Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תקרא קצת, תיהנה:

אני מבין את הרמיזה שלך, אבל ברור לכולם שהם הרוויחו זאת ביושר רב. (בניגוד ליהודים בגרמניה)

לא יתכן שחברי כנסת של מדינת ישראל יהיו במגע עם אוייבי המדינה, יעבירו מידע רגיש ולא יתמכו בקיומה של המדינה שהם עצמם יושבים בבית המחוקקים שלה וגרוע מכך - יקראו לג'יהאד ולהשמדתה.

אני הייתי מצפה מחברי כנסת ערבים שהם אזרחי המדינה, להשתמש בקשריהם הטובים עם מדינות ערב וערביי עזה והגדה

על מנת לקרב בין העמים, ליזום יוזמות שלום ופיוס ומה שהם עושים לצערי זה בדיוק את ההפך.

מלבים את האש, מתסיסים את הציבור הערבי ,מסייעים לגרועים שבאוייבי המדינה (כולם יודעים מה בשארה עשה)

וזה רק קצה הקרחון של פעילותם העניפה במשך שנים רבות .

אז מה יש לך לומר על כך? מה אתה מציע לעשות במקום ?

לא יתכן שנחשים כאלה ישבו בבית הנבחרים, יקבלו משכורות , השפעה וכוח, חסינות וינצלו כל זאת לרעה.

צריך לשים לזה סוף.

ובקשר לבג"צ , ההחלטות שלהם היא שערוריה, לעתים אני חושב שאחמד טיבי וחבר מרעיו יקבלו החלטות פחות שמאלניות מאסופת הכלום הזאת שיושבת בבית הדין הגבוה לצדק.

כמו ההחלטה שבטח תתקבל להחזיר את מפלגות אוייבי ישראל חזרה לתוך כנסת ישראל.

כמובן שאפשר להסתכל נקודתית על חברי הכנסת הסוררים ולהרחיק את כולם, אבל אז גם ככה לא תהיה יותר מפלגה.

אני לא מבין מה התלונה על חוסר הדמוקרטיה, נותר ייצוג הולם לציבור הערבי - דב חנין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני הייתי מצפה מחברי כנסת ערבים שהם אזרחי המדינה, להשתמש בקשריהם הטובים עם מדינות ערב וערביי עזה והגדה

על מנת לקרב בין העמים, ליזום יוזמות שלום ופיוס ומה שהם עושים לצערי זה בדיוק את ההפך.

מלבים את האש, מתסיסים את הציבור הערבי ,מסייעים לגרועים שבאוייבי המדינה (כולם יודעים מה בשארה עשה)

ובקשר לבג"צ , ההחלטות שלהם היא שערוריה, לעתים אני חושב שאחמד טיבי וחבר מרעיו יקבלו החלטות פחות שמאלניות מאסופת הכלום הזאת שיושבת בבית הדין הגבוה לצדק.

כמו ההחלטה שבטח תתקבל להחזיר את מפלגות אוייבי ישראל חזרה לתוך כנסת ישראל.

:mm_yeah:

אכן כך, הח"כים הערביים מתסיסים ומעוררים מהומות מהטעם הפשוט שכך הם מתבלטים ונבחרים לכנסת. התוצאות לא מעניינות אותם, מחיר המהומות ושפיכות הדמים לא מעניין אותם - מעניין אותם רק הכיסא.

טוב למדינה שהנגע הזה הורחק מהכנסת (כמו גם נגעים אחרים מהצד הלאומני דווקא, שגם אלה וגם אלה לא הביאו ברכה במעשיהם).

לגבי בג"צ - מדובר במוסד חשוב שהסתאב, לא ייתכן שהכל יהיה שפיט (כדברי מר"ן א' ברק), לא יתכן שלמדינה לא יהיה מנדט לנהל מדיניות ובג"צ יתערב בכל, לא יתכן שבג"צ יעמוד מעל החוק (אגב בעניין הזה אנקדוטה קלה - אחת משיאניות הסחבת בבתי המשפט היא אשתו של, השופטת לשעבר אלישבע ברק - אני רוצה לראות את הגבר שהיה מגיש תלונה כנגדה :evil: ).

וכן, גם אני תומך ברפורמות של שר המשפטים מר דני פרידמן - האיש הנכון במקום הנכון.

פורסם

אני רוצה לצטט לכם שיר של מרטין נימלר:

"לא הרמתי את קולי

בגרמניה לקחו הנאצים תחילה את הקומוניסטים,

אני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי קומוניסט,

ואז הם לקחו את היהודים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי יהודי,

ואז הם לקחו את חברי האגודים המקצועיים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי חבר אגוד מקצועי,

ואז הם לקחו את הקתולים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי הייתי פרוטסטנטי,

ואז הם לקחו אותי,

אך באותה עת כבר לא נותר אף אחד שירים את קולו למעני."

ותחשבו על זה לפני שאתם שוללים זכויות של קבוצות שונות באוכלוסיה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני מבין את הרמיזה שלך, אבל ברור לכולם שהם הרוויחו זאת ביושר רב. (בניגוד ליהודים בגרמניה)

לא יתכן שחברי כנסת של מדינת ישראל יהיו במגע עם אוייבי המדינה, יעבירו מידע רגיש ולא יתמכו בקיומה של המדינה שהם עצמם יושבים בבית המחוקקים שלה וגרוע מכך - יקראו לג'יהאד ולהשמדתה.

אז מה יש לך לומר על כך? מה אתה מציע לעשות במקום ?

לא יתכן שנחשים כאלה ישבו בבית הנבחרים, יקבלו משכורות , השפעה וכוח, חסינות וינצלו כל זאת לרעה.

צריך לשים לזה סוף.

כל כך צודק!

לא יתכן בשום מדינה בעולם, הכי דמוקרטית שתיהיה שתשב מפלגה או שניים בבית המחוקקים/פרלמנט/כנסת שתשלול את קיומה של אותה מדינה, תיהיה בקשרים עם האויב ועוד תקבל על זה שכר, פשוט אבסורד.

פורסם

מקווה שיסיימו את הרמונט בכך שיתנו עוד קצת פוש בעזה, ויוציאו את שופטי בג"צ מחוץ לחוק ואז תהיה לנו מדינה מתוקנת.

מעניין לציין שדווקא בג"צ הגן לא פעם על פעילי ימין.

למשל כשהם תכננו לצעוד באום אל פאחם, המשטרה לא התירה להם לעשות את זה, ודווקא בג"צ קבע שזכותם של פעילי הימין לצעוד שם, והמשטרה אמורה לפעול כדי למנוע הפרות של הסדר הציבורי שם.

בג"צ מגן הרבה פעמים על האזרח הקטן מפני השלטון. זה התפקיד שלו (חוץ מבית משפט גבוה לערעורים).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אייל,דורקי,

שניכם מלבים אחד את השלהבת של השני יפה מאוד, אבל מה לעשות שעל הדרך, שניכם גם מעוורים אחד את השני.

חברי כנסת מהימין (ואין צורך בימין הקיצוני, מספיק נציגי המתנחבלים בישע) מזהירים בפני כל פינוי של קרוואן מט לינפול שהנה, הנה, מלחמת האחים כבר פה (ולמי שלא מבין, מלחמת אחים זה בעצם אומר, "תבואו לפנות אותנו ואנחנו נהרוג אתכם") ובעת כל ארוע פינוי שכזה יש ריתוק גדול של כוחות בטחון לאזור.

פצועים רבים מצד נציגי הממשלה, לובשי מדים שמבצעים באותו רגע את החלטות הממשלה החוקיות נפגעים מהמון משתלהב ומוסט ע"י כוהני דת מטורפים, נראה לי שהמטיף המטורף שמלהיב את ההמונים לפגוע ב(חלק)עם ישראל ואח"כ ההמון יוצאים לרחובות לפגוע בשוטרי/חיילי ישראל הוא לתדהמתך הרבה רב ולא אימם.

בזמן שהערבים מקשקשים באויר ומעולם לא קראו להפגנות אלימות ולמרד פעיל (מה שנציגי המתנחבלים עושים כל הזמן) נציגי הימין קוראים למלחמת אחים (שלמזל כולנו לציבור שלהם יש קצת יותר שכל בקודקוד הנבוב של הנציגים שלהם ) ופוגעים פגיעה פיזית בנציגי המשטר!

אני מסכים לחלוטין עם הדחת המפלגות, רק שלא על המפלגות האלה חשבתי... :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני רוצה לצטט לכם שיר של מרטין נימלר:

"לא הרמתי את קולי

בגרמניה לקחו הנאצים תחילה את הקומוניסטים,

אני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי קומוניסט,

ואז הם לקחו את היהודים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי יהודי,

ואז הם לקחו את חברי האגודים המקצועיים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי חבר אגוד מקצועי,

ואז הם לקחו את הקתולים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי הייתי פרוטסטנטי,

ואז הם לקחו אותי,

אך באותה עת כבר לא נותר אף אחד שירים את קולו למעני."

ותחשבו על זה לפני שאתם שוללים זכויות של קבוצות שונות באוכלוסיה.

לחילופין, אפשר גם לחפש בפורום תיאורים על התנהגות שוטרים ומג"בניקים (לפני שתקפצו, אדגיש שלא כולם, אבל יש בהם רבים כאלה, ראיתי במו עיניי).

איפה לדעתכם נולדה צורת ההתנהגות הזו? רק הכיבוש הביא עלינו את הדבר הזה.

הרי בהתחלה פיצצו מכות פלסטינים שהתפרעו או זרקו אבנים, בצדק - כי מגיע להם.

אח"כ פיצצו גם פעילי שמאל מניאקים בוגדים ששיתפו פעולה עם אותם פלסטינים - הרי מגיע גם להם.

ואח"כ סתם פוצצו ראשים של עוד כמה ערבים שהיו בהפגנה לא-אלימה - כי זו הפרה של הסדר הציבורי.

וגם לקרוע איזה ערבי שגונב מכוניות זה בסדר גמור, או לירות בו אם הוא מתקרב אל הבית.

אח"כ אפשר להביא את היס"מ לסתום את הפה לכל הקומוניסטים היהודים יפי הנפש שמפגינים בת"א ולא חשים את המצוקה.

מייד אחריהם, להשליך את תומכי מרצ לכלא, הגיס החמישי הזה.

ורגע, למה לא לפזר בכח את אוהדי הכדורגל שמתפרעים?

אל תשכחו גם להוריד אלה על אלה שמעורבים במכות ליד הפאב.

וגם לשבור ידיים ורגליים של אלה שמשתתפים במירוצים לא חוקיים.

גם ל"קדימה" הסמולנים אין זכות דיבור בהפגנות, הם הביאו אותנו למצב הנורא של היום.

יודעים מה? גם תומכי ביבי לא ראויים לבמה. הוא נסוג מחברון, הוא לא התנגד להתנתקות !

וש"ס? אלה רוקדים לפי חליל הכסף, אבל יתמכו בנסיגה אם זה יתאים להם.

גם יהדות התורה, אלה בכלל לא תומכים במדינה, לכלא !

דא ליברמן !

article_paragraph_1129839.jpg

(כל קשר בין ההודעה למציאות אינו מקרי בהחלט).

פורסם

שמר, אתה מפליג על גלי הדמיון האולי עתידי בזמן שדוגמאות הרבה יותר מוקצנות כבר התרחשו בעבר.

לא מצאה חן בעיני הימין הפגנה שקטה של השמאל אז זרקו עליה רימון יד.

לא מצא חן בעיני הימין המעשים של ראש הממשלה אז הם הרגו אותו.

שאני אמשיך...? :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני זוכר שהאזנתי לתוכנית רדיו, היה שם ח"כ ערבי שתקף כרגיל את הממשלה וה"כיבוש" ביחסם לפלסטינים שטחים.

עלה לשידור מאזין ערבי ישראלי ושאל אותו בפשטות "כל מה שדיברת עכשיו בראיון, איך זה עוזר לי כבוחר ומקדם את האינטרסים שלי במדינה? איך זה עוזר לדו-קיום בין המגזר הערבי ליהודי?", מה שהלך שם אחרי זה היה שיח חירשים.

ברגע שהח"כ הערבי מרשה לעצמו להתעסק רק עם הסיכסוך הפלסטיני, ושולל את עצם קיומה של המדינה ומכתיר את העומדים בראשה כפושעים, אין לו זכות לשבת בפרלמנט שלה, גם לדמוקרטיה יש גבול.

פורסם

הבעיה שאין בשמאל ג'אבארים,

אלו כולם חנונים ממושקפים,

אין בהם מכה,

מקבלים בונייה במוח מתאשפזים.

ד.א יש שיר כמעט זהה של ברטולד ברכט על ציפורים ביער ודוב שאכל אותן בסוף.

פורסם

בהחלט סיקרנתם אותי.

אז במקום לפתור עוד תרגיל בחדו"א או להלחם עם בעיה פיזיקלית קשה שמורכבת מקוף, משטח בעל מסה אחידה, גלגלת חסרת חיכוך וחבל חסר מסה ישבתי קצת על גוגל וחיפשתי כמה אזכורים לחברי הכנסת הנ"ל.

אחמד טיבי משבח את המחבלים שנלחמים בחיילי צה"ל - קישור.

וכאן אחמד טיבי דורש הכרה בלאום הערבי כלאום בתוך מדינת ישראל - קישור.

והנה עוד אחמד טיבי - בכנס בין-לאומי כלשהוא בדוחא אחמד מבקש שירשמו "אחמד טיבי, פלסטין" ולא "אחמד טיבי, ישראל" - קישור.

והנה מוחמד ברכה, משתתף בכנס הזדהות עם סוריה ואחד מערביי 48 חושש לגורלה של סוריה מפני העכביש הישראלי/אמריקאי - קישור.

קפץ לי עוד אחמד טיבי אחד, שאומר שכל אוהדי ביתר ירושלים הם פח זבל (מה שאולי נכון לגבי חלקם. אבל אני מכיר לפחות אחד שלא מתעסק בזבל). גזזענות? קישור.

וזה כבר טלב א-סאנע, שמסית יש ערביי ישראל למהומות במהלך אוקטובר 2000. קישור.

טלב א-סאנע יוצא נגד הציונות. קישור.

וכאן אותו טלב מצטרף לצוות ההגנה המשפטי על עצורי חמאס. קישור.

אבל מוחמד ברכה נוסע לאבו-דאבי כדי ודן עם ראש החמאס בנושא האחדות הפלסטינאית. קישור.

חזרה לאחמד טיבי, שנוסע ללא אישור למדינות אויב. קישור.

וכאן אותו אחמד מקבל נזיפה מוועדת הכנסת על קריאות גזעניות לחבר כנסת ימני. קישור.

עכשיו תסלחו לי, אבל אני חוזר להתעסק עם הקוף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בהחלט סיקרנתם אותי.

אז במקום לפתור עוד תרגיל בחדו"א או להלחם עם בעיה פיזיקלית קשה שמורכבת מקוף, משטח בעל מסה אחידה, גלגלת חסרת חיכוך וחבל חסר מסה ישבתי קצת על גוגל וחיפשתי כמה אזכורים לחברי הכנסת הנ"ל.

אחמד טיבי משבח את המחבלים שנלחמים בחיילי צה"ל - קישור.

וכאן אחמד טיבי דורש הכרה בלאום הערבי כלאום בתוך מדינת ישראל - קישור.

והנה עוד אחמד טיבי - בכנס בין-לאומי כלשהוא בדוחא אחמד מבקש שירשמו "אחמד טיבי, פלסטין" ולא "אחמד טיבי, ישראל" - קישור.

והנה מוחמד ברכה, משתתף בכנס הזדהות עם סוריה ואחד מערביי 48 חושש לגורלה של סוריה מפני העכביש הישראלי/אמריקאי - קישור.

קפץ לי עוד אחמד טיבי אחד, שאומר שכל אוהדי ביתר ירושלים הם פח זבל (מה שאולי נכון לגבי חלקם. אבל אני מכיר לפחות אחד שלא מתעסק בזבל). גזזענות? קישור.

וזה כבר טלב א-סאנע, שמסית יש ערביי ישראל למהומות במהלך אוקטובר 2000. קישור.

טלב א-סאנע יוצא נגד הציונות. קישור.

וכאן אותו טלב מצטרף לצוות ההגנה המשפטי על עצורי חמאס. קישור.

אבל מוחמד ברכה נוסע לאבו-דאבי כדי ודן עם ראש החמאס בנושא האחדות הפלסטינאית. קישור.

חזרה לאחמד טיבי, שנוסע ללא אישור למדינות אויב. קישור.

וכאן אותו אחמד מקבל נזיפה מוועדת הכנסת על קריאות גזעניות לחבר כנסת ימני. קישור.

עכשיו תסלחו לי, אבל אני חוזר להתעסק עם הקוף.

שכחת את עזמי בשארה שמכוון את החיזבאללה לאן לירות את הקטיושות (חלק ממעלליו במלחמת לבנון השניה)

ולא חסרים עוד מאות מקרים של בגידה חמורה והסתה.

בגירה ידידי השמאלן , גם את כהנא הוציאו מחוץ לחוק לא? לדעתי אפשר להשוות אותם בהחלט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...