שווה הערך שלך לרצח רבין בידי הימין = לרצח 1000 קורבנות השלום בידי השמאל.

לך מותר לדרדר את הדיון לרמות של האשמות גלובליות על ציבור שלם, ובמיוחד אם השם רבין מוזכר לו , הימין צריך לעבור לדום וקבל עליו את הדין כרוצחי "מביא השלום" רבין.

אצלי חבוב זה לא עובד.

ידידי היקר, הטילים עפו מהרצועה עוד הרבה לפני הפינוי (הטיל הראשון על שדרות היה במאה הקודמת והפינוי לפני כ 3 שנים. תעשה את החשבון לבד) כך שמה שיצר את המציאות של היום זה לא הפינוי אלא חוסר התגובה לירי. כדי לייצר הרתעה אתה צריך להפגין את הכוח שלך ואת הכוח אתה לא מפגין ע"י בניית מאחז בלב האוכלוסייה עם 2 אזרחים בבונקר ועוד 100 חיילים ששומרים עליהם ועומדים כמו ברווזים במטווח.

אותם 1000 קורבנות השלום כפי שאתה מכנה אותם הם תוצאה של ישיבה בלב אוכלוסייה עויינת בניגוד לחוקי המדינה והחוק הבין לאומי, חיים מעורבים ללא הפרדה בין האוכלוסיות והשאיפות הקולוניאליסטיות של ממשלות ישראל לדורותיהן. שלום אומר שיש לך גבול ברור ושאף צד לא נכנס לצד השני בלי אישור ולא מה שקורה היום.

רצח רבין לא בוצע כמובן ע"י כל הימין אבל כשבהפגנות הימין המתון עומדים עם כרזות של ראש ממשלת ישראל במדי SS ואף אחד לא מצייץ אפילו זה מאוד מפחיד.

פורסם

כמה תיקונים:

1. שדרות סופגת קסאמים בערך משנת 2000. הרבה לפני ההתנתקות, ותחת שלטון הימין

2. קדימה בראשותו של אריק שרון לא הייתה מפלגת שמאל, אלא סוג של פשרה בין ימין לשמאל. גם אולמרט

3. אחרי שיצאנו מעזה (ההתנתקות), נעלנו את המעברים והטלנו סגר ימי. זה לא לא כמו להגיד "נתנו להם מדינה". זה יותר כמו להגיד "סגרנו אותם בגטו"

ולדעתי: אם מחר חמאס יודיע שהוא מכיר במדינת ישראל, מתחייב להפסיק את ירי הקסאמים, ובתמורה הוא רוצה שמדינת ישראל תעזוב את עזה לנפשה (ותשאיר את מעברי הסחורות וכו' פתוחים לחלוטין, בלי ביקורת ישראלית, בלי חיילי או"ם, ואם מטוסים ישראלים יחדרו למרחב האווירי של עזה, או למרחב הימי - יהיה להם מותר להתגונן) כמה אנשים יתמכו בזה?

הרי חלק נכבד מהעם שלנו יגיד: מה פתאום? החמאס רק יתחזק בינתיים ויבנה לעצמו צבא ועוד כמה שנים יתקוף אותנו שוב. (אמרו את זה אחרי יציאת צה"ל מלבנון, אחרי מלחמת לבנון השניה, אחרי יציאת צה"ל מהשטחים, אחרי יציאת צה"ל מעזה, ואחרי שמצרים קיבלה שדרוג צבאי מארה"ב).

אז מצד אחד אנחנו "רוצים" שלום, ומצד שני לא סומכים עליהם לחלוטין. איך הם אמורים לעשות הסכם שלום איתנו?

הבעיה נמצאת בשני הצדדים, ולא רק בצד שלהם.

בינתיים אני תומך במבצע הזה. עד שהם יגידו שהם מוכנים לשלום. כשזה יגיע אני אהיה בעד לנסות איתם שלום.

ואגב, לא כל הימניים אחראים על הרג שמאלנים / ערבים, כמו שלא כל השמאלנים תומכים אוטומאטית בפלסטינאים. דיי להכללות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מפות ומצגת:

image

אז אתה אומר ש"גוש שלום" יותר אובייקטיבים מהנשיא קלינטון? הצחקתני, קודם כל המצגת מתחילה בזה שהם עושים לנו טובה שהם מוותרים לנו כביכול על 78% מהארץ ורק מבקשים 22%, תודה רבה באמת על הטובה הגדולה.

ממשיכה משם להאשים את ברק שלא הסכים לפנות את ההתנחוליות "ההזויות" מעלה אדומים, גבעת זאב ואריאל, אני לא יודע מתי בפעם האחרונה היית במקומות הללו אבל הם לא בדיוק קרוואן על גבעה מול כפר ערבי.

ממשיכה משם המצגת להאשים את ברק שביקש מסיבות ביטחוניות, ביקורת זמנית על גבולות המדינה הפלסטינית הטריה כדי לראות שמדינות בעלות רצון להשמיד את ישראל לא יהפכו אותה לכלי שלהם (חמאס בעזה נשמע מוכר?).

בקיצור להמשיך להביא ציטוטים ממקורות שמאלניים קיצוניים לא אובייקטיבים לא יתרום לך בדיון הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...