Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דורקי ואייל - אני לא מבין מה הקשר של מיכל ליברמן ואביה לדיון - ויותר מזה, מה הקשר של החקירה (שהמשטרה מנהלת) לבג"צ, ונשאר לי רק לקוות שלא תזדקקו להגנתו של בית המשפט יום אחד אחרי שיהפכו אותו לעושה דברה של הממשלה.

אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך, כי אם אני חס וחלילה אגיע למצב שאני נאלץ כהגנה עצמית להרוג ערבי שפרץ אליי הביתה במטרה לרצוח אותי ואת משפחתי , ייתכן שאני אורשע ברצח מתוכנן בכוונה תחילה + פשעי מלחמה + הרג אזרחים חפים מפשע + דיכוי עם + כיבוש כי הבניין שלי בנוי במדינת ישראל שהיא כולה שטח כבוש.

בקיצור: בג"צ יכול להחזיר את המפתחות ולהזדכות על הליסינג כי הוא הפך להיות בית דין גבוה ל"צמאלנים"

צדק אין שם וכנראה גם לא יהיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מעניין מאוד, כי עד כמה שאני זוכר לא פעם הוא פסק לטובתם של ימניים כאלו ואחרים. (אני חושב שהאחרון הוא התהלוכה של מרזל וחבריו באום אל פאחם).

זה שלא תמיד הוא פוסק שצורה שמתאימה לערכים שאתה מאמין בהם, לא הופך את ההצהרה שלך כאן לנכונה.

והדיון הזה חורג מהנושא שלשמו התכנסנו, אז אני אפסיק להגיב ואתן לך להמשיך ולהפריח ססמאות באוויר. תהנה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אייל, צדק הוא ערך אוניברסלי ולא קיים רק כשהוא מתאים לך.

אנחנו אכזריים? כן.

דפקנו הרבה פעמים את הפלסטינים? כן.

הרגנו אזרחים חפים מפשע? כן.

הם רוצים להרוג אותנו? כן.

אנחנו נקיים לגמרי מאשמה? לא.

זו המציאות. נקודה!

בג"ץ עושה את מה שהכי הגיוני מבחינה חוקית ומוסרית, אחרי שהוא בוחן את כל העניין בכלים משפטיים. לפעמים זה מתנגש עם הערכים שלך ולפעמים לא. זה מה שיש.

ביום שייצטרכו להגן עליך כי דופקים אותך סתם, אתה תצעק ותתחנן לבג"צ.

פורסם
זה מעניין מאוד, כי עד כמה שאני זוכר לא פעם הוא פסק לטובתם של ימניים כאלו ואחרים. (אני חושב שהאחרון הוא התהלוכה של מרזל וחבריו באום אל פאחם).

זה שלא תמיד הוא פוסק שצורה שמתאימה לערכים שאתה מאמין בהם, לא הופך את ההצהרה שלך כאן לנכונה.

. תהנה.

כל כך הרבה שטויות ברצף , אל תשכח שאת התהלוכה באום אל פאחם רק דוחים וממשיכים לדחות, אל תשכח שאם

היו באים לבקשה של תהלוכה של הומואים , קוקסינלים , שמאלנים , לא היתה שום דחייה היו מאשרים במקום ...

ועל זה אין ויכוח .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

חיכיתי לתגובה הזאת - מי שדוחה אותה היא המדינה. בג"צ הורה להם לקיים אותה תוך חודשיים (נכון לשבוע שעבר) אם אני זוכר נכון.

תדייק בעובדות לפני שאתה זורק את המילה "שטויות" באוויר.

פורסם
כל כך הרבה שטויות ברצף , אל תשכח שאת התהלוכה באום אל פאחם רק דוחים וממשיכים לדחות, אל תשכח שאם

היו באים לבקשה של תהלוכה של הומואים , קוקסינלים , שמאלנים , לא היתה שום דחייה היו מאשרים במקום ...

ועל זה אין ויכוח .

כי תהלוכת הימין רוצה לפגוע ולתקוף.

קוקסינלים והומואים רק רוצים לבטא את עצמם וליצור מציאות פחות פוגעת מסביבם, והשמאלנים לא פועלים באלימות.

הימין מחפש לפגוע באזרחים הערבים, ועם זה אי אפשר להתווכח.

זו הסיבה למה דוחים את זה. יש הבדל גדול, שהוא הכוונה של הקבוצה.

זה לא יכול להיגמר בלי אלימות. בעצם, בג"צ מציל חיים במקרה הזה.

פורסם
אייל, צדק הוא ערך אוניברסלי ולא קיים רק כשהוא מתאים לך.

אנחנו אכזריים? כן.

דפקנו הרבה פעמים את הפלסטינים? כן.

הרגנו אזרחים חפים מפשע? כן.

הם רוצים להרוג אותנו? כן.

אנחנו נקיים לגמרי מאשמה? לא.

זו המציאות. נקודה!

בג"ץ עושה את מה שהכי הגיוני מבחינה חוקית ומוסרית, אחרי שהוא בוחן את כל העניין בכלים משפטיים. לפעמים זה מתנגש עם הערכים שלך ולפעמים לא. זה מה שיש.

ביום שייצטרכו להגן עליך כי דופקים אותך סתם, אתה תצעק ותתחנן לבג"צ
.

מר פרנקוס צודק , אין שחור ולבן - יש הרבה אפור .

אבל בתורה מזכירים לשופטים - כי בתוך עמם הם יושבים :idea:

ושוב לא ברגע של כעס , להסתכל על העתיד - כי לא לעולם חוסן .

יש אפשרות בהבנה ובהסכמה ,למנות שופטים נוספים בעלי ראיה שונה ומוכשרים ( לא רק תמיד מאותה קליקה )

אבל - ואבל גדול , להזהר מפגיעה בבית המשפט .:idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כי תהלוכת הימין רוצה לפגוע ולתקוף.

קוקסינלים והומואים רק רוצים לבטא את עצמם וליצור מציאות פחות פוגעת מסביבם, והשמאלנים לא פועלים באלימות.

הימין מחפש לפגוע באזרחים הערבים, ועם זה אי אפשר להתווכח.

זו הסיבה למה דוחים את זה. יש הבדל גדול, שהוא הכוונה של הקבוצה.

זה לא יכול להיגמר בלי אלימות. בעצם, בג"צ מציל חיים במקרה הזה.

ועכשיו מר פרנקוס כותב , :lol: בלי ללמוד את הנושא , ומראש מוציא דיבה :idea: וזה לא יפה .

בג"ץ אישר את ההפגנה - תהלוכה

המדינה מעכבת .( היא לא מסרבת להוראת בג"ץ , היא מחכה לרגע המתאים לאשר :wink: )

איך כתב בחור חכם בהודעה הקודמת שלו

פרנקוס - כתב .

צדק הוא ערך אוניברסלי ולא קיים רק כשהוא מתאים לך.

ויש שמאלנים אשר כן פועלים באלימות - ראה ההפגנות ההרס זריקת האבנים ופציעת חיילים ב "נעלין" .

אז צדק הוא כן חד ממדי . :?::lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

רק רציתי להאיר את ההצהרה של 97% באור הנכון כי הרי נתונים, כל אחד יכול לכמת (ולקמט) כראות עיניו, מי שיש לו אינטרס לנגח את הפרקליטות משחרר כזאת הצהרה בלי להסביר מאיפה הוא אסף את הנתונים האלה (אני חו"ח לא מדבר עליך אלא על מי שקבע את הנתון הזה ואתה כנראה מחוסר ידיעה האמנת לו בתמימות).

בנוסף, שיעור התיקים המוגשים למשפט בארה"ב הוא 72% מהתיקים הנפתחים (ע"י המשטרה), ז"א שכל בררה מטומטמת שמישהוא התלונן נגדך, יש סיכוי של 72% שתגיע איתו לבית המשפט ולכן גם שיעור הזיכויים שם כ"כ גבוה.

בארץ יש למשטרה יותר אחריות והיא מגישה רק 20% (שים לב לפער המטורף) מהתיקים הנפתחים ולכן לתוך אולם בית המשפט מגיעים רק תיקי איכות אשר מורשעים לרוב.

בגירה, אני מסכים שהטענה הזו מחזיקה מים.

העניין הוא העיתוי לחידוש חקירות המשטרה שמתנהלות כבר שנים ארוכות, פתאום בדרך פלאית ישנה פריצת דרך שבדרך כלל מתרחשת בדיוק כשאותה אישיות עומדת לבחירה מחודשת או עומדת להתמנות לתפקיד חדש או מנסה לחולל רפורמות.

כפי שכתבתי - מקרה אחד ניחא, שנים צירוף מיקרים - אבל תראה מה קורה כאן התופעה סדרתית, זה צריך להטריד כל אזרח באשר הוא.

איך אמר שר המשפטים דני פרידמן - אני מקווה שלא יפילו גם עלי תיק... :shock:

פורסם

האמת שהתקשורת אשמה בזה :)

עכשיו אחרי שסיימו עם מלחמת עזה, חוזרים לעסוק בבחירות - אז התקשורת מעלה מה שאפשר שרק קשור איכשהו לנושא.

(שים לב שליברמן בעצמו לא מעוכב לחקירה).

פורסם

ליברמן לא צריך להיות מעורב בחקירה על מנת שיגרמו לו נזקים אלקטורלים בבחירות עקב המעשה הזה.

אם לך נראה שהמשטרה החליטה לפתע לחזור בדיוק שבועים לפני הבחירות לחזור ולחקור מקרה בין 10 שנים.., אולי לך זה נראה מיקרי, לי בהחלט שלא.

אני לא אצביע ליברמן בבחירות האלו, אבל הצורה שבה המדינה מארגנת את עניניה, והתיזמון שלהם לא בדיוק נראה תמים..

בדיוק כמו הידיעה לגבי המסקנות מתיק רמון אשר התפרסמו היום בידיעות קדימה (אתר האינטרנט של ידיעות) אשר עושה הכל כדי להריץ את ליבני.

גם זה מקרי ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היום קיבלתי את זה למייל:

הקבינט הביטחוני, החליט לשנות את שם המבצע.

המבצע יקרא מעתה מבצע "משגל נסוג" ולא מבצע "עופרת יצוקה".

הסיבה: חדרנו אליהם, דפקנו אותם, ורגע לפני שגמרנו איתם - יצאנו החוצה...

אהה, נזכרנו: השלשיה (אהוד, אהוד וציפי) ציינה שבסוף גמרנו באופן חד צדדי.

אני מוצא את זה משעשע ועצוב בו זמנית.

כבר נאמר לפני שבכל צחוק יש אמת.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
ליברמן לא צריך להיות מעורב בחקירה על מנת שיגרמו לו נזקים אלקטורלים בבחירות עקב המעשה הזה.

אם לך נראה שהמשטרה החליטה לפתע לחזור בדיוק שבועים לפני הבחירות לחזור ולחקור מקרה בין 10 שנים.., אולי לך זה נראה מיקרי, לי בהחלט שלא.

אני לא אצביע ליברמן בבחירות האלו, אבל הצורה שבה המדינה מארגנת את עניניה, והתיזמון שלהם לא בדיוק נראה תמים..

בדיוק כמו הידיעה לגבי המסקנות מתיק רמון אשר התפרסמו היום בידיעות קדימה (אתר האינטרנט של ידיעות) אשר עושה הכל כדי להריץ את ליבני.

גם זה מקרי ??

בדיוק על זה דיברתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
העניין הוא העיתוי לחידוש חקירות המשטרה שמתנהלות כבר שנים ארוכות

אם לך נראה שהמשטרה החליטה לפתע לחזור בדיוק שבועים לפני הבחירות לחזור ולחקור מקרה בין 10 שנים..

לא יודע מיקרי או לא מיקרי אבל בדבר אחד אני מסכים עם שניכם בצורה אבסולוטית (ובטח גם ביותר, אחרי הכל, כולנו יהודים ישראלים שאוהבים שווארמה בבאגט :wink: ),להטריף ולהטריד בן אדם במשך 9 שנים זה מעשה שאסור לחלוטין שיעשה.

לא מעניין אותי אם ליברמן אשם או לא,

לא מעניין אותי עם ליברמן פאשיסט או לא,

לא מעניין אותי אם הוא מושחט או לא,

במדינה מתוקנת פותחים בחקירה, חוקרים, בודקים את חומר הראיות ומחליטים אם להעמיד לדין או לגנוז את התיק ולא מטרטרים אזרח במשך עשור :shock:

ועל כך אני מוכן אפילו לצאת להפגין למען הפאשיסט הזה.

עכשיו נראה אחד מכם יוצא להפגין בנעלין בשישי הקרוב? :roll:

דרך אגב, סתם הערת מערכת, עורך דינו של ליברמן שגם הוא נאשם, אחד בשם יואב מאני למד איתי בכיתה, אך... איך נופלים מתונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני גם נגד טרטורו של אדם במשך 9 שנים. מצד שני, אני לא בקיא בחומר החקירה.

אבל הנה שאלה תאורטית לחלוטין:

נגיד שח"כ טיבי היה נחקר במשך כמה שנים, ואז שבועיים לפני הבחירות היה מתגלה חומר חדש, אבל המשטרה הייתה בוחרת להשהות את החקירה עד אחרי הבחירות "כדי לא להשפיע עליהן". האם גם אז זה היה נראה לך צודק?

אני רק מקווה שלא מטרטרים אותו לשווא (למרות שאני בטוח שיש לו עו"ד מעולים) ושאם הוא חף מפשע אז יעזבו אותו בשקט. או הוא אשם אז שישב קצת בכלא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...