Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Palm Zire 71

Shmulik_Miata
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקפיץ את השרשור לכמה שאלות:

1. קיבלנו הצעה מתע"א ל- HP IPAQ Pocket pc h1940/1930 במחיר של 850 ש"ח, משתלם? האם הדגמים של HP עדיפים על אלו של פאלם? יתרונות/חסרונות? וספציפית הדגם הזה?

2. אני לא מוצא פאלם זייר 71 במחיר הגיוני (גם באינטרנט), למישהו יש המלצות מאיזה אתרים לקנות? ואיזה מחיר נחשב היום סביר לזייר 71?

3. האם מאז כבר יצאו דגמים יותר טובים של פאלם? משהו בסביבות ה-1300 ש"ח?

תודה,

הראל.

1. אני אישית לא מכיר PocketPC. קח בחשבון שזו מערכת הפעלה שונה מפאלם (אם אתה רגיל אליה אולי יהיה קשה להתרגל למשהו אחר) - ושהיא על בסיס ווינדווס. לפי מה שאני רואה כרגע באינטרנט על המכשיר שהציעו לך הוא נראה ברמה גבוהה מאוד - 850 נשמע לי זול ה-ר-ב-ה מדי. נשמע חשוד. מאיפה העיסקה? בעיקרון PocketPC הם חזקים יותר מפאלם ועם יותר אפשרויות (למשל בלוטות' או ווי-פיי) - בגלל זה הם בד"כ יקרים יותר. אם הכל תקין וחוקי בקשר להצעה שקיבלת - אני הייתי הולך על זה.

***לאחר עריכה - מחיר של HP חדש שכזה בחו"ל - כ300$. כך שמשהו פה מאוד חשוד, או שאני מפספס משהו שכתבת***

2. מחיר נורמלי? בערך 1300-1400 שקל. פאלם לא שיחררו מכשיר חדש (שידוע לי), ובד"כ רמת המחירים של פאלמים די יציבה עד שיוצא מכשיר חדש. הם גם בד"כ לא יקרים יותר בארץ (מאשר בחו"ל) באופן משמעותי ששוה קנייה בחו"ל.

3. שוב, לפי הידוע לי - לא.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצאתי אחלה אתר למשחקים

http://www.clickgamer.com/pocketpc.htm

הבעיה היא שכאשר אני מנסה להתקין משחק, אני מקבל הודעה על ACTIVESYNC לא עובד.

ויש לי את האייקון של הסינכרון למטה (ליד השעון).

מה יכולה להיות הבעיה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

1. קיבלנו הצעה מתע"א ל- HP IPAQ Pocket pc h1940/1930 במחיר של 850 ש"ח, משתלם? האם הדגמים של HP עדיפים על אלו של פאלם? יתרונות/חסרונות? וספציפית הדגם הזה?

2. אני לא מוצא פאלם זייר 71 במחיר הגיוני (גם באינטרנט), למישהו יש המלצות מאיזה אתרים לקנות? ואיזה מחיר נחשב היום סביר לזייר 71?

תודה,

הראל.

1. אני אישית לא מכיר PocketPC. קח בחשבון שזו מערכת הפעלה שונה מפאלם (אם אתה רגיל אליה אולי יהיה קשה להתרגל למשהו אחר) - ושהיא על בסיס ווינדווס. לפי מה שאני רואה כרגע באינטרנט על המכשיר שהציעו לך הוא נראה ברמה גבוהה מאוד - 850 נשמע לי זול ה-ר-ב-ה מדי. נשמע חשוד. מאיפה העיסקה? בעיקרון PocketPC הם חזקים יותר מפאלם ועם יותר אפשרויות (למשל בלוטות' או ווי-פיי) - בגלל זה הם בד"כ יקרים יותר. אם הכל תקין וחוקי בקשר להצעה שקיבלת - אני הייתי הולך על זה.

***לאחר עריכה - מחיר של HP חדש שכזה בחו"ל - כ300$. כך שמשהו פה מאוד חשוד, או שאני מפספס משהו שכתבת***

2. מחיר נורמלי? בערך 1300-1400 שקל. פאלם לא שיחררו מכשיר חדש (שידוע לי), ובד"כ רמת המחירים של פאלמים די יציבה עד שיוצא מכשיר חדש. הם גם בד"כ לא יקרים יותר בארץ (מאשר בחו"ל) באופן משמעותי ששוה קנייה בחו"ל.

ההצעה היא לעובדי תעשיה אוירית, כך שהכל חוקי ותקין...

אבל משום מה המכשיר נראה לי פשוט מדי (1940 או 1930), ונאמר לי שפאלם הרבה יותר עדיף (יותר נפוץ, ממשק יותר קל, יותר זול, יותר אופציות, בקיצור- יותר הכל...) מה גם שתוכנות של פאלם לא יעבדו בו, ובנוסף הזיכרון הגדול שבו לא פרקטי - כי התוכנות שלו "שוקלות" הרבה יותר...

אני נוטה ללכת לכיוון הפאלם ZIRE 71, אבל אני לא מוצא עיסקה טובה באינטרנט...

(המלצות על אתרים יתקבלו בברכה)

תודה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
מצאתי אחלה אתר למשחקים

מה יכולה להיות הבעיה ?

שמוליק

נראה לי שאלו משחקים ל-pocket pc, ולא ל-palm... לא? :roll:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
מצאתי אחלה אתר למשחקים

מה יכולה להיות הבעיה ?

שמוליק

נראה לי שאלו משחקים ל-pocket pc, ולא ל-palm... לא? :roll:

הראל.

או, איזה מסטול אני. איך לא שמתי לב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה,

הראל.

ההצעה היא לעובדי תעשיה אוירית, כך שהכל חוקי ותקין...

אבל משום מה המכשיר נראה לי פשוט מדי (1940 או 1930), ונאמר לי שפאלם הרבה יותר עדיף (יותר נפוץ, ממשק יותר קל, יותר זול, יותר אופציות, בקיצור- יותר הכל...) מה גם שתוכנות של פאלם לא יעבדו בו, ובנוסף הזיכרון הגדול שבו לא פרקטי - כי התוכנות שלו "שוקלות" הרבה יותר...

אני נוטה ללכת לכיוון הפאלם ZIRE 71, אבל אני לא מוצא עיסקה טובה באינטרנט...

(המלצות על אתרים יתקבלו בברכה)

תודה,

הראל.

תעשה סיבוב באינטרנט, ותקרא ביקורות על הHP. לפי מה שראיתי מדובר במכשיר מאוד מתקדם (למשל יש לו בלוטות') - כך שמוזר לי מה שאתה אומר. מצד שני - הממשק של הפלאם (לדעתי) באמת יותר פשוט למשתמשים חדשים (לא ציינת אם יש לך נסיון עם מכשירים אחרים).

במחיר כזה, אם באמת הHP הוא ברמה שאני חושב (לא התעמקתי בביקורות), הייתי לוקח אותו. אבל אני ממליץ לקורא ביקורות ולראות אם הוא ב"סגנון" שלך.

בנוגע לזייר 71 - פעם היו מכירות בנטאקשן (קבוצתיות) במחירים לא רעים. אולי עדיין יש. שנית, נסה בhttp://www.zap.co.il כדי לחפש מחירים טובים.

מעבר לזה - לא יודע.

אולי שווה לשקול משומש. אימא שלי קנתה "משומש" (היה בשימוש בקושי שבוע, ממישהו שעובד איתה) ויצא לה זול ב200 שקל. חפש בסביבתך הקרובה או בלוחות הרלוונטים.

פורסם

תעשה סיבוב באינטרנט, ותקרא ביקורות על הHP. לפי מה שראיתי מדובר במכשיר מאוד מתקדם (למשל יש לו בלוטות') - כך שמוזר לי מה שאתה אומר. מצד שני - הממשק של הפלאם (לדעתי) באמת יותר פשוט למשתמשים חדשים (לא ציינת אם יש לך נסיון עם מכשירים אחרים).

במחיר כזה, אם באמת הHP הוא ברמה שאני חושב (לא התעמקתי בביקורות), הייתי לוקח אותו. אבל אני ממליץ לקורא ביקורות ולראות אם הוא ב"סגנון" שלך.

בנוגע לזייר 71 - פעם היו מכירות בנטאקשן (קבוצתיות) במחירים לא רעים. אולי עדיין יש. שנית, נסה בhttp://www.zap.co.il כדי לחפש מחירים טובים.

מעבר לזה - לא יודע.

אולי שווה לשקול משומש. אימא שלי קנתה "משומש" (היה בשימוש בקושי שבוע, ממישהו שעובד איתה) ויצא לה זול ב200 שקל. חפש בסביבתך הקרובה או בלוחות הרלוונטים.

אין לי נסיון עם מחשבי כף יד, ות'אמת אני לא צריך כ"כ הרבה פונקציות (העיקר שיהיה שם את המשחק DUNE שראיתי אצל חבר :wink: )

כנראה שאני אלך על ה-HP במחיר הזה... אני גם ככה לא צריך משהו מתקדם... (רק משהו שיעסיק אותי - אוטוטו מילואים ראשונים !!! איזה כיף!!!) ובעתיד ישמש לי ללימודים.

תודה רבה!

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מעבר לזה - לא יודע.

אין לי נסיון עם מחשבי כף יד, ות'אמת אני לא צריך כ"כ הרבה פונקציות (העיקר שיהיה שם את המשחק DUNE שראיתי אצל חבר :wink: )

כנראה שאני אלך על ה-HP במחיר הזה... אני גם ככה לא צריך משהו מתקדם... (רק משהו שיעסיק אותי - אוטוטו מילואים ראשונים !!! איזה כיף!!!) ובעתיד ישמש לי ללימודים.

תודה רבה!

הראל.

כמו שאמרתי, הPocketPc אולי יהיה קצת "מסובך" למתחילים, אבל בהנחה ואתה לא אמא שלי בטח תסתדר בקלות. 850 שקל זה מחיר מעולה. במחיר כזה קונים מכשירים מפגרים בהרבה, כך שזו בהחלט הזדמנות טובה.

תתחדש!

פורסם

מעבר לזה - לא יודע.

תודה רבה!

הראל.

כמו שאמרתי, הPocketPc אולי יהיה קצת "מסובך" למתחילים, אבל בהנחה ואתה לא אמא שלי בטח תסתדר בקלות. 850 שקל זה מחיר מעולה. במחיר כזה קונים מכשירים מפגרים בהרבה, כך שזו בהחלט הזדמנות טובה.

תתחדש!

לטעמי הפאלם הרבה יותר מסובך.

למי שרגיל למערכות הפעלה WINDOWיות, הPPC הרבה יותר אינטואיטיביים.

לגבי תוכנות - יש כמויות מדהימות של משחקים\תוכנות וכו' גם לPPC.

אני אישית מעדיף אותו בכל פרמטר על PALMים למיניהם

:-)

• תוכן חדש...