Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים נדלקת לי נורה כתומה שבתוכה יש מין ענן שחור שבו יש מין דמות של אדם או משהו כזה אני לא יודע מה זה הלכתי למוסך אבל גם הוא לא יודע מה זה אם מישהו יודע ויכול לעזור לי בבקשה תעזרו לי!!!!

פורסם

יש אפשרות שאתה מצלם את הנורה?

אני מנסה לחפש את אותה נורה בספר רכב, אך אין משהו שדומה לתיאור זה.

איזה דגם של פיג'ו? ושנתון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאחר שעברתי על כל הנורות האפשריות, הנורה שהכי דומה לתיאור שנתת היא נורה מספר 18 בצילום שאני מעלה.

62643649xz7.jpg

ENGINE DIAGNOSTICS WARNING LIGHT

idicates either

faulty operation of the injection system

faulty operation of the ignition system

Consult aPEUGEOT DEALER as soon as possible,as the fault could cause damage to the catalytic convertrtq,if fitted

תרגום בעזרתם האדיבה של זרובבל ו jalaad :

נורת האזהרה מעידה שיכולה להיות תקלה:

או במערכת ההזרקה,

או במערכת ההצתה.

תתייעצי עם סוכן פג'ו הקרוב לביתך בהקדם כי יתכן שהתקלה תשפיע על הממיר הקטליטי(?) במידה ומותקן ברכב כזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם לי נדלקת הנורה הזאת ולא מזמן החלפתי ממיר קטליטי בגלל שמשהו שם נשבר או משהו, יכול להיות שזה בגלל שהנורה נדלקת?

לא מצאתי שום תקלה.

• תוכן חדש...