Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במדינה מתוקנת פותחים בחקירה, חוקרים, בודקים את חומר הראיות ומחליטים אם להעמיד לדין או לגנוז את התיק ולא מטרטרים אזרח במשך עשור :shock:

ועל כך אני מוכן אפילו לצאת להפגין למען הפאשיסט הזה.

עכשיו נראה אחד מכם יוצא להפגין בנעלין בשישי הקרוב? :roll:

מסכים ב 100% אבל יש עוד כמה נקודות שקיימות במדינה מתוקנת.

במדינה מתוקנת החשוד לא קובע את מועדי החקירות.

במדינה מתוקנת אין חסינות לאף אחד בשום מקום.

במדינה מתוקנת נחקר לא יכול לסתום את אוזניו ולשיר בזמן החקירה וללכת הביתה בסופה (יאיר לוי ששמר על זכות השתיקה בחקירותיו).

במדינה מתוקנת אדם שהורשע בתקיפת ילד לא ממונה לשר.

מסכים שעיתוי החקירה קצת מסריח אבל למטבע שני צדדים וכל נחקר שחושב שהוא צודק משתף פעולה וגומר עם זה תוך מספר חודשים (ע"ע חיים רמון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שי, במדינה מתוקנת חקירה לא נמשכת 10 שנים , זה הרבה מעבר למגוחך.

הבעיה היא לא ליברמן, אלא העובדה שזה הופך להיות נוהל קבוע במערכת המשפט בארץ, תיקים נמרחים שנים, ובסופו של דבר הכרעות הדין מצחיקות, והעונשים.., פשוט מגוחך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

במדינה מתוקנת החשוד לא קובע את מועדי החקירות.

במדינה מתוקנת אין חסינות לאף אחד בשום מקום.

אל תשכח בבקשה שמדובר בחבר כנסת מכהן, גם אם דעותיך עליו אישית או על הפוליטיקה בכלל לא הכי מחמיאות, עדיין יש לו חסינות והאמת, טוב שכך!

תאר לך שלא הייתה לו חסינות והמשטרה הייתה קובעת מתי לזמן אותו, הצפה של תלונות שוא הייתה מחסלת כל עשיה פרלמנטרית שלו (במקרה שלו זה דוקא מצוין :wink: ).

במדינה מתוקנת נחקר לא יכול לסתום את אוזניו ולשיר בזמן החקירה וללכת הביתה בסופה (יאיר לוי ששמר על זכות השתיקה בחקירותיו).

למה לא? דמוקרטיה במלוא תפארתה! או שאולי אתה רוצה שמי ששומר על זכות השתיקה יזמינו לו מהשב"כ את ג' עם הברנר והג'אפקה?

במדינה מתוקנת אדם שהורשע בתקיפת ילד לא ממונה לשר.

אם אין בעבירה קלון אז אין בעיה, דווקא פה החוק מאוד ברור.

מסכים שעיתוי החקירה קצת מסריח אבל למטבע שני צדדים וכל נחקר שחושב שהוא צודק משתף פעולה וגומר עם זה תוך מספר חודשים (ע"ע חיים רמון).

אחרי 813 הודעות תמיכה הדדיות סוף כל סוף אנחנו לא מסכימים :wink:

נאשם (באמת או בעלילת דם) לא חייב לשתף פעולה עם המשטרה ובאופן כללי, אם אתה נאשם במשהוא (רצח סידרתי ואונס של עשרות קטינים או גניבת מחדד מקרביץ)הדבר האחרון שנאשם מעוניין לעשות הוא לשתף פעולה עם הגוף היחיד שיכול לשים אותו מאחורי סורג ובריח.

CX,

זה שתיקים נמרחים במשך שנים בבית המשפט, זאת תופעה בין-לאומית ובאירופה וארה"ב זה אותו דבר, אולי קצת יותר קצר אבל בהחלט קיים הנוהג של תיקים שנמשכים שנים בעקבות עומס על בתי המשפט.

אנחנו הגשנו לבית המשפט במרסיי (צרפת) תביעה נגד בעל עסק שנתן לנו 3 ציקים (1500 יורו כ"א) ושלושתם חזרו, המשפט מתנהל כבר 3 שנים!

מצד שני, חקירה שנמשכת שנים זה פסול מהיסוד ואני לא אתפלא אם בסוף ליברמן ידרוש להכיל את חוק ההתישנות על התיק כי העיכוב נגרם כתוצאה מרשלנות ועיכוב דין של התביעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, חסינות שמוענקת לחברי כנסת היא חסינות פרלמנטרית ולא גורפת. היא באה להגן עליו בכל הררקשור למשרתו הציבורית ולא לעבירות פליליות שלא קשורות לעבודתו. לא ייתכן שחשוד במשך 10 שנים לא ימצא זמן להגיע לחקירות ולמצות את התהליך (שוב, רמון כשר משפטים וחבר כנסת מצא את הזמן לגמור הכל תוך מספר חודשים מועט ואפילו דרעי הצליח לגמור את הכל תוך כ 6 שנים בלבד).

זכותו של כל נחקר לשמור על זכות השתיקה אבל חשוד מהשורה שישמור על זבות השתיקה יישאר במעצר ולא יגידו לו תודה על השיר וישלחו אותו לדרכו (לדעתי בכלל צריך לתקן את החוק שנבחר ציבור לא יוכל לשמור על זכות השתיקה כי מתוקף תפקידו הציבורי הוא חייב בדין וחשבון לבוחר).

אני לא יודע אם הוטל קלון בהרשעתו אבל מעבר לחוק יש גם עניין מוסרי וציבורי.

את הדברים הנ"ל אני טוען לגבי כל אחד ולא רק לגבי מקרה ליברמן ולדעתי כל מי שנחשד בפלילים צריך להיחקר במלוא המרץ תוך הפעלת כל הכלים העומדים לרשות המשטרה כדי להשלים את החקירה מה שיותר מהר.

פורסם
אני לא יודע אם הוטל קלון בהרשעתו אבל מעבר לחוק יש גם עניין מוסרי וציבורי.

אתה בקיא בעובדות?

אתה יודע על מה מדובר?

לדעתי האישית זה בכלל לא היה צריך להגיע לבית המשפט ואם זה לא היה ליברמן או כל נבחר ציבור אחר זה בחיים לא היה מגיע לבית המשפט, תאמין לי, זה אפילו לא היה מגיע לשלב החקירה.

יום אחד הבן של ליברמן חוזר הבייתה בוכה עם סימנים כחולים ומספר ש 3 ילדים הרביצו לו בדרך חזרה מבית הספר אז אבא דב הלך להגן עליו וכנראה שהוא היה קצת אגרסיבי אבל לא חו"ח לרמה שמישהוא שם נפצע או זב דם, עפ"י המשטרה היה "עימות" רק עם אחד משלושת הילדים שהסתיים בחבורות כחולות על היד.

אז עכשיו תגיד לי:

1. אתה לא היית נוהג כמוהו?

2. זה בכלל צריך לבזבז את זמן בית המשפט?

פורסם

1. אני לא הייתי נוהג כמוהו. אם זכרוני אינו מטעני זה לא הסתיים בסימנים כחולים אלא בבומבה לפנים שהפילה את הילד שנחבל בפניו ובעוד חלקי גוף בתוספת איום שאם עוד פעם יכנס ליישוב הוא יתקוף אותו שוב.

2. תקיפה של קטין שלא למטרת הסרת איום מיידי ועוד איך צריכה לעניין את בית המשפט. אם מערכת האכיפה היתה מתייחסת קצת יותר ברצינות לעבירות אלימות החברה היום בארץ היתה נראית הרבה יותר טוב.

פורסם

שמע, קטונתי מלהגן על ליברמן, אתה אמור לדעת בדיוק מה דעותי עליו אבל זה לא קשור לעניין, אם הבן שלי חוזר בוכה מביה"ס כי כמה חוליגנים הכו אותו אני הייתי פועל בדיוק כמוהו ומאחר ואני לא ליברמן או כל פיגורה ידועה אחרת העניין היה נגמר במכתב שהיה מגיע לאחר שנה שאומר שהתיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור.

פורסם
שמע, קטונתי מלהגן על ליברמן, אתה אמור לדעת בדיוק מה דעותי עליו אבל זה לא קשור לעניין, אם הבן שלי חוזר בוכה מביה"ס כי כמה חוליגנים הכו אותו אני הייתי פועל בדיוק כמוהו ומאחר ואני לא ליברמן או כל פיגורה ידועה אחרת העניין היה נגמר במכתב שהיה מגיע לאחר שנה שאומר שהתיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור.

וממקור ראשון, חבר טוב אשר בנו הוכה על ידי מספר ילדים בדרכו מבית הספר הביתה , האב אשר ראה את בנו מוכה וחבול יצא לרחוב, תפס את אחד הילדים, ונתן לו כמה מכות בישבן.

התלונה במשטרה נסגרה לאחר חצי שנה עקב חוסר עניין..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אבל הנה שאלה תאורטית לחלוטין:

נגיד שח"כ טיבי היה נחקר במשך כמה שנים, ואז שבועיים לפני הבחירות היה מתגלה חומר חדש, אבל המשטרה הייתה בוחרת להשהות את החקירה עד אחרי הבחירות "כדי לא להשפיע עליהן". האם גם אז זה היה נראה לך צודק?

לא, לא היה נראה לי צודק למרות שלדעתי צריך לסתום לטיבי את הפה עם איזוליר בנד.

לא נראה לי צודק שחקירה נמרחת שנים וכל אותו הזמן ישנה חרב מתהפכת מעל לראשו של אותו האיש.

לא נראה לי צודק שפתאום ברגע קריטי ישנה "פריצת דרך משמעותית בחקירה". למקרה הראשון עוד האמנתי, במקרה השני הרמתי גבה ובמקרה השלישי הבנתי שהמדינה הזו נשלטת בידי כנופיית שלטון החוק.

לא נראה לי צודק ששר משפטים שרצה לחולל רפורמות במשרד ולא למנות את דורית בייניש (ירום הודה) לנשיאת בית המשפט העליון לפי עקרון הסניוריטי, מצא את עצמו נחקר על תלונה הזויה.

לא נראה לי צודק שראש ממשלה (כושל לדעתי, אבל זה לא העניין) מודח בשל עדות של אדם מפוקפק (טלנסקי) שטען שישנה סכנה לחיו לכן הוא העיד בלי שהוגש אפילו כתב אישום (אגב היום הוא מסרב לחזור לארץ לחקירה הנגדית).

שאני אספר על יעקב נאמן שהודח ממשרד המשפטים ואח"כ התלונה נגדו בוטלה ולא הוגש נגדו כתב אישום?

אני חושב שהתמונה ברורה, משהו רקוב עד העצם בממלכת שילטון החוק.

פורסם
לא, לא היה נראה לי צודק למרות שלדעתי צריך לסתום לטיבי את הפה עם איזוליר בנד.

אז אתה בעצם אנטי דמוקרטי? אפילו את זכות הדיבור אתה רוצה לשלול לו?

להזכירך, גדול וחכם מאיתנו אמר ש "דמוקרטיה היא צורת שלטון איומה אבל היא הכי טובה שיש לנו".

פורסם
אז אתה בעצם אנטי דמוקרטי? אפילו את זכות הדיבור אתה רוצה לשלול לו?

להזכירך, גדול וחכם מאיתנו אמר ש "דמוקרטיה היא צורת שלטון איומה אבל היא הכי טובה שיש לנו".

דמוקרטיה צריכה להגן על עצמה מפני אלה שרוצים להחריב אותה.

פורסם

כן , אבל זה לא כולל את אלה שרוצים שהיא תשפוט צדק , ולא רק כותרות .

( אופ אומי הגיח ,אופ אומי יעלם שוב לתהומי הנשיה של אלגברה לינארית)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כולל את כל אלה שרוצים למוטט את הרשות השופטת (בג"צ)?

אני ממש לא רוצה למוטט את בג"צ.

אני כן רוצה שהמוסד הזה יחזור לגודלו הטיבעי ואכן כן, לא הכל שפיט.

אני רוצה שתיפסק מראית העין שהמוסד הזה תומך באופן קיצוני באג'נדה פוליטית מסוימת.

אני רוצה שהשופטים יבינו שאפילו הם כפופים לחוק.

פורסם

ולעניינינו, בגירה, חברים שלך בעזה רוצים לקבל עוד בראש....

לאחר פיגוע תופת הבוקר ליד גדר המערכת , ומספר לא מועט של תקריות ירי שיזמו האספסוף הפלסתיני,

ככל הנראה צה"ל יצטרך לפורר עוד קצת חמאסניקים כדי לאפס אותם.

ועוד עדכון קטן : לפי מה שאני קורא בתקשורת , נמצאו בביתו של הדוקטור הנחמד ש(רק) 2 מבנותיו נהרגו,

מגוון אמצעי לחימה...

בנוגע לבג"צ ,אני חושב שצריך להיות הרכב מאוזן של שופטים, ולא הבדיחה שיש שם כרגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...