Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום באוטו הופיע תקלה מוזרה. אחרי שהאטתי לפני פסיי רכבת, עברתי אותם במהירות נמוכה והתחלתי להאיץ הופיע סמל בערך כזה: 70887716ln3.jpg

והאוטו האיץ בצורה איטית מאוד. כאשר יצאנו מהאוטו סמנו לב שמהאגזוז יש רעש שדומה קצת לרעש ברכבים עם אגזוז משופר.. משהו בין רעידה לבין רעש של גרגור כזה.

יש לציין שמספר דקות לפני שהתקלה הופיע בטעות עליתי על אבן קטנה, אולי זה השפיע.

מחר אנחנו ניסע למוסך לבדוק מה הבעיה אבל רציתי לדעת אולי מה יכולה להיות הבעיה או לקבל כיוון כלשהו גם לגבי הבעיה גם לגבי אולי העלות של התיקון.

אשמח גם לדעת מה הסמל מציין( אם אני לא טועה הוא מציין תקלה במנוע?)

הרכב הוא פולקסווגן בורה 1.6

בנוסף** : כאשר הרכב עומד בסלד סרק או נוסע במהירות ממש נמוכה והסלד ממש נמוך יש רעידות חזקות.

פורסם

אין קשר בין פסי האטה/אבן/ומזג האוויר להדלקות נורת "תקלה במערכת הפליטה".

כנראה קיימת בעייה באחד מרכיבי מערכת בקרת זיהום אוויר כגון: חיישן חמצן/ממיר קטליטי/דלק מזוהם.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין קשר בין פסי האטה/אבן/ומזג האוויר להדלקות נורת "תקלה במערכת הפליטה".

כנראה קיימת בעייה באחד מרכיבי מערכת בקרת זיהום אוויר כגון: חיישן חמצן/ממיר קטליטי/דלק מזוהם.

חיישנים - נקודה חלשה בבורה\גולף מאותם השנים.

אני צופה שזה כמו שנאמר חיישן כלשהו, אחרי הכל, גם לבתי היה בורה חדשה, 1.6, ונמכרה בגלל בעיות חיישנים לא פוסקות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הקטע הוא שכן יש בעיה במערכת הפליטה. כתבתי בהודעה שבזמן פעולת המנוע נישמע רעש מוזר ממערכת הפליטה משהו שדומה לרעידות/גרגור מוזר. בנוסף האוטו חלש מאוד כרגע ובעת נסיעה בסלד ממש נמוך או בסלד סרק יש רעידות באוטו.

פורסם
אני מהמר' date=' אם כי זו בוודאי לא אבחנה וודאית, שמשהו התפרק ו\או נחסם לך במערכת הפליטה. הייתי מתחיל את האבחנה עם מבט מעמיק על תחתית הרכב, בדגש על מערכת הפליטה.[/quote']

כמו במשאית, יש את האגזוז-ברקס, כאשר מנוף חוסם חלקית את הצנרת פליטה ומאפשר למנוע לבלום באפון יעיל יותר.

אולי באמת משהו מפריע ליציאה תקינה של עשן, והמנוע פשוט נבלם מחנק.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני צופה שזה כמו שנאמר חיישן כלשהו, אחרי הכל, גם לבתי היה בורה חדשה, 1.6, ונמכרה בגלל בעיות חיישנים לא פוסקות.

איזה בעיות?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חיישן החמצן שמורכב באגזוז הוא רכיב חיוני לפעולה תקינה של הרכב.

אם הוא נפגע מהאבן שעלית עליה, זה יכול בהחלט להיות הגורם לבעיה.

ובמיוחד אם שמעת רעש מהאגזוז, אז האגזוז נפגע, נפתח ויש משיכת אויר.

בכל אופן חיבור לסורק תקלות יכוון אותך למקום התקלה.

פורסם

חבל על הניחושים, יש נורת Check Engine וזה "טוב" כי בחיבור מחשב תדע בדיוק מה הבעיה ללא ניחושים מיותרים.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

נו ומה כתבתי בסוף ? את אותו הדבר בדיוק.

בשביל זה יש את הפורום, שאנשים יעלו רעיונות, יתנו כיוון לבנאדם ויכינו אותו

למה שמצפה לו פחות או יותר במוסך.

פורסם

שטויות במיץ פטל, לא קיימת שום בעייה מיוחדת בחיישנים פשוט ייתכן שמי שטיפל ברכב שלך היה חאפר (כולל אלה הנמצאים בבני-ברק).

פורסם
שטויות במיץ פטל, לא קיימת שום בעייה מיוחדת בחיישנים פשוט ייתכן שמי שטיפל ברכב שלך היה חאפר (כולל אלה הנמצאים בבני-ברק).

מסכים בהחלט. טפו טפו טפו לא היו לנו בכלל בעיות בחיישנים(והרכב משנת 2002).

פורסם
חיישן החמצן שמורכב באגזוז הוא רכיב חיוני לפעולה תקינה של הרכב.

אם הוא נפגע מהאבן שעלית עליה, זה יכול בהחלט להיות הגורם לבעיה.

ובמיוחד אם שמעת רעש מהאגזוז, אז האגזוז נפגע, נפתח ויש משיכת אויר.

בכל אופן חיבור לסורק תקלות יכוון אותך למקום התקלה.

רוברט, חיישן חמצן אחורי ממש לא יגרום לתופעות שציין הבחור.

החיישן האחורי מותקן כמדומני קרוב לחלק העליון וחיישן קידמי מותקן בדגמים מסויימים בסעפת הפליטה לכן לא נראה שהחיישן נפגע פיזיית.

הבחור לא ציין את קוד המנוע לכן קשה לי לתת תושבה מוסמכת בעניין.

פורסם
איזה בעיות?

חיישנים הלכו, פשוט כמשמע.

פעם אחת חיישן חמצן, פעם אחת חיישן למבדה קדמי ואחורי יחדיו.

כל מיני ..

ומי שטיפל ברכב שלי - מוסך + תצוגה פולקסוואגן דרך עפולה-נצרת.

מוסך הצפון-נצרת space.gif דרך נצרת עפולה

נצרת space.gif 04-6085555 04-6085577 space.gif

[email protected]

בשלושת המכוניות שהיו לי בעבר (אאודי, סיאט ופאסאט אחת) אף פעם לא היו בעיות רציניות.

רק עם הבורה התחילו הבעיות, וכולם טופלו באותו מוסך.

• תוכן חדש...