Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ ספוגיות ליטוש בסגנון הזה?

yellowccspad3-2.jpg

אני זקוק לכאלו ספוגיות למכונת פוליש כזו:

lc43175.jpeg

תודה למגיבים,

איתי

פורסם

אני מנסה שוב את מזלי.

הבנתי שאולי אפשר להשיג את הספוגים האלה אצל משווקים של ציוד לפחחים.

מישהו מכיר כאלו, או לחילופין מישהו שידע לעזור בנושא?

שוב תודה,

איתי.

פורסם

איתי יש מספר מקומות בתל אביב המומלצים שבהם:

אוטוטרייד 2000 ביד חרוצים וטופ קולור (תעשה חיפוש בגוגל עם השמות ותקבל כתובת וטלפון).

עם איזה חומרים אתה משתמש?

בכול מקרה ההיתי מציעה לך להתאמן קודם על חתיכת פח או לפחות לעשות את הרכב במהירות איטית

של 1000 סלד.

בהצלחה

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

תודה yaly, אני בהחלט אנסה.

לגבי חומרים, כרגע יש לי את הפוליש העדין של No7, אך נראה לי כי הוא גס מדי למכונה כזו.

ראיתי כאן עבודה עם פוליש של Menzerna שעשה פלאים, וגם כאן חומרים של Meguires שנראים איכותיים.

יש המלצות לחומר סביר למכונה כזאת שניתן להשיג בארץ?

איתי.

פורסם

החומרים שהזכרת הם מהשורה הראשונה...ותוסיף לזה את הסדרה האחרונה של 3M

שנקרת perfect it 3000

השאלה היא מה אתה מעוניין לסדר ברכב?

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

איתי הינה מאמר בן 3 חלקים של כול התהליך עם החומרים של 3M שניתן להשיג בארץ.

תדבר עם 3M ישראל הם ישמחו לעזור.

אין לי שום קשר אליהם.

חלק 1:

http://etac-airbrush.com/phpBB/viewtopic.php?t=2577

חלק 2:

http://etac-airbrush.com/phpBB/viewtopic.php?t=2578

חלק 3:

http://etac-airbrush.com/phpBB/viewtopic.php?t=2579

ככה המקצוענים מכינים רכב לתצוגה בתערוכות גדולות בארה"ב יש שם הרבה אפשרויות לטעויות שידרשו צביעה מחדש של הרכב לכן מומלץ להכנס לפורומים מהתחום הזה וללמוד עליו.

• תוכן חדש...