Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל מי שכאן ויראה את זה בצהריים!

נתחיל בזה שאם רק הייתי תופס את הגנבים\פורצים המסכנים האלה, הם היו מסיימים היום ברמב"ם במחלקת טיפול נמרץ.

עכשיו לחלק האמיתי, כזכור לחלק\רוב כאן, הרכב הוא קולט 94', שעבר נסיון פריצה 3 פעמים וכולם סוכלו על ידי והאעזקת ביפר המותקנת ברכב, אבל הפעם זה לא עזר.

הגעתי הביתה מבילוי שישי בסביבות 3 בבוקר, הרחוב ריק לחלוטין, כל המכוניות הרגילות של הרחוב חונות כרגיל, אמרתי לילה טוב ליפייפיה (הרכב) וירדתי הביתה.

בסביבות השעה-4, השלט של האזעקת ביפר צפצף בהיסטריה, הסתכלתי וראיתי על הצג: בגאג' מורם.

שמתי נעלי בית וטסתי עם גופיה בריצה לאוטו, מרגע הצפצוף עד רגע העלייה לרכב לקח לי מקסימום 20 שניות!

הגעתי לרכב, ראיתי מנעול של הבגאג' שבור מתנדנד על קפיץ, ובגאג' פתוח, זאת אומרת הבגאג' סגור אבל לא נעול, כל אחד עם היד יכול לבוא ולהרים אותו למעלה.

הרמתי אותו למעלה וראיתי את מה שראיתי בשוק טוטאלי - גנבו לי את הסאב.

לא ידעתי מה לעשות עם עצמי אותו רגע, אין איש ברחוב, לי לקח 20 שניות להגיע מהבית עד האוטו והגנבים הבני %*#& כבר נסעו\ברחו.

מישהו יכול להסביר לי איך זה יכול להיות?

הסאב נעלם ממש בדרך קסם, כל הדברים שבבגאג' נשארו בדיוק כמו שהם , ממש אין זכר שהיה שם סאב, שום דבר לא היה מקומט\הרוס עד שממש עברה לי המחשבה שאם בכלל היה סאב באוטו.

הסאב היה מחובר לרצפת הבגאג' עם סקוצ'ים ממש עבים, שהדבקתי אותם - הדבקתי בטעות גם את הסאב לרצפת הרכב עם דבק 3 שניות (יש לוח דיקט מקורי של הרכב שיושב בבגאג' ועושה הפרדה בין הגלגל רזרווי לבין מה שלמעלה), ניסיתי אחרי זה להרים את הסאב וראיתי שהלוח דיקט הזה עולה למעלה איתו וגם כל הבקבוקים (שמן\מים ועוד כמה) והארגז כלים עולה ביחד איתו - בקיצור אין שום מצב שבן אדם אחד היה עושה את זה.

מה אפשר לעשות? החלקת מנעול תפתור את זה?

בדיוק לרכב לידי הם שברו חלון וגנבו רדיו דיסק - ולי את הסאב ,אני רק מחכה לפעם החמישית שיבואו לקחת את המגבר וישלימו את הקולקציה.

שבת שלום,

אוהד.

**הם גם ניסו לגנוב את המגבר, חצי בורג בצד אחד היה מוברג החוצה, מעניין למה לא המשיכו, אני אישית לא ראיתי אף אחד ברחוב ועשיתי גם אחרי זה סיבובים בשכונה כאן, לא מצאתי כלום.

**טלפון למשטרה וענה לי מטומטם אחד שאמר: אם הרכב נוסע ולא קרה כלום , בוא תגיש תלונה, אנחנו לא לוקחים טביעות אצבעות ושאר השטויות.

**לפני כמה חודשים מישהו שיחק לי עם המנעול של הבגאג' ושבר אותו לחלוטין, לא תיקנתי כי הנחתי שאי אפשר לפרוץ אם המנעול כבר שבור, עכשיו ניסיתי להבין איך הם עשו את זה, נעלתי את הרכב וניסיתי לשחק עם המנעול, מה שיצא זה שאם מושכים עם היד את המנעול החוצה ומפעילים ממש טיפה כח, הבגאג' קופץ החוצה לבד, זאת אומרת שמהמשיכה של המנעול נוצרת משיכה של כבל ברזל ואז הבגאג' בחוץ, יותר קל מזה לא יכול להיות ואני אשכרה הצלחתי לפרוץ לאוטו של עצמי.

החלקת מנעול תעזור? לדעתי אחרי החלקה הפריצה הבאה תבוא עם עיקום עם לום אבל אז ייקח להם יותר זמן ואני אתפוס אותם.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בטוח ש-20 שניות ?

קודם כל תבצע את כל התהליך מחדש עם סטופר.

ממצב שכיבה לפתוח נעילת דלת הבית ועד הגעתך לרכב.

בנוסף תוסיף כמה שניות עד ששמעת את הביפר ועדיין נמנמת.

נראה הגיוני שמי שלקח את הסאב, הכיר את הרכב. אולי אחד מחבריך אולי מוסך שטיפלת לא מזמן.

ידעו שהמנעול נפתח בקלות, ידעו שהסאב מודבק בסקוצ'ים, עקבו אחריך לשעה שתגיע הביתה תכבה את האור ותשקע בשינה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
.

נראה הגיוני שמי שלקח את הסאב, הכיר את הרכב. אולי אחד מחבריך אולי מוסך שטיפלת לא מזמן.

.

לכן למי שיש ציוד יקר ערך ברכב, ורכב שהוא גניב, ברגע שנכנסים למוסך לא מוסרים את כתובת מקום המגורים, או שמוסרים כתובת מגורים מפוברקת.

(כן ידוע לי שניתן לאתר רכב על פי המספר שלו).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצטער לשמוע על אובדנך. נתון כמו 20 שניות נשמע טיפה מוגזם (לא שאני מזלזל חלילה)... קח בחשבון את הDELAY של האזעקה והDELAY האנושי שלך (אם נמנמת כמו שאמרו מעלי).

אני רק יכול להביע הזדהות ולספר סיפור דומה שהיה לי עם האונו הישנה שלי. מישהו ניסה לגנוב לי פעם את הדיבורית בלותות' מהאוטו (הייתה שם יותר טכנולוגיה מבכל האוטו!). באמצע הלילה קמתי במקרה לשתות מים ושמעתי רעשים מבחוץ... הסתכלתי מהחלון וראיתי מישהו מנסה לפרוץ את הדלת של הרכב. ירדתי למטה עם המפתחות של האוטו וראיתי שזה ילד בן 17 בערך. שאלתי אותו אם הוא צריך את המפתחות... התחילו חילופי דינים ודברים שעברו לחילופי אגרופים שנגמרו עם ילד בן 17 (אני הייתי אז בן 18 או 19, לא זוכר כבר) עם אף שבור וקושי נשימה. הזמנתי משטרה, הם באו ולקחו אותו ואפילו לא בקשו ממני לבוא. (בחיי).

הייתי מציע לך להתנחם בעובדה שלא גרמו לך יותר נזק בכך שגנבו\שברו עוד דברים. ואני מקווה בשבילך שלא תהיה פעם הבאה. ואם תהיה, שמישהו ישלם. כמובן, עם כל הקושי, תשתדל להתבאס כמה שפחות. הסאב הוא אמנם דבר יקר (כספית ומנטלית) אבל חבל שזה מה שיוציא לך את האנרגיה.

Skoda Fabia 1.2TSI 2011 "Sport" Manual gearbox

פורסם

המלצה שלי: לשים כיסוי על האוטו ומצלמת אבטחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

**טלפון למשטרה וענה לי מטומטם אחד שאמר: אם הרכב נוסע ולא קרה כלום , בוא תגיש תלונה, אנחנו לא לוקחים טביעות אצבעות ושאר השטויות.

הבטלנים האלה מהמשטרה מרתיחים לי את הדם, אחד שגנב סאב מרכב, יעבור בשלב הבא לפריצות לבתים ואח"כ גם מעשי שוד יהיו קטנים עליו כי הוא סיים את האקדמיה למדעי הפשע בהצטיינות ...

רק השבוע שמעתי (שוב) את ה'גשש החיוור' במערכון על השוטר, גנב הרכב שעשה תאונה ומבקש שישחררו אותי כי הוא ממהר לשוד והאזרח התמים (פולי) שמרגיז את השוטר בשפתו הגבוהה...

איך מסתיים המערכון? שאומר השוטר לפולי בוא איתי למשטרה למזלך הרע לא ינום ולא יישן שוטר ישראל...

ואני עם כל הצחוק מבין עד כמה המערכון הזה אקטואלי יותר מתמיד.

אוהד - מה שקרה לך מבאס אבל עם הזמן אתה תשכח מזה, זה עדיין רק כסף.

פורסם
המלצה שלי: לשים כיסוי על האוטו ומצלמת אבטחה.

אם אתה גר בבית פרטי, זה רעיון לא רע וניתן ליישום בתקציב ממש לא גדול. כל מה שצריך זה מצלמה, מחשב ביתי, ותוכנה שאפשר להוריד בקלות.

פורסם

אפשר לא רק בבית פרטי. אם יש לך חלון שכל הזמן מסתכל על האוטו, זה ממש לא בעייה להתקין מצלמה. מצלמות עמידות למזג אויר עולות כמה מאות שקלים בלבד ויש דגמים שכוללים גם ראיית לילה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קרה לי דבר דומה עם המגנום שהיה לאבא שלי, הרסו את המנעול אבל לא הספיקו לבצע את הפריצה, לקחנו בורג קודח ארוך והכנסנו אותו לתוך מנגנון המנעול.

פורסם

תודה לכל מי שהגיב,

שהאזעקה צפצפה לא ישנתי, הייתי מול הטלויזיה.

בין הבית שלי - לרכב שנמצא 4 קומות מעלי יש דיליי של בערך שניה וקצת, זאת אומרת שאם נוגעים באוטו - עד שהשלט מקבל את ההתראה יש בערך שניה.

אם אני עומד ליד האוטו ההבדל הוא ממש אלפית השניה.

ובאמת לקח לי בסביבות ה20 שניות, מה שאני לא מבין זה איך עשו את זה "בכזו מקצועיות", יש לי בעיה בבגאג' שהטלסקופים חלשים והדלת של הבגאג' פשוט נופלת למטה איך שמרימים אותה, בנוסף המגש של הרמקולים לא מחובר לדלת ככה שגם אותו צריך להרים.

איך הם הצליחו שאחד יחזיק את הדלת של הבגאג', השני יחזיק את המגש של הרמקולים מעל, בעוד השלישי מושך את הסאב עם הסקוצ'ים (וצריך המון כח לעשות את זה -אני ניסיתי * ואני ממש לא בחור קטן) וכל זה בתוך פחות מ20 שניות ולהיעלם ברגל עם סאב ששוקל 15+ קילו (תיבה אטומה MDF 2 מ"מ) או לחילופין ברכב שבטוח הייתי רואה נוסע במהירות.

בכל מקרה, יש למישהו מושג אם החלקה של המנעולים תפתור את הבעיה והדרך היחידה לפריצה של הבגאג' תהיה לעקם אותו עם לום?

אוהד.

פורסם

"התלבשו" לך על האוטו.

כמו שכבר כתבתי לך בעבר, זה קרה גם למישוה שאני מכיר.

ברמה כזו שכל שבוע היו פורצים לו לרכב.

הוא בסוף הסיר את המערכת,

ואחרי זמן קצר מאוד גם החליף את הרכב,

פשוט כי נמאס לו.

הגנבים האלו הם כמו כרישים,

וברגע שהם ראו "דם" בתא המטען שלך... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אוהד, לא סתם היו פורצים לך לבאגז' אם לא היו יודעים שיש לך שם סאב.

הם כנראה הסתובבו שם כמה ימים לפני ותכננו איך לקחת לך את זה או שהם מכירים את הרכב.

האם אפשר לראות את תכולת הבאז' שלך דרך החלון האחורי?

S2000

פורסם

לא, אין שום אפשרות לראות את תכולת הבגאג' דרך החלון מאחורה.

אפילו את ההתקנה של הסאב והמגבר עשיתי בכלל בעיר אחרת אצל חבר (גם כי הוא מבין בזה) וגם כי לא רציתי ליד הבית שאנשים יראו.

הפעם היחידה שאנשים ראו את הסאב בבגאג' זה שקניתי והורדתי אותו הביתה בקופסא, ושהעלתי אותו מורכב בתוך הקופסא שבניתי לו לתוך האוטו ונסעתי לעיר האחרת הקרובה לחיפה.

*/*/ - החלקת מנעול תעזור? איך אפשר לפרוץ לרכב אם אין מנעול?

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...