Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשארה נותר בחזקת חשוד.

מהיכרות שטחית עם מקורביו, יש ספק רב אם הוא ביצע את המעשים המתוארים לו, הוא פשוט פחדן מידי ופרימדונה מידי להתעסק

בריגול.

החשדות האלו עוררו בהתחלה אצל המקורבים לו בעיקר גיחוכים .

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב לציין שאני לא ממש מאוד מתנגד להדחת כל מפלגה שהיא בהחלטה דיפלומטית חוקית אבל אני חושש שבאותו רגע קבעתם לכמה מפלגות" יהודיות" רף שהן יתקשו מאוד לעמוד בו, ליברמן כמובן בראשן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שמר, אתה מפליג על גלי הדמיון האולי עתידי בזמן שדוגמאות הרבה יותר מוקצנות כבר התרחשו בעבר.

לא מצאה חן בעיני הימין הפגנה שקטה של השמאל אז זרקו עליה רימון יד.

לא מצא חן בעיני הימין המעשים של ראש הממשלה אז הם הרגו אותו.

שאני אמשיך...? :roll:

אתה יכול להמשיך , אני מבין שכל הימין נכנסים אצלך באותה קטגוריה, וכולם אשמים ברצח רבין, כלומר 50% ויותר מהציבור בארץ אשמים על פי ראות עיניך ברצח רבין.

על אותו משקל אני בהחלט יכול להגיד שהשמאל אחראי על מעל 1000 הרוגים, סליחה קורבנות השלום אשר התפוצצו באוטובוסים, מסעדות ומדרחובים בישראל בעקבות הסכמי אוסלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

article_paragraph_1129839.jpg

שמר - מה יש לך מאורנג'דה :lol: אחרי ששכנעתה אותי ,שאני מהטמפלרים הנאצים (ולא שרתתי בקריה - שרונה )

נסה דיאט פאנטה אשכוליות , מאוד מרענן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

The UN & Europeans says that Israel use "disproportionate" force against the Hamas, Fatach, & several other Palestinian Terrorists organizations in Gaza.

I believe that the combined force of the global coalition against one, single, Taliban movement might have been "disproportionate".

לכל הספקנים והמבקרים את המלחמה ואת פעולות צה"ל;

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/837/917.html

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

על אותו משקל אני בהחלט יכול להגיד שהשמאל אחראי על מעל 1000 הרוגים, סליחה קורבנות השלום אשר התפוצצו באוטובוסים, מסעדות ומדרחובים בישראל בעקבות הסכמי אוסלו.

וזה לא מה שכל המונגולואידים מהימין מטיחים כל הזמן בשמאל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אף אחד פה לא ביקר את פעולות צה"ל או את המלחמה.

כל הכבוד לצה"ל !!

זאת הביקורת שלי כלפיו ושצריכה להיות אצל כל אחד.

מי שלא - גיס חמישי:D

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
וזה לא מה שכל המונגולואידים מהימין מטיחים כל הזמן בשמאל?

מאחר והגדרת גם אותי כמונגולואיד נמוך מצח, אתה מוכן אולי בטובך לעזור לי להגדיר נכון את אלף הנרצחים האלה?

דרך אגב, אני שוב מזכיר לך שרק לאחרונה הפכתי למונגולואיד, לפני כן הייתי מצביע עבודה אינטלגנטי ונאור.

כנראה שסיבת המחלה היא שנתתי לעובדות לבלבל אותי

פורסם

1000 איש שנהרגו בגלל שלחלקים מהעם היו כוונות טובות שנכשלו בגלל אידיאולוגיה קיצונית של הצד השני.

ככה אפשר להגדיר אותם.

להגדיר "קורבנות השלום", "קורבנות השמאל" או כל דבר המעיד על כך שלשמאל יש כוונות רעות, מבחינתי הוא כמו לירות לישראל ברגל.

כן, ישנו שמאל קיצוני שלא רואה את העולם האמיתי, וכן, ישנם קיצונים בימין שהם כל כך אידיוטים שהם לא רואים אפילו את העובדה שישנם גברים, נשים וילדים גם בצד השני, שאיתם כן אפשר להגיע למשהו.

תפסיקו להאשים את השמאל כל הזמן. הכוונות היו טובות, הביצוע היה ממש גרוע.

(שמאלני לשעבר אבל לעולם לא ימני קיצוני).

פורסם

הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות.

חבל שאנשי השמאל לא באים ביושר ואומרים שהקונספציה שלהם קרסה, אחרי שהכוונות הטובות שלהם נתקלו בכוונות הרובים של חמאס - נדמה לי שהם איבדו את הזכות להוביל פעם נוספת את המדינה אל הדרך הזו.

פורסם

יוסי אז שאותם גברים, ילדים ונשים ידפקו בשולחן ויגידו מספיק!!!

נמאס לנו מהחיים האלה, רוצים שלום! לא רוצים מלחמות, לא חמאס, לא הנייה ולא אף אחד אחר!!

אני בטוח שיהיו אנשים שבכייף יקשיבו להם אפילו אני אישית! הבעיה שהם לא עושים את זה.

אנשים פה בארץ כל דבר קטן, שביתות, הפגנות בלגנים, למה הם לא עושים את זה?

Kia Sportage, 2014 

פורסם
אכן כך, הח"כים הערביים מתסיסים ומעוררים מהומות מהטעם הפשוט שכך הם מתבלטים ונבחרים לכנסת. התוצאות לא מעניינות אותם, מחיר המהומות ושפיכות הדמים לא מעניין אותם - מעניין אותם רק הכיסא

נכון. זו הדרך היחידה של חבר כנסת ערבי לצבור פופולריות ולהיבחר.

צריך לשנות את שיטת הבחירות לאיזוריות, כמו בארה"ב, אנגליה וצרפת, וזאת בלי קשר לערבים. אבל כתוצאת לוואי חבר כנסת ערבי מטעם אום אל פחם למשל, יצטרך להביא תוצאות לתושבים שם. אם הוא יתעסק ברטוריקה מתלהמת כמו היום, הם יעיפו אותו . גם רובם של אלה ששונאים אותנו , רוצים קודם כל פרנסה, כבישים, חינוך וכ"ו.

אנו צריכים להיות מעשיים ולהיפטר מאידיאולוגיות בקשר לערבים. נפגע במי שפוגע בנו, ומי שבסדר איתנו יחיה בשלום.

יהודה

פורסם
1000 איש שנהרגו בגלל שלחלקים מהעם היו כוונות טובות שנכשלו בגלל אידיאולוגיה קיצונית של הצד השני.

ככה אפשר להגדיר אותם.

להגדיר "קורבנות השלום", "קורבנות השמאל" או כל דבר המעיד על כך שלשמאל יש כוונות רעות, מבחינתי הוא כמו לירות לישראל ברגל.

כן, ישנו שמאל קיצוני שלא רואה את העולם האמיתי, וכן, ישנם קיצונים בימין שהם כל כך אידיוטים שהם לא רואים אפילו את העובדה שישנם גברים, נשים וילדים גם בצד השני, שאיתם כן אפשר להגיע למשהו.

אני במקרה מכיר משפחה שאיבדה חיילת בפיגוע באוטובוס בצפון הארץ לפני כמה שנים.

מה שזה משאיר למשפחה ואיך שזה משנה אותה אף אחד לא יכול לתאר עד שהוא לא רואה מקרוב.

אני חושב ששום הסבר על כוונות טובות של מישהו לא היה גורם להם להרגיש יותר טוב או אפילו להחזיר להם את הבת שאיבדו.

to finish first first you have to finish

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...