Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי מגיעה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר להסתכל על זה גם אחרת, הם נתנו לטויוטה (לקסוס) לעשות את טבילת האש הראשונה בארץ,ראו שהקהל הגיב בחום ורק אז החליטו להשתתף בחגיגה.

ההבדל הגדול בין 2 הנציגויות הללו הוא....ללקסוס יש את רן דנאי(היה מנהל מותג מרצדס פרטיות)עם יתרון עצום בשיווק(נכון)רכבי יוקרה ומציאת פתרונות יצירתיים ללקוחות העשירון העליון.

רן דנאי הביא את לקסוס ישראל למחוזות שהאנליסטים האופטימיים ביותר, לא האמינו שחדירה לשוק פרימיום כ"כ צפוף, דחוק, המאופיין בלקוחות שמרנים מאוד, תהיה בכלל אפשרית.

רן נחשב פנומן באספקט הזה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מבין שהפכת להיות מגד עתידות.

השיווק עדין לא החל ואתה יודע מה יהיה בסופו.

אתה יודע למי ניתנה הנבואה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לשותים? :wink:

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה למותג. מקווה שנראה הרבה רכבים כאלה על הכביש, בדומה ללקסוסים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שהמותג אינפיניטי פונה לקהל לקוחות שונה מאשר זה אליו פונה המותג לקסוס.

אינפיניטי מייצרים מכוניות מאוד מוחצנות בעוד הלקסוס מופנמות. מאוד מופנמות.

בשורה התחתונה, לאור המצב הכלכלי, קשה לי לראות הרבה אנשים רצים לשים סכומי כסף גדלים על רכב שלא רק נותן הרגשת יוקרה בפנים - אלה גם משדר אותה כלפי חוץ ועוד בצורה כלכך מוחצנת.

כיוון שכל השוק הולך לקבל פגיעה חזקה בעקבות המצב הכלכלי, קשה לי להאמין שההשקה של אינפיניטי תהיה מוצלחת ואפילו תתקרב לחצי מזו של לקסוס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ההבדל הגדול בין 2 הנציגויות הללו הוא....ללקסוס יש את רן דנאי(היה מנהל מותג מרצדס פרטיות)עם יתרון עצום בשיווק(נכון)רכבי יוקרה ומציאת פתרונות יצירתיים ללקוחות העשירון העליון.

רן דנאי הביא את לקסוס ישראל למחוזות שהאנליסטים האופטימיים ביותר, לא האמינו שחדירה לשוק פרימיום כ"כ צפוף, דחוק, המאופיין בלקוחות שמרנים מאוד, תהיה בכלל אפשרית.

רן נחשב פנומן באספקט הזה.

בתקופת החדירה של לקסוס לארץ, גם קרפד ממוצע יכול היה להצליח בגדול. מדובר היה בתקופה של הרבה כסף שחיפש כל הזמן לאן להכנס, גם בתחום הצריכה. לא שעיני צרה בו, נהפוך הוא, התכונה להיות בר מזל היא התכונה הנחשבת ביותר לטעמי בכל תחום. אין לי מושג אם אינפינטי תצליח בארץ, אבל אין בכלל ספק שתנאי הפתיחה שלה גרועים באופן מסיבי מאלו בהם נכנסה לקסוס לשוק המקומי. מבחינה זו השאלה אם היבואן בא עם חליפה ועניבה לעבודה או עם ג'ינס וסנדלים ( בהשאלה, בהשאלה, ) שולית.

פורסם
אני חושב שהמותג אינפיניטי פונה לקהל לקוחות שונה מאשר זה אליו פונה המותג לקסוס.

אינפיניטי מייצרים מכוניות מאוד מוחצנות בעוד הלקסוס מופנמות. מאוד מופנמות.

בשורה התחתונה, לאור המצב הכלכלי, קשה לי לראות הרבה אנשים רצים לשים סכומי כסף גדלים על רכב שלא רק נותן הרגשת יוקרה בפנים - אלה גם משדר אותה כלפי חוץ ועוד בצורה כלכך מוחצנת.

כיוון שכל השוק הולך לקבל פגיעה חזקה בעקבות המצב הכלכלי, קשה לי להאמין שההשקה של אינפיניטי תהיה מוצלחת ואפילו תתקרב לחצי מזו של לקסוס.

לקסוס מופנמת בערך כמו טווס באמצע טקס חיזור. הלא ליד המפלצת הגדולה שלהם עתירת הניקלים, ה LS, גם S CLASS נראית פתאום הגיונית.

פורסם

ובכל זאת, רוב המכירות של לקסוס מתמקדות בIS וGS שהינן מכוניות מופנמות מאוד. וגם הRX לא מוחצנת במיוחד.

הLS והSC אולי קצת משנות את התמונה - אבל הן ממש לא מהוות את עיקר המכירות של המותג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפני שעה התקשרו אלי מאינפינטי שמו דורון וקבע איתי נסיעת מבחן על ה-FX50 ואמורה לאסוף אותי מביתי ואני כבר מצפה לך בכליון עיניים אגב הנסיעת מבחן היא לעוד כמה שבועות.

יניב

פורסם

כל יצרן רכב חדש בישראל שיגרום לתחרות ולא משנה באיזה סגמנט הוא מבורך ובטח שיצרן של מכוניות איכותיות כמו האינפינטי.

רק נישאר לקוות שקרסו ישראל לא יצילחו להרוס את המותג אלא להרים אותו כלפי מעלה!

פורסם
מעניין מתי יהיה הצעד הבא של acura ?,יש אפשרות כזאת?.

אלו הרכבים היחידים שהם מביאים?,המבחר של לקסוס הרבה יותר גדול.

Acura?

אתה מודע לכך שזה פשוט הונדה?

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

לפי מידע מבוסס למדי שהגיע אלי, אז - כן, כמצופה קרסו יהרסו גם את המותג הזה.

יש להם כוונה לשווק בישראל רכב שעולה יותר מ- 300K ש"ח בלי ריפוי עור (ברמה הבסיסית, בד משולב עור), בלי קסנון ובלי הרבה מאוד גדג'טים שמרחיבים דעתו של אדם.

כך לא בונים יוקרה.

פורסם
לפי מידע מבוסס למדי שהגיע אלי, אז - כן, כמצופה קרסו יהרסו גם את המותג הזה.

יש להם כוונה לשווק בישראל רכב שעולה יותר מ- 300K ש"ח בלי ריפוי עור (ברמה הבסיסית, בד משולב עור), בלי קסנון ובלי הרבה מאוד גדג'טים שמרחיבים דעתו של אדם.

כך לא בונים יוקרה.

המקורות שלך לא משהו..

האתר של אינפיניטי ישראל טוען קצת אחרת ...

http://www.infiniti-cars.co.il/

והעיצוב, אך העיצוב של אינפינטי , במיוחד מול לקסוס אשר חלקם נראים כמו חיקוי של מרצדס , חלקם כמו מאזדה 6 מוגדלת , וסידרת ה RX שהיא פשוט צפרדע בהתגלמותו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המקורות שלך לא משהו..

האתר של אינפיניטי ישראל טוען קצת אחרת ...

אני מתייחס לגירסאות הכניסה.

והמקור שטען זאת, הוא יודע דבר.

• תוכן חדש...