Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד 2 בבריטניה אמינות מעל הכל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשוויץ משעה מסויימתאין רמזורים, והנהגים שם פשוט טסים, אתה רואה זקנות באימפרזה טורבו טסות :shock::shock: ולך תנסה לעבור את הכביש, האוטובוס עושה לך טובה שהוא עוצר במעבר חציה, פשוט ככה הם לא עוצרים

?!

הייתי לא מזמן בשוויץ.

1- אחרי 11 בלילה הסתובבנו ברחובות (המאוד שוממים), כל הרמזורים פעלו ואנשים עצרו מרצון ונתנו לנו לחצות.

2- אם ל120 בכביש המהיר אתה קורא "לטוס"... :roll:. שוויץ ידועה כאחת המדינות עם אכיפת תנועה רצחנית. התושבים (וגם התיירים) נוהגים בהתאם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא שאין חוקי תנועה באנגליה בלילה פשוט הם מכבים את הרמזורים, כמו בשוויץ בשביל לחסוך חשמל, בשוויץ משעה מסויימת

אין רמזורים, והנהגים שם פשוט טסים, אתה רואה זקנות באימפרזה טורבו טסות :shock::shock: ולך תנסה לעבור את הכביש, האוטובוס עושה לך טובה שהוא עוצר במעבר חציה, פשוט ככה הם לא עוצרים.

אישתי היתה בשוק שבארץ עצרו לה כמעט כל הזמן במעברי חניה.

מוזר? נראה לי הייתי בשוויץ אחרת ששם אם אתה נוסע 5 קמ"ש מעל המותר ישר מצלמות אותך מצלמות ויש בכל פינה מצלמה ושוללים לך את הרישיון די מהר שם בערך לתקופה של 3 חודשים (אבל אתה יכול לקבוע ממתי יקחו לך אותו).

ולא ראיתי אף אחד עוצר אחרי קו העצירה או על מעבר חציה אנשים פוחדים לעצור שם והם מחכים ברמזורים בסבלנות.

האיטלקים הם אלו שנוסעים מהר כי הם כל הזמן מאחרים.

S2000

פורסם

אני גר בווינטרטור, וזה נרשם מנסיון בלבד :-D

יצא לי כמה פעמים שחזרתי בלילה וראיתי שהרמזורים לא פועלים, שאלתי את אבא של אישתי, אשר עובד בעיריה, והוא אמר לי זאת.

ונכון בשוויץ החוקים די נוקשים, קנס על מהירות מעל המותר יכול להסתיים במקסימלי 3000 פרנק.

כל קנטון והחוקים שלו.

ולפני כפחות מחודש, עצרה המשטרה בציריך, 2 פורשה, פרארי למבורגיני ועוד מכונית אחת, על מהיריות מופרזות,

מתברר שאלו היו מכוניות של תחרות הגמבול, או משהו דומה.

זאת השכונה בא אני מתגורר http://img384.imageshack.us/img384/1230/dsc00053tt7.jpg

• תוכן חדש...