Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לדבר על אוסטיה.

ראה מקרה גאורגיה ורוסיה, אתה חושב שמישהו בגיאורגיה חושב היום להרים אקדח (שלא לדבר על מרגמה ואו טיל..)ולירות ?

במקרה כזה התגובה של רוסיה תהיה קשה, קשה מאוד, והם לא מדברים שם, הם פועלים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נאסראללה?

לא מסכים איתך לחלוטין!

איך בדיוק חשבת שהעימות הזה יסתיים?

ראשי החמאס תלויים בכיכר העיר והעם הפלסטיני מארגן תהלוכות אהדה למושיע הישראלי ששחרר אותם מהעול של החמאס?

לא יקרה לעולם ולכן כל עוד החמאס (בדומה לחיזבאללה) יושב מעבר לגבול בשקט, לא מעניין אותי אם הוא מתחמש מחדש או משקיע את מיטב כספו במסיבות אקסטזי עם DJ סקאזי ונערות ליווי מביאלארוס.

אותי מענין , אני מחפש מסיבות ונערות כאלו בנרות.

פורסם
נאסראללה?

לא מסכים איתך לחלוטין!

איך בדיוק חשבת שהעימות הזה יסתיים?

ראשי החמאס תלויים בכיכר העיר והעם הפלסטיני מארגן תהלוכות אהדה למושיע הישראלי ששחרר אותם מהעול של החמאס?

לא יקרה לעולם ולכן כל עוד החמאס (בדומה לחיזבאללה) יושב מעבר לגבול בשקט,

לא מעניין אותי אם הוא מתחמש מחדש או משקיע את מיטב כספו במסיבות אקסטזי עם DJ סקאזי ונערות ליווי מביאלארוס.

כנ"ל - לא מסכים :idea: אותי זה מעניין -

להחזיק את שמר - שלא ירוץ לשם , ( ראה את התשובות שלו בפורום לאחרונה - שווה לשמור עליו ) :lol:

כדי לדעת שהאורות והפיצוצים , זה מסיבה סגורה למוזמנים ולא יציאות ..:wink:

וכי בסוף אנחנו נשלם את המחיר :evil: ( ראה תשובה קודמת שלי )

מה שכן, ישראל לימדה לקח חשוב הן את החמאס והן את החיזבאללה - מי שיפגע בישראל, יחטוף, ובלי פרופורצייה.

ואת זה כבר השגנו.

זה נכון - אבל זמני , עד שיגיע המנהיג/ים המשוגע הבא , או ששוב יהיו להם בעיות פנימיות - ובמקום להתמודד אתם

הם שוב יטענו :idea: ( מלשון מטען , טעינת קאסם ) - ישראל אשמה .

לכן פתרון שונה , ויצירתי ,יעזור לקידום האזור .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לכן פתרון שונה , ויצירתי ,יעזור לקידום האזור.

...או משקיע את מיטב כספו במסיבות אקסטזי עם DJ סקאזי ונערות ליווי מביאלארוס.

פתרון יצירתי? מה דעתך עלך המסיבות הנ"ל, מאורגנות ע"י ישראל בכיכר המרכזית של עזה, מספיק סמים ונערות ליווי והראש שלהם לא יהיה שקוע בקסאמים :-D

למה לדבר על אוסטיה.

ראה מקרה גאורגיה ורוסיה, אתה חושב שמישהו בגיאורגיה חושב היום להרים אקדח (שלא לדבר על מרגמה ואו טיל..)ולירות ?

במקרה כזה התגובה של רוסיה תהיה קשה, קשה מאוד, והם לא מדברים שם, הם פועלים..

למה להסתכל רחוק מעבר לים, תראה מה ישראל עשתה בלבנון, מישהוא שיגר קטיושה אז חיזבאללה ונסראללה ישר מזנקים ומכחישים שזה הם, זאת בדיוק הפינה שאנחנו מחזיקים אותו ועוד מעט גם חמאס יצטרף אליהם בפינה.

אחרי כל מה שעשינו בעזה, קצת מגוחך להגיד שברוסיה עושים ולא מדברים, משמע אתה רומז שאנחנו לא עושים ובדיוק בחרת להגיד את זה בשיא העשיה שלנו :?

אותי מענין , אני מחפש מסיבות ונערות כאלו בנרות.

אתה מחפש טוב או מחפש מתחת לפנס?

אייל,

צר לי אבל לא הבנתי מה אתה אומר בציטוט שמעליי, יותר מידי מקפים במה שלכאורה נראה כמו משפט אחד

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למי שלא ראה , ליברמן VS זחאלקה:

Sqtcw8KcU8M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

היא לא לבד, ראינו גם כאלה כאן בשרשור הזה.

חלק גדול יותר ויותר בעם הפך ל-לא יותר טוב מהחמאס. זלזול בחיי אדם, רק כי הם לא שייכים ל"קבוצה" שלנו, זלזול בזכויות וברצון של אנשים מקבוצה אחרת לחיות באופן שווה לאחרים. גועל נפש מה שנהיה ממדינת ישראל.

ביטול בתי המשפט, פגיעה בחירות האדם, פגיעה זכויות הפרט, פגיעה בכל מי שלא מיישר קו עם העמדות של המצווחים על היותם "המחנה הלאומי". רק חסר שישירו ברחובות:

Israel, Israel , Uber alles.

אף אחד לא טוען שצריך לעמוד ולחטוף מכות, רובם המוחלט של האנשים, כולל מצביעי מרצ וכו' - מצדיקים את היציאה למלחמה.

הבעייה היא שה"מבצע" הזה הפך מפעולה צבאית נגד איום הטילים על המדינה, למסע נקמה בפלסטינים בעזה על שהעזו לבחור בחמאס. אין כאן שום פתרון או תשובה אסטרטגית לאיום. רק רצון מטומטם לנקום ולא משנה אם זה לנקום במחבל שמגיע לו מוות בייסורים, או בזקנה חסרת ישע, או אפילו רופא שמכיר ותומך במדינת ישראל (ובנותיו היו פעילות במחנה השלום).

העיקר שזיינו להם את הצורה. על הדרך זיינו גם לעצמנו את הצורה.

פורסם
פתרון יצירתי? מה דעתך עלך המסיבות הנ"ל, מאורגנות ע"י ישראל בכיכר המרכזית של עזה, מספיק סמים ונערות ליווי והראש שלהם לא יהיה שקוע בקסאמים :-D

אחרי כל מה שעשינו בעזה, קצת מגוחך להגיד שברוסיה עושים ולא מדברים, משמע אתה רומז שאנחנו לא עושים ובדיוק בחרת להגיד את זה בשיא העשיה שלנו :?

אתה מחפש טוב או מחפש מתחת לפנס?

אייל,

צר לי אבל לא הבנתי מה אתה אומר בציטוט שמעליי, יותר מידי מקפים במה שלכאורה נראה כמו משפט אחד

אני אומר הכל זמני , עד שיגיע המנהיג המשוגע הבא שידפוק להם את הקופה :lol: ולא ישאר להם אוכל או עבודה

ולא משנה אם זה ל טובת " חוואה ושוואה ומעשים טובים ":wink: ואז שוב - היהודים אשמים .

צריך להקנות להם הרגלי דמוקרטיה , קדושת החיים , ויציאה משלטון החמולות המולות והדת .

והפיתרון היצירתי הוא לא לשמם :idea: אותם , אלא ללמד ולהשקיע במוסדות הדמוקרטיה , ואם ארגון כמו "האיחוד האירופאי"

יקח אותם כמדינת חסות , ישקיע שם , המטבע יהיה יורו , מיסים מופחתים , אפשרות טיול והגירה לאירופה - הם יראו עולם :grin:

ויצאו מהקופסה הקטנה שבא הם חיים , זה ישנה את הדיסק אצלם , ילמדו שפות יראו כדורגל אירופאי - ליגת אלופות .

והגדול ביותר , ירכשו רכבים במיסים אירופאים , ושיפורים חוקיים של סדנות העל .

וכעבור שנתיים ימכרו אותם בישראל - אתה מבין מה זה יעשה לתרבות המוטורית בישראל :idea:

- עריכה בזכות שמר - למה - הייתה חייב להאשים רק צד אחד , ולצרף זאת למגעילות החברה הישראלית .

נכון , אנחנו לא הכי מנומסים , אבל יש בנו עדיין צלם אנוש .

לפחות אנחנו מודעים למחיר המלחמות - כאשר גם הם יעריכו זאת , תשפוט אותנו על ברוטאליות .

וכאשר קרוב משפחה שלך יהיה בצרה , גם אתה תסכים כי כל האמצעים מקדשים את המטרה , ואני ארגיע אותך

ובמצב הלחימה הנוכחי , ממש לא השתמשנו בכל האמצעים - אז להרגע .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חלק גדול יותר ויותר בעם
הפך ל-לא יותר טוב מהחמאס.

מודגש בכל השיטות האפשריות.

זה לא כולם, זה אפילו לא רוב העם, לשמחתי, אבל זה הולך ומתגבר. אם לא נסתכל על עצמנו בראי, נהפוך למדינה טוטליטרית- גזענית, כזו שאני לא מוכן לחיות בה.

אגב, אני מסכים שהמטרה מקדשת את האמצעים, אבל שהאמצעים יכוונו נגד המטרה, לא אל כל הבא ליד, ללא שום אבחנה.

החמאס הם המטרה שלנו, לא כל תושבי עזה.

פורסם
מודגש בכל השיטות האפשריות.

זה לא כולם, זה אפילו לא רוב העם, לשמחתי, אבל זה הולך ומתגבר. אם לא נסתכל על עצמנו בראי, נהפוך למדינה טוטליטרית- גזענית, כזו שאני לא מוכן לחיות בה.

אגב, אני מסכים שהמטרה מקדשת את האמצעים, אבל שהאמצעים יכוונו נגד המטרה, לא אל כל הבא ליד, ללא שום אבחנה.

החמאס הם המטרה שלנו, לא כל תושבי עזה.

לאן תלך לחיות :?:

רוסיה - גרוזיה , אוסוטיה , או הקווקז , תאמין לי מעבר לשבוע התלהבות מהנוף , אין מה לעשות בציצ'ניה .

ארה"ב - יפן , ויאטנם , אפגניסטן ופקיסטן , ואפילו בוסניה בטעות :wink: אינדיאנים - מה תלך לשמורה .

בריטניה - דרדזן ,הודו , דרום אפריקה - תשתלם ברפואה אלטרנטיבית , וודו ומרקחות שונות .

איטליה - פאשיזם , חבש(אריטראה) והתמחות בהמלחה ( מלח ) לא של בשר, של אדמה , וניצבים ממוסמרים לאורך דרך הלבנים הצהובות ( הצלבה )

ירדן - מלוכה , ספטמבר הבהיר :lol: פתרון מהיר לאינתיפאדה הראשונה .:idea:

סליחה - כאשר תמצא , תרצה או לא , גם אני מצטרף .

אתה שופט את מדינת ישראל בגלל דברי אשה אחת , אשר דבריה גם לפני מלחמת המגן הנוכחית היו הזויים .

( כמו שנשפוט דגם רכב ( לדוגמה צרפתי ) לפי רכב אחד מרבים , ונחליט כי הוא לא שווה )

כייף לקרוא אותך :mm_yeah: - יותר כייף ללמוד ממך כאשר התשובות שלך ממוקדות , ולא מרססות או פוסלות .

( ונכון הן מתריעות בשער , אבל הן גם שופטות סתם לחומרה )

וכמו שכתבתי בעבר - הייתי רוצה לראות אתכם , מנהלים את המלחמה , ומוציאים את התבן מהמוץ :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לאן תלך לחיות :?:

אייל .

אני לא משלה את עצמי. גזענים ופאשיסטים יש בכל העולם. השאלה היא מה ריכוזם. ברגע שיש יותר מדי מהם - המדינה הופכת למקום בו לא טוב לאדם בעל דעות כשלי לחיות.

ישראל הופכת למדינה בעלת גוון פשיסטי. אם יש לך ספקות, קרא בבקשה את חלק מהגדרות הפשיזם:

• המדינה כערך עליון - קיימים רצון לאומי ומטרות לאומיות שהמדינה דואגת לקיומם. לפיכך יש למדינה ערך מוסף מעל לערכם של הפרטים המרכיבים אותה. המדינה הפשיסטית היא מהות הכול והיא הדואגת גם לפרטים. לכן מותר לה לעשות הכול, למען העם. הפרטים במדינה מעניקים לה את חירותם מרצון. המדינה היא נצחית וכך גם משטרה הטוטליטרי דיקטטורי.

• המנהיג - המנהיג מגיע לשלטון בזכות תכונותיו המיוחדות והוא מורם מעם. סמכותו של המנהיג אינה מוגבלת מכיוון שהוא מעצב את האידאולוגיה של המדינה, שלטונו יחיד וטוטליטרי. המנהיג ניצב מעל לכל, והעם חייב להאמין בו ולציית לו.

• המפלגה הפשיסטית היא היחידה המותרת ואליה שייכים כולם. הייצוג אינו אישי אלא באמצעות התאגידים. המפלגה שולטת במדינה, שתפקידה הוא, כאמור להביא לתיאום ולהרמוניה בין חלקי האומה.

• התנגדות לדמוקרטיה, קומוניזם וליברליזם - הפשיזם דוגל בהגשמת יעדיו באמצעות הסכמה בין המרכיבים השונים של האומה, כאשר המדינה בראשות המנהיג והמפלגה הם הסמכות העליונה בתפקיד של פוסק אחרון. צורות השלטון הדמוקרטיות או הליברליות אינן מתאימות לניהול נכון ותקין של המדינה. הדמוקרטיה התומכת בשלטון העם מגבילה את השלטון, לכן היא מהווה איום על שלמות העם וביטחונו. הליברליזם אינו מאפשר למנהיג לפעול בחופשיות. השוויון, החירות וחופש הדעה נוגדים את רצונו של השליט לפעול למען העם. יש רק אמת אחת בלעדית המגולמת בפשיזם. הקומוניזם, אף שהוא דומה בצורת השלטון הדיקטטורית, בהיותו בעד מלחמת מעמדות ובעד סולידריות מעמדית בינלאומית, סותר את שיתוף הפעולה והסולידריות הלאומית בהם דוגל הפשיזם.

• אי שוויון בין בני האדם - הפשיזם גורס כי לא כל בני האדם נולדו שווים ולפיכך ישנם אנשים שנולדו לעבוד את המדינה וישנם הללו שנועדו להנהיג. "לא ייתכן מצב בו בן העם הפשוט יוכל להיות למנהיג". זאת בניגוד לדמוקרטיה, שבה נחשבים כל בני האדם, באשר הם, כשווים ובעלי זכויות שוות (דבר המבטיח לאזרח חופש דיבור, חופש תנועה, זכות התאגדות, שוויון בפני החוק וזכות לבחור ולהיבחר).

• המלחמה היא הגילוי הנעלה ביותר של האדם ומייצגת ערכים חיוביים ככוח, גבורה, הקרבה וכדומה - הפשיזם אינו מאמין בשלום. מדינה שאינה נאבקת תתנוון ותיכחד. מלחמה שומרת על חוסן וכוח ומבטאת גבורה, עוצמה ואומץ.

עכשיו תחשוב על מה שקורה כאן במדינה. על השמחה מהמלחמה (לשם מלחמה, כי דפקו אותנו שמונה שנים ועכשיו אנחנו מחזירים. לא בגלל צורך לשמור על חיי תושבים (לגיטימי לחלוטין), אלא בגלל שאנחנו מראים לערבושים שוכני הביבים מי בעל הבית האמיתי כאן ("צורבים להם בתודעה").

תחשוב על שלילת הזכות להתמודד מהרשימות הערביות, על הרצון לקצץ את כנפי בית המשפט העליון (פוגע במדינה ובמנהיגים ומפריע להם), את הצורך שלנו במנהיג חזק (דא ליברמן?), ואת העמדת המדינה מעל לפרטיה (האזרח הקטן לא חשוב, העיקר שהאינטרס הלאומי לא ייפגע), תחשוב על מחוקק חסר גבולות ופולש לחיים כמו גלעד טרדן, ועד כמה הוא פופולרי.

זו לא מדינה שצועדת, לאט אבל בטוח, אל מחשכי הפשיזם?

פורסם

גועל נפש

כזה גיבוב של שקרים כבר מזמן לא ראיתי.

אני ממליץ לך להמשיך להתרכז בריבות, קוויארים וגבינות כי בנוגע לשאר הדברים,איך נאמר זאת: אתה קצת לא בכיון.

ושמר, בעניין בג"צ, הבעיה שאין שם צדק, או יותר נכון עושים איפה ואיפה, בדרך כלל אפליה מתקנת לטובת דורשי רעתינו.

חלק גדול יותר ויותר בעם הפך ל-לא יותר טוב מהחמאס. זלזול בחיי אדם, רק כי הם לא שייכים ל"קבוצה" שלנו, זלזול בזכויות וברצון של אנשים מקבוצה אחרת לחיות באופן שווה לאחרים. גועל נפש מה שנהיה ממדינת ישראל.

ביטול בתי המשפט, פגיעה בחירות האדם, פגיעה זכויות הפרט, פגיעה בכל מי שלא מיישר קו עם העמדות של המצווחים על היותם "המחנה הלאומי". רק חסר שישירו ברחובות:

Israel, Israel , Uber alles.

אף אחד לא טוען שצריך לעמוד ולחטוף מכות, רובם המוחלט של האנשים, כולל מצביעי מרצ וכו' - מצדיקים את היציאה למלחמה.

הבעייה היא שה"מבצע" הזה הפך מפעולה צבאית נגד איום הטילים על המדינה, למסע נקמה בפלסטינים בעזה על שהעזו לבחור בחמאס. אין כאן שום פתרון או תשובה אסטרטגית לאיום. רק רצון מטומטם לנקום ולא משנה אם זה לנקום במחבל שמגיע לו מוות בייסורים, או בזקנה חסרת ישע, או אפילו רופא שמכיר ותומך במדינת ישראל (ובנותיו היו פעילות במחנה השלום).

העיקר שזיינו להם את הצורה. על הדרך זיינו גם לעצמנו את הצורה.

סיפור מעניין מאוד - הרופא המהולל איפשר לצלף של חמאס לירות מגג ביתו, אז שלא יתפלא שמזיינים אותו עם טיל.

שלומי אלדר מחדשות ערוץ 10 צריך להילקח מאחורי סורג ובריח , מי הוא בכלל שישתלט כך על השידור עם ידיעה לא מאומתת. (שיקח איתו גם את רביב דרוקר , עופר שלח ואושרת קוטלר המגה-שמאלנים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...