Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני חדש בפורום....וכמו שקראתי מספר רב של אשכולות נראה שישנם אנשים מקוצועיים פה..

לכן נרשמתי סוף סוף אפשר לקבל תגובות לעניין..

אז ככה

ברשותי ROVER 216 1999 אוטומט הרכב עבר 37000 (שלושים ושבע אלף מספר אמיתי לחלוטין נרכש מזוג מבוגרים לפני כחצי שנה)

הבעיה היא שבזמן עצירה לפני רמזור או בכלל כשהרכב בהילוך ראשון ואני עוזב את הגז לא תמיד אבל קורה הרבה שיש קפיצות של הרכב קדימה קפיצות קטנות לא כמו קנגורו

לפני חודשיים החלפתי ברכב צלחת מומנט (בין הגיר למנוע) בעלות של 2400 ש"ח כולל עוד כמה דברים קטנים

מה אתם מייעצים לי ובבקשה מכם רק מי שחושב שהוא יודע או מבין לא סתם להספים אני מתכוון להקשיב ולנסות את המלצתכם אז באמת רק מי שיודע..

תודה רבה על העזרה

• תוכן חדש...