Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"פחות או יותר", זאת הבעיה.

כנראה שפיספסת את הפוסט הזה עם הקישור למאמר של הלפר, או שתתייג את הפרופסור כשמאלני הזוי .

אל תשכח שבשנות אוסלו ובתקופת ברק נבנו יותר התנחלויות והאחיזה בשטחים הורחבה יותר מכל מה שהיה קודם כנראה.

אכן הוא שמאלני הזוי, יפה אמרת.

וכן "פחות או יותר", שזה אריאל, מעלה אדומים, וגבעת זאב, שהפכו ממש לערים, הם אחוז קטן וזניח למי שבאמת חפץ שלום, ובזמנו דיברו על חילופי שטחים בתמורה, שורה תחתונה שלום הוא סוג של פשרה, הוא לא היה מוכן לשלום, עובדה שהוא חזר מיד לדרך הלחימה, טרוריסט הוא היה כל ימי חייו, וטרוריסט נשאר עד יום מותו.

גבעת זאב הוקמה בשנת 1984, מעלה אדומים הוקמה ב1975, ואריאל ב1978, הן לא הוקמו בזמן תהליך השלום כדי לטרפד אותו, אלו הן ערים ולא קרוואן על גבעה.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי לא ממש אכפת מי מנצח בבחירות כי יש מדיניות אחידה ואידיוטית שלא נותנת לממשלה את הכוח האמיתי בגלל פיצול של העם.

בגלל זה אנחנו עושים בחירות כל שנתיים בערך.

בלי קשר לימין או שמאל, צריך משהו טיפה יותר רציני ופחות מגמתי, שלא יהיה קיצוני לשום כיוון.

באופן אישי אני חושב שצריך לתת שטחים, כולל את הגדה, אבל תוך הבנה של הצד השני שאם הם ימשיכו, לישראל יש את האפשרות להרוס אותם לחלוטין ולא תהסס לעשות את זה.

ככה הם ירגישו שהם הצליחו להשיג את המדינה שלהם וישראל לא תצטרך להתמודד יותר עם השטויות האלה.

אולי ככה הם ינסו לבחור את המטרה הבאה שלהם, שהיא אירופה וכל העולם החופשי.

אני בטוח שאם יגידו עכשיו לכל פלסטיני ממוצע ברחוב אם הוא היה מקבל שלום עבור שטחי הגדה ועבור מדינה פלסטינית בגבולות 67, הם יגידו שכן. מה שעשינו שם גבה מהם מחיר שהם לא יכולים להרשות לעצמם לשלם שוב, וטוב שכך.

פורסם
יודע מה , גם אם הכול נכון וגם אם רצינו לתת "רק" 88% מהשטחים וכל שאר הבבל"ת שהוזכר שם.

שים את הדברים אחד מול השני:

או לקבל 88% מהשטחים ולא 95% או להמשיך ולגרום לשני העמים סבל מתמשך.

תראה כמה תהליך קבלת ההחלטות של העם הזה דפוק וכל זה בגלל שהוא חושב שבאלימות הוא ישיג יותר.

זה בדיוק הנקודה, הגיע הזמן להבהיר אחרת.

ינקטו נגדינו באלימות, יקבלו אלימות אלימה יותר, יילכו בדרכי שלום, גם אנחנו נלך בדרכי שלום.

נכון לעכשיו היחיד שנוקט בעמדה הזו הוא ביבי ואין ברירה אחרת.

יפה כתבת !

פורסם

למה שעראפת יחתום על הסכם שלום?

הוא מעדיף להמשיך עם האלימות ועל הדרך החשבון בנק שלו מתנפח ...

אני אישית לא מבין איך אפשר בכלל לדבר על שלום, אני לא רואה מצב שזה קורה.

הפלסטינאים הם בסה"כ "כלי" מלחמה של האיראנים והסורים, הם אלה ששולטים בהם ומחליטים עבורם.

עם כל הכספים שהם מקבלים מכל העולם, מזמן כל אחד שם יכל לשבת על איזה וילה, אבל זה לא טוב, ההנהגה מעדיפה שהם יהיו ויראו כמסכנים.

בכלל, כל ההנהגה שלהם מושחתת, גם הפתח וגם החמאס, כל אחד דואג רק לתחת שלו ולחשבון בנק שלו, לכן הם כולם שם חיים ברמת חיים נמוכה, בלי שום יציבות כלכלית\שגשוג\פיתוח, וכשגודלים ככה בנוסף לכל ההסתה של ההנהגה ובמסגדים, גודלים לשנוא את ישראל כי אנחנו אשמים בכל, ובסופו של דבר חלק מהאנשים הללו גם עושים מעשים נגד מדינתנו והעם היהודי האשם.

בקיצור זה מין גלגל כזה שבחיים לא ייפסק, עד שנטפל בשורש (איראן\סוריה).

אם וכאשר נטפל בשורש, יש סיכון ממשי למלחמת עולם שלישית שתיהיה אטומית.

מושחתים - נמאסתם!

פורסם
לא יודע מי זה ג', הלפר הזה ומה תפקידו.

מרצה ישראלי לאנתרופולוגיה ומועמד פרס נובל לשלום 2006.

את מה שרשמתי אני יודע ממקורות בכירים בגורמי הבטחון ללא אינטרס כזה או אחר.

יודע מה , גם אם הכול נכון וגם אם רצינו לתת "רק" 88% מהשטחים וכל שאר הבבל"ת שהוזכר שם.

שים את הדברים אחד מול השני:

או לקבל 88% מהשטחים ולא 95% או להמשיך ולגרום לשני העמים סבל מתמשך.

ולחיות בבנטוסטנים כמו בתקופת האפרטהייד בדרום-אפריקה ,עם גדה מבותרת ולרוחב ולאורך חנוקים בין מחסומים , ללא ריבונות אמיתית וללא רצף טריטוריאלי ?

אף מנהיג פלסטיני מושחת או לא מושחת , עם שערות על הפנים או בלי , לא יחתום על הסכם התאבדות כזה .

תראה כמה תהליך קבלת ההחלטות של העם הזה דפוק וכל זה בגלל שהוא חושב שבאלימות הוא ישיג יותר.

מסכים, וגם בישראל הרוב ומנהיגיו חושב ומתנהג בדיוק באותה דרך 40 שנה.

זה בדיוק הנקודה, הגיע הזמן להבהיר אחרת.

ינקטו נגדינו באלימות, יקבלו אלימות אלימה יותר, יילכו בדרכי שלום, גם אנחנו נלך בדרכי שלום.

וואלה, איך אתה קורא בדיוק לנקיטה בדרך של השתלטות ושוד קרקעות ,הקמת התנחלויות על אדמות פרטיות ,פוגרומים ,שריפת מטעים וגניבת עצי זית במשך ארבעים שנה ?

נכון לעכשיו היחיד שנוקט בעמדה הזו הוא ביבי ואין ברירה אחרת.

כן, רק הפלסטינים אחראים לגרימת הסבל המתמשך לשני העמים.

פורסם
נמאס לך אז תעבור לשרשור הבא. במדינת ישראל מותר (עדיין) להביע דיעה שאינה תואמת את שלך.

אגב, מומלץ שתקרא שוב את השרשור מתחילתו, כי נדמה לי שהשתן שעלה לראש מעוור את עיניך מעט. לא ראיתי כאן ולו תגובה אחת שהעדיפה חיי פלסטיני כלשהו על פני חייל צה"ל או תושב/אזרח ישראל.

כן היו תגובות שבהן (למראה פליאתך) הוזכרה האפשרות שגם בצד השני יש גם כמה בני אדם, ולא רק ג'וקים שיש להשמיד. :idea:

היא לא לבד, ראינו גם כאלה כאן בשרשור הזה.

חלק גדול יותר ויותר בעם הפך ל-לא יותר טוב מהחמאס. זלזול בחיי אדם, רק כי הם לא שייכים ל"קבוצה" שלנו, זלזול בזכויות וברצון של אנשים מקבוצה אחרת לחיות באופן שווה לאחרים. גועל נפש מה שנהיה ממדינת ישראל.

.

איך אתה מסביר את התגובה שלך בידיוק? כשכואב לך יותר על ילדות פלסטיניות שנהרגו מאשר על חיילי צה"ל שלא נהרגו בזכות זה שהרגו את היורים?

to finish first first you have to finish

פורסם

אלו שטחים ששיחררנו מארצות ערב לא מהפלסטינים, אנו עושים להם טובה ונותנים להם חלקת אדמה לבנות בה אוטונומיה, אף אחד לא יכול להגיד לנו איפה לבנות ואיפה לא, אם יש בעיות על איזור טריטוריאלי כזה או אחר זו בעיה של ירדן/מצרים/סוריה לא הפלסטינים, השמאל הישראלי צייר להם מפה יפה של מה כביכול שייך להם, ולימד אותם מושגים חדשים "התנחלות", "שטח כבוש", "בצלם", "גבולות 67'".

פורסם
אני מניח שאתה לא דובר ערבית, כיוון שאם היית מקשיב ומפנים את דבריי דוברי החמאס היית מבין את הנקודות הבאות אשר נאמרות בבירור ללא כחל וסרק:

1. מדינת ישראל אינה לגיטימית, והיא נמצאת באיזור באופן זמני.

2.ההתנגדות (מוקאוומה) תמשיך כל עוד הכיבוש הציוני לא ימוגר.

אני מבין ערבית, וכמובן שגם עקבתי בדריכות אחר דבריהם של הדוברים השונים של חמאס. לא מצאתי ניואנסים כלשהם בערבית שלא תורגמו במשמעותם המלאה לעברית.

אודה לך אם תוכל לאשש את טענתך ע"י הפנייתי לטקסט הרלבנטי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
איך אתה מסביר את התגובה שלך בידיוק? כשכואב לך יותר על ילדות פלסטיניות שנהרגו מאשר על חיילי צה"ל שלא נהרגו בזכות זה שהרגו את היורים?

עכשיו אתה מצפה ממני ללמד אותך גם הבנת הנקרא?

פורסם

כשאתה שומע את המנהיגים שלהם אומרים ש"נמשיך עד שנשחרר את כל פלסטין "

אז דרך של שלום לא כל כך נראה לי ,כי אנחנו לא ממש יודעים לנשום מתחת למים... אני מקווה שהרמז מובן.

בכל מקרה למי שלא הפנים, זה או אנחנו או הם!!!!!! והם כל הזמן דוגלים בזה ומצהירים את זה וכמובן מנסים כל שביכולתם לעשות את זה.

אז העם היהודי צריך להתעורר , עם חיות תילחם כמו חיות!!!

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

"נגיד ש" מוחקים את החיילים מהמשפט. עדיין איך אתה יכול להגיד שמה שהיא עשתה לא נכון? במה היא טעתה בידיוק? מה מי מה שהיא אמרה לא היה נכון?

to finish first first you have to finish

פורסם

אייל, הוא גר בבית משותף בן 5 קומות ולא בבית פרטי. אם ירו מהגג אז תוריד את מי שיורה או אפילו את הגג אבל למה לתוך דירת מגורים שברור שלא שם נמצאים היורים (כי אם כן אז איפה הם?).

כל זמן שצהל לא מכחיש שירה אז מה לא מאומת בידיעה? למיטב ידיעתי לחמאס ולאף ארגון אחר ברצועה פרט לצה"ל אין טנקים.

תגובות של אנשים כמוך הן המסוכנות ביותר לקיומה של מדינת ישראל כמדינה חופשית וכל זמן שאנשים כמוך לא יפנימו שמותר לחשוב אחרת מכם לא תהיה תקווה.

בינתיים מתבררים כמה דברים:

א) הבית היה מסומן על מפות צה"ל כבית שלא יורים עליו. וכל הסיפורים על כתב גיבור שיצר קשר עם צה"ל - קשקוש.

ב) מנתיחת גופות הילדות - התגלו רסיסי קסאמים כך ככל הנראה הן נהרגו מפגיעת קסאמים - כנראה אחיו מהחמאס סגרו איתו חשבון על כך שהיה "מקומבן" עם ישראל, בעד שלום ונכנס ויוצא מעזה מתי שבא לו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מבין ערבית, וכמובן שגם עקבתי בדריכות אחר דבריהם של הדוברים השונים של חמאס. לא מצאתי ניואנסים כלשהם בערבית שלא תורגמו במשמעותם המלאה לעברית.

אודה לך אם תוכל לאשש את טענתך ע"י הפנייתי לטקסט הרלבנטי.

אני מניח ששמעת את נאומי מנהיגי החמאס אתמול גם מדמשק וגם מעזה , הם אינם מדברים כלל על פניה לדרך השלום אלא מדברים כבר על העימות הבא ועל טילים ארוכי טווח אשר יגיעו כבר צפונה מאשדוד.

הפניה לטקסט רלוונטי ?, כנס לטיוב וחפש קלות , אין בעיה למצוא את כל הנאומים המהוללים של "הניצחון האלוהי" של החמאס בעזה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא רק הפלסטינים אחראים לסבל , ישראל גם היא אינה נקיה מגרימת סבל אך הדבר הוא כפועל יוצא של טרור פלסטיני אשר במשך 40 שנה האחרונות הוא שם לו למטרה להביא לסופה של מדינת ישראל.

צדק ומוסר זה יפה מאוד, אך צריך לנסות ולהגיע לפיתרון מציאותי בשטח, אשר יהיה פשרה של שני הצדדים , הרי ברור גם לך ששום צד לא יקבל את מלוא רצונותיו , ופשרה היא הכרח.

את ישובי עוטף ירושלים לא יפנו, לכן חילופי שטחים זה הפיתרון הרציונאלי היחיד, גם זכות השיבה לא תמומש וגם זה אמור להיות ברור.

אך הבעיה חמורה הרבה יותר, מנהיגי החמאס אינם רוצים אותך כלל לא פה ולא בכלל , אני מציע לכל השמאל אשר חושב שבויתורים ניתן יהיה להגיע לשלום לחשוב שוב, לקרוא מה שכתוב מפורשות באמנת החמאס ולהפנים שהנושא אינו רק שטח אלא זכות קיום של מדינת ישראל בכלל כמדינת היהודים.

אי לכך, לעניות דעתי הפיתרון של נתניהו נכון, השלום צריך להתחיל בשלום כלכלי, לקדם את העם הפלסטיני בצורה כזו שיהיה לו מה להפסיד בעימות צבאי, ולכן יתנגד לפעילות טרוריסטית משיטחו , לאחר מכן לאחר שהעם ידע שיש לו מה להפסיד הרצון לשלום כולל בר קיימא וארוך טווח יהיה אינטרס פלסטיני בדיוק כמו שהוא אינטרס ישראלי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX25GTI, יפה אמרת.

דבר אחרון ל PROXIMA, נניח שאתה איש עסקים ואתה מנהל משא ומתן עם מישהו, הוא דורש מחיר של 1000, אתה מוכן לתת 800, הוא מתעצבן, זורק עליך את המסמכים ונותן לך אגרוף, אתה אומר יודע מה, אני אתן לו 900 , הוא שוב מתעצבן ונותן לך אגרוף והפעם גם בעיטה לביצים כי הוא רואה שזה עוזר.

אתה מחליט לבוא לקראתו עוד קצת ונותן לו 950 , יותר מזה אתה כבר תפסיד כסף.

הוא שוב מתעצבן, מוציא סכין, עושה לך שני סימנים על הפרצוף, שורף לך את האוטו.

עכשיו הוא אומר שחצי מהמוצר שייך לו וחצי לאחיו הערס ובסה"כ הוא מבקש 1200 כשאחיו הערס בכלל לא מסתכל עליך וממשיך להכות אותך, למרות שאין לך שום עסק איתו.

אם אתה חושב שצריך להעלות את ההצעה עוד אני מציע לך לא ללכת לכיוון של עסקים ובאופן כללי לעבור למדינה אחרת.

אם אתה חושב שהגיע הזמן לתת לאחד מהאחים סטירה ולאפס אותו, אנחנו באותו ראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...