Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורנג' - בעיה רצינית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום אוראנג' הייתי מזכה אותך על ההודעות ומפסיק לשרת אותך כלקוח.

הם לא מונופול ולא חייבים לקבל כל לקוח ולקוחות מהסוג שלך הם לקוחות לא רצויים.

לפני שאתה רץ לבתי משפט קרא טוב כל מסמך שחתמת להם אי פעם. בטוח שבאחד מהם הם הגנו על עצמם לגבי הגדרות שימוש פרטי (וכלקוח שמוגדר פרטי הם לןא צריכים ליידע אותך שוב שהמבצע הוא לשימושים פרטיים) ולגבי הצהרה שלך שקראת את המבצעים לפני שהסכמת להצטרף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כלקוח שמוגדר פרטי הם לא צריכים ליידע אותך שוב שהמבצע הוא לשימושים פרטיים

אם לא רשום ב"תקנון המבצע" כי מדובר על מבצע ללקוחות פרטיים בלבד - אז הם לא יכולים סתם ככה להחליט שהוא לשימושים פרטיים בלבד :roll:.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב, עכשיו זה ממש מעניין.

תלכו למשפט ותגיד מה השופט החליט.

האם אורנג' הטעו כשלא כתבו לשימוש פרטי בלבד? או שמע 10,000 הודעות הן שימוש בלתי סביר?

כל זאת ועוד בפרק הבא של.. (תופים!) אורנג'- בעיה רצינית

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

על 1200 שקל הייתי פשוט משלם וסוגר עניין, תוך הבנה שעשיתי טעות ענקית מתוך כוונה לנצל אותם.

זה רק ילמד אותך לא לעשות כאלו דברים.

זה כמו לקבל דו"ח מהירות. אם אתה לא בוגר מספיק לקבל את העונש, אל תעשה את העבירה.

פורסם

פרנקוס, ההבדל בין מקרה הדו"ח מהירות לבין המקרה המדובר פה היא... *תופים* ...שכאן לא בוצעה עבירה.

אם כל מה שפותח השרשור מספר נכון ומדוייק - הוא עמד בתנאי המבצע ולמרות שניצל את המבצע עד תום - הוא לא עבר על התנאים.

פורסם

אולי זו לא עבירה (יכול להיות שזה כן, צריך לבדוק בחוזה).

גם אם לא, זה עדיין מאוד מסריח.

מי שמקליט אותם בכוונה שלא ידפקו אותו ואז שולח כל כך הרבה SMSים (לאיזו מטרה תמימה בדיוק?), ברור שיודע שמה שהוא עושה לא בסדר.

לא הייתה פה תמימות אלא תחמנות של "נותנים לי, אז אני אדפוק אותם!"

רק בגלל זה זה לא בסדר.

פורסם

מר פרנקוס היקר.

אין בסדר בעסקים.

אם אורנג' הכריזו על תנאי מבצע מסויימים - לגיטימי לחלוטין לנצל את אותם תנאים (זה שהוא מזבל במוח לאחרים זה עניין אחר, לא קשור).

ולאורנג', או כל מפעיל סלולארי אחר - ממש לא הייתי דואג - רשיון מפעיל בישראל כמוהו כרשיון להדפסת כסף.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

בקיצור התקשרו אלי היום ומבצעים החזר כספי מלא לחשבון שלי.

ולכל המתייפיפים. יש פה מבצע מפורש ותקנון ברור שלא אוסר בשום סעיף על שימוש מסחרי.

זה שקיבלתי בחינם והשתמשתי בזה בצורה הספציפית שבה השתמשתי זהו ענייני בלבד. אני מאמין שאתם בתור בני אדם טובים לא מסרבים להצעות חינם ובטח שעשיתם שימוש בלתי סביר במשהו חינמי שהציעו לכם אי פעם בחייכם, וכן זה כולל מבחינתי את הטעימות שקיבלתם בסופר ואכלתם מהן מספיק ל3 ארוחות.

כמו ששמר אמר, בעסקים כמו בעסקים.

ואלו שעשו לי הגדרת אופי ע"פ המקרה הבודד הזה... לא מגיעה לכם תגובה.

פורסם
אני מאמין שאתם בתור בני אדם טובים לא מסרבים להצעות חינם ובטח שעשיתם שימוש בלתי סביר במשהו חינמי שהציעו לכם אי פעם בחייכם,

אנחנו כל הזמן מסתכלים למדינות מעבר לים ובאים בטענות מדוע שם אפשר א, ב, ג, וכאן אי אפשר.

בארה"ב יש הרבה מקומות של fast-food, שבהם אתה קונה את המנה שהזמנת ומקבל כוס חד"פ שבה אתה יכול למלא לעצמך שתיה כאוות נפשך באופן עצמאי ממתקן שנמצא בצד הקהל ולא בצד הקופאי.

אמריקאי ימלא לעצמו כוס ואולי ימזוג לעצמו עוד חצי כוס או כוס.

ישראלי לא רק ישתה עם הארוחה,הוא כנראה גם יביא בקבוק ריק וימלא כדי לקחת.

גם לנצל את החינם צריך לעשות בתבונה.

יכול להיות שהשימוש הזה הוא חוקי, על זה נאמר "כשר אבל מסריח".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בדיוק כמו שניכתב על הכוסות שתיה במקדונלדס. אגב, מערכת המשפט בארה"ב מאוד ברורה כאן, ואם לא היה רשום בחוזה שאסור לשלוח מעל מספר מסויים של הודעות, המיקרה הזה היה מזוכה, ואולי אפילו היה מפוצה. ככה זה במדינה שעל חטיפים יש "הוראות הפעלה" לשם כיסוי תחת או סתם בגלל שהם מכירים את קהל ה"לקוחות" שלהם, אנשים חסרי מעוף שיודעים לבצע הכל כמו שכתוב בספר. אנחנו לא כאילו, וכציבור שכזה אנו תמיד חושבים "עקום". בגלל זה "היהודים מצליחים". בגלל זה היתה שואה. בגלל זה שונאים אותנו. אני חושב שאם מישהו מגלוחי הראש היה קורא עברית, ובטעות היה קורא כאן הוא היה מתמוגג מעונג תוך כדי ליטוף פלג גופו התחתון ותוך כדי מתרגם את הנאמר כאן לכל ניב אפשרי בגרמנית. אני מקווה שלמדת שיעור מעניין ב"מה עדיף להיות, צודק או חכם"... זכור, ששאול יצא לחפש אתונות ומצא מלוכה... גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אגב, מערכת המשפט בארה"ב מאוד ברורה כאן, ואם לא היה רשום בחוזה שאסור לשלוח מעל מספר מסויים של הודעות, המיקרה הזה היה מזוכה, ואולי אפילו היה מפוצה. ככה זה במדינה שעל חטיפים יש "הוראות הפעלה" לשם כיסוי תחת או סתם בגלל שהם מכירים את קהל ה"לקוחות" שלהם, אנשים חסרי מעוף שיודעים לבצע הכל כמו שכתוב בספר. גילי

אתה מתכוון לתווית אזהרה במגהץ שאסור להשתמש בו כאשר אתה לובש את החולצה שאתה מגהץ? :lol:

פורסם

. אני מאמין שאתם בתור בני אדם טובים לא מסרבים להצעות חינם ובטח שעשיתם שימוש בלתי סביר במשהו חינמי שהציעו לכם אי פעם בחייכם, וכן זה כולל מבחינתי את הטעימות שקיבלתם בסופר ואכלתם מהן מספיק ל3 ארוחות.

דבר בשם עצמך.

אני לעולם לא מנצל טעות של ספק או של לקוח שלי גם אם אני יכול להתעשר מזה והנפגע לא יידע על זה לעולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין פה שום טעות. יש פה שליחת SMS בלי הגבלה, והשימוש בזה מותנה לרצוני.

באותה מידה אני יכול להגיד שאתה מנצל מבצעים בסופר כשאתה קונה 1+2.

• תוכן חדש...