Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש בפורום וחבר שלי המליץ עליו בחום..

אני רוצה לקנות אוטו ב 15 אלף שקל ואני לא יודע כל כך מה..

אני מחפש משהו בקצת סגנון ספורטיבי וחלקים שלא יעלו בשמים ושתיהיה חסכונית בדלק אני לא לוחץ הרבה בדרך כלל אני

נוהג בגז קבוע על 90 קמ"ש אני נע בין סיטרואן סאקסו לבין פולקספגן פולו אבל חבר שלי אומר לי שהעדיף

את הסיטרואן למה היא חסכונית וחלקים זולים לעומת הפולקספגן והוא גם אמר לי על איבזה אבל קשה היום למצוא איבזה

שמורה כולם קרועות..

מה כדאי לי לקנות למה הבנתי שלסיטרואן יש בעיות חשמל הרבה =\

תודה על העזרה ואני ישמח לשמוע על עוד מכוניות :)

וחשוב לציין שזה יהיה אוטו קטן וגיר רגיל...

פורסם

ברוך הבא לפורום. קרא את כללי הפורום (למעלה בסרגל בצהוב) כדי ללמוד כיצד לכתוב כותרת. בפעם הבאה הודעתך פשוט תימחק אם לא תפעל לפי הכללים, ככה זה עובד כאן.

ב-15 אלף לא תמצא משהו ספורטיבי וגם זול לאחזקה, אז וותר על הספורטיביות, מה גם שאתה לא צריך את זה כי אתה לא נוהג מהר, לפי הצהרתך. סיטרואן סקסו היא בחירה מצוינת בתקציב הזה - זולה וחסכונית. בעיות חשמל - רק אם לא מטפלים כמו שצריך. חפש רכב שמור ותהנה ממנו. עוד אפשרות - פורד פיאסטה, למשל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פיג'ו 205 היא גם אופציה מצוינת.

יאיר.

פיג'ו לא ניראה לי אחי למה היא עושה יםםם בעיותת... פורד פיאסטה חמודה יש עוד משהו?

פורסם

לגבי הספורטיביות הייתי ממליץ לך לוותר. בטוח בתקציב הזה.

תשקול את הסוזוקי סוויפט. ההאצ'בק, כמובן. קטן, מאוד מאוד אמין, חלקים זמינים ולא יקרים.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
פיג'ו לא ניראה לי אחי למה היא עושה יםםם בעיותת... פורד פיאסטה חמודה יש עוד משהו?

תגיד, קראת את חוקי הפורום כמו שביקשתי? כי בפעם הבאה תזכה למחיקה...

ואם פיג'ו עושה ים בעיות, מה עם סיטרואן? היא עושה רק בריכה?

לגבי הספורטיביות הייתי ממליץ לך לוותר. בטוח בתקציב הזה.

תשקול את הסוזוקי סוויפט. ההאצ'בק, כמובן. קטן, מאוד מאוד אמין, חלקים זמינים ולא יקרים.

סוויפט אולי מאוד אמינה, אבל היא גם מכונית די מחורבנת, בלשון המעטה. טוב, לפחות היא לא עושה אוקיינוס של בעיות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ניתן "לגרד" קליאו B מנוע 8 שסתומים 1.4 ידנית רכב מעולה מנסיון.(אצל אחי 3 שנים מלבד כוהל וכבל גז הרכב נכנס רק לטיפולים שגרתיים).

תמורה מצויינת למחיר יחסית לפחנועים יפנים וגם יתרון האמינות מתקזקז עם השנים.

turboy

פורסם

רק לי זה צועק או לעוד מישהו כאן ? פיאט פונטו ידנית ללא ספק בכלל עם מנוע של 1250 תוכל למצוא שנתון 98-99 בתקציב הנ"ל.

יש הרבה אקזמפלרים,נהג בזהירות חפש ומצא את הטוב ביותר לקנייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תגיד, קראת את חוקי הפורום כמו שביקשתי? כי בפעם הבאה תזכה למחיקה...

ואם פיג'ו עושה ים בעיות, מה עם סיטרואן? היא עושה רק בריכה?

סוויפט אולי מאוד אמינה, אבל היא גם מכונית די מחורבנת, בלשון המעטה. טוב, לפחות היא לא עושה אוקיינוס של בעיות...

כן קראתי את החוקים של הפורום :)

והסיטרואן עושה ים בעיות?אם כן אתה יכול להגיד לי איזה בעיות עיקריות יש לה?

• תוכן חדש...