Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
גנאדי... אתה מגשים חלומות של אחרים!!! סחתיין! :-P

גם (ובעיקר :wink: ) של עצמי... :-D מה לעשות- חיים פעם אחת! הבעיה שאני עכשיו די תקוע עם החלומות שלי- כי אין לי מספיק תקציב לשפץ אותם...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין להם בלעדיות על שום פריט של קמינס . את המנועים האלה מתקנים עוד הרבה

לגבי המרססים והמשאבות שקמינס מייצר הרי הם היחידים בארץ שיש להם את הציוד , הידע והחלפים .

את המערכות של "בוש " ו "לוקאס " הם שולחים למכונים אחרים כי אין להם את הציוד , הידע והחלפים .

פורסם
אין להם בלעדיות על שום פריט של קמינס . את המנועים האלה מתקנים עוד הרבה

לגבי המרססים והמשאבות שקמינס מייצר הרי הם היחידים בארץ שיש להם את הציוד , הידע והחלפים .

את המערכות של "בוש " ו "לוקאס " הם שולחים למכונים אחרים כי אין להם את הציוד , הידע והחלפים .

תודה יעקב, לגלוק שמכונה גם גנאדי יש לפי מה שכתב בפורום פורד 9000 עם מנוע קמינס 290 כ"ס. אולי NTC290? המנוע הזה מוכר לך? אולי תוכל לתת לו טיפ וחצי.

טוב שהידע לא מרוכז במקום אחד, הפורום הזה קיים גם כדי להצליב ולשתף.

פורסם

המנוע לא כל כך מוכר לי . התחום שלי הוא משאבות מרססים וקצת טורבו .

אנסה לשאול בין הותיקים שרובם כבר לא בחיים . אלה שכן בחיים לא יהיה פשוט מהסיבה שהם חושבים שהם המציאו את הגלגל ושומרים על מה שהם יודעים כמו על הנוסחה של קוקה קולה . אבל אני מבטיח לנסות .

פורסם
אני יחסית חדש בפורום . איזה משאיות יש לך ?

לפי הסדר שזה הגיע אליי:

פורד D1210

ליילנד סופר-ביבר

ליילנד צ'יפטיין

דודג' D600

פורד 9000

מהם שלושה הראשונים רשומים כ"אספנות", על שמי ובמצב הנסיעה (לביבר יש כרגע בעיה עם ההילוך ה-5 בגיר), דודג' עם בעיית ניירת, לא נוסע ולא ייסע לעולם כנראה בגלל זה ובקרוב יילך לברזל לצערי, ופורד 9000 במצב נסיעה אבל כרגע לא במצב לעבור טסט מכמה סיבות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

התמונות של כולן כבר כמה פעמים הופיעו כאן, בהזדמנות אני אשמח להראות לך לפחות חלק- כרגע זה בעיה כי חלקן לא נגישות במיידית, וגם אין לי כמעט זמן ללכת אליהן...:oops:

פורסם

מר גלוק, מה הנוהל של רישום משאית בתור אספנות? האם משאית עם ניירת שלא נעשה עבורה טסט ב 20 שנים האחרונות יכולה לעלות על הכביש בתור אספנות? מדובר במשאית בת 40 שנים כבר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

גנאדי לא מר, גנאדי מתוק.

רישום משאית כרכב אספנות זהה לרישום מכונית. מדובר על משאיות במשקל כולל עד 12 טון.

אתה ניגש למשרד הרישוי הקרוב, ומבקש לרשום את המשאית בתור רכב אספנות.

אין תשלום אגרות עבור השנים שהמשאית לא היתה בשימוש.

משם, אישור תנועה זמני, ביטוח, למוסך ולטסט.

בהצלחה.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

זאת הבעיה, אני חושב שהמשאית שאני מדבר עלייה מוגדרת כ 16 טון. בסך הכל מדובר במשאית עם פלטה או ארגז באורך של 10 מטר עם אינני טועה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...