Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Palm Zire 71

Shmulik_Miata
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא הייתי הולך על PDA שלדעתי הרבה יותר טוב חזק ויעיל

לאימא שלי יש אחד ואני מאוהב אני משחק עליו שומע מוזיקה ורואה סרטים הכל אפשר בזכות מעבד 400MHZ עם כרטיס הרחבה של 256MB ומסך LCD צבעוני לגמרה 65 אלף צבעים מכשיר מדהים

אתה יודע מה? אם אתה מגלה לי מה ראשי התיבות של PDA, ומצליח לא לצאת טמבל, אני שולח לך צ'ק ע"ס 500 שקל - וכל הפורום עד, הולך?

אפשר גם?

Personal Digital Assistants :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם שוכחים גם את הסדרות המצוינות של סוני הקליאה. לי היה את ה640 אם אני לא טועה ... תענוג של מכשיר.

אבל אני רואה שזה כבר לא אקטואלי

יש לנו שני סוני בבית, כך שאני מכיר את האיכות שלהם ואת הדגמים. בשביל שמוליק ה71מתאים פיקס. לספרינט יכול להתאים סוני, אבל רק אם ייקנה בחו"ל עם מבצע טוב.

פורסם

אתם חושבים שב 1361 ש"ח ביצעתי עסקה טובה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

כן, בהחלט. אימא שלי קנתה משומש (שלא היה בשימוש כלל) ב 1250. רק תוודא שזה בא עם עברית (99% סיכוי שכן) ומי אחראי לתמיכה (כלנית, בעיקרון).

תתחדש!

אם אתה לא בטוח בלקנות מהאינטרנט, אתה יכול לקנות אצל א.ד.ס מחשבים (בגבעת שאול) ב 1400 שקל בערך - ושם אתה יכול להתמקח ולמשש אותו, אולי תעדיף ככה.

בעיקרון זו חברה של חאפרים (למרות שהבעלים אבא של חבר טוב שלי), אבל בגלל שכאן השירות הוא של כלנית זה לא מסוכן, ואולי אתה מעדיף אישית לקנות ממקום עם נוכחות פיזית.

פורסם

שמוליק

כן, בהחלט. אימא שלי קנתה משומש (שלא היה בשימוש כלל) ב 1250. רק תוודא שזה בא עם עברית (99% סיכוי שכן) ומי אחראי לתמיכה (כלנית, בעיקרון).

תתחדש!

אם אתה לא בטוח בלקנות מהאינטרנט, אתה יכול לקנות אצל א.ד.ס מחשבים (בגבעת שאול) ב 1400 שקל בערך - ושם אתה יכול להתמקח ולמשש אותו, אולי תעדיף ככה.

בעיקרון זו חברה של חאפרים (למרות שהבעלים אבא של חבר טוב שלי), אבל בגלל שכאן השירות הוא של כלנית זה לא מסוכן, ואולי אתה מעדיף אישית לקנות ממקום עם נוכחות פיזית.

לא רק , יש גם ייבוא מקביל של הראל מחשבים , הם הוציאו גרסה עם עברית משלהם.

מי יותר טוב ? לא יודע . ההפרש הוא כ-100 ש"ח ביניהם , לכלנית יש מוניטין יותר טוב (בתור פורום אוהב צרפתיות אתה אמור להתעלם ממנו... :wink:)

פורסם

עכשיו קיבלתי את המכשיר (זה היה זריז!!). מכשיר נחמד ביותר.

אבל, שמתי לב שאין לי נגן MP3. איך זה יכול להיות ?צריך להוריד ?

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי בעיה. ה PALM לא רוצה להיטען.

הכל מחובר (חשמל, USB ). בפעם הראשונה הוא נטען, עכשיו הסוללות גמורות, והוא מסרב להיטען.

אין שום אות חיים מהמכשיר. מישהו ששבעלותו PALM ZIRE 71 מכיר את הבעיה ?

שמוליק

פורסם

הכל מחובר (חשמל, USB ). בפעם הראשונה הוא נטען, עכשיו הסוללות גמורות, והוא מסרב להיטען.

שמוליק

לא מוכר...

קודם כל נסה למצוא חבר עם מכשיר דומה ולהצליב עריסות ופאלמים ותראה מה קורה. מעבר לזה - טוב, בשביל זה יש תמיכה טלפונית.

בהצלחה.

פורסם

שמוליק

בדוק קודם כל מתח מהספק.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור לכמה שאלות:

1. קיבלנו הצעה מתע"א ל- HP IPAQ Pocket pc h1940/1930 במחיר של 850 ש"ח, משתלם? האם הדגמים של HP עדיפים על אלו של פאלם? יתרונות/חסרונות? וספציפית הדגם הזה?

2. אני לא מוצא פאלם זייר 71 במחיר הגיוני (גם באינטרנט), למישהו יש המלצות מאיזה אתרים לקנות? ואיזה מחיר נחשב היום סביר לזייר 71?

3. האם מאז כבר יצאו דגמים יותר טובים של פאלם? משהו בסביבות ה-1300 ש"ח?

תודה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אחלה צעצוע.

למישהו יש משחקים טובים ל PALM ?

יש לי משחק מכוניות ממש נחמד.

שמוליק

• תוכן חדש...