Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מהמר' date=' אם כי זו בוודאי לא אבחנה וודאית, שמשהו התפרק ו\או נחסם לך במערכת הפליטה. הייתי מתחיל את האבחנה עם מבט מעמיק על תחתית הרכב, בדגש על מערכת הפליטה.[/quote']

ייתכן מאוד שדברייך נכונים אך הוסיף כמה טיפים להשכלתך בנושא.

1. במידה וחיישן קידמי כשל או נפגע או הסיגנלים לא תקינים ברכב המדובר מערכת ניהול מנוע מסוג Motronic של חברת בוש באופן אוטומטי 'מסלקת' את החיישן ממערכת העיבוד ומערכת האיוורור של מיכל הדלק נכנסת למצב חירום.

להזכירך מערכת ניהול המנוע הינה מבוססת מפות ולכן תבחר מפה חדשה ובקרת חוג פתוח (מצב חירום) אבל בטוח שהמנוע לא יעבוד בתנאים שציין הבחור.

2. במידה והחיישן האחורי כשל מערכת הבקרה תמשיך לעבד את הנתונים כאשר החיישן הקידמי יספק את הנתונים הרלוונטים והמערכת לא תכנס למצב חירום וגם אז לא יופיעו התופעות שציין פותח האשכול.

רות סוף..

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

לפותח השירשור -לדעתי הלך לך חוט הצתה

80 שח לאחד מקורי ועוד 100 עבור העבודה ,איבחון איפוס

תקלות וכו.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

טוב האוטו עכשיו במוסך. אני עדיין לא בטוח בבעיה מכיוון שאבי הוא זה שלקח אותו למוסך, אבל תיקון הבעיה זה 300 שקל. זאת אומרת שהבעיה לא רצינית. מה שדי הפחיד אותי זה שצינורות הבלימה נקרעו לנו :? . הוזמנו חדשים והיום הם יותקנו.

אפשר לקבל קצת רקע על הבעיה של קריעת צנורות בלימה? או שזה מושג כללי מדי/לא נכון?

איך זה יכול לקרות? למה זה יכול לגרום? וכדו'..

תודה לעוזרים!

פורסם

אני עם חנן.

לגבי צינורות הבלם - זהו חלק מתבלה עם הזמן, הגומי מתייבש ונסדק.

גם כשעושים לך ברקסים במוסך ונותנים לקליפר ליפול למטה זה מוסיף לבלאי של הצינור ומקצר את חייו.

תעדכן בבקשה מה החליפו לך בסוף.

• תוכן חדש...