Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני לוחץ על הברקסים ומרפה האוטו עושה רעשים מכניים כאלה. לדוגמה: כאשר אני נוסע כל פעם שאני מגיע לרמזור שצריך לעצור אז הוא עושה רעש בעצירה מוחלטת של האוטו. הנה הקלטה של הרעשים: http://www.fileflyer.com/view/WxAQTBA יש עוד רעש ברקע אבל זה הרעש של הוינקר אז לא לשים לב.

בהקלטה נתתי לחיצות קטנות כל פעם על הברקס ואף גם השארתי את הברקס לא לחוץ עד הסוף.

בקיצור השאלה שלי איך אני פותר את הבעיה הזאת כי זה ממש מעצבן. והאם יש פתרון בכלל.

יש להדגיש כי האוטו עבר טיפול 10000 לפני כ 5 חודשים.

תודה.

פורסם

האם הוחלפו הבלמים בטיפול ?

יתכן ,שמה שעשו הוא החלפת דיסקיות לחדשות אבל השאירו את צלחות הבלם הישנות ללא חריטה והתאמה שלהן לדיסקיות.

צריך לבדוק גם את הבלמים מאחורה ולבדוק, שהרעש לא מתופים אחוריים.

בקיצור- גש למוסך לבדיקת בלמים,עם בלמים לא משחקים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זכור לי שהרעשים האלו היו גם לפני הטיפול 10000 לא זוכר בדיוק מה הוא החליף לי בולמים או בלמים אני לא ממש מבין בזה.

פורסם

בכל רכב שנסעתי היה את הרעש הזה אבל ממש חלש.

כי זה חיכוך עדין של הרפידות וזה יוצר רעש.

הרכבים שנסעתי עליהם ושמעתי את הרעש הם:

מיצובישי לאנסר 05

סקודה אוקטביה 07

מאזדה לאנטיס 97

בכולם יש את הרעש שנשמע חלש.

אצלך הרעש נישמע קצת חזק.

פורסם

נסעתי גם כן בכמה וכמה מכוניות ואפילו לא מרגישים את הרעש נסעתי בין היתר גם במכוניות יותר ישנות כמו סוזוקי בלנו 97 ולא שמעתי כזה רעש. אני אקח את האוטו למוסך ויגיד לו שיבדוק מה הבעיה כמה עולה כל העסק הזה בערך ומה בדיוק צריך להחליף רפידות או בלמים או שניהם?

• תוכן חדש...