Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו קיבל היום SMS כביכול מהחמאס ?

לפי הקידומת של המספר מדובר על אנגליה (לא מפתיע עם הריכוז ערבים והאנטישמיות שיש שם).

במשטרה רוצים שאני אגיע להגיש תלונה.

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיבורים גדולים כולם שם.

לא צריך לסכן חייל אחד בכניסה קרקעית לעזה, פשוט להעמיד שורה של D9 וליישר את השטח.

את יפות הנפש תשאירו בבקשה למדינות אירופה ולארה"ב .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ארה"ב\מדינות באירופה לא ממש יפות נפש, להיפך.

ארה"ב למשל הורידה כפרים חופשי בעיראק ורוסיה לדוגמא נכנסה באמא אוסטיה ...

אבל כשאנחנו עושים משהו כל העולם מסתכל, איך ג'ו השרברב אמר, תעשו מה שאתם צריכים לעשות בלי להתחשב במה שאומרים בעולם.

פורסם
ידידי היקר, הטילים עפו מהרצועה עוד הרבה לפני הפינוי (הטיל הראשון על שדרות היה במאה הקודמת והפינוי לפני כ 3 שנים. תעשה את החשבון לבד) כך שמה שיצר את המציאות של היום זה לא הפינוי אלא חוסר התגובה לירי. כדי לייצר הרתעה אתה צריך להפגין את הכוח שלך ואת הכוח אתה לא מפגין ע"י בניית מאחז בלב האוכלוסייה עם 2 אזרחים בבונקר ועוד 100 חיילים ששומרים עליהם ועומדים כמו ברווזים במטווח.

אני מקבל את הנושא לחלוטין, אני לא מוכן לקבל את עמדת השמאל אשר מוכן לקבל שוב ושוב סטירות לפרצוף, ולהמשיך להגיש את הלחי השנייה באמירה שהכל זה בגלל ישראל, אנחנו תמיד אשמים בכל.

אותם 1000 קורבנות השלום כפי שאתה מכנה אותם הם תוצאה של ישיבה בלב אוכלוסייה עויינת בניגוד לחוקי המדינה והחוק הבין לאומי, חיים מעורבים ללא הפרדה בין האוכלוסיות והשאיפות הקולוניאליסטיות של ממשלות ישראל לדורותיהן. שלום אומר שיש לך גבול ברור ושאף צד לא נכנס לצד השני בלי אישור ולא מה שקורה היום.

גבול ברור, בחייך שי , ברק היה מוכן לפשרה של 95% מה יותר מזה ? , לוותר על הכול ומעבר ?? , הפלסטינים צחקו לו בפנים, אני מפנה אותך לאמנת החמאס והפתח, שתיהן לא מכירות בזכותה של ישראל להתקיים.

רצח רבין לא בוצע כמובן ע"י כל הימין אבל כשבהפגנות הימין המתון עומדים עם כרזות של ראש ממשלת ישראל במדי SS ואף אחד לא מצייץ אפילו זה מאוד מפחיד.

אני מניח שבהפגנות השמאל כאשר קראו אריק רוצח, וישבו לבגין מול הבית וספרו לו חייל חייל שנהרג בלבנון זו מחאה לגיטימית..

כאשר השמאל (שלום עכשיו) מרגל אחרי המדינה ובסיוע כספים של אירגונים שטובה ישראל לא בראש מעיניהם מחבר דוחות אשר מנגחים את המדינה זה בסדר..

צריך להיכנס לפרופורציות ולהבין שיש לנו רק מדינה אחת ולהתנהג בהתאם לכך..

אני מקווה שהבחירות הבאות יגרמו לכך שממשלת אחדות היה כורח המציאות על מנת להתמודד עם האתגרים העומדים בפנינו, כל דרך אחרת קיצונית לשמאל ואו לימין פשוט תדרדר אותנו במידרון חלקלק מאוד.

פורסם
ארה"ב\מדינות באירופה לא ממש יפות נפש, להיפך.

ארה"ב למשל הורידה כפרים חופשי בעיראק ורוסיה לדוגמא נכנסה באמא אוסטיה ...

אבל כשאנחנו עושים משהו כל העולם מסתכל, איך ג'ו השרברב אמר, תעשו מה שאתם צריכים לעשות בלי להתחשב במה שאומרים בעולם.

זה נאמר בציניות, אבל עדין מדינות אירופה משחקות אותה יפות נפש וצדיקות גדולות..

עצוב כמה שהצביעות האירופאית מרקיעה שחקים על בסיס יומי.

פורסם

אותם 1000 קורבנות השלום כפי שאתה מכנה אותם הם תוצאה של ישיבה בלב אוכלוסייה עויינת בניגוד לחוקי המדינה והחוק הבין לאומי, חיים מעורבים ללא הפרדה בין האוכלוסיות והשאיפות הקולוניאליסטיות של ממשלות ישראל לדורותיהן. שלום אומר שיש לך גבול ברור ושאף צד לא נכנס לצד השני בלי אישור ולא מה שקורה היום.

רצח רבין לא בוצע כמובן ע"י כל הימין אבל כשבהפגנות הימין המתון עומדים עם כרזות של ראש ממשלת ישראל במדי SS ואף אחד לא מצייץ אפילו זה מאוד מפחיד.

שי ידידי, את שורשי הפדאיון אפשר למצוא עוד בשנות החמישים, הרצח במעלה עקרבים ארע לפני מלחמת ששת הימים ולפני שממשלות ישראל לדורותיהן אימצו (לשיטתך) אג'נדה קולוניאליסטית.

אז אנא ממך, העובדות מוכיחות שהפלסטינים מעולם לא השלימו עם קיומה של מדינת ישראל.

רצח רבין הוא ארוע טראומטי שאני כואב אותו עד היום, אני זוכר היטב את הבוקר בלונדון כשירדתי לאכול ארוחת בוקר ואישה שנראתה לי באותו הרגע הזויה נגשה אלנו ואמרה שרבין נרצח.

הטיול ההוא נהרס ונותר ממנו רק הלם וזעזוע, אז אל תטיל עלי אחריות לרצח.

פורסם

לא צריך לסכן חייל אחד בכניסה קרקעית לעזה, פשוט להעמיד שורה של D9 וליישר את השטח.

את יפות הנפש תשאירו בבקשה למדינות אירופה ולארה"ב .

את יפות הנפש נשאיר לאירופה וארה"ב, את הדמגוגיה הפשיסטית הסוציופטית נשאיר לך!

אה, סוף כל סוף מצאתי את מה שחיפשתי כל הזמן:

SickSmileyFace.gif

והנה זה בא:

19247_grossed_out_yellow_and_green_smiley_face_puking_green_vomit.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

והימין אחראי ל1000+ ההרוגים מהפיגועים והימין גם בטח אחראי ל8 שנים של הפגזה בשדרות.

מכיוון שאני לא כל כך זוכר דברים מדוייקים מההיסטוריה אני רק אגיד שגם אם הימין אחראי על זה וגם אם לא השמאל והיפיי נפש(למשל מי שמקיא מעליי) הם כנראה אלו שאחראים לזה שזה עדיין נגרר כל כך הרבה זמן וכנראה יגרר עוד שנים רבות.

to finish first first you have to finish

פורסם
שי ידידי, את שורשי הפדאיון אפשר למצוא עוד בשנות החמישים, הרצח במעלה עקרבים ארע לפני מלחמת ששת הימים ולפני שממשלות ישראל לדורותיהן אימצו (לשיטתך) אג'נדה קולוניאליסטית.

אז אנא ממך, העובדות מוכיחות שהפלסטינים מעולם לא השלימו עם קיומה של מדינת ישראל.

רצח רבין הוא ארוע טראומטי שאני כואב אותו עד היום, אני זוכר היטב את הבוקר בלונדון כשירדתי לאכול ארוחת בוקר ואישה שנראתה לי באותו הרגע הזויה נגשה אלנו ואמרה שרבין נרצח.

הטיול ההוא נהרס ונותר ממנו רק הלם וזעזוע, אז אל תטיל עלי אחריות לרצח.

קודם כל אני לא מטיל את האחריות לרצח על אף אחד פרט לרוצח המתועב וקומץ ה"רבנים" שעודדו למעשה. אף איש ימין אחר לא אשם ברצח אבל משתתפי ההפגנות שהוצגו בהן תמונות של ראש ממשלה מכהן במדי SS עברו אתל הגבול בגדול.

את הפדאיון אני מכיר טוב וזה לא מצב דומה. אז הגבול היה פרוץ והם נכנסו דרך אותן פרצות בדיוק כמו שאנחנו יצאנו דרכן לפעולות שלנו שלא היו שונות.

אני לא צריך שמישהו ישלים עם קיומה של המדינה שלי או לא ישלים איתה כי זה פשוט לא רלוונטי. יש למדינה שלי גבול וכל מי שמנסה לחצות אותו ללא אישור דמו בראשו. הדבר היחיד שנותר לנו לעשות זה לדאוג שהאוכלוסייה העוינת תהיה מצידו האחר של הגבול ומכיון שזה לא מעשי להזיז את האוכלוסייה כל מה שנותר הוא לתקן את הגבול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
את יפות הנפש נשאיר לאירופה וארה"ב, את הדמגוגיה הפשיסטית הסוציופטית נשאיר לך!

אה, סוף כל סוף מצאתי את מה שחיפשתי כל הזמן:

אין לי בעיה להצהיר פה קבל עם ועידה שאין לי שום בעיה עם יישור השטח אם זה יימנע ולו פציעה של חייל אחד.

אולי אתה וייפי הנפש כמוך מוכנים לסכן את חיילי צה"ל בכניסה קרקעית לסביבה עוינת וממולכדת, אצלי זה לא תופס .

אתה תמשיך עם ההתיפיפות שלך עם סמילים צבעונים בגדלים שונים, צה"ל יעשה את שלו וינטרל את איום החמאס בדרום לאחר 8 שנים ומעל 7000 רקטות.

פורסם

אף איש ימין אחר לא אשם ברצח אבל משתתפי ההפגנות שהוצגו בהן תמונות של ראש ממשלה מכהן במדי SS עברו אתל הגבול בגדול.

אני לא צריך שמישהו ישלים עם קיומה של המדינה שלי או לא ישלים איתה כי זה פשוט לא רלוונטי. יש למדינה שלי גבול וכל מי שמנסה לחצות אותו ללא אישור דמו בראשו.

אני מסכים איתך לגבי התמונות של רבין במדי SS (שאגב - אם תקרא את הודעותי הקודמות אז תבין שהצבעתי בעבורו) וההסתה באותם ימים הייתה פרועה ולא נסבלת.

לעניין הגבולות - ומה תעשה כשאש תלולת מסלול תשוגר לשטח המדינה מעבר לגבולותיה (כפי שקרה עד עכשיו)?.

תביא בחשבון דבר אחד - אני לא רואה את עצמי כאיש ימין אלא כאיש מרכז (שתמך בוויתורים כואבים למען השלום), בעיני אנשי השמאל אני איש ימין (אולי קיצוני) ולמה? כי אני מוכן להצהיר בקול רם שדרך השלום והוויתורים פשטה את הרגל, כי אני מבין שאין פתרון של שלום לסכסוך הישראלי - פלסטיני (לפחות למשך השנים הקרובות), כי אני תומך בצה"ל ובמכות הניצחות שהוא מנחית על מרצחי החמאס וגם כי אני חרד לשלום חיילי צה"ל וגורל הפלסטינים שייפגעו כתוצאה מהזהירות שנוקט בה הצבא - ממש לא מעניין אותי (במלחמה כמו במלחמה).

פורסם

אם תקרא את הודעותיי תראה שאני תומך בפעולה ותומך בדרך הביצוע.

ברור לחלוטין שבמלחמה נפגעים גם חפים מפשע ושאם צריך להוריד מחבל אז מורידים אותו גם אם ייפגעו אזרחים. מה שעוד אני טוען זה שצריך להשתדל ככל הניתן לא לפגוע בלא מעורבים בלחימה וכן להושיט סיוע הומאניטרי נרחב לאזרחים באיזורים שנכבשו.

כל ירי לעבר מדינת ישראל צריך לגרור תגובה שתפסיק אותו מיידית אבל התגובה צריכה להיות נגד הגוף היורה ולא סתמית לעבר אזרחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...