Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חד משמעי ובדוק ב 100%, עפ"י הקוראן יש איסור מוחלט לפגוע ביהודים כי הקוראן בעצם מכיר בנו ובדת שלנו כבסיס לקוראן.

שים לב שלעומת כל החרה שאכלנו מהנוצרים באירופה, כמות ורמת הצרות שמוסלמים עשו ליהודים שגרים במדינות מוסלמיות זניחים עד כמעט לא קיימים ועד היום יש במדינות ערב עוינות לישראל קהילות יהודים שאף אחד לא פוגע בהן.

יש לי איזה סטיה מוזרה בכל בקהור לרמת הגולן, רוצים את סיני, קיבלתם! רצועת עזה? קיבלתם.

איו"ש? גם תקבלו (בצורה זו או אחרת). על רמת הגולן אני מוכן לצאת למלחמה, אותה אני מסרב להחזיר.

אולי זה כי נקשרתי שם לנופים ולאדמה ואולי כי מכל אויביינו המוסלמים, אני לא רואה את סוריה ממטר.

אם אנחנו מבצעים יעף מעל הארמון של הצנון מסוריה והוא לא מגיב בכלל, אם אנחנו (לכאורה) מחסלים בכיר חיזבאללה אצלו בסוריה והוא לא עושה כלום וגולת הכותרת, אם מטוסי קרב חמושים שלנו חודרים לתחום הריבוני של סוריה ומפציצים מטרות אזרחיות (שבדיעבד התגלו ככור אטומי)והוא לא עושה כלום, אז בדיוק כמונו לפני לבנון ה 2, הוא איבד את ההרתעה שלו מולנו.

בקשר לעין הפקוחה, מסכים אתך ללא ספק, נועדנו לחיות חיים מצוינים כאן, אבל בטח לא שלווים. :cry:

הרשה לי לתקן אותך.

ההרתעה שלנו זה מה שעשה את העבודה. הם יודעים שלא כדאי להם להתעסק איתנו ,כלומר יש קצת שכל בקודקודם בניגוד לשוכני הביבים הפלסתיניים (או איך שהם מכנים את עצמם, כי אין כזה עם בכלל)

זאת בדיוק דוגמא לאחת הבעיות המרכזיות שלך : אתה מסתכל על הדברים מהכיוון הלא נכון. לא היתה להם שום הרתעה מולינו מעולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוגב, גם אם תשאל אותי על חוקים בתנ"ך סביר להניח שאני אגיד לך שטויות.

זאת בדיוק דוגמא לאחת הבעיות המרכזיות שלך

פעם הבאה בסוף המשפט תכתוב "לדעתי" כי אחרת זה סתם קשקוש.

מי כבודו שיקבע שיש לי בעיה כל שהיא? :wink:

ולעניין, אתה כנראה היית צעיר מידי ביום כיפור בשביל להבין איזה הרתעה הייתה להם, עם ישראל היה מוכן לעשות כמעט הכל ורק לא להגרר למלחמה חוזרת עם מצרים וסוריה.

החזרנו את כל סיני ופינינו את כל ההתישבויות שם, למה?

מטוב לבו של שרון או משגעון הגדלות של בגין או מפחד ששוב יהיו אלפי הרוגים ואלפי משפחות שכולות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שוב כמו שהשמאל רגיל, במקום להתייחס תכלס לעניין הנדון, אתה מתייחס לסמנטיקה.

ושוב, הכיוון הלא נכון :

איך אתה יכול לדבר על סוריה ולתת כדוגמא את מצרים ?

אתה רשאי להוסיף "לדעתי" לכל מה שאני אומר אם זה מה שיגרום לך לענות לי בצורה עניינית.

אגב, אין צורך לערוך את כותרת השרשור, מספרי ההרוגים והפצועים השקריים של הפלסתינים הולכים ומתבררים.

בתי החולים ריקים מפצועים, אזרחים לא מעורבים נהרגו כ50 , ועוד כ300-400 טרוריסטים.

אני בטוח שהשמאל לא יסכים לזה וגם לא הסרטן שבתוכינו (המפלגות הערביות) למרות שמראים להם מספרים רשמיים שחור על גבי לבן.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
1967, זוכר? ניצחנו, השמדנו, כבשנו. היינו צריכים לצאת תמורת שלום, אבל איפה? רצינו את ישראל הגדולה. משם התחילו הצרות.

לא מדויק.

מיד אחרי הנצחון הגדול ב 1967 , הממשלה (כולל בגין) הציעה שלום למצרים וסוריה תמורת החזרה של סיני והגולן. ההחלטה לא היתה ידועה לציבור אבל הועברה דרך האמריקאים למצרים ולסורים.

נאצר כינס ועידת פסגה של מדינות ערב בחרטום והחלטתה היתה: "מה שנלקח בכוח יוחזר בכוח" !

חבל לראות אצלנו את האווילות וקוצר הראיה ( שבד"כ באמת נמצאים בשפע) כאשר הערבים מתמחים בזה בקנה מידה שמגמד את תרומתינו בנושא.

יהודה

פורסם
שוב כמו שהשמאל רגיל, במקום להתייחס תכלס לעניין הנדון, אתה מתייחס לסמנטיקה.

ושוב, הכיוון הלא נכון :

איך אתה יכול לדבר על סוריה ולתת כדוגמא את מצרים ?

אתה רשאי להוסיף "לדעתי" לכל מה שאני אומר אם זה מה שיגרום לך לענות לי בצורה עניינית.

אגב, אין צורך לערוך את כותרת השרשור, מספרי ההרוגים והפצועים השקריים של הפלסתינים הולכים ומתבררים.

בתי החולים ריקים מפצועים, אזרחים לא מעורבים נהרגו כ50 , ועוד כ300-400 טרוריסטים.

אני בטוח שהשמאל לא יסכים לזה וגם לא הסרטן שבתוכינו (המפלגות הערביות) למרות שמראים להם מספרים רשמיים שחור על גבי לבן.

אני יותר מאשמח לראות סימוכין למספרים שאתה מציג

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הדברים נאמרו בין היתר בראיון עם רופא פלסיטיני מבית החולים שיפא, שלהערכתי החמאס כבר טיפל בו.

מכיוון שקראתי את המידע הזה לפני כמה ימים אני צריך למצוא את הסימוכין המתאימים.

במקביל אני אשמח לראות סימוכין למספרים האסטרונומיים שהפלסתינים פרסמו .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אלו הערכות כמו כל האחרות - הנייה עדיין סופר אותם במקלט , הפעמון של אזעקת ההרגעה התקלל בעזה :lol: ( הגשש , הקפיטריה בטבריה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הדברים נאמרו בין היתר בראיון עם רופא פלסיטיני מבית החולים שיפא, שלהערכתי החמאס כבר טיפל בו.

מכיוון שקראתי את המידע הזה לפני כמה ימים אני צריך למצוא את הסימוכין המתאימים.

במקביל אני אשמח לראות סימוכין למספרים האסטרונומיים שהפלסתינים פרסמו .

אני דווקא אהייה דיי עצוב לראות סימוכין למספרים שלהם.

אני בטוח שהם ניפחו , השאלה עד כמה , אני ממש לא יהיה מופתע שהמספרים שאתה מציג יותר קרובים למציאות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לגבי המספרים,

בעת מבצע צה"ל למיגור פיגועי המתאבדים בגנין, דובר על ידי הפלסטינים על טבח של 1500 אזרחים, בתחקיר של גורמים חיצונים התברר שנהרגו כ 54 איש אשר ברובם מחבלים פלסטינים.

צריך רק לקחת שוב בחשבון, אותם תושבי עזה בחרו מרצונם החופשי את החמאס ותמכו בפעילות טרור כנגד ישראל, כיוון שמדובר על פעילות בתוך אזור צפוף אוכלוסין הרי ברור היה שיפגעו בלתי מעורבים.

אט אט מתחילה להתבהר התמונה, צילומי טלויזיה מוכיחים חד משמעית שהחמאס פעל מתוך מבנים אזרחים, מבני או"ם וטלויזיה, הם חיפשו הרוגים אזרחים וכמה שיותר הרבה מהם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא כ"כ קשור לשרשור ובכל זאת:

במהלך השרשור עלו טענות על בית המשפט העליון והחלטותיו.

מזה זמן שאיבדתי אמון במערכת אכיפת החוק (משטרה, פרקליטת, בתי המשפט). לדעתי הארוע הזה מעלה סימני שאלה על התנהלות המערכת וטוהר השיקולים שעומדים בבסיס ההחלטות שלהם.

אילו היה מדובר בארוע אחד, ניחא. אבל מדובר בתופעה שחוזרת על עצמה במספר רב של מקרים.

מוגש כחומר למחשבה.

פורסם

דורקי ואייל - אני לא מבין מה הקשר של מיכל ליברמן ואביה לדיון - ויותר מזה, מה הקשר של החקירה (שהמשטרה מנהלת) לבג"צ, ונשאר לי רק לקוות שלא תזדקקו להגנתו של בית המשפט יום אחד אחרי שיהפכו אותו לעושה דברה של הממשלה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
דורקי ואייל - אני לא מבין מה הקשר של מיכל ליברמן ואביה לדיון - ויותר מזה, מה הקשר של החקירה (שהמשטרה מנהלת) לבג"צ,

ונשאר לי רק לקוות שלא תזדקקו להגנתו של בית המשפט יום אחד אחרי שיהפכו אותו לעושה דברה של הממשלה.

חזק מאוד ונכון - וזה עקרון הפרדת הרשויות , בית משפט , הוא בית משפט מעל הכל .

יש אפשרות בהבנה ובהסכמה ,למנות שופטים נוספים בעלי ראיה שונה ומוכשרים ( לא רק תמיד מאותה קליקה )

אבל - ואבל גדול , להזהר מפגיעה בבית המשפט .:idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
נשאר לי רק לקוות שלא תזדקקו להגנתו של בית המשפט יום אחד אחרי שיהפכו אותו לעושה דברה של הממשלה.

אני לא בטוח באם המצב הנוכחי לא גרוע יותר.

המשטרה, פרקליטות, בתי המשפט הם כולם יד אחת.

עיין ערך: יעקב נאמן, חיים רמון, אביגדור ליברמן, בנימין נתניהו.

כאזרח שומר חוק, ללא רישום פלילי וכמות מינורית של עברות תנועה - אני אומר לך שהחבורה הזו מפחידה אותי הרבה יותר מהעולם התחתון.

די אם אציין ששיעור ההרשעות במדינה עומד על כ- 97%. :shock:

פורסם

דורקי, לויכוח הזה אני בטח לא מעוניין להכנס, בעיקר מאחר ואני לא בקיא בחומר אבל אתה בונה מגדלי קונספירציה באויר בלי יסודות וסופם כמובן להתרסק בקול ענות חלושה.

בכדי לשמור על ממוצע הרשעות גבוה יש לפרקליטות הוראה שברגע שתיק מסוים מתערער וכנראה הם הולכים להפסיד בו אז הם מושכים את התביעה לחלוטין, מבטלים את האישומים והתיק נסגר ללא כניסה לסטטיסטיקת הזיכויים/הרשעות.

המציאות הרבה פחות שחורה (אם מגישים נגדך כתב אישום) או ורודה (אם אתה מהפרקליטות).

סה"כ ממוצע ההרשעות של הפרקליטות הוא די עלוב, במיוחד בשל חוסר תקציב (מה שגורם לחוסר יכולת לבצע חקירה ראויה ולפרקליטים אשר מעדיפים לחפש את הכסף במגזר האזרחי).

רק רציתי להאיר את ההצהרה של 97% באור הנכון כי הרי נתונים, כל אחד יכול לכמת (ולקמט) כראות עיניו, מי שיש לו אינטרס לנגח את הפרקליטות משחרר כזאת הצהרה בלי להסביר מאיפה הוא אסף את הנתונים האלה (אני חו"ח לא מדבר עליך אלא על מי שקבע את הנתון הזה ואתה כנראה מחוסר ידיעה האמנת לו בתמימות).

בנוסף, שיעור התיקים המוגשים למשפט בארה"ב הוא 72% מהתיקים הנפתחים (ע"י המשטרה), ז"א שכל בררה מטומטמת שמישהוא התלונן נגדך, יש סיכוי של 72% שתגיע איתו לבית המשפט ולכן גם שיעור הזיכויים שם כ"כ גבוה.

בארץ יש למשטרה יותר אחריות והיא מגישה רק 20% (שים לב לפער המטורף) מהתיקים הנפתחים ולכן לתוך אולם בית המשפט מגיעים רק תיקי איכות אשר מורשעים לרוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...