Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה נראה לך שבשנת 2008 מישהו ירצה לקנות רכב חדש שנראה ככה:

attachment.php?attachmentid=125406&d=1220016976

:?

גם אם מישהוא ירצה, הוא לא יוכל.

הרכב הזה מזמן לא מיוצר, המפעל מזמן נסגר, וגם ברוסיה עצמה רוב המכוניות האלו (ששימשו כמעט אך ורק כאמבולנסים ומוניות שרות) ירדו מהכביש.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
כלי רחוק מאוד מאקסנט של יונדאי וברמה רק של דצי'ה לוגן הרומנית.

נסעת / נהגת בלוגן?

עם כל הכבוד לאקסנט - אין מה להשוות.

הלוגן היא מכונית לא רעה בכלל - ובקבוצת מחיר שלה היא מוכרת גם במדינות כמו גרמניה בטירוף.

בא נגיד שהיא לא רחוקה בכלל מהקליאו הקודמת, והרבה מעל רוב הקוראניות לדעתי.

(עכשיו יש לנו בדיוק גטס תחליפית לכמה ימים ... אלוהים ישמור - האוטו הכי מחורבן שנהגתי בו ב5 שנים האחרונות כנראה....)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא נסעתי על לוגן, אבל קראתי ביקורת השוואה בין לאדה קאלינה ללוגן. מבחן השוואה הראה שהן לא רחוקות אחת משנייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא ממזמן הייתי ברוסיה וישבתי במס' מכוניות רוסיות.

ההתרשמות שלי:

לא נראות בטוחות מאוד.

לא נראות לך בטוחות? רגע, הסתכלת על עובי הפח וצורת כריות האוויר והחלטת שהן לא בטוחות? לפי מה קבעת את זה?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מחפש מוצר רוסי זול ואמין ביותר שמתאים לשוק המקומי?

AK-74

אני הייתי מעדיף את הקלאסי: AK-47. גם 7.62 במקום 5.45.

משום מה ניראה לי שלפחות הרעיונות נלקחו מ-MP-44 הגרמני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שוק הרכב הרוסי מחולק כיום בין 50% ייבוא ורובו של 50% הנותר של הייצור המקומי הוא ממפעלי הרכבה מקומיים של דגמי רכב של יצרנים כמו ג'נרל מוטורס, טויוטה, ניסן, פולקסוואגן,יונדאי, פיז'ו-סיטרואן-מיצובישי . יש כמובן כמה יצרנים רוסיים אך חלקם בשוק הרכב המקומי אינו גדל עם השנים.

כמה כלי רכב רוסיים נמכרים באירופה? באסיה? באפריקה?

זו עדות לכישלון של תעשיית הרכב הרוסית לפתח בשנים האחרונות דגמי מכוניות עדכניים שיצליחו לנצל את גודל השוק (הגדול ביותר באירופה!) ועלויות השכר הנמוכות יחסית.

אפילו מכוניות לאדה הותיקות, הגורמות כיסופים נוסטלגיים ליוצאי ברה"מ לשעבר, היו מבוססות על פסי הייצור של פיאט 124/125(?) שנמכרו לרוסיה על ידי הממשלה הסוציאליסטית האיטלקית בשנות השבעים של המאה הקודמת.

פורסם
לא נראות לך בטוחות? רגע, הסתכלת על עובי הפח וצורת כריות האוויר והחלטת שהן לא בטוחות? לפי מה קבעת את זה?

לפי כל מבחני ריסוק שנעשו למכוניות רוסיות הן אכן בלתי בטוחות באליל

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
שוק הרכב הרוסי מחולק כיום בין 50% ייבוא ורובו של 50% הנותר של הייצור המקומי הוא ממפעלי הרכבה מקומיים של דגמי רכב של יצרנים כמו ג'נרל מוטורס, טויוטה, ניסן, פולקסוואגן,יונדאי, פיז'ו-סיטרואן-מיצובישי .

כמה שאני יודע לפי סטטיסטיקה של שנים קודמות, עדיין רוב מוחץ של מוכניות שקונים הם מתוצרת לאדה. אני חושב שלאדה קונים יותר מ-50% ונתח שוק עבור כל שאר היצרנים הוא פחות מחצי. ממלי לעשיין בסטטיסטישה שמפרסמים ב-AUTOREVIEW.RU.

פורסם
אני הייתי מעדיף את הקלאסי: AK-47. גם 7.62 במקום 5.45.

משום מה ניראה לי שלפחות הרעיונות נלקחו מ-MP-44 הגרמני.

אני (וגם אוסמה בן לאדן) דווקא מעדיפים את הדגם המקוצר של ה-74.

לגבי גניבת רעיונות מן ה MP44, נכון שהוגו שמייסר "גוייס" על ידי הרוסים בשנים 1946-1952 אך גם הגרמנים גנבו מן הצ'כים.

את רובה הסער הראשון דווקא אפשר לייחס לרוסים - Fedorov "Avtomat" 1916.

פורסם

ה-47 עדיף מכיוון שהוא יותר חסכוני, צורך פחות כדורים למטרה, מכיוון שכדורים גדולים יותר. :lol:

ד"א, הנה רכב תוצרת ברה"מ מאוד מעניין (רכב נושא טילים עם מנוע טורבינת גז):

7907-3_750.jpg

• תוכן חדש...