Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט 8 שנים עם הסיוויק הישנה,גם הזמן שלי הגיע להתחדש ואני מוריש מאבי סיוויק אחרת(2002).היום פירקתי את כל המערכת(כמו שכתוב בחתימה)מהאוטו הישן ובשבוע הבא אני אלך להרכיב אותה באוטו החדש.

אז ככה,למישהו יש מושג כמה אמור לעלות כל הדבר הזה+חיוט?חשוב לציין שיש לי פלטה מוכנה עם שני מגברים וקבל כשהקושי הרציני אמור להיות הקומפוננט והHU.חשבתי ללכת לתומקאר ברינתיה אבל אם למישהו יש המלצות על מתקין אחר במרכז אני אשמח לשמוע.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אצל תומקאר מקום נחמד ברגע שאתה יודע מה אתה רוצה !פעם אחרונה כימעט קניתי אצלו הרצ מילה הבחור יודע לשכנע:-)!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

אני יודע,התקנתי אצלו את הרמקולים.ואגב,אותי הוא דווקא לא ניסה לשכנע,הוא רק שאל אותי אם אני רוצה שישמעו יותר מבחוץ או מבפנים:-)קיצר,מישהו יודע כמה אמור לעלות כל הדבר הזה(כולל חיוט)?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

1700?להתקין את הסאב ואת האחוריים זה קל,כשגם הHU לא כ"כ מסובך.למען האמת כשיש לך פלטה מוכנה עם המגברים זה גם לא בעיה להתקין.הקושי הוא עם החיוט.

נ.ב אפילו לא צריך לגעת בכיוונים,במגברים הכל מכוון כמו שאני רוצה,ובHU רשמתי לעצמי את הכיוונים שעשיתי לפני שפירקתי את המערכת.

פורסם
1700

נ.ב אפילו לא צריך לגעת בכיוונים,במגברים הכל מכוון כמו שאני רוצה,ובHU רשמתי לעצמי את הכיוונים שעשיתי לפני שפירקתי את המערכת.

כל התקנה והכיוונים שלה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
1700?

זה לא מה שאתה חושב

גם אני העברתי מהרכב הקודם את המערכת לרכב החדש

בכל מקרה את תצטרך לכוון פה ושם, האקוסטחקה משתנה מרכב לרכב

נ.ב ממליץ על רוני מלאוד&קליר בחור זהב

פורסם
זה לא מה שאתה חושב

גם אני העברתי מהרכב הקודם את המערכת לרכב החדש

בכל מקרה את תצטרך לכוון פה ושם, האקוסטחקה משתנה מרכב לרכב

נ.ב ממליץ על רוני מלאוד&קליר בחור זהב

מחיר כולל חיוט?

פורסם

אני אבדוק את האופציות.תודה.

אגב,את האזעקת ביפר אפשר גם להעביר?

פורסם

אני מעריך שתומר יתקין לך את זה בסביבות ה500 תלוי מאוד בחיווט, בחור מאוד נחמד ישר ואמין.

קניתי אצלו ולא התאכזבתי.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תודה לכולם,אני אבדוק מחירים ואעדכן.

ואני אשאל שוב לגבי האזעקה,אפשר להעביר אותה מאוטו לאוטו?

• תוכן חדש...