Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורנג' - בעיה רצינית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבית משפט לא יצליח כלום כי כמות הודעות כזאת הינה בלתי סבירה לאדם הפשוט וגם בבית המשפט יצאו מנקודת הנחה שהמשתמש עשה שימוש שאינו פרטי בהטבה.

על פרסומות צריך לשלם

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תומר, אם לא צויינו ההגבלות באופן מפורש בחוזה ההתקשרות לצורך המבצע (מנויים פרטיים בלבד, לשימוש פרטי, הגבלת הודעות וכו'), אין שום סיבה שבית המשפט יצא מנקודת הנחה כלשהי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בתור עובד סלקום אני חייב לציין בפניך כמה דברים שמאוד דומים באורנג'.

1. לפני שאתה מגיע לנציג שרות נאמר בפרוש שהשיחה מוקלטת לצורך מתן שיפור השרות.

כל עוד אתה לא הודעת בפני הנציג וזה לגיטימי להגיד שאתה מקליט, אז ההקלטה שלך לא שווה כלום.

2. יש מה שנקרא תאום ציפיות, היית צריך לבקש מסמך פשוט בפקס שבו יציינו שאכן אין הגבלה עד תאריך מסויים.

3. תבין שאורנג' הם חברה בין לאומית וממש לא פראירית ותגיד תודה שקיבלת 1200 ולא 2500.

4. למי שלחת 10K הודעות?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

1. לא נכון. מבחינה חוקית מספיק שאחד הצדדים מודע להקלטה והיא קבילה בבית משפט.

הקלטת סתר, אשר בשבילה צריך צו בית משפט, נחשבת לכזו רק כאשר צד ג' מקליט את צד א' וצד ב' משוחחים - כאשר הם אינם מודעים לכך.

3. נכון חלקית.

אורנג' הוא אכן מותג בינלאומי, אך החברה בארץ משתמשת בשם הזה רק בתור מותג.

החברה בארץ אינה בבעלות אורנג' המקורית (שהינה חברת סלולר צרפתית בבעלות פראנס טלקום).

אם כבר, בעלת המניות המרכזית בחברת אורנג' היא חברה מהונג-קונג בשם הצ'יסון שמפעילה חברות תקשורת סלולרי תחת המותג "3" (שלוש).

4. הוא ציין שהוא שלח את ההודעות ל"מועדון חברים".

פורסם

1. קודם כל בעניין הספאם, אין שום סעיף בתקנון שאוסר זאת.

2."האם לשלוח ספאם או לא" לא הייתה השאלה שלי ואתם חייבים להפסיק להתייפיף ולהתנפל על כל בנאדם ששואל שאלה. אף אחד לא ביקש את דעתכם המוסרית.

3. לא שזה עניינכם, כל אדם שקיבל הודעה ממני חתם על כך שהוא רוצה לקבל הודעה.

4. לא שאני מחויב ע"פ חוק, אבל הודעתי לנציג שאני מקליט את השיחה, וזה גם נשמע היטב בהקלטה.

5. נשאל פעמים רבות בכדי לוודא ולהדגיש במהלך השיחה האם אקבל חיוב ונעניתי בשלילה, הקצנתי בכוונה ושאלתי לגבי כמות של 200,000 הודעות.

6. בנוסף, במהלך השבוע חייגתי לבירור מצב חשבון, והחשבון היה 200 ש"ח, התקשרתי לנציג ושאלתי לפשר הדברים והוא הסביר לי (מוקלט) שהחיוב ירד בסוף החודש.

7. יש פה מקרה קלאסי של הונאת פרסום, אני לא טיפש והלכתי צעד קדימה עם ההקלטות וע"י כך שקראתי את התקנון 5 פעמים.

פורסם

אז בקיצור, תדרוש לדבר עם מנהל ותסרב לנתק את השיחה עד שתדבר עם אחד.

לא יעזור?

תבקש להתנתק ובמקביל תפנה לאחד ממדורי הצרכנות בעיתונות הכתובה.

עדיין לא יעזור? תפנה לעו"ד.

בכל מקרה, אל תעכב תשלום.

זה יוכל רק להיות נגדך במקרה עתידי (במידה, ונגיד, בית המשפט יפסוק לרעתך).

פורסם

טוב.. תודה על העצות נחכה ליום ראשון.

בינתיים שלחתי מכתב לחבר בידיעות אחרונות ודיברתי עם חבר (כתב בכיר) במעריב.

ביום ראשון איזה מנהל אמור לחזור אלי (האמת היא שהוא היה אמור לחזור אלי 5 פעמים היום).

נראה מה יתגלגל עם זה. נעדכן פה כמובן :)

פורסם

חשבתי קצת וניסיתי למצוא פתרון לשאלה "למה השליחה הופיעה בפירוט לאחר השבוע שבו שלחתי הודעות?" ואז מצאתי פתרון.

יש לי היכרות סבירה עם רשת GSM ואמרתי למוקדנית (שכמובן עטורת IQ וידע טכני) שיש ברשת הGSM מנגנון שנקרא ה SMSC שמרכז את שליחת ההודעות. מכיוון ששלחתי כמות עצומה של הודעות ככל הנראה נוצר תור מכיוון שהSMSC מוגדר ליירט כ30 הודעות בכל פעם (ממוצע). כנראה התור שנוצר על הSMSC גרם לו לסיים לשלוח את ההודעה אחרי שבוע המבצע.

10,000 הודעות הם פסיק בים ההודעות שה-SMSC של אורנג' (מתוצרת קומברס) מעביר. לא אתה סתמת את הרשת.

מה הייתם מציעים לי לעשות?

1. להפסיק לזבל, סתם מעצבן

2. אני מניח שמהמכונה ששלחת איתה את ההודעה אתה יכול להוציא LOGS. דרוש מאורנג' פירוט SMS, בטענה שהבעייה אצלם במערכת הבילינג, והשווה ל-LOGGER שלך.

חמישה תוים, ארבע אותיות, שלושה סימני פיסוק, שני מעבדי ליבה, אחד רזמל, ש-בשמיים ובארץ.

פורסם

יש לך קשרים באורנג' ובכל זאת אתה מנסה ללכת איתם לעיתונות ראש בראש?

אני כבר לא יודע אם אתה מספר את כל האמת או שהחופש של ראש השנה כבר התחיל, ככה או ככה הסיפור שלך נראה לי קצת מוזר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כל מה שאמרת תקף, אני מסכים 100%, אך רק אם המקליט טרח ליידע את המוקלט שהוא מוקלט.

חוק עזר למניעת האזנות סתר, או משהוא הזוי דומה...

זו לא האזת סתר אם המקליט הוא שותף בשיחה.

פורסם
1. קודם כל בעניין הספאם, אין שום סעיף בתקנון שאוסר זאת.

2."האם לשלוח ספאם או לא" לא הייתה השאלה שלי ואתם חייבים להפסיק להתייפיף ולהתנפל על כל בנאדם ששואל שאלה. אף אחד לא ביקש את דעתכם המוסרית.

3. לא שזה עניינכם, כל אדם שקיבל הודעה ממני חתם על כך שהוא רוצה לקבל הודעה.

4. לא שאני מחויב ע"פ חוק, אבל הודעתי לנציג שאני מקליט את השיחה, וזה גם נשמע היטב בהקלטה.

5. נשאל פעמים רבות בכדי לוודא ולהדגיש במהלך השיחה האם אקבל חיוב ונעניתי בשלילה, הקצנתי בכוונה ושאלתי לגבי כמות של 200,000 הודעות.

6. בנוסף, במהלך השבוע חייגתי לבירור מצב חשבון, והחשבון היה 200 ש"ח, התקשרתי לנציג ושאלתי לפשר הדברים והוא הסביר לי (מוקלט) שהחיוב ירד בסוף החודש.

7. יש פה מקרה קלאסי של הונאת פרסום, אני לא טיפש והלכתי צעד קדימה עם ההקלטות וע"י כך שקראתי את התקנון 5 פעמים.

החתמת 10K אנשים אחד אחד שהם מוכנים שישלחו להם SPAM לסלולרי שלהם? על מי אתה עובד?

אני בטוח שהם לא יודעים שהם חתמו או עומדים לקבל דבר כזה.

במקרה הטוב : בטח הם סתם נרשמו בצורה תמימה לרשימת חברים כלשהי, ומכאן להפגזה הדרך קצרה.

בתקופה שהייתי "חיית מסיבות" הייתי נרשם לכל מועדון חברים אפשרי, וזה הגיע למצב שרוב התעבורה אצלי בסלולרי

היא הודעות ספאם, ושיחות ספאם. בסופו של דבר קניתי טלפון עם מספר חדש וכיביתי את הטלפון הזה ועד היום הוא יושב במגירה.

כיום אם בא לי לראות איזה מסיבות יש בתקופת זמן מסויימת אני פשוט מדליק את המכשיר ההוא וההודעות ממשיכות לזרום (בינתיים המספר גם עבר לכל מיני גורמים צד ג' שאני לא מכיר, שמזבלים אותי בפרסומות לא קשורות)

בתור מכשיר יום יומי זה היה פשוט סיוט.

כיום יש לי מכשיר סלולרי מהעבודה, בלתי מוגבל בכסף, אני יכול להתקשר כמה שאני רוצה, לשלוח SMS כמה שאני רוצה, לארץ ולחו"ל - זה אומר שאני אנצל את זה לרעה ? ממש לא.

אם זה היית אתה - אני לא רוצה לחשוב איזה חשבונות היו מגיעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גש לסניף אורנג' הקרוב למקום מגוריך, בקש לדבר עם מנהל ונסה לגיע איתו לפשרה - זו לדעתי הדרך הטובה ביותר.

בית משפט לתביעות קטנות הוא שילוב הזוי של בזאר טורקי, קומדיה טלוויזיונית ודמויות מופרכות לחלוטין.

אין לדעת איך יגיב השופט:

- הוא יכול לאמץ את גירסתך במלואה, לנזוף בנציגי אורנג' ולחייב את החברה במלוא ההוצאות.

אבל, הוא יכול גם:

- לטעון שאתה בחור לא ישר, חסר תום לב (העובדה שהקלטת את השיחה "מוכיחה" את חוסר תום הלב שלך) ומנצל באופן ציני מבצע שמיועד ללקוחות פרטיים.

תלוי על מי תפול, מה מצב הרוח שלו ועד כמה אתה ניראה לו נחמד.

צר לי אבל אלה החיים.

פורסם

במילה אחת: קארמה.

ניסית לעשות שימוש מסחרי ולא כ"כ מוסרי במבצע של אורנג', והתעלול הזה התפוצץ לך בפנים.

יש סיכוי טוב שתזוכה על זה, אולי מבחינה חוקית הצדק עמך. מה שבטוח, אם זאת הגישה שלך

בחיים לדברים שאתה מקבל חינם או בהנחה, אתה כנראה לא אדם סימפטי במיוחד. יום אחד זה

עוד יתנקם בך, ולא רק ב-1200 ש"ח, אלא בהרבה יותר.

ראה הוזהרת.

פורסם

בלי קשר לפותח השרשור:

יקוללו כל שולחי הודעות הספאם של מסיבות ויחצנים למינהם!! עד שישרף להם המכשיר ליד האוזן!

אני איימתי לא פעם ולא פעמיים בתלונה על מטרד..זה כבר עבד על כמה מועדונים שונים, נשארו עוד מעט.

• תוכן חדש...