Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי 3 חודשים של התלבטיות בין מכשירים בחרתי באלפיין 9887 בסופו של דבר.

יום ראשון נתקין ונראה איך הוא בנתיים נעלה תמונות:cool:

img0221ra4.jpg

img0222lz8.jpg

img0223sf3.jpg

img0224fs2.jpg

img0225eu0.jpg

img0226id8.jpg

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

ל9855 היה מייצב מתח (DC-DC) חיצוני, בטענה שזה שקט יותר מבחינת רעשים חשמליים.

ל9835 גם היה אחד דומה אם זכרוני אינו מטעה אותי

מה הסיבה שב9887 הכניסו אותו פנימה ? האם הוזלה בעלויות, האם הגיעו למסקנה שזה מיותר ?

פורסם

יאמי.

עתיד :

או שהם יצרו מכשיר יותר טוב מבחינה של מתחים בתוך המכשיר .

ו DC-DC ממש (!!!!!) לא שקט מבחינה חשמלית . בידיוק ההפך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

amisha - איפה ראית שכתבתי שהוא שקט ? אמרתי שהוא לא שקט, וגם ציינתי שזאת הסיבה שהוא יצא החוצה בדגמים הקודמים

ועכשיו גם bassboost מעלה פה משהו מאוד מעניין

יתכן שמדובר באלפיין חיקוי ? :),

קיצר ממש מוזר

פורסם

הוא לא שונה, הוא מיוחד.

כנראה שבדגם הR יש שינויים.

עריכה; שים לב גם להמספר חיבורים נוספים שיש, לא התעמקתי בהם אבל יש שם עוד קונטרולר ליחידה חיצונית ועוד שתי יציאות רימוט אם אני זוכר נכון.

בשיפוצים

פורסם

זה אותו אחד כמו אצלך רק קצת שונה ?

img0242ab7.jpg

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אז רגע מה שיש לי זה בסדר זה לא חיקוי ? אל תלחיצו אותי הלב שלי לא פועם בקצב טוב :roll:

פורסם

שוב, יכול להיות שבדגם 9887R הממיר הוא חיצוני ובדגם שלך 9887 הממיר הוא פנימי, וכנראה שיש עוד הבדלים, אבל לגבי מזויף זה ממש לא נראה מזויף. הסר דאגה מלבך :)

בשיפוצים

• תוכן חדש...