Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שראה היום חדשות,אסרו על הצגת פניהם של מפקדי חטיבות על מנת למנוע תביעות ע"י העולם וכול מיני אגודות.

ראבק,האנשים האלה גיבורים,שנשלחו ע" ממשלתנו ולא על דעת עצמם.עצוב.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב, החזירו את מפלגות האוייב לכנסת, בג"צ פשט את הרגל ויכול להחזיר את המפתחות.
גועל נפש, איך איך אחרי שחבר כנסת מצהיר שהוא הולך לעזה לאמוד נזקים ופשעי מלחמה על מנת לתבוע את המדינה אותה הוא מייצג?? איך דבר כזה הגיוני. פשוט בושה.
פורסם

תגידו לי, לבלגיה וכל המדינות שרוצות לתבוע.

יש להם זכות לעשות כזה דבר? לתבוע את הממשלה, קצינים (שנשלחו ע"י הממשלה) וכאלה דברים?

ובג"צ האלה, נותנים "מתנות" לאוייבים שלהם. רק הבעיה שהם כרגע לא מבינים את זה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כמו שזה נראה "ישראל ביתנו" הולכת לקבל הרבה מנדטים בבחירות הקרובות, את הקול שלי הם קיבלו בכל מקרה.

מי אמר שכוח לא עוזר? תראו מה חלאד משעל אומר "הגיע הזמן לדבר איתנו", את המכה שלהם הם קיבלו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3660065,00.html

פורסם

חבל שכולם התנגדו לשר המשפטים פרידמן,

מתי שהוא רצה לצמצם משמעותית סמכויות מהדבר הנבזה הזה שנקרא בג"צ..

משהו מהרגע האחרון,

אובמה רוצה ליזום הידברות ישירה עם אירן ללא תנאים מוקדמים..

http://news.walla.co.il/?w=/2/1422020

הנה עכשיו כל הטרוריסטים רוצים שאובמה ידבר איתם,

גם משעל מצטרף לחגיגה.

מה עם נסראללה ? בן לאדן ?

בקצב הזה נראה לי שגם בן לאדן יהיה לגיטימי בסוף..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
אם המצב הזה היה אצל אבו מאזן הייתי מתנגד ומוחה על המצור והתקיפות, כי הבנאדם הזה רוצה שלום רוצה מדינה לשני עמים ומוכן לעשות הכל בשביל זה.

יתכן שדעת הקהל פה תקבל פתרונות כמו ריכוז התנחלויות בגושים , חילופי שטחים והעברת שכונות ערביות של ירושליים לפלשתינאים. אבל אי אפשר לקבל החזרת פליטים ובעקבותיה הפיכת המדינה לערבית עם הזמן.

אבו מאזן רוצה שלום, אבל חוזר ואומר שלא יוותר על זכות השיבה. ואם כך אומר הפלשתינאי המתון , איך ניתן להגיע להסדר?

בהתיחסות לתקופת 1946-1949; תקשיבו זה מאוד קשה שביום ולילה אתה מתעורר ואין לך בית ואתה מגורש ונפלט למחנה פליטים מרוחק איפשהו. נכדי וניני פליטים אלה צוברים שנאה כלפי העם היהודי וכלפי הדרוזים...

למרות ששירתתי כלוחם והדת שלי דרוזי- אבל בסופו של דבר אני ערבי, ואני חיי את היומיום הזה של העולם הערבי, ומכיר טוב את מקור השנאה שמצטבר אצל פליטי 48' .

ברור שיש שנאה, אבל בסכסוכים אחרים בעולם שהיו מאז מלחמת השחרור , הפליטים התישבו במקום חדש והתרגלו , גם אם בלב הם עדיין נוטרים. קח לדוגמא את בוסניה, שבחסות האו"ם הוחלט שהפליטים לא חוזרים כדי שתהיה הפרדה בין הקבוצות האתניות וזה קרה לפני כ 10 שנים בלבד ,ולא סיפור ישן כמו פליטי 1948. ויש עוד דוגמאות נוספות.

האם לדעתך לערבים יש מנטליות אחרת או בגלל שנשארו במחנות פליטים במקום להשתקם או הסבר אחר?

מכיון שאתה דרוזי יש לך זוית ראיה אחרת ומענין לשמוע את דעתך.

יהודה

פורסם
כמו שזה נראה "ישראל ביתנו" הולכת לקבל הרבה מנדטים בבחירות הקרובות, את הקול שלי הם קיבלו בכל מקרה.

מי אמר שכוח לא עוזר? תראו מה חלאד משעל אומר "הגיע הזמן לדבר איתנו", את המכה שלהם הם קיבלו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3660065,00.html

תאמין לי שהייתי מצביע ישראל ביתינו, אבל מי שמצביע להם מחליש את הליכוד, והפער מקדימה לא מספיק גדול...

חבל שתקרה טעות אומללה והציפור הלבנה תהיה ראש הממשלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא רק שאין לי בעיה עם כאלה ימניים אלא שאפילו ברור לי מאיפה זה בא ולמה.

אבל בעוד שפעם על כל 100 ימניים כאלה היה איזה הזוי מטורף שהטיף בשקט בשקט בחוגים סגורים ולא לציטוט לשטח את עזה עם D9 או לכוון ירי תלול מסלול לריכוזי אוכלוסיה אזרחית בכדי להרוג כמה שיותר אזרחים, היום פתאום על כל 100 ימנים יש כמה עשרות קיצוניים כנ"ל שצווחים את משנתם ההזוי בקולי קולות וללא בושה ועל זה אני באמת ובתמים מצר ומתבייש!

לפי דעתי זו בידיוק ההתייפיפות נפש שמדובר עליה פה.

למה שחיילים שלנו ימותו תוך כדי כניסה קרקעית רק בשביל להרוג את המחבל ספציפית ולא את האנשים שבוחרים לחיות סביבו?

ממתי ולמה נהפכו החיים של החיילים שלנו יותר זולים מהחיים של ערבים "חפים מפשע"?

to finish first first you have to finish

פורסם

אייל,

בסופו של דבר ישראל ביתנו יהיו בקואליציה של הליכוד, ביחד עם קדימה ואם תהיה ממשלת אחדות אז גם העבודה..

ככה תהיה קואליציה רחבה (עדיף בלי ש"ס)

מענין מי יהיה שר הבטחון

הגמד הפרסי (מופז) ? ממש לא נראה לי.

לובש השמלות (ברק) וזה שהולך עם נעליים גבוהות בקרייה בגלל הנחשים (בוגי) יתמודדו על התפקיד..

אגב,

רציתי להצביע ישראל ביתנו ,

אבל זאת תהיה הפעם ראשונה בחיים שלי שאני מצביע לליכוד.

לפי דעתי זו בידיוק ההתייפיפות נפש שמדובר עליה פה.

למה שחיילים שלנו ימותו תוך כדי כניסה קרקעית רק בשביל להרוג את המחבל ספציפית ולא את האנשים שבוחרים לחיות סביבו?

ממתי ולמה נהפכו החיים של החיילים שלנו יותר זולים מהחיים של ערבים "חפים מפשע"?

1000 מהם לא שווים שערה של חייל צה"ל..

קודם כל צריך לחשוב על החיילים שלנו.

לחשוב עליהם ?!

שהחמאס יחשבו במקום להשתמש בהם בתור מגנים אנושיים.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
תגידו לי, לבלגיה וכל המדינות שרוצות לתבוע.

יש להם זכות לעשות כזה דבר? לתבוע את הממשלה, קצינים (שנשלחו ע"י הממשלה) וכאלה דברים?

תלוי את מי אתה שואל;

ישראל לא מכירה בסמכותו של בית הדין בהאג.

מדינות האיחוד האירופאי לעומת זאת, כן מכירות בסמכות של בין הדין בהאג.

ככה שכל עוד אירופה מלאה במוסלמים ואירגונים מוסלמיים, כל אחד מהם יכול להגיש דרישה לפרקליטות המדינה בה הוא חיי, ולדרוש את העמדתו לדין של X מישראל.

ואז ברגע שאותו X יגיע לאותה מדינה, לא בהכרח ייפתח נגדו הליך פלילי, אבל סביר להניח שהוא ייעצר לחקירה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אייל,

בסופו של דבר ישראל ביתנו יהיו בקואליציה של הליכוד, ביחד עם קדימה ואם תהיה ממשלת אחדות אז גם העבודה..

ככה תהיה קואליציה רחבה (עדיף בלי ש"ס)

מענין מי יהיה שר הבטחון

לובש השמלות (ברק) וזה שהולך עם נעליים גבוהות בקרייה בגלל הנחשים (בוגי) יתמודדו על התפקיד..

יותר סביר שנראה ממשלה של ליכוד-עבודה מאשר ממשלה של ליכוד-קדימה.

האיחוד הלאומי, בעיקר בשל מצבו משפטי של העומד בראשה, סביר מאוד להניח שתהיה בממשלה, ועפ"י הסקרים SO FAR - כבר הגענו ל60+ מנדטים.

כולי תקווה שש"ס תשאר בחוץ.

שר הבטחון? לאור הפעולה האחרונה בעזה, וההתבטאויות של ביבי בגינה, סביר להניח שברק יקבל את התפקיד הזה.

(הרי לא סביר שביבי יוותר על משרד האוצר ו/או משרד הפנים - ככה שתפקיד הגדול היחיד שנותר לו לתת לעבודה זה תיק הביטחון)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קצת סימוכין לדיון

נושאים שהועלו בימים האחרונים , מופיעים היום במעריב .

קארין A השוודית - האירנים ששלחו אותה - ונסיון לחיסול האמיר של קטאר .

סאלח שחאדה יקירנו - מדוע חוסל וצילום הבניין שבוא חוסל, (נשארו עמודי הבטון . התקרה פגשה את הרצפה )

מצב עזה בשלטון החמאס - סרט של רשת צרפתית אשר צולם כ חודש לפני המלחמה, בסרט מתגאה החמאס ב 880 מנהרות הברחה והציוד המוברח

מקומות יצור של רקטות בלב האוכלוסיה , מחסומים של החמאס , והתמיכה הגורפת של האוכלוסיה הכאילו תמימה :wink: .

( הסרט צולם בחסות החמאס להראות את גדולתם - היום הוא יכול לשמש כתשדיר פרסומת הטוב ביותר של ישראל )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מצב עזה בשלטון החמאס - סרט של רשת צרפתית אשר צולם כ חודש לפני המלחמה, בסרט מתגאה החמאס ב 880 מנהרות הברחה והציוד המוברח

מקומות יצור של רקטות בלב האוכלוסיה , מחסומים של החמאס , והתמיכה הגורפת של האוכלוסיה הכאילו תמימה :wink: .

( הסרט צולם בחסות החמאס להראות את גדולתם - היום הוא יכול לשמש כתשדיר פרסומת הטוב ביותר של ישראל )

אייל .

ראיתי את הסרט הזה אתמול בערוץ 1.

אני מציע לכל מי שכתב כאן, בעד או נגד, לראות את הסרט, סאט שנעשה מנקודת מבטם של צרפתים (שלא ידועים באהדתם הפנאטית אלינו) ולהבין עם מי יש לנו עסק.

בסרט רואים היטב מי הם אנשי החמאס, איך הם הגיעו לשלטון, מה הם עושים למתנגדים שלהם, איך הם מאפשרים מרווח פעולה לכאלה שרוצים לפגוע בישראל ומה הם חושבים עלינו.

פורסם
לא קראתי יומיים - שלושה והשרשור התארך, אז אני אאריך אותו עוד יותר.

אני אתחיל בבימר - מי שביקש ממני ערבות עליה מוזמן לקבל אותה בכיף. הפרט השולי בעסקה הוא שאם יבואו לבקש ממני את הכסף, אני אגבה אותו ממנו. כמו הלוואה בשוק האפור למשל.

אני חושב שההבדל הגדול בין השמאלנים לימניים פה (והתרשמתי בסופו של דבר שכמעט אף אחד פה לא מעוניין ליישר את עזה עם D9) הוא שהשמאלנים פה, בעוד הם יורים מוכנים לכל אפשרות בשביל לסיים את הסכסוך הזה. הימניים פשוט לא מוכנים לסמוך על הפלסטינאים.

ואגב המלחמה הזאת, כנראה שזאת באמת מלחמת תרבויות, אבל עדיין זו לא סיבה לא לשאוף לשלום (אפילו קר ומתוח).

אמנם האשמה מונחת ברובה על הפלסטינאים, אבל חלק לא מבוטל ממנה גם באשמתנו. (הרי כל עוד היה שקט בגדה וברצועה נהנינו מעם של עבדים שעמד לרשותינו. עד שהם התחילו להתקומם לא חשבנו בכלל על האפשרות של לשחרר אותם.)

זה כבר מוגזם,

אין סוף הזדמנויות נתנו להם, אין סוף פעמים לא הגיבו על פיגועי ירי, קסאמים או פיגועי התאבדות.

איך תמיד היהודי ה"צדקן" שדעותיו הן בצד השמאלי יגיד שתמיד לישראל יש חלק בזה. מה אתם רוצים? שנישב ונמות בשקט ולא נגיב?

שלום לא יהיה פה וכל מי שחושב שיהיה חי בסרט, לא יהיה שלום עם הכיביכול חבורת "בני אנוש" האלה שקוראים לעצמם פלסטינאים שהכי מצחיק שקוראים לעצמן עם.

שאלה לי לכל יפי הנפש, בילדותכם הייתם הולכים לבית ספר, יום אחד משהו היה מגיע ומפרק לכם את הפנים, סבבה תדברו איתו תפנו למורה תנסו לפתור את זה, אוקי פתרתם את זה והגעתם "לרגיעה"\הפסקת אש.

למחרת אתם חוזרים לבית ספר ושוב אותו ילד פוגע בכם, פניתם למורה הגעתן לרגיעה ואפילו הצעתן הצעה שהוא יהיה באזור שלו אתם בשלכם וכך לא יקרה כלום.

למחרת אתם חוזרים לבית ספר ושוב הוא מרביץ לכם, לא תרימו את המקל הכי גדול שתראו ותעיפו לו את המקל לראש? חד וחלק

אני רוצה לראות את האחד שיגיד לי לא, ואם כן קיים אחד כזה, שיבושם לו אך שלא התפלא אחר כך אם הוא כבר לא יהיה בבית ספר הזה.

נקודה למחשבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...