Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב נייד HP DV5 1060EJ

רכשתי את המחשב הנ"ל לפני חודשיים וכמובן שהדבר הראשון הי ה התקנה של XP, נכון להיום כל הדרייברים קיימים חוץ מדרייבר של הפונצייה של High Definition בכרטיס הקול, כתוצאה מכך אין סאונד, כל הדרייברים שהורדתי מהאינטרנט כולל ממיקרוסופט

לא הועילו, בניסיון אחרון פניתי לחברת HP ישראל בכדי לדעת איזה לוח אם מותקן במחשב אבל הם מסרבים להגיד ואומרים שהוא מתוצרת HP, בעזרת תכנת EVEREST ניסתי לבדוק איזה לוח אם מותקן אצלי אבל כל מה שרשום זה HP

1. האם מישהו ניתקל בבעיה שהעלתי?

2. האם HP מייצרת לוחות אם?

כל עזרה תתקבל בברכה.

יש לציין שהשיפור מהמעבר לXP הוא עצום, ואין לי שום רצון לחזור לויסטה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

איזה חוצפנים מגעילים.

ניסיתי לחפש ב DRIVERSGUIDE.COM אבל לא מצאתי, אנסה לחפש עוד קצת מחר.

עריכה: הרבה מהניידים משתמשים בכרטיסי קול של REALTEK, נסה דרייברים מכאן: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3

הסיכוי להצלחה הוא אפסי, אבל בכל זאת... :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זה מה שמופיע במנהל ההתקנים.

untitled.JPG

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אלון תודה על המאמץ, ניסתי את הדריייברים שלהם וזה לא הולך.

פורסם

למה את בטוח שזה לא realtek?

פורסם

תשמע אני לא יודע איך להודות לך

אני כבר שבוע מנסה להוריד את כל סוגי הדרייברים שקיימים ברשת ואני פשוט לא מצליח

תודה רבה לך.

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי למה אנשים ישר מתקינים XP במקום הויסטה, אני עובד כבר קרוב לשנתיים עם הויסטה ואני די מרוצה מהמערכת, גם במחשב הנייד שלי יש ויסטה ואני מרוצה מהתפקוד של המחשב. לא רואה טעם לחזור ל XP במחשבים חדשים וחזקים.

בריאות לכולם!

פורסם

באמת אין טעם, חוץ משיפור הביצועים, היציבות, הנוחות והתאימות לתוכנות אין שום צורך לעבור ל XP.

הרי זה כיף לפתוח 20 חלונות כדי להגדיר משהו ובסוף להגיע לאותו חלון כמו ב XP, זה כיף כשאתה יודע שיש לך מחשב 4 GB שעובד עם ביצועים כמו 1.5 GB.

כל התירוצים של SECURITY והמחשב שלי עובד מעולה (מעבד QUAD CORE כרטיס מסך ב 5000 שקל ו 20 GB זכרון).. עם XP יעבוד יותר טוב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
באמת אין טעם, חוץ משיפור הביצועים, היציבות, הנוחות והתאימות לתוכנות אין שום צורך לעבור ל XP.

:ok: מדגיש ומחזק!! :ok:

חסידי הויסטה תכף ישלפו את טענת הDX10, אך בינינו, היעילות בXP מכפרת על כך!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
בניסיון אחרון פניתי לחברת HP ישראל בכדי לדעת איזה לוח אם מותקן במחשב אבל הם מסרבים להגיד ואומרים שהוא מתוצרת HP

היית צריך לשאול ככה:

"התקנתי XP, והקול לא עובד לי, למה?"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היית צריך לשאול ככה:

"התקנתי XP, והקול לא עובד לי, למה?"

בסוף אמרתי להם וקיבלתי מהם תשובה שאין שום תמיכה לXP, יותר מזה הסידי נפתח מעצמו לפעמים, שאלתי אותו מה לעשות וקיבלתי תשובה שהפילה אותי מהכיסא "מכיוון שהתקנת ווינדוס XP אנחנו לא יכולים לעזור לך בהגדרות של הסידי ועליך לפנות למיקרוסופט" אני שואל אותו מה הקשר בין מערכת הפעלה לבין זה שהסידי נפתח כל הזמן אז הוא אומר לי טוב תמסור לתיקון ונראה מה הבעיה, כשאמרתי לו שהאחריות כוללת איסוף מבית הלקוח הוא טען שהשירות הוא רק ללקוחות עיסקיים למרות שבאתר אין שום איזכור לעניין.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188-3773656.html

• תוכן חדש...