Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי מגיעה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרסו כמו קרסו:

עלי הם עושים רושם של כאלה שאם הם ישתלו דשא, הדשא יצמח הפוך.

תראו כמה זמן הם מושכים את ההשקה - עד שהחליטו להביא את הרכב לארץ ולפתוח אולם תצוגה - זה נעשה בשיאו של משבר כלכלי שלא נראה כמותו זה עשרות שנים.

לאיזה שוק הם מביאים את הרכב? לכזה שכבר נשלט חזק מאוד בידי לקסוס (אני מתכוון לשוק רכבי היוקרה שאינם גרמנים).

המותג נפלא - היבואן? שלא נדע.

ההשקה בישראל נקבעה בדיוק כמו ההשקה של לקסוס בישראל: תחילת שיווק המותג באירופה, על כל המשתמע מכך (תקינה אירופית). רק עכשיו יוצאת אינפיניטי מגבולות צפון-אמריקה לראשונה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אינפיניטי, אח.

אחד הרכבים היותר מפנקים שנסעתי\ נהגתי בהם אם לא המפנק מכולם. הרבה יותר מ E-Class שנהגתי לאחרונה.

מחימום תחת לנוסעים מאחור דרך עיסוי לגב הנהג ועד מחמם הגה (!!! החל מ9- גם אתם לא תבינו איך הסתדרתם בלי).

הכל חשמלי, מבודד, מרופד ומהודר.

אני רוצה עוד אחת!

אני רואה את התמונות שלך ו... רק אני רואה פלסטיקה זולה ועיצוב מזעזע??

נראת כמו קוראנית עם תוספת "עץ" פלסטיקי

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
ההשקה בישראל נקבעה בדיוק כמו ההשקה של לקסוס בישראל: תחילת שיווק המותג באירופה, על כל המשתמע מכך (תקינה אירופית). רק עכשיו יוצאת אינפיניטי מגבולות צפון-אמריקה לראשונה.

טל

אתה צודק.

אבל לא לכך כיוונתי:

- כתבתי על סאגת אולם התצוגה.

- כתבתי על אנשי המכירות של קרסו.

- כתבתי על אלמט ה'מזל' של היבואן.

פורסם
אתה צודק.

אבל לא לכך כיוונתי:

- כתבתי על סאגת אולם התצוגה.

- כתבתי על אנשי המכירות של קרסו.

- כתבתי על אלמט ה'מזל' של היבואן.

על איזו סאגה בדיוק אתה מדבר ?

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=652

כבר במרץ השנה נכתב שאולם התצוגה יהיה מוכן ב 4.09 , אז על מה אתה מדבר ??

אנשי המכירות שלקארסו הם בדיוק כמו אצל כל יבואן אחר, חלקם פושרים, חלקם טובים מאוד, ההכללה שלך פשוט לא פוגעת.

ולגבי אלמנט המזל, אין פה שום אלמנט, ישנה קריסה כלכלית בעולם כולו , מה אתה בדיוק רוצה שקרסו יעשו ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
על איזו סאגה בדיוק אתה מדבר ?

כבר במרץ השנה נכתב שאולם התצוגה יהיה מוכן ב 4.09 , אז על מה אתה מדבר ?/quote]

שכנעת אותי - קרסו מעולים - סגרנו?

פורסם

הם לא מעולים , אבל אם אתה מדבר על רשלנות בהבאת מותג פרימיום, ומתייחס נקודתית לאולם תצוגה אז דייק בבקשה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני רואה את התמונות שלך ו... רק אני רואה פלסטיקה זולה ועיצוב מזעזע??

נראת כמו קוראנית עם תוספת "עץ" פלסטיקי

ברור. הכל מתפרק. זה גם דמוי עור והחימום זה אשליה.

נו באמת. בכבישים ההרוסים של טורונטו (והמצב לא יותר טוב מתל אביב, ממש לא) הרכב לא מצייץ.

ה"פלסטיקה זולה" דווקא ממש איכותית, הדמוי עץ בהחלט לא קוריאני והעיצוב? עניין של טעם.

הקונסולה המרכזית זהה ב98% לניסאן מקסימה מאותן שנה (2002). אני מוצא אותה נוחה מאוד, הכל "נופל" ליד.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לא אמרתי שום דבר על איכות בנייה ואני בטוח שהיא לא תתפרק \ תקרקש, מה גם שעניין העיצוב הוא בהחלט לפי טעמו האישי של כל אחד.

אבל.....

ה"דמוי עץ" הזה ברכב שמתיימר להיות בקטגורית הגרמניות פשוט מזעזע וצורם לעיין,חימום בכסאות היה לכל לנצ'יה דדרה / תמה עם כסאות חשמליים מלפני עשור (שלא הגיע לארץ בדדרה, ואני בטוח שאם הרכב שלך היה מיובא לארץ באותם השנים, גם לו לא היתה האופציה הזו) הפלסטיק של הדשבורד דומה לפלסטיק שבמאזדה 626 מהדור הראשון שהגיע לארץ וכך גם שאר הלחצנים (לחצן איתותי החרום לדוגמה).

לא לעניין בכלל ברכב שמתיימר להיות יוקרתי, כנס לכל סדרה 3 E36 ותראה חיים הרבה יותר נעימים לעיין גם אם הם יתפרקו לאחר מספר שנים.

מזכיר לי קאיה קרניבל. איכס.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
לא אמרתי שום דבר על איכות בנייה ואני בטוח שהיא לא תתפרק \ תקרקש, מה גם שעניין העיצוב הוא בהחלט לפי טעמו האישי של כל אחד.

אבל.....

ה"דמוי עץ" הזה ברכב שמתיימר להיות בקטגורית הגרמניות פשוט מזעזע וצורם לעיין,חימום בכסאות היה לכל לנצ'יה דדרה / תמה עם כסאות חשמליים מלפני עשור (שלא הגיע לארץ בדדרה, ואני בטוח שאם הרכב שלך היה מיובא לארץ באותם השנים, גם לו לא היתה האופציה הזו) הפלסטיק של הדשבורד דומה לפלסטיק שבמאזדה 626 מהדור הראשון שהגיע לארץ וכך גם שאר הלחצנים (לחצן איתותי החרום לדוגמה).

לא לעניין בכלל ברכב שמתיימר להיות יוקרתי, כנס לכל סדרה 3 E36 ותראה חיים הרבה יותר נעימים לעיין גם אם הם יתפרקו לאחר מספר שנים.

מזכיר לי קאיה קרניבל. איכס.

דמוי העץ הזה זה לא גימור סטנדרטי ובצדק.

הגימור הסטנדרטי הוא אלומיניום ונראה מצויין ובמודל האחרון הגימור באלומיניום שמעובד כנייר אורז יפני. מאד איכותי ויוקרתי.

אם אתה מעוניין , אצלם ואשים בפורום.

פורסם
דמוי העץ הזה זה לא גימור סטנדרטי ובצדק.

הגימור הסטנדרטי הוא אלומיניום ונראה מצויין ובמודל האחרון הגימור באלומיניום שמעובד כנייר אורז יפני. מאד איכותי ויוקרתי.

תמונות מדברות יותר ממילים, צירפתי בכל זאת תמונות להמחשה :smilecolr

IMG_5932.jpg

IMG_5938.jpg

פורסם

אין מה להשוות אינפיניטי ללקסוס.

הן מיועדות מלכתחילה לקהלי יעד שונים בארה"ב. זה כמו להשוות אודי עם אלפא. סגמנט יכול להיות זהה. קהל יעד שונה לחלוטין.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני די בטוח שלא מדובר באמת על דחייה בגלל המלחמה, אלה דחייה מסיבות אחרות.

בין היתר כי האולם תצוגה שלהם עוד לא 100% מוכן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האולם תצוגה שלהם נמצא בנתיים בחנות רהיטים קסטיאל ודווקא הוא נראה מוכן.

הייתי שם היום , הם שמו כמה מכוניות וזהו , אבל ישבנו לדבר על מחירים וכו בסוכנות קרסו בת"א

הם באמת כבר מכרו כמה רכבים , ראיתי את הרשימות של המשלוחים שם...

שווה ללכת לראות

• תוכן חדש...