Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי מגיעה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אחד מהמותגים המובילים בעולם הרכב מגיעה לארצנו הקטנטונת!

מעניין יהיה ליראות איך קרסו יתמודדו אם זה שהם ידועים כנותני שרות גרועים וזה ידוע שהשרות הוא אחד הדברים החשובים באיחוד אם מדובר על רכבי יוקרה.

http://www.motocar.co.il/article/10282.aspx

http://www.infiniti.co.il/

http://www.infiniti.com/

:fadein:
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרסו כמו קרסו:

עלי הם עושים רושם של כאלה שאם הם ישתלו דשא, הדשא יצמח הפוך.

תראו כמה זמן הם מושכים את ההשקה - עד שהחליטו להביא את הרכב לארץ ולפתוח אולם תצוגה - זה נעשה בשיאו של משבר כלכלי שלא נראה כמותו זה עשרות שנים.

לאיזה שוק הם מביאים את הרכב? לכזה שכבר נשלט חזק מאוד בידי לקסוס (אני מתכוון לשוק רכבי היוקרה שאינם גרמנים).

המותג נפלא - היבואן? שלא נדע.

פורסם

אני נזכר בהצגת הרכבים העלובה שלהם באוטומוטור,2 מכוניות על אולם שלם.

לדעתי נראה על הכביש יותר אינפיניטי ביבוא אישי,מאשר אלה שנקנו אצל היבואן.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אפשר להסתכל על זה גם אחרת, הם נתנו לטויוטה (לקסוס) לעשות את טבילת האש הראשונה בארץ,ראו שהקהל הגיב בחום ורק אז החליטו להשתתף בחגיגה.

פורסם

כשנפוליאון היה עושה הערכה תקופתית לגנרלים שלו, בין היתר הוא היה שואל האם לאיש "יש מזל".

ברור שאצל הגנרלים של קרסו אין מזל, יש נאחס - ובשפע.

פורסם

אנ ידווקא חושב שהתקופה הכללית לא כ"כ טובה בשל המיתון, אך כמו שלקסוס עשו קודם וכפי שנראה בשטח, העם צמא לגיוון.

לדעתי יש מקום לעוד יצרן חדש, בטח ובטח אחד שמייצר מכוניות קצת פחות שיגרתיות.

וכמה שהתחרות תהיה גדולה יותר סביר להניח שהצרכן ירוויח יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הלקסוס הזולה ביותר, זולה בכ-45 אלף ש"ח מהאינפיניטי הזולה ביותר. לטובת לקסוס קיימת אופציה של רכבים היברידים, ואחרי כניסה מאוד יפה לשוק המקומי אני מאמין שבקרב מול אינפיניטי ידה של לקסוס תשאר על העליונה.

פורסם

לא רק המחיר מדבר.

חובבי אינפיניטי מעדיפים את הדינמיות של הרכב. הלקסוס יותר רכה אבל פחות מהנה לנהיגה. בכל אופן בדגמים הקטנים יותר.

אני בחרתי אינפיניטי מהסיבה הזו ואני מאמין שזו הסיבה שגם אחרים מעדיפים אותה על הלקסוס. הכל תלוי בהעדפות האישיות. ההבדל במחירים די מינורי.

פורסם

אפילו אם הקונים ייתעלמו מקראסו (והרי קל מאד לקונה רכב כזה לדעת מי מאחורי כל חברה חדשה שיירשום לייבוא האינפיניטי וסביר שכמה שהיא אמינה הדבר האחרון שהוא רוצה זה לריב על פרשנות אחריות - ברמת המחיר הצפויה),ההצלחה המאד מוגבלת של הלקסוס לא תחזור איתה. היא לא בקלאסת התדמית של מרצדס. לקסוס כן. ביניהן יש כמה בתור .( , c - 6,אלפא,לנצ'ה,פיטון,5/7, וולוו, ובשוק האמריקאי הצפיפות עוד יותר גדולה.)

פורסם

אינפיניטי, אח.

אחד הרכבים היותר מפנקים שנסעתי\ נהגתי בהם אם לא המפנק מכולם. הרבה יותר מ E-Class שנהגתי לאחרונה.

מחימום תחת לנוסעים מאחור דרך עיסוי לגב הנהג ועד מחמם הגה (!!! החל מ9- גם אתם לא תבינו איך הסתדרתם בלי).

הכל חשמלי, מבודד, מרופד ומהודר.

אני רוצה עוד אחת!

DSC03468.JPG

DSC03469.JPG

DSC03478.JPG

DSC03471.JPG

DSC03472.JPG

DSC03473.JPG

DSC03474.JPG

DSC03475.JPG

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
קרסו כמו קרסו:

עלי הם עושים רושם של כאלה שאם הם ישתלו דשא, הדשא יצמח הפוך.

תראו כמה זמן הם מושכים את ההשקה - עד שהחליטו להביא את הרכב לארץ ולפתוח אולם תצוגה - זה נעשה בשיאו של משבר כלכלי שלא נראה כמותו זה עשרות שנים.

לאיזה שוק הם מביאים את הרכב? לכזה שכבר נשלט חזק מאוד בידי לקסוס (אני מתכוון לשוק רכבי היוקרה שאינם גרמנים).

המותג נפלא - היבואן? שלא נדע.

הדעות הקדומות שלך מונעות ממך לראות את המצב בצורה אוביקטיבית.

סקר של איגוד המוסכים ממקם את מוסכי רשת קראסו במקום השלישי עם ציון מכובד של 84.7 , אבל היי למה לדקדק בקטנות.

לוח הזמנים של אינפיניטי נקבע מראש כאשר הוחלט שתחילתו של יבוא מסחרי של הרכבים יהיה בתחילת 2009, אני חושש שהמשבר הנוכחי נפל על כולנו בהפתעה , ומה אתה מצפה שעכשיו יידחו את תחילת היבוא של הרכבים ?

השוק מוחזק על ידי לקסוס עקב חוסר בתחרות מבית, ברגע שיחל יבוא אינטנסיבי היוצרות ישתנו, ראה ערך היבוא האישי כאשר מול הכמות הגדולה של האינפיניטי אשר הגיעו, לקסוס הגיעו הרבה , הרבה פחות..

לטעמי, הישראלים אשר ידועים בטעם מוחצן ינהו אחרי הרכבים המעוצבים של אינפיניטי, הלקסוס ובמיוחד הגיפים נראים פשוט משמימות מול העיצובים של אינפיניטי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סוף סוף חיכיתי לה הרבה זמן וידעתי שבסוף היא תגיע לארץ באופן סדיר אגב רק שתדעו ששבע מכוניות ראשונות נחתו לאחרונה בנמל אילת לצורך בדיקות תקינה.

המכוניות הן מדגמי EX, סדרה G, מכונית מנהלים ורכב הכביש-שטח הספורטיבי FX.

ואני הולך לשים את היד שלי על ה-FX50 שכבר יש לי תאריך לעוד כמה שבועות על הרכב לנסיעת מבחן ואת ההתרשמות שלי מהרכב וגם תמונות אני אפרסם פו אני כבר מצפה לה בקוצר רוח.

יניב :-D

פורסם

כנראה שאני לא ממש מבין את המצב הכלכלי,

אך לדעתי האנשים שיכולים לקנות לעצם אינפיניטי לא מאוד מושפעים מהמצב הכלכלי (בארץ זה לא רכב של מעמד הביניים -שספג את המהלומה הכי קשה בארהב,לדוגמא).

ומבחינת קרסו זה רגע טוב,בטח הם יקבלו עודפים מארהב במחיר מאוד מפתה.

פורסם
הדעות הקדומות שלך מונעות ממך לראות את המצב בצורה אוביקטיבית.

לוח הזמנים של אינפיניטי נקבע מראש כאשר הוחלט שתחילתו של יבוא מסחרי של הרכבים יהיה בתחילת 2009, אני חושש שהמשבר הנוכחי נפל על כולנו בהפתעה , ומה אתה מצפה שעכשיו יידחו את תחילת היבוא של הרכבים ?

צר לי אבל דווקא אתה מסרב לראות את המציאות בצורה אובייקטיבית:

- העובדה הברורה היא שתחילת השיווק נעשית במועד קטסטרופלי מבחינה שיווקית, אתה רוצה לטעון שיש לקרסו 'מזל'?

- אני הייתי בין אלה שהלכו לתערוכת 'אוטו-מוטור' בת"א, התצוגה העלובה של איפיניטי לא בישרה טובות: לא היו אנשי מכירות, לא היו עלוני מידע, לא היה מי שירשום את פרטי המתעניינים - כלום, גורנישט, נאדה.

הייתי גם בתערוכה הקודמת שבה לקסוס עשו את ההשקה שלהם - ההבדל בינהם הוא כמו ההבדל שבין היום ללילה.

- חבר טוב שלי מתעניין ברכישת הרכב, הוא השאיר פרטים באתר של אינפיניטי. נחש מה? הוא לא מעניין אף אחד מאנשי המכירות ה"נמרצים" של קרסו, איש לא טרח לחזור אליו.

- שים לב לסאגת אולם התצוגה של החברה ותבין את ההגדרה למושג ניהול כושל בהתגלמותו.

שאני אמשיך או שהתחלת להבין את העניין?

חבל שמותג כזה נפל לידיו של יבואן כזה.

• תוכן חדש...