Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוהד, העם איתך

למרבה הצער, המשטרה ובתי המשפט עם הגנבים. אם תתפוס גנב תגלה בדרך הקשה.

והגנבים יודעים את זה.

דני

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם ידוע לך מי הגנב, לך אליו (לא לבד) ותחזיר את רכושך, ולאחר שתשבור לגנב כמה אצבעות הוא לא יתקרב יותר לאוטו,

מנסיון אישי שהצלחנו להחזיר לחבר מערכת גנובה.

שיהיה המון הצלחה ותעדכן.

פורסם

אם הם כנופיה תיזהר שלא יתנקמו בך. שריפה של הרכב תהיה יותר קשה מסאב.

בן אדם שגנב לאחד מהשכונה סאב, ניכנס לבית חולים לשבועיים טיפול נמרץ ואז החברים שלו ניסו להצית לו את הרכב ניידת סיור תפסו אותם ליד הבית שלו עם שני גריקנים של דלק, מזל שהרכב לא היה בבית.

מאז ניסגרה סולחה והרכב מחוץ לתחום של כמה כנופיות אחרי שעירבו מישהו קצת "כבד" בעניין.

אם הרכב חשוב לך תנסה בעזרת סולחה ומישהו שיברור להחזיר את הסאב. את הנקמה שלך תביא להם בהפתעה בלי שידעו שזה אתה.!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

ראשית צר לי על הגנבה

אני נזכר בתקופה שלפני 10 שנים שעברתי את אותה סידרת חינוך על בשרי

הייתה לי אונו אדומה יפיפיה טורבו עם כונס בזמנו של אימפרזה שהיה נדיר אני בן הראשונים ששמתי בקיצור האוטו היה בונבונירה.

היו עוצרים אותי באמצע הכביש עם אני מוכר מצפצפים לי בדלת בערב כדי לשאול עם האונו שלי ושאני ירד למטה גם להראות להם את המנוע (חוצפנים).

בקיצור הרבה שמו עין על הרכב. בזמנו הייתי חייל וכל סוף שבוע הייתי מתעסק עם הרכב בצוהריים מנקה בלילה לא ישן

שומר על הרכב כמו משוגע כל יום הייתי רואה חבר'ה מסתובבים ליד האוטו בודקים מחפשים בקיצור סיוט מלחמת עולם.

היו לי מלא ניסיונות פריצה ראשונות ברגע שזיהיתי מגע עם הרכב צעקה מקומה רביעית נכנסו לרכב שחיכה וברחו ככה פעם

פעמיין שלוש ארבע ....

בפעם אחת זה היה באמצע השבוע בשעה דיי מאוחרת בשינה עמוקה יחד עם החברה (היום אישתי ואם לילדתי)

אחי ודוד שלי דופקים לי על הדלת של החדר וצועקים לי גולן מישהו נוגע לך באוטו ושנהם יורדים בטיסה למטה כל אחד מצוייד בסכין מטבח ענקית (של הלחם חחח ) אני מרים את המיטה שלי יחד עם החברה לוקח את המקוצר שלי עם המחסנית ויורד למטה עם תחתונים בדרך עוקף את אחי ודוד שלי אני חושב ששברתי שיא עולם של ירידה של 4 קומות בקפיצות מטורפות תוך כדי אני מכניס מחסנית לנשק ויוצא לחניה לכיוון הרכב ואז אני קולט ילד בין 17 18 אולי בן זו..... עם הסאב שלי ביד שלו ואז אני דורך את הנשק וצועק לו יבן ז....

איך שהוא שמע את הדריכה של ה- M16 וראה אותי מכוון עליו את הנשק תוך כדי הסתערות עליו הבן אדם הוריד את הסאב לריצפה

ורץ למכונית שחיכתה לו על הכביש והם נסעו כמו מטורפים אני ירדתי לכביש והנשק היה מכוון לגלגלים ואז דוד שלי קפץ עליי והוריד לי את הקנה מטה ואמר לי זה לא שווה את זה תאמינו לי הייתי קרוב לעשות מעשה חמור שאולי הייתי מתחרט עליו עד היום ולשמחתי לא עשיתי פשוט התפרצתי באותו רגע בבכי מטורף של תיסכול שמישהו זר נוגע ברכוש שלך ואין לך מה לעשות לו משטרה לא תעזור אף אחד זה רק אתה צריך להתמודד עם ההשלכות של המעשים שלך.

באותו יום כבר הבנתי שלא יהיה לזה סוף ולצערי מכרתי את הרכב בגלל ניסיונות הפריצה הרבים.

מה לעשות אי אפשר להנות ממשהו שלך משהו שאתה משקיע בו גם זמן וגם כסף אז תשמרו על עצמכם

זה לא שווה את זה

פורסם
זה לא כל כך מהר.

אם הוא רץ כ-50 מטר ב- 20 שניות, כמדומני שמדובר ב-9 קמ"ש.

.

אמיר , אני מאמין שעשית חמישים חלקי עשרים וזה כפול 3.6 , אבל מה עם הזמן של הפריצה ?

זה יוצא יותר מהר אם לוקח כמה שניות לפרוץ רכב ולשלוף סאב שמחובר היטב .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה שאתה יכול לעשות זה לקחת יוזמה ולהקים "סיירת" קטנה של כמה חבר'ה כמוך שהם שכנים בשכונה ושבתורות תסתובבו בשעות הקטנות של הלילה רכוב או רגלית בכל השכונה ותחפשו גנבים. תסתובבו עם מצלמות ואם יש למישהו רשיון לאחזקת כלי יריה אז מה טוב (חס וחלילה לא לשלוף נשק על מישהו וגם לא לאיים. שיהיה רק למראית העין)..את הנזק תעשו להם ידנית ובזה שתצלמו אותם.

מדי פעם תשכיבו קצת מארבים על אזורים מסוימים לפי אינדיקציות.

בקיצור, אם זאת באמת מכת גנבות והמשטרה לא עוזרת אז תתארגנו בהתאם..אחרי שתתפסו אותם פעם או פעמיים הם כבר לא יגנבו יותר רכבים בשכונה שלכם.

אם זה נשמע מסובך מדי ליישום צור קשר ואעזור לך עם זה.

פורסם

דיברת על איתיופים ואז פתאום נפל לי האסימון, לפני כמה ימים תידלקתי במקסים ושמתי לב שבמכון שטיפה פתחו חנות אביזרי אוודיאו שמחזיקים אותה אם אני לא טועה איתיופים, קפוץ לבקר אולי תמצא משהו שלך .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

עצות שלי:

1) לעולם אל תגיע לשכונה שלך עם מוזיקה וחלונות פתוחים.

2) אל תתייחס לרכב כאילו שיש בו משהו מיוחד. הגנבים קולטים את הדברים האלו וככה גם מסמנים את הרכב.

3) אל תתקן או תתקין דברים מול הבית, כי אז אפשר לראות מה שיש לך בבגאז'.

4) לא למסור פרטים שלך לאף אחד, ואם אפשר, שים בתעודת הזהות כתובת שהיא לא שלך (אצלנו כל המשפחה רשומה במקום שהוא לא באמת איפה שאנחנו גרים, והדואר מגיע באופן מרוכז לכולנו).

העצות האלו הן כלליות ומתייחסות לכל בן אדם, לא רק אליך.

איפה אתה גר בחיפה? אצלי מעולם לא עשו שום דבר לאוטו (חוץ מלדפוק לי את הרדיו פעמיים בלי הפאנל בחניון של האוניברסיטה).

בגלל השטויות האלו אני מעדיף רכב שנראה סטנדרטי לגמרי ומשעמם. ככה אנשים לא חושבים שיש שם משהו לגנוב.

אני גם תמיד דואג לשים שטויות (עיתונים, ניירות ופחיות ריקות) במושב האחורי כדי שיראו שהאוטו הוא סתם אוטו ולא יחשבו שאני משקיע בו.

פורסם

אם כבר הזכרנו את הקהילה הזאת.

אציין שאבא שלי נכה ניידות ויש לו רכב מביטוח לאומי ובני אותה קהילה באופן קבוע פוגעים ברכב.

כל יום מוצאים פגיעות חדשות ברכב. אנחנו יודעים מי בדיוק עושה את זה (שכנים שגרים מעלינו), אבל תלונות למשטרה לא מועילות.

בנוסף, לפעמים הם אוהבים להשתמש בבומר שלי כמו בספסל. הם יושבים על האוטו בקבוצות ומרוב חוצפתם אפילו לא זזים, אפילו כאשר אני מפעיל אזעקה ולמרות שיש מצלמת וידיאו שמצלמת אותם.

במקרים כאלה אני מדבר איתם דרך מגפון. קניתי אחד הכי חזק שהיה אפשר לקנות.

משטרע כן יודעת לעצור רכבים לבדיקה שגרתית ולהוריד אותם מכביש על גג נפתח מקורי כי הוא לא רשום ברישיון בגלל מחדל של משרד התחבורע. אבל כאשר אזרח מבקש אותם לעזור לו, בגלל שעבריינים רשמיים ומוכרים למשטרה עושים טרור ולא נותנים לא לחיות, פתאום למשטרע אין כוח אדם, תקציב, לתלונה יש חוסר עיניין לציבור, תיקים נסגרים בלי חקירות וכד'.

במילים אחרות משטרע = משטר רע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לסיכום:

מדינה של מפגרים, משטרה של אימפוטנטים, במקרים כאלה החוק עובר לידיים וזה רק עניין של זמן שידעו מה ייפול עליהם.

אוהד.

אני משתתף בצערך על הגניבה , אבל תקח בחשבון שהמשטרע יודעת היטב לעבוד כשמדובר באזרח נורמאטיבי (זה פשוט קל וחסר סיכון ):lol:

הגנב היה מגיע לבית-חולים, הכלב להסגר ובעליו מועמד לדין על ידי מ"י.

.

כן , ואת זה הם היו עושים בחריצות בלתי רגילה :lol::lol: פתאום יש להם זריקות אדרנלין מוכנות במגירה

בברכה יהודה

פורסם

עדכון:

אני עדיין מחפש את אותו בחור שיודע מי פרץ לי לרכב, משום מה כל האנשים בשכונה רואים אותו ושאני מברר עליו בשכונה פתאום כולם עונים: לפני 5דקות ראיתי אותו\הרגע פספסת אותו אז אני מניח שהתזמון שלי לא טוב.

לזה שכתב שיש חנות ליד מסעדת מקסים של אביזרי רכב ומנוהלת על ידי אתיופים : היום הייתי שם, החנות היא כלכך קומבינה שאני לא יתפלא אם כל הסחורה שם גנובה לגמרי , אין אפילו קירות לחנות הזו כי המבנה בשיפוצים, שנכנסים לחנות פשוט רואים את הים מאחורה במקום קיר.

בכל מקרה אתיופים לא ראיתי שם, סתם 2 בני 40-50 ממוצא מזרחי שככל הנראה לא מבינים כלום בסאונד ומערכות, ביררתי גם אם הם קונים יד שניה, ענו לי שכמעט ולא מתקרבים לזה והכל אצלהם "חדש".

אם יהיה עדכון לגבי הבחור שאני מחפש - אני אעדכן כאן, בנתיים הזמן עובר והסאב שלי יימכר או לא נמכר כבר וזה רק עניין של זמן עד הפריצה הבאה.

אוהד.

פורסם

שמע, גם אני סבלתי מהתנכלויות לרכב עם הליאונה קופה שלי.

אחי, אני מתנצל - אבל יש רק פיתרון אחד - למכור את הרכב ולקנות רכב חסר פוזה לחלוטין.

אני מאוד אהבתי את הליאונה, היא הייתה מדהימה ובאמת רכב מקסים עם עיצוב כובש, בדיוק כמו הקולט.

אין רכבים צעירים ומדליקים כמו הקולט, או הקולט החדשות יותר. באמת מדליק.

אבל אתה צריך להבין שזה קודם כל מושך תשומת לב שלילית, במקביל למחמאות שאתה מקבל.

תשים שלט "למכירה" על הרכב - תקנה לך רכב שלאף אחד לא איכפת ממנו. סיטרואן קסארה כמו שלי זה פיתרון מצוין, יש לך גם קאיה ספיה בתקציב נמוך בלי להוסיף יותר מדי כסף. גם קלארוס ענקית אפשר לקנות 8).

בכל מקרה אחרי שתקנה את הרכב החדש - תחכה קצת עם הסאבים והווליום. אחרי חודש תקנה לך מערכת טובה, אבל תדאג להסתיר אותה היטב וכמובן לא לשמוע בה באופן חזק בתוך השכונה.

רק בשביל הידע הכללי שלך - אני הגעתי למצב שציפיתי את המדף האחורי בבד שחור שקניתי בחנות בהדר, וצבעתי את הרשת של הרמקולים עם ספריי פגושים שחור - רק כדי שלא יראו את הרמקולים בלילה. כל זה בנוסף לוילון שחור + חלונות שחורים.

וכן, גם אני סובל מבעיות של אתיופים (בקרית ים) וגם חשש מפני ה"שבדים" בשכונת הדר - שם גרה חברה שלי.

פורסם

גם בקורבט שלנו ניסו לפרוץ

אבל אחי מאבטח מועדונים

והוא רק חזר ישב בגינה בלי אור סתם

והוא היה עםם האלה

ופתאום באו הפורצים

"במקרה" ערבים

התחילו לנסות לפרוץ את הרכב הרסו את המנעול של הבגאז'

ואחי בא עם האלה הביא לשנייהם מכות

והגנבים טבעו אותו והוא קיבל שבועיים מעצר בית

לאכול בשר זה טעים רצח

^^^מילה נסתרת^^^

פורסם

אני אכתוב לך בדיוק את מה שכתבתי לך בפעם האחרונה שניסו לפרוץ לך לרכב:

תיפטר מהרכב.

אין מה לעשות ידידי, אתה לא צריך את המוסכניק או מישהו שמכיר את הרכב, יש לך חבורת גנבים שכבר מכירים את הרכב ואת זמן התגובה שלך יותר טוב מכולם, ואתה כל פעם מחדש תקבל סטירה בדמות פריצה מחודשת לרכב.

אם החלטת בכל זאת להשאר עם הרכב אז אין מה לעשות, תשלים עם זה שכל פרק זמן קצר יפרצו לך לרכב.

ואל תשכח להזמין אותנו לחתונה שלך עם הרכב.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...